Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Δύο είναι τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο»

Τι μας περιμένει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Δύο είναι τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο»

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί. «Δύο είναι τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο». Τι μας περιμένει λοιπόν σύμφωνα με τις προβλέψεις που έκανε η γνωστή αστρολόγος σήμερα στην εκπομπή;

“Δύο είναι τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο: το ένα είναι ότι ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Επειδή αυτή η όψη που μας έδειξαν Κρόνος – Πλούτωνας από τον περασμένο Γενάρη, νιώθω ότι αυτή η ανάδρομη πορεία θα μας δώσει ανάπαυλα από όλο αυτό που γίνεται.

Επίσης, η Κυριακή είναι μια πολύ γλυκιά μέρα γιατί έχουμε τη Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα είναι και ένα πολύ ωραίο θέαμα στον ουρανό. Την Κυριακή έχουμε επίσης και τη σύνοδο Ήλιου Ουρανού, αυτό δείχνει κάποια απρόοπτα, εύχομαι να είναι για καλούς λόγους μόνο”.

Δείτε όσα είπε:

Δείτε εδώ και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα αυτή.

Εκτός από την Άση Μπήλιου δείτε τι είπε και η Βίκυ Παγιατάκη για σήμερα

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τα 12 ζώδια. "Πολλά γίνονται από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα" λέει η γνωστή αστρολόγος. Τι μας περιμένει λοιπόν σήμερα σύμφωνα με τις αστρολογικές της προβλέψεις;

Απλώστε δίχτυα προς όλες τις κατευθύνσεις οι Κριοί. Μικρά και ελεγχόμενα βήματα προόδου για τους Ταύρους. Προτιμήστε ακόμα και τα δύσκολα σήμερα οι Παρθένοι. Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της μέρας από την Βίκυ Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο. Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και ποια θα ευνοηθούν; Δείτε αναλυτικά.

Δείτε το βίντεο: