Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 7 Μαΐου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 7 Μαΐου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα, Πέμπτη 7 Μαΐου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους;

ΚΡΙΟΣ

Καλύτερα καθυστερήστε λίγο μια αποκάλυψη, κάτι ασήμαντο θα γίνει σύντομα σημαντικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκεί που θα στρέψετε την ενέργειά σας, εκεί θα εστιαστεί και η αποδοτικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή σας θα στραφεί στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο εξής όσα θεωρούσατε ότι αποτελούσαν εμπόδιο στην πορεία σας, θα αρχίσουν να απομακρύνονται από το προσκήνιο.

ΛΕΩΝ

Να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να βοηθήσετε ένα φίλο που σας χρειάζεται αλλά δεν το λέει ανοιχτά.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σήμερα, είτε στην δουλειά ή στο σπίτι για να ξεφορτωθείτε ένα σωρό πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πολλές δραστηριότητες που έχετε θα σας αγχώσουν και θα σας προβληματίσουν πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε μόλις κλείσετε κινητά και λαπτοπ. Κάντε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντί να δράσετε άμεσα, βρείτε χρόνο για να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας και να έρθετε σε επαφή με τις πιο βασικές ανάγκες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε σαν να υπάρχουν δυσκολίες ή εμπόδια που εμποδίζουν τον δρόμο σας; Δείτε καθαρά μήπως είστε εσείς το εμπόδιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με χρήματα ή με οικονομικά έγγραφα θα σας ταράξουν, ενώ δείτε και τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια που θα τα βρουν σκούρα.

Πηγή: e-radio.gr

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Έχετε δίκιο μερικές φορές να σας φταίνε όλα μόνο που σήμερα σε μια ημέρα έντονη συναισθηματικά, ίσως να φτάσετε στο σημείο να πείτε λόγια, σε κάποιο πρόσωπο αγαπημένο, που να το μετανιώσετε μεν αλλά και να δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε μετά. Ειδικά εάν το πρόσωπο αυτό, είναι ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός ανθρώπου σε ότι σας πει. Μπορεί πραγματικά να σας νοιάζεται .

Ταύρος

Στα ερωτικά, για αρκετό διάστημα ακόμα θα βρίσκεστε ή του ύψους ή του βάθους. Οπότε ή θα διάγετε μεγάλες περιόδους μοναξιάς, ή εκείνοι που θα θελήσουν να πολιορκήσουν την καρδιά σας, θα είναι παραπάνω από ένας. Διλήμματα θα σας βάζει συνεχώς ο έρωτας. Αλλά θα χρειαστεί ως προς τις επιλογές σας να διαφοροποιήσετε λιγάκι τα κριτήρια αξιολόγησης που είχατε μέχρι σήμερα. Όλα αλλάζουν γύρω σας, το ίδιο και η προσωπική σας κατάσταση. Ας είναι για καλό σας.

Δίδυμοι

Πολλές θα είναι σήμερα οι αιτίες, που θα γίνουν οι εν δυνάμει αφορμές για να εκνευριστείτε σήμερα. Σίγουρα όμως δε θα προέρχονται από τις ερωτικές σας εξελίξεις, αφού θα έχουν τη δυναμική να σας φέρουν κάτι συναρπαστικό στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να το διαπιστώσετε, μέσα από μία τυχαία συνάντηση, με κάποιον άνθρωπο από τα παλιά. Μια σχέση που μπορεί να ήταν στα πλαίσια μιας συνεργασίας, ή μιας φιλίας που από εδώ και στο εξής θα αλλάξει!

Καρκίνος

Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα προβληματικά, που συμβαίνουν στον ερωτικό σας τομέα. Είτε γιατί μπορεί να διατηρείτε μέσα σας, συναισθήματα για έναν άνθρωπο που τελικά αν αφήσετε το χρόνο να σας δείξει, θα διαπιστώσετε ότι δεν του άξιζαν. Είτε γιατί μπορεί να διατηρείτε μια σχέση με έναν άνθρωπο που για εκείνον σχετίζεστε παράλληλα ερωτικά στη ζωή του. Είτε γιατί έχετε μείνει μόνοι καιρό, επειδή πληγωθήκατε & δυσκολεύεστε να ξανά ερωτευτείτε.

Λέων

Μην μεταφέρετε στη σχέση σας, όσα γίνονται στον επαγγελματικό σας χώρο ή στις σχέσεις σας τις εργασιακές. Η ένταση και η ανασφάλεια που μπορεί να αισθάνεστε, ίσως να γίνετε η αφορμή να ξεσπάτε στο σύντροφό σας, μόνο που κάπου όλο αυτό τον έχει κουράσει. Από την άλλη μεριά εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, πιθανόν να βγείτε με ένα άνθρωπο που σας έχει δείξει τη συμπάθειά του την ερωτική και εσείς να του μιλάτε συνεχώς για την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Λάθος .

Παρθένος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, νέες γνωριμίες και καινούργιες παρέες, διευρύνουν τον προσωπικό σας κύκλο. Φυσικά στον ερωτικό τομέα, έχετε αποφασίσει να μη μείνετε με σταυρωμένα χέρια κι έτσι ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον, δεν αποκλείεται να οδεύστε και στο ερωτικό. Αυτή την πρόθεση θα την έχετε όλοι, είτε ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ξεγελαστείτε από τις προθέσεις μερικών.

Ζυγός

Θα φλερτάρετε σήμερα αγαπητοί φίλοι, θα φλερτάρετε ή θα σας φλερτάρουν. Κυρίως αυτό θα γίνει μέσω επικοινωνίας με ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φυσικά αυτή η ανάλαφρη κατά τα άλλα στάση, προέρχεται από την ανάγκη για επιβεβαίωση που νιώθετε το τελευταίο διάστημα και ίσως, δεν την παίρνετε όσο θα θέλατε, είτε είστε σε σχέση, από τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, είτε από επιλογή για καιρό θέλατε να είστε μόνοι.

Σκορπιός

Αφιερωθείτε σήμερα έστω και μετά τις απογευματινές ώρες, σε ότι σας ξεκουράζει την ψυχή και το σώμα. Έχετε μπει σε μία φάση της ζωής σας, όπου όχι μόνο διαπιστώνετε, αλλά και βιώνετε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ασφαλώς και ένας τομέας που θα αλλάξει στη ζωή σας, είναι ο ερωτικός. Είναι ο τρόπος που θα προσεγγίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Είναι ο τρόπος που θα εκφράζετε τα “θέλω” σας. Επιλέξτε όμως να το κάνετε με περισσότερη διπλωματία.

Τοξότης

Αν είστε σε μία μόνιμη επίσημη ή ανεπίσημη σχέση, καλό θα ήταν να προσέξετε να μην τη διαταράξετε, από την δημιουργία μίας παράλληλης ερωτικής κατάστασης. Τώρα περισσότερο που συναισθηματικά, ζητάει η καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, να ερωτευτείτε εκ νέου και αυτό να το εκδηλώσετε με αμετροέπεια. Αν είστε μόνη ή μόνος, προσέξτε να μην δημιουργήσετε μία σχέση με έναν άνθρωπο, που είναι ήδη δεσμευμένος. Κι αυτό γιατί δε θα πάρετε συναισθηματικά ότι αξίζετε.

Αιγόκερως

Κάποια μηνύματα ειδήσεις ή τηλεφωνήματα που θα αφορούν τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά την προσωπική σας ζωή, ή εκείνον που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας μία ερωτική χροιά στη σχέση σας, ίσως σήμερα να σας θορυβήσουν, να νιώσετε ανασφάλεια και να του κάνετε σκηνές ζήλιας. Εάν όμως δε σιγουρευτείτε, ότι έχει ανταποκριθεί σε ερωτικά καλέσματα ο άνθρωπος αυτός από μόνος του, μην τον πιέσετε για κάτι που απλός μπορεί να έτυχε. Δε σας ταιριάζει η ανασφάλεια.

Υδροχόος

Ίσως να περάσει από το μυαλό σας σήμερα, να ξεκόψετε κάποιες ερωτικές επαφές που έχετε με κάποιον άνθρωπο, γιατί εκτός από το ερωτικό στοιχείο, πιθανόν να μη βρίσκετε άλλα σημεία ταύτισης μαζί του. Κι αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, να σας έχει προβληματίσει η πορεία της και τα κακώς κείμενα που δημιουργούνται κατά καιρούς με αποτέλεσμα να προβληματιστείτε, στο κατά πόσο οι προσπάθειές σας να τη συνεχίσετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα ή θα πέσουν στο κενό.

Ιχθύς

Εάν έχετε επιχειρήσει να κάνετε ένα μεγάλο κοινωνικό άνοιγμα, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει, ότι οι άνθρωποι που γνωρίζετε τώρα, έχουν ένα εξαιρετικό ή πνευματικό επίπεδο, μία δυναμική που σας ενθουσιάζει. Σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν κάποιοι που κυρίως σας δείχνουν με τη συμπεριφορά τους, ότι τα κίνητρά τους έχουν μια ερωτική χροιά. Φυσικά αυτό να το προσέξετε στην περίπτωση που μαζί τους έχετε αποφασίσει μία μελλοντική συνεργασία, και όχι κάτι ερωτικό.

Πηγή: oroskopos.tv