Λίτσα Πατέρα: Συναισθηματικοί προβληματισμοί - Ποια ζώδια θα έχουν προβλήματα;

Τι μας περιμένει;

Λίτσα Πατέρα: Συναισθηματικοί προβληματισμοί - Ποια ζώδια θα έχουν προβλήματα;

Τις προβλέψεις της για τα 12 ζώδια έδωσε μέσα από την τηλεόραση του ANT1 η Λίτσα Πατέρα, η οποία αναφέρθηκε σε συναισθηματικούς προβληματισμούς που θα έχουν κάποιοι από εμάς.

Οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα καθημερινά στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ειδικότερα η Λίτσα Πατέρα μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας είπε όλες τις αστρολογικές εξελίξεις και φυσικά αναφέρθηκε και στην πανσέληνο που θα έχουμε σήμερα. Η ίδια είπε ότι τα νέα είναι ευχάριστα και η περίοδος πολύ ερωτική. "Μην το παρακάνετε" μας συμβουλεύει χιουμοριστικά η διάσημη αστρολόγος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα ανέφερε. Τι μας περιμένει σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες;

Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε η Άση Μπήλιου για την πανσέληνο. Γιατί είναι σημαντική;

Λίτσα Πατέρα: Έρχεται άκρως ερωτική περίοδος - Ποια ζώδια θα δουν χαρά;

Τις προβλέψεις της για τα 12 ζώδια έδωσε μέσα από την τηλεόραση του ANT1 η Λίτσα Πατέρα που μας έφερε επιτέλους και μερικά ευχάριστα νέα. Ποια αυτά που είπε για την περίοδο στην οποία μπαίνουμε; Θα είναι πολύ, μα πολύ ερωτική.

Ειδικότερα η Λίτσα Πατέρα μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας είπε όλες τις αστρολογικές εξελίξεις και φυσικά αναφέρθηκε και στην πανσέληνο που θα έχουμε στις 7 του μήνα. Η ίδια είπε ότι τα νέα είναι ευχάριστα και η περίοδος πολύ ερωτική. "Μην το παρακάνετε" μας συμβουλεύει χιουμοριστικά η διάσημη αστρολόγος. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα ανέφερε. Τι μας περιμένει σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες;