Λίτσα Πατέρα: Επεισοδιακή η εβδομάδα - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Έρχονται αλλαγές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λίτσα Πατέρα: Επεισοδιακή η εβδομάδα - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Επεισοδιακή η εβδομάδα με την αστρολόγο να μας λέει όλα όσα θα μας βρουν. Η Λίτσα Πατέρα επέστρεψε στην εκπομπή Πρωινό και μας λέει όλα όσα μας περιμένουν σήμερα, αλλά και αυτήν την εβδομάδα. Ποιες θα είναι οι μεγάλες αλλαγές που έχουμε και ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα καθημερινά στην εκπομπή «Το Πρωινό». Η ίδια έκανε λόγο για μια επεισοδιακή εβδομάδα, ενώ όπως είπε η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει αναθεωρήσεις σε πολλά θέματα. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι αυτά που μας συμβουλεύει και ποιοι πρέπει να δείξουμε προσοχή. Όλα όσα μας περιμένουν.

Η αστρολόγος είχε κάνει και άλλη μια αναφορά στην ανάδρομη Αφροδίτη. Δείτε εδώ ποια ζώδια είχε προειδοποιήσει. Θα μας ταλαιπωρήσει πολύ;

Από την Λίτσα Πατέρα που προειδοποιεί τα ζώδια να προσέχουν καθώς θα είναι επεισοδιακή η εβδομάδα στις ερωτικές προβλέψεις για σήμερα (11/5)

Κριός

Στην ανάγκη σας να προλάβετε ώστε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, η αλήθεια είναι ότι σήμερα και αύριο, θα τρέχετε σαν τους τρελούς. Που χώρος λοιπόν, για έρωτες και αγκαλιές. Επειδή αυτή η κατάσταση της καθημερινότητάς σας, θα σας εκνευρίζει και θα σας αγχώνει, μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στον σύντροφό σας, ή σε εκείνον τον άνθρωπο, που έχετε έρθει τον τελευταίο καιρό, πιο κοντά.Επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, παίζουν δυνατά. Αν τις επιθυμείτε δοκιμάστε την τύχη σας.

Ταύρος

Το αν προχωράει η ήδη υπάρχουσα σχέση σας η όχι, θα θελήσετε αυτό να το συζητήσετε και να το ξεκαθαρίσετε με το σύντροφό σας, αφού, λόγω του προηγούμενου διαστήματος των εγκλεισμών, πολλά λέχθηκαν και συνέβησαν μεταξύ σας. Βρείτε όμως την κατάλληλη στιγμή για να είναι προετοιμασμένος και για δύσκολες συζητήσεις χωρίς να τον πιέζετε. Εάν περιμένατε μία απάντηση από ένα πρόσωπο που φλερτάρατε το τελευταίο καιρό, προετοιμάστε πρώτα κατάλληλα το κλίμα.

Δίδυμοι

Πολλές από τις σοβαρές σχέσεις σας, ίσως να διαταράχτηκαν λόγω των εγκλεισμών και των περιορισμών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιες όμως σημαντικές για εσάς σχέσεις, όπως η σχέση σας με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, πρέπει να την επανεξετάσετε, ακόμα και αν αποφασίσατε ότι δεν πάει άλλο. Εάν είστε μόνοι και προσπαθήσατε να τα ξανά βρείτε με ένα παλιό σας έρωτα που δεν ανταποκρίθηκε, μην εγκαταλείπετε ακόμα τις προσπάθειές σας.

Καρκίνος

Ο έρωτας δε σας χαλάει χατίρια, αρέσετε και το ξέρετε ότι οι μετοχές σας έχουν ανεβεί αισθητά στον ερωτικό στίβο αλλά μερικές φορές, φέρεστε απέναντι στον άλλο τόσο ανυπόμονα, που μοιάζετε σαν πλάσματα κακομαθημένα. Αφού όταν θέλετε κάτι, καταφέρνετε να το κερδίσετε με την καπατσοσύνη σας, γιατί να το ζητάτε με επιτακτικό τρόπο, είτε από το σύντροφό σας, είτε από τον άνθρωπο που γνωρίζετε ότι τρέφει ερωτικά αισθήματα για εσάς; σας κλείνω το μάτι αν καταλάβατε.

Λέων

Δεν είναι ευγενικό να πείτε στον σύντροφό σας, “ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος” αλλά ίσως και να χρειαστεί να του το πείτε με πιο έντεχνο τρόπο, αφού ο τρόπος που θα σας ζητήσει να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες του, μπορεί να μοιάζει και επιτακτικός. Φταίτε όμως κι εσείς που λόγω της καριέρας σας ή άλλων υποχρεώσεων για ένα διάστημα τον παραμελήσατε. Εάν είστε μόνοι, τα σκέρτσα ενός θαυμαστή σας, μάλλον θα σας εκνευρίσουν. Απλά αποχωρίστε διακριτικά.

Παρθένος

Μία νομική ή οικονομική συμβουλή από ένα εξειδικευμένο πρόσωπο, που θα αφορά ένα ζήτημα που σας απασχολεί, θα σας φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το ζήτημα που σας απασχολεί. Δεν αποκλείεται όμως μέσα από τη διαδικασία αυτή, να κάνετε παράλληλα και μια γνωριμία, που αμέσως θα αναπτυχθεί μία ερωτική χροιά ανάμεσα σε εσάς και σε εκείνη. Ο έρωτας βρίσκεται παντού ακόμα και στις πιο άχαρες επαφές και συναντήσεις.

Ζυγός

Σταθερότητα αποζητάτε στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή. Όμως το κάνετε με το λάθος τρόπο, απαιτώντας από το σύντροφό σας, μερικές φορές και πράγματα παράλογα. Άλλες πάλι φορές, κλείνεστε στον εαυτό σας και τον κάνετε να αισθάνεται απομονωμένος. Εξηγήστε τι θα ήταν εκείνο που θα σας ικανοποιούσε και θα σας κάλυπτε. Μην περιμένετε να μαντέψει με τι θα ήσασταν ευχαριστημένοι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους αδέσμευτους. Δε μπορεί να σας πλησιάσει κανείς.

Σκορπιός

Κάποιος φίλος ή ένας άνθρωπος που εκτιμάτε και σας εκτιμά, μπορεί σήμερα να σας ζητήσει τη βοήθειά σας που πραγματικά έχει ανάγκη. Μπορεί επίσης να ζητήσει από σας, εφόσον σας εμπιστεύεται, συναισθηματική υποστήριξη και να έρθετε ακόμα πιο κοντά, αφού κάποια πράγματα πολύ προσωπικά του, θα σας τα εμπιστευτεί. Μήπως κάπου εδώ γεννιέται ένας καινούργιος έρωτας; Αν πάλι συντροφεύεστε, τη συμπαράσταση αυτή, μπορεί να τύχει να την παρεξηγήσει το ταίρι σας.

Τοξότης

Επειδή η εβδομάδα που έρχεται θα σας βάλει πάλι στο τρέξιμο, σήμερα αφιερώστε το χρόνο σας μόνο σε εκείνα που σας χαλαρώνουν και σας αρέσει να κάνετε. Αδειάστε το μυαλό σας ή γεμίστε το με τη σκέψη ενός ανθρώπου που θα θέλατε να βρισκόσασταν τώρα στην αγκαλιά του. Κι αν ο άνθρωπος αυτός ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν να ξέρετε ότι ο μήνας αυτός, είναι μήνας ερωτικών επανασυνδέσεων, οπότε δε έχετε να χάσετε τίποτα αν δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Αιγόκερως

Με την πρωτοβουλία ενός φιλικού σας προσώπου, θα έρθετε σε επαφή, με έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή θα σας διεγείρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ο έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα και αν σας το επιτρέπει η ερωτική σας κατάσταση και είστε ελεύθεροι από άλλες δεσμεύσεις, ακολουθήστε το ένστικτό σας και δε θα χάσετε. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, τότε να ξέρετε ότι παίζετε με τη φωτιά, αφού κινδυνεύετε να ξεμυαλιστείτε.

Υδροχόος

Ο έρωτας θέλει τα ρίσκα του και είναι ικανός την εποχή αυτή, να σας βάλει να τα πάρετε, ακόμα και αν σκέφτεστε να κόψετε ένα λουλούδι, από ξένη αυτή. Ήδη συναισθηματικά, ζητάτε κάτι να υπήρχε για να αναταράξει την ερωτική σας ζωή, και αν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, σύντομα θα το έχετε στην αγκαλιά σας. Όλα δείχνουν ότι κάτι αλλάζει στον τρόπο που θεωρούσατε το σωστό ή το λάθος ως προς τα ερωτικά σας κριτήρια. Καλά κάνετε λοιπόν και εξελίσσεστε.

Ιχθύς

Ίσως να διατηρείτε μία ερωτική σχέση, που την ποθείτε πολύ αλλά οι συνθήκες και οι καταστάσεις μέχρι σήμερα δεν την άφηναν να εξελιχθεί, στο βαθμό που θα επιθυμούσατε να γίνει. Τώρα όμως καλείστε να γίνετε εσείς οι ίδιοι πιο αποφασιστικοί και να πάρετε τα μέτρα σας ώστε να την προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Οι αδέσμευτοι, μέσα από μία ομάδα ανθρώπων, μια κοινή δραστηριότητα, ίσως και να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, αν το επιθυμείτε.

πηγή: oroskopos.tv