Άση Μπήλιου: Έρχονται θετικά σε οικονομικό επίπεδο - Ποια ζώδια είναι τα τυχερά;

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άση Μπήλιου: Έρχονται θετικά σε οικονομικό επίπεδο - Ποια ζώδια είναι τα τυχερά;

Έρχονται θετικά σε οικονομικό επίπεδο. Ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά σύμφωνα με την Άση Μπήλιου; Τι μας περιμένει λοιπόν σήμερα και ποιοι θα έχουν προβλήματα, και ποιοι θα ευνοηθούν από αυτή την πανσέληνο;

Μέσα από τις καθιερωμένες προβλέψεις της στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», η Άση Μπήλιου προειδοποίησε πως η πανσέληνος αυτή θα φέρει πολλές εντάσεις και νεύρα ανάμεσα στα 12 ζώδια τα οποία θα πρέπει να δείξουν προσοχή.

Μεγάλη προσοχή συνέστησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις προβλέψεις της, αναφερόμενη κυρίως στην αυριανή πανσέληνο, η οποία θα βρεθεί στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού.

Η γνωστή αστρολόγος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα ζώδια θα πρέπει να έχουν κατά νου της μέχρι την Παρασκευή πως είναι πιθανό να συναντήσουν εντάσεις και τσακωμούς, ενώ νωρίτερα τη δική της πρόβλεψη έκανε και η Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε το βίντεο:

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί, αυτά τα ζώδια επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος. Ποιοι δεν θα έχουν ένα καλό ξεκίνημα για τον Μάιο και ποιοι πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί με τις αποφάσεις τους αυτές τις ημέρες.

Η γνωστή αστρολόγος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας προειδοποίησε για το ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την σημερινή πανσέληνο.

«Η Σελήνη ήδη πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού, προετοιμάζοντας την αυριανή πανσέληνο, που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 17η μοίρα. Το «φεγγάρι των λουλουδιών», καθώς έτσι λέγεται στην Αμερικανική παράδοση η πανσέληνος του Μαΐου, μιας και βρισκόμαστε στην εποχή που ανθίζει η φύση, ίσως δεν είναι τόσο λουλουδένιο για την ψυχολογία μας τουλάχιστον αυτό τον συγκεκριμένο Μάιο.

Οι όψεις της είναι μικτές. Από την μια έχει κάτι που μας εμπνέει, δυναμιτίζει την φαντασία κι αυτό είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από την άλλη η αντίθεση με τον Ερμή και το τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί ένταση, ασυνεννοησία, τάση για καυγάδες.

Σε κάθε περίπτωση μια πανσέληνος στον Σκορπιό δεν θα μπορούσε παρά να είναι έντονη για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας. Η επιρροή της αφορά κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και εκτείνεται μέχρι και την Παρασκευή.»,

Δείτε την ανάρτηση της: