Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους;

Αναλυτικά όλα όσα είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους;

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί και τονίζει ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους. Δώστε βάση γιατί σας αφορά. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε για σήμερα και πάρε τε τα μέτρα σας.

Η αστρολόγος του Star αναφέρθηκε στην είσοδο της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου ξεκαθαρίζοντας πως σε πρώτο πλάνο μπαίνουν τα οικονομικά και έρχονται πολλές αλλαγές.

Ποια ζώδια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο και τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Από την Άση Μπήλιου στην Λίτσα Πατέρα και την πρόβλεψή της για την πανδημία

Η Λίτσα Πατέρα έκανε προβλέψεις για την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη. Πότε θα έχουμε ευχάριστα νέα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γνωστή αστρολόγος στον αέρα της εκπομπής Πρωινό.

Μετά από απουσία δυο εβδομάδων λόγω κορωνοϊού η εκπομπή Πρωινό επέστρεψε και η Λίτσα Πατέρα βγήκε τηλεφωνικά το πρωί της Δευτέρας. Η Φαίη Σκορδά βγήκε με μόνο δυο συνεργάτης στο πλευρό της και οι άλλοι βγήκαν ζωντανά από τα σπίτια τους.

“Τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου είναι στην κορύφωση οι δύσκολες μέρες. Δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα αυτά τα πράγματα. Έχω να πω αρκετά ευχάριστα για τον Μάιο.

Από μεθαύριο και για τέσσερις μήνες η Αφροδίτη θα μείνει στους Διδύμους. Θα φοβόμαστε να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον, γίνονται κάποιες συζητήσεις, απιστίες. Γενικώς όμως θα είμαστε αρκετά καλά, έχουμε γερό κύτταρο και η Ελλάδα και οι Έλληνες. Δείτε και την πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη για τον ιό

Ζούμε στο peak της ιστορίας αυτής, γενικά όλοι, η οποία σιγά σιγά καταλαγιάζει και έχω να σας πω πολλά για τον Μάιο, τα οποία θα είναι ευχάριστα και αυτό πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους και υπομονετικούς» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος.