Έρχεται Αναδρομή της Αφροδίτης τον Μάη - Ο Λεφάκης προειδοποιεί για οικονομικά/αισθηματικά

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλο τον μήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρχεται Αναδρομή της Αφροδίτης τον Μάη - Ο Λεφάκης προειδοποιεί για οικονομικά/αισθηματικά

Ο Μάης είναι ένας πιο ανάλαφρος μήνας, ωστόσο η Αναδρομή της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων θα έχει τις επιπτώσεις τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης καταφθάνει, με διαθέσεις να μας επιστρέψει στην “κανονικότητα” αποδεχόμενοι τις συνέπειες της κρίσης που ήδη και συνεχίζεται.

Κριός Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Μάιος είναι ένας μήνας καινούριων εξελίξεων και αλλαγών. Θα παρουσιάσει καινούρια ενδιαφέροντα από τη μια, αλλά θα προκαλέσει και μια σειρά νέων καθυστερήσεων από την άλλη. Ευαισθητοποιείται πολύ η προσπάθεια για να καλύψετε την συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια και κατάσταση. Διαφοροποιείται το κλίμα στη δουλειά σας μετά τα μέσα του μήνα. Ενεργοποιούνται παρασκηνιακοί κίνδυνοι που πρέπει να τους προσέξετε. Αλλάζουν τα δεδομένα στις συνθήκες της δουλειάς σας στα οποία όμως πρέπει να προσαρμοστείτε. Η υπεράσπιση των ιδεών και της γνώμης σας θα έχει κάποιο κόστος. Οι διαθέσεις των άλλων δεν θα είναι σταθερές και θα πρέπει να τις ανεχτείτε.

Ταύρος Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι πλούσιος σε περιστατικά και αρκετά δοκιμαστικός σε σχέσεις και σε μεταβολή συνθηκών εργασίας. Το ξεκίνημά του είναι περισσότερο επεισοδιακό και εμπόλεμο. Το τελευταίο δεκαήμερο σας δίνει περισσότερες εναλλακτικές και διευκολύνσεις. Το οικονομικό θα σας απασχολήσει πιο έντονα μετά τα μέσα του μήνα. Μια ενδεχόμενη αισθηματική απογοήτευση ίσως σας δώσει την ευκαιρία μιας καλύτερης σκέψης. Τα φετινά σας γενέθλια σας βρίσκουν υποχρεωτικά αλλαγμένους και σας αναγκάζουν να αποκτήσετε καινούριες τακτικές και συνήθειες, προκειμένου να διατηρήσετε πρακτικές και βασικές ισορροπίες.

Δίδυμος Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας αυτός είναι μια μετάβαση. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας μετά τις 12 και σας βοηθά να υπερασπιστείτε αυτά που χρειάζεστε και αυτά που πιστεύετε. Η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη στο ζώδιό σας στις 13, η οποία θα φέρει καθυστερήσεις σε ότι αφορά την οικονομική και την αισθηματική σας πορεία. Θα σας βοηθήσει όμως να κάνετε μια δεύτερη σκέψη για αυτούς τους τομείς, που ίσως αποδειχτεί ωφέλιμη. Ο Άρης, μετά τις 13 περνά στους Ιχθύς διαφοροποιώντας το κλίμα στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων και υποχρεώνοντάς σας να γίνετε περισσότερο αγωνιστικοί, ή και ηρωικοί.

Καρκίνος Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας αυτός σας βοηθά να σκεφτείτε πρακτικά, αλλά και να συμπεριφερθείτε ρεαλιστικότερα. Κάποιες επιθυμίες ή προσδοκίες υλοποιούνται, ωστόσο θα πρέπει να παλέψετε ένθερμα ψυχολογικά για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας, όλα αυτά που σας απασχολούν και έχουν μείνει στη μέση, εξ αιτίας του γενικότερου κλίματος. Ο Άρης μετά τις 12 περνά στους Ιχθύς και αυτό συμβάλλει στην βελτίωση του κλίματος, όσον αφορά την πορεία των επιδιώξεών σας. Το πρώτο όμως δεκαήμερο θα σας κουράσει και θα πρέπει να είσαστε και υποψιασμένοι και οργανωμένοι για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό. Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να περνά μεταβατική φάση. Οι εντυπώσεις που θα σας δοθούν, θα αναθεωρηθούν αργότερα.

Λέων Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Περίεργο αλλά όχι κακό το διάστημα. Φορτισμένο επαγγελματικά πάνω από όλα. Μέχρι τις 10 ο Άρης από τον Υδροχόο συνεχίζει να σας προκαλεί με την συμπεριφορά ανθρώπων που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Μετά τις 13, η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει αναπόφευκτες καθυστερήσεις σε συναλλαγές και σε συνεργασίες. Βρείτε έξυπνα επιχειρήματα να δικαιολογήσετε τις δύσκολες φάσεις που θα υπάρξουν. Οργανώστε τον χρόνο και τον δυναμισμό σας για να αξιοποιήσετε με κάθε δυνατό τρόπο τις όποιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι την ώρα που σας αιφνιδιάζουν οι ανθρώπινοι παράγοντες, ή σας πιέζουν οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις.

Παρθένος Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Η κατάσταση είναι εναλλασσόμενη και ο μήνας έχει πολλές μεταβολές. Οι επιδιώξεις σας θα χρειαστούν μεγάλο σθένος εκ μέρους σας για να επιτευχθούν. Το νευρικό σας σύστημα θα δοκιμαστεί. Η εργασία θα έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, κυρίως μετά τα μέσα του μήνα, ενώ την ίδια περίοδο δοκιμάζεται η αισθηματική σας ζωή και ενδεχομένως η κατάσταση των οικονομικών σας. Πολύ ουσιαστικό προβλέπεται το τελευταίο δεκαήμερο του Μαίου για αποφάσεις που θα πάρετε, ή για καινούρια σχέδια που θα βάλετε σε εφαρμογή. Οι περισσότερο φιλόδοξοι, όσοι βρίσκεστε στο μέσον μιας κατάστασης και οι σπουδαστές, βάλτε τα δυνατά σας να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο των δύο προηγούμενων μηνών, προκειμένου να αποφύγετε την εκδοχή εκκρεμοτήτων και ελλείψεων που μπορεί να διαιωνιστούν.

Ζυγός Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας αυτός θα σας φέρει μεγάλες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Θα πάρετε αποφάσεις και θα υποχρεωθείτε να τις αναθεωρήσετε. Να είσαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για κάτι αιφνίδιο, όχι υποχρεωτικά άσχημο, αλλά μεταρρυθμιστικό. Το βάρος των εξελίξεων πέφτει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο όπου τότε πρέπει να είστε οργανωτικοί καλύτερα προετοιμασμένοι. Η αισθηματική σας ζωή θα έχει διακυμάνσεις εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης μετά τις 13 του μήνα. Την ίδια όμως περίοδο μπορείτε να αναπτύξετε τη δυναμη της σκέψης, του λόγου και της εκφραστικής πρωτοβουλίας που θα σας βοηθήσει να διαλύσετε σύννεφα και να διώξετε ασάφειες. Επιμεληθείτε καλύτερα την υγεία και την ασφάλεια της δουλειάς σας μετά τις 15 του μήνα.

Σκορπιός Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Για εσάς ο μήνας είναι καταλυτικός σε ότι αφορά την κοινωνική και την αισθηματική σας ζωή. Πολλά θα συμβούν και άλλα τόσα θα αλλάξουν. Παρά τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν σε νευραλγικούς τομείς, σε άλλους τόσους οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Η διαίσθησή σας θα βοηθήσει την αντίληψή σας για να καταλάβετε ότι τώρα αρχίζει μια μεγάλη αλλαγή σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής αναδιοργανώνονται και οι επαγγελματικές σας συνήθειες αλλάζουν. Αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με αντίδραση και πείσμα και προσαρμοστείτε στο ρεύμα των γεγονότων προσαρμοζόμενοι σε αυτό.

Τοξότης Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Το πέρασμα του Ήλιου από τον Ταύρο δίνει έμφαση στη βελτίωση της εργασίας και στην κατάσταση της υγείας σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους διαταράσσει κάπως τον τομέα των σχέσεων που σας αφορούν άμεσα, αλλά δεν παύει και να σας εξυπηρετεί. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς σας αφυπνίζει υποχρεωτικά και σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα. Η παρατεταμένη σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επωάζει ένα καινούριο οικονομικό και συναισθηματικό μέλλον. Μη βιάζεστε να το δείτε να ανατέλλει! Το παιχνίδι θα κριθεί στο δεύτερο μισό του Μαίου και είναι τότε που θα σας δείξει η τύχη την τακτική που πρέπει να αναπτύξετε, ή τους καινούριους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αιγόκερως Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Λίγο βελτιωμένος προβλέπεται ο μήνας αυτός σε σχέση με τους τρεις προηγούμενους. Αρκετά πράγματα είναι ακόμη ασαφή και περίεργα, αλλά ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια καινούρια θέση και στάση απέναντι σε όλα αυτά που σας αφορούν και σας επηρεάζουν. Οι συχνότητες αλλάζουν, όπως επίσης και η ροή των συμπτώσεων. Το γήινο στοιχείο του Ταύρου σας βοηθά να υποστηρίξετε αυτά που χρειάζεστε και που αγαπάτε. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς μπορεί να πραγματοποιήσει ένα όνειρό σας, με ένα μαγικό τρόπο. Γενικότερα είναι ο πρώτος καλός μήνας σε μια τόσο επεισοδιακή χρονιά που διανύουμε.

Υδροχόος Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Η Πανσέληνος του Μαίου και η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας μέχρι τις 12, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση αλλά και σε μεγάλη νευρικότητα. Τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν τον άξονα της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας καθημερινότητας. Δεν θα λείψουν καθυστερήσεις σε επιδιώξεις, αλλά θα αποδειχτεί ότι είναι για το καλό σας. Ένα σχέδιο μπορεί να ανατραπεί, ή να αναβληθεί. Μη λυπηθείτε αν προκύψει κάτι τέτοιο. Θα βρεθούν άνθρωποι να σας εξυπηρετήσουν την ώρα της ανάγκης. Το τελευταίο δεκαήμερο ανοίγουν δρόμοι και διέξοδοι μετά από πολύ καιρό εγκλεισμού, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ιχθύς Μάιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Δείτε μια εποχή με συνεχώς εναλλασσόμενο κλίμα. Παρά τους περιορισμούς που έχετε υποστεί, διευκολύνεστε στην καλύτερη προσαρμογή της νέας εποχής που διαμορφώνεται κάτω από την καθοδήγηση των ισχυρών. Προσωπικά θέματα και οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας μετά τις 12 του μήνα, τονίζει την δημιουργικότητά σας, αλλά και γίνεται αιτία ταλαιπωρίας του νευρικού σας συστήματος. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προβλέπεται καταλυτικό για την εξέλιξη του αντικειμένου της δουλειάς σας, αλλά και για κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα που θα σας δοκιμάζουν αιφνιδιασμοί γεγονότων και συμπεριφοράς τρίτων που δεν είχατε υπολογίσει στην εκδήλωσή τους.

Κώστας Λεφάκης: Προβλέψεις για 27 Απριλίου έως 3 Μαϊου 2020

Λεφάκης προβλέψεις Μαϊου

Kριός

Η εβδομάδα της Πρωτομαγιάς φέρνει και σε εσάς διαφοροποιημένη διάθεση και πολλά εξαρτώνται από όσα έχετε επιτύχει ή όχι στην μέχρι τώρα πορεία σας. Υπάρχει δυνατότητα ελιγμών τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Το πιο επιτυχημένο μοντέλο θα είναι αυτό που θα επιλέξετε με σκέψη και οριμότητα. Είναι σαφές ότι το κλίμα βελτιώνεται αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Αν χρησιμοποιήσετε σωστά την εμπειρία και τα μαθήματα που πήρατε, αν αλλάξετε εν μέρει την ευθιξία του χαρακτήρα σας και να δείτε υπομονετικά το μέλλον, τότε αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κάνετε το ξεκίνημα για κάτι νέο και πιο αποδοτικό στους βασικούς τομείς της ζωής σας και που αυτήν την περίοδο είναι ότι επιθυμείτε περισσότερο.

Ταύρος

Ο οικονομικός τομέας είναι το καίριο μέλημά σας για αυτήν την εβδομάδα, αν και τα διάφορα γεγονότα θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή σας από τις επιδιώξεις σας. Φροντίστε να λειτουργήσετε σωστά με τον χρόνο, τις ιδιότητες αλλά και τις ευκαιρίες που έχετε για να κατοχυρώσετε θέση και δικαιώματα όπου αισθάνεστε ότι κάτι τέτοιο κινδυνεύει. Αισθηματικά, κάποια βήματα υποχώρησης κρίνονται απαραίτητα για εσάς που η πίεση δεν είναι καλός σύμβουλος. Μην βιάζεστε να χαρακτηρίσετε συμβάντα σαν χαμένες ευκαιρίες και, προπάντων, μην αδικείτε τον εαυτό σας, τοποθετώντας τον σε θέση άμυνας. Οι φίλοι και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν και σας αφορούν.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη ήδη στο ζώδιό σας φροντίζει να σας γεμίζει ενέργεια και αισιοδοξία. Πάλι όμως το εξωτερικό περιβάλλον δοκιμάζει κάποιες από τις εντοχές σας, ή σε πιο ακραίες περιπτώσεις, κρύβει τον στόχο από τον ορίζοντά σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας, να παραμείνετε απαθείς σε προκλήσεις που αποσταθεροποιούν αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα. Οικονομικά, οι υποχρεώσεις σας δεν διαφέρουν από υποχρεώσεις άλλων ανθρώπων, γι αυτό φροντίστε να τις διαχειριστείτε συνετά, χωρίς να εκδηλώνετε εκνευρισμό και χωρίς να επηρεάζετε με την συμπεριφορά σας και εκείνους που στέκονται δίπλα σας. Αισθηματικά, τολμήστε να παραμερίσετε τους φόβους σας, να αγνοήσετε ενδοιασμούς και να επιδιώξετε την καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι από εσάς φροντίστε να μην ανοίγετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα γιατί μπορεί να βρεθείτε εκ νέου σε δύσκολη θέση.

Καρκίνος

Για λίγο ακόμα μπορεί να αισθάνεστε και να παραμένετε ασφαλείς και αυτό αφορά κυρίως εσάς που έχετε ανάγκη να πιστέψετε ότι ξεπεράσατε εμπόδια και δυσκολίες. Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι κερδίζετε χρόνο για να οργανωθείτε καλύτερα στην εργασία και στην αισθηματική σας ζωή. Δείτε λοιπόν τα πράγματα με ρεαλισμό και επιφυλαχτείτε να απαντήσετε ή να πάρετε θέση απέναντι σε πιέσεις που δεχτήκατε και εξακολουθείτε να δέχεστε. Η Πρωτομαγιά ορίζει ένα νέο όριο ανάμεσα σε ότι συμβαίνει και σε ότι θέλετε να αλλάξετε από αυτά. Φυσικά και δεν γίνονται όλα από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να διερευνάτε την επιρροή που έχετε στους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και το πόσο σας υπολογίζουν σύμφωνα με αυτά που έχετε καταφέρει. Μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι η απόσταση που μεσολαβεί μεταξύ της δικής σας θεωρίας και εκείνης των άλλων, είναι πολύ μεγάλη.

Λέων

Είναι προς το συμφέρον σας να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους που επηρεάζουν κατά πολύ, ή λιγότερο, αυτά που σας αφορούν. Όταν θέλετε μπορείτε να είστε οι καλύτεροι διπλωμάτες και οι ικανότεροι διαπραγματευτές. Το στοιχείο που επηρεάζει την συμπεριφορά σας αυτή, είναι το κατά πόσο εκτιμάτε τους άλλους με τους οποίους συνδιαλέγεστε ή συναναστρέφεστε. Η εργασία λοιπόν βρίσκεται σε σημείο που επιδέχεται πολλές ερμηνείες και είναι καλύτερα, να συνταχθείτε με τους περισσότερους, κερδίζοντας χρόνο για να πάρετε πιο ουσιαστικές και πιο καθοριστικές αποφάσεις, την ώρα που τις χρειάζεστε. Οικονομικά οι ανάγκες αυξάνονται και αυτό δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις. Μην αρνείστε κάποια βοήθεια και μην επιμένετε σε απόψεις και συμπεριφορές που βλάπτουν τα συμφέροντά σας.

Παρθένος

Η προσωπική σας ζωή είναι που χρειάζεται την μεγαλύτερη επιμέλεια κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι περισσότεροι, ή αν θέλετε, όσοι από εσάς την έχετε περιορίσει, είτε εξ αιτίας των πρόσφατων μέτρων, είτε εξ αιτίας άλλων σας επιλογών, θα πρέπει τώρα να της δώσετε την σημασία που της αξίζει. Επίσης εσείς που έχετε αφεθεί να επηρεάζεστε από τις εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα να αλλάξετε κάποια από τα δεδομένα, να σκληρύνετε τη στάση σας απέναντι σε παράλογες απαιτήσεις και να διεκδικήσετε περισσότερη χαρά για εσάς. Η εβδομάδα σας δίνει τα μέσα να επιτύχετε πολλά από όσα επιδιώκετε και αυτά τα μέσα πρέπει τώρα να τα χρησιμοποιήσετε.

Ζυγός

Η επικοινωνία και η διάθεσή σας να συναναστραφείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας. Αυτή η συναναστροφή μπορεί να έχει την μορφή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, της ανάληψης ενός πνευματικού έργου, ή η ενασχόλησή σας με μια δημιουργική εργασία η οποία μπορεί να ξεκινά από μαγειρικές απόψεις, έως θέματα πολύ επιστημονικά. Είστε από εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν την προσφορά των άλλων και να ανταποδίδετε. Τώρα, ανάλογα με την περίπτωσή σας, φροντίστε να καλλιεργήσετε σχέσεις με εκείνους που σας ταιριάζουν, που σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά από ότι μέχρι τώρα και με εκείνους που ξέρουν να σιωπούν και να σας αφήνουν την πρωτοκαθεδρία σε πρωτοβουλίες που είναι πολύ καλά μελετημένες. Σίγουρα θα κερδίσετε συμμάχους, επειδή αναγνωρίζουν ότι είστε ανιδιοτελείς με εκείνους που αξίζουν

Σκορπιός

Μικρά, θετικά γεγονότα επηρεάζουν τις εξελίξεις στα θέματα που πραγματεύεστε και είναι αυτά που σας βοηθούν να συνεχίσετε να επιμένετε και να προσπαθείτε. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι όλα θα πάρουν χρόνο μέχρι να πάρουν την τελική τους μορφή, επομένως πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ευελιξία. Υποδεχτείτε απόψεις και πρακτικές άλλων ανθρώπων, έστω και αν δεν καταφέρνουν να σας πείσουν απόλυτα. Οικονομικά η εβδομάδα μπορεί να σας προσφέρει καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις, καταφέρνοντας να εξαλείψετε υποχρεώσεις, έστω και μικρού βεληνεκούς. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιμείνετε στην αναζήτηση νέων πελατών ή νέων δραστηριοτήτων. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από ότι μπορεί να αλλάξει προς όφελός σας.

Τοξότης

Βλέπετε τώρα κάποια αποτελέσματα από τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας, τόσο στην εργασία, όσο και στα αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας επιτρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι σε θέματα που έχουν χάσει τη σημασία και την αξία τους. Αυτό σας εξυπηρετεί πολύ καθώς δεν είστε από εκείνους που υπηρετείτε στόχους που δεν τους πιστεύετε. Οικονομικά, συνεχίστε τις καλές προσπάθειες, έστω και αν το διάστημα είναι μεταβατικό, όσον αφορά τις επιδιώξεις σας. Το εισόδημά σας θα καθορίσει αρκετά τις εξελίξεις και σε άλλους τομείς, αλλά το βασικό είναι να μην μπερδεύεστε και να μην δίνετε λάθος εντυπώσεις. Επιμεληθείτε την υγεία σας και συνεχίστε την σωματική σας άσκηση στο μέτρο του δυνατού και όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Αιγόκερως

Η αντοχή σας απέναντι στις πρακτικές και επαγγελματικές αντιξοότητες αποδίδει και σας βοηθά να τακτοποιήσετε με τον δικό σας τρόπο ζητήματα της καθημερινότητας. Οι περισσότεροι από εσάς δίνετε μεγάλη σημασία στην τακτοποιημένη ζωή σε όποια μορφή και αν μπορείτε να την επιτύχετε. Αισθηματικά, η εβδομάδα δεν έχει πολλά να προσφέρει. Παραμείνετε διαλλακτικοί και επικοινωνιακοί, συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφο ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις . Επίσης, όσο πιο ξεκάθαροι είστε στις συνεργασίες σας, τόσο πιο σύντομα θα μπουν τα πράγματα σε λειτουργία και θα αποδώσουν τα δέοντα. Οικονομικά συνεχίστε τις προσπάθειες που καταβάλλετε για να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις και ανάγκες.

Υδροχόος

Καινούργια ενδιαφέροντα διαφαίνονται στον ορίζοντα αυτή την εποχή, ωστόσο οι αντιξοότητες και οι μάχες θα συνεχιστούν και παρά τις καλές σας προθέσεις και τις αιώνιες ελπίδες θα πρέπει να μεριμνήσετε άμεσα, εδώ και τώρα για την έκβαση των σημαντικών σας υποθέσεων. Δεν θα σας συμβούλευα να ρισκάρετε χωρίς το εχέγγυο της επιτυχίας σε οποιοδήποτε τομέα χωρίς να αναμιχτείτε μέσα στο πλήθος, ακολουθείστε και εσείς το ρεύμα των γεγονότων. Επειδή κανένας και τίποτα δεν θα σας δώσει εγγυήσεις για την «επανάσταση χωρίς αιτία», τότε και αν πράγματι την θέλετε πολύ, αρχίστε μόνοι σας χωρίς την βοήθεια των άλλων, ρισκάροντας στο ενδεχόμενο των όποιων συνεπειών της.

Ιχθύες

Μια σειρά από γεγονότα σας επιστρατεύουν στον επαγγελματικό τομέα. Οι περισσότεροι είστε λίγο απογοητευμένοι αυτή την περίοδο, άλλοι εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης, και άλλοι εξαιτίας των πιέσεων που δέχεστε από το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείστε και εργάζεστε. Βάλτε μια καλύτερη τάξη στη ζωή σας, κυρίως στην συναισθηματική, μην χάνεστε στο λαβύρινθο των σκέψεων και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σας και αν κάποια γεγονότα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο, με την δύναμη του μυαλού σας, κάντε την δική σας υπέρβαση. Οι πιο συναισθηματικοί, παραμερίστε κάποιες δευτερεύουσες ανάγκες σας και γίνετε ρεαλιστές στην υποστήριξη των αναγκών σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

oroskopos.gr