Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα κάνουν ξεκαθάρισμα στα προσωπικά τους;

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα κάνουν ξεκαθάρισμα στα προσωπικά τους;

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί. Ποια ζώδια θα κάνουν ξεκαθάρισμα στα προσωπικά τους; Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα (14/5) και τις εξελίξεις φέρνουν τα άστρα; Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου η Άση Μπήλιου μας έδωσε τις αστρολογικές της προβλέψεις για την σημερινή ημέρα, ενώ παράλληλα μας λέει και ποια από τα 12 ζώδια θα κάνουν ξεκαθάρισμα στα προσωπικά τους;

Τι μας περιμένει σήμερα σύμφωνα με την γνωστή αστρολόγο; Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα (14/5) και τις εξελίξεις φέρνουν τα άστρα; Όσα πρέπει να γνωρίζετε, που μας είπε επίσης σε άλλη πρόγνωση της πως θα επηρεάζει τα 12 ζώδια ο Ερμής που βρίσκεται στους Διδύμους. Δείτε εδώ τι θα μας βρει.

Δείτε το βίντεο:

Εκτός από το ξεκαθάρισμα η Άση Μπήλιου προειδοποιήσε και πως θα επηρεάσει ο Άρης τους Ιχθύς

Ο Άρης μπήκε στους Ιχθύς. Δείτε αναλυτικά τα όσα μας λέει η 'Άση Μπήλιου για το πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια. Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα (13/5) και τις εξελίξεις φέρνουν τα άστρα;

Μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου η Άση Μπήλιου μας έδωσε τις αστρολογικές της προβλέψεις για την σημερινή ημέρα, ενώ παράλληλα μας λέει και όσα περιμένουν τα 12 ζώδια με την έλευση του Άρη στους Ιχθύς.

Τι συνεπάγεται και πως θα επηρεάσει τα ζώδια. Πρόκειται για έναν πλανήτη που δεν ταιριάζει και πολύ στο συγκεκριμένο ζώδιο. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα μας περιμένουν και ποιους προειδοποιεί η διάσημη αστρολόγος.

Ορίστε και το βίντεο με τις αστρολογικές της προβλέψεις