Άση Μπήλιου: Ανάδρομη Αφροδίτη χτυπά τους Διδύμους τον Μάιο

Προσοχή! Αυτές είναι οι ημερομηνίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άση Μπήλιου: Ανάδρομη Αφροδίτη χτυπά τους Διδύμους τον Μάιο

Η Άση Μπήλιου με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προειδοποίησε όλα τα ζώδια πως Ανάδρομη Αφροδίτη θα χτυπήσει στο ζώδιο των Διδύμων μέσα στο Μάιο, δίνοντας μάλιστα και αναλυτικά τις ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα, πριν από 13 ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία αναφερόμενη πως θα αρχίσουν να επηρεάζονται προσωπικά και οικονομικά από τις 13 Μαίου έως και τις 24 Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Υπέρλαμπρη απόψε η Αφροδίτη! Έτοιμη να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τις 13.5 μέχρι τις 24 Ιουνίου στους Διδύμους. Ήδη έχει αρχίσει να επηρεάζει σε σχέσεις και οικονομικά! Αναθεωρήσεις σχέσεων, κρίσεις ή δυσκολίες στο «μαζί», επιστροφές στο παρελθόν, αμφισβητήσεις ή επαναξιολογήσεις σε οικονομικές συμφωνίες. Θα τα δούμε το επόμενο διάστημα πιο αναλυτικά όμως. Η τελευταία φορά που ήταν ανάδρομη στους Διδύμους ήταν το ίδιο πάνω κάτω διάστημα Μαΐου-Ιουνίου το 2012. Σκεφτείτε πως μπορεί να σας επηρέασε τότε ίσως έχετε έτσι μια μικρή εικόνα τι μπορεί να προκύψει κι αυτή τη φορά! Μέχρι το επόμενο ποστ να σας προσέχετε! "

Δείτε την ανάρτησή της

Η συγκλονιστική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου - «Τότε θα δοθούν ορισμένες "ελευθερίες"»

Μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Άση Μπήλιου έκανε μία συγκλονιστική πρόβλεψη που αφορά όλα τα ζώδια και έχει να κάνει με το πότε ακριβώς θα μας δοθούν ορισμένες "ελευθερίες" όπως τις αποκάλεσε η γνωστή αστρολόγος.

Η Άση Μπήλιου επεσήμανε ότι οι αστρολόγοι «έβλεπαν» από προηγούμενα χρόνια μία όψη που θα έφερνε κοσμοϊστορικές αλλαγές τον Ιανουάριο το 2020 και αυτή ήταν μια σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα. «To lockdown έγινε στη χώρα μας όταν μπήκε ο Κρόνος στον Υδροχόο», είπε τονίζοντας ότι αυτό το ζώδιο σχετίζεται με την ελευθερία, ενώ ο πλανήτης με τον περιορισμό.

«Αυτό που θα δούμε μέχρι το 2023 να γίνεται σε τεχνολογικό επίπεδο θα είναι κάτι πρωτόγνωρο» είπε η Άση Μπήλιου και πρόσθεσε: «Η εκτίμησή μου είναι ότι μέχρι τις... συνεχίστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες της... ελευθερίας!