Βίκυ Παγιατάκη: Μυστήριο το Σαββατοκύριακο - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ποιος αφορά;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Βίκυ Παγιατάκη: Μυστήριο το Σαββατοκύριακο - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Μυστήριο θα είναι το Σαββατοκύριακο για μερικά ζώδια, με την Βίκυ Παγιατάκη να μας λέει τις αστρολογικές της προβλέψεις για την σημερινή ημέρα. Ποιοι πρέπει να προσέχουν και για ποιος είναι καλύτερα πλέον τα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας περιμένουν.

Μετά από πολύ καιρό ίσως το καλύτερο Σαββατοκύριακο για τους Ταύρους. Μην παίρνεται τώρα βιαστικές αποφάσεις οι Παρθένοι. Κάτι αλλάζει και είναι καλό για τους Υδροχόους. Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε. Η αστρολόγος ωστόσο μας είπε ότι γενικά πρέπει να δείξουμε προσοχή ορισμένοι αυτές τις ημέρες. Δείτε εδώ ποιος αφορά.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε στην εκπομπή του Open

Μετά την προειδοποίηση που έστειλε σε ορισμένα ζώδια για το Σαββατοκύριακο η Βίκυ Παγιατάκη ας δούμε και τις ερωτικές προβλέψεις για την σημερινή ημέρα

Κριός

Είναι καιρός να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας, για να είστε καλύτερα. Η εικόνα σας, η φυσική σας κατάσταση αλλά και η συνολικότερη υγεία σας, θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε, με συντροφιά, ειδικά εάν αυτή η συντροφιά, εμπεριέχει και την ερωτική χροιά. Άλλωστε μπορεί σε ένα χώρο που δραστηριοποιείστε να συναντήσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Θα το επιθυμούσατε;

Ταύρος

Άκρως επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς σας θέλει η σημερινή ημέρα αλλά και οι επόμενες. Επιβάλλεται σχεδόν να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σε άλλες δραστηριότητες να κάνετε νέες γνωριμίες ή συνεργασίες. Κάπου εκεί νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και κάποιο από αυτά, σίγουρα θα προσπαθήσει να έρθει περισσότερο κοντά σας. Ο έρωτας θα βρει το δρόμο για την καρδιά σας και θα σας ξεσηκώσει. Φίλοι από το παρελθόν, έρχονται τυχαία και εκ νέου στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Εάν ο επόμενος ερωτικός σας στόχος, είναι ένα πλάσμα που σας έδειξε ότι του αρέσετε αλλά ο τρόπος που το προχωράτε μαζί του το κάνει να δυσανασχετεί, μάλλον θα ήταν καλύτερα να το τρέξετε το πράγμα μαζί του, γιατί μπορεί τελικά να μην επιδείξει την ανάλογη υπομονή και να σας φύγει. Προσέξτε ειδικά εσείς που διατηρείτε μία παράλληλη ερωτική σχέση, αφού θα χρειαστεί άμεσα να πάρετε την απόφαση, σχετικά με ποιον άνθρωπο θα εξακολουθήσετε να είστε μαζί του.

Καρκίνος

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που έχετε στο να μπορείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, είναι η εμπλοκή των συναισθημάτων σας. Τις περισσότερες φορές τα συναισθήματά σας υπερισχύουν της λογικής σας κι αυτό είναι λάθος. Ο έρωτας από μόνος του είναι ένα συναίσθημα δυνατό, όπου δε χωράει η λογική. Εάν όμως έχετε ακόμα μέσα σας, κάποια αισθήματα για ένα άτομο που ήσασταν μαζί στο παρελθόν αλλά δεν το άξιζε, καλό θα ήταν να μην κοιτάζετε πλέον πίσω.

Λέων

Ένας άνθρωπος που θα έχει τον τρόπο τη δύναμη και την αναγνωρισιμότητα στο χώρο που δραστηριοποιείτε, θα προθυμοποιηθεί να προωθήσει ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Μήπως όμως πίσω από τη βοήθειά του αυτή, κρύβονται κι άλλη λόγοι, όπως το να έχει καλλιεργήσει για σας, κάποια κρυφά ερωτικά συναισθήματα; Επειδή ποτέ κανείς δε ξέρει τι κρύβει η ψυχή του ανθρώπου που έχει απέναντί του, φερθείτε με τακτ αλλά εάν δε σας ενδιαφέρει το εν λόγω άτομο μη ταΐσετε τις προσδοκίες του.

Παρθένος

Σας είναι ανυπόφορο να ακούτε να σχολιάζονται θέματα που μπορεί να αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή, όμως κάπου κι εσείς το τελευταίο διάστημα έχετε δώσει κάποια δικαιώματα, σχετικά με τις απόψεις σας περί έρωτος και σχέσεων, που περισσότερο το κάνατε για να προκαλέσετε, παρά γιατί τις πιστεύετε. Μη σας ενοχλεί λοιπόν η κριτική ή οι ψίθυροι και αν δε δώσετε παρά πάνω σημασία, σύντομα θα σταματήσουν. Περιφρουρήστε, όμως την ερωτική σας κατάσταση.

Ζυγός

Μπορεί όντως το τελευταίο διάστημα να προσπαθείτε να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα που υπάρχουν ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, δεν σταματάτε όμως να του δημιουργείτε συναισθηματική ανασφάλεια. Ξεμυαλίζεστε αυτή είναι η σωστότερη λέξη, αφού οι διάφοροι ερωτικοί πειρασμοί δε θα σας αφήσουν τελικά να αγιάσετε. Από την άλλη μεριά, αν είστε μόνοι, ίσως σκεφτείτε να κλέψετε έναν απαγορευμένο καρπό από ξένο κήπο. Θα έχει ενδιαφέρον.

Σκορπιός

έρωτας είναι από μόνος του ένα μεγάλο ρίσκο, ιδίως όταν θα πάρετε πολύ σοβαρά τα αισθήματα που σας δημιουργεί ένα πρόσωπο που μοιάζει με το απωθημένο σας. Όταν όμως το πρόσωπο αυτό προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν, από μία σχέση που δεν κατάφερε να κάνει τον κύκλο της, μη δίνετε δεύτερες ευκαιρίες, γιατί αν μη τι άλλο μπορεί να μην εκτιμηθούν. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, μια διαφωνία με το σύντροφό σας σήμερα μπορεί να φέρει εντάσεις και ρίξεις.

Τοξότης

Θα φλερτάρετε σήμερα αγαπητοί φίλοι, θα φλερτάρετε ή θα σας φλερτάρουν. Κυρίως αυτό θα γίνει μέσω επικοινωνίας με ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φυσικά αυτή η ανάλαφρη κατά τα άλλα στάση, προέρχεται από την ανάγκη για επιβεβαίωση που νιώθετε το τελευταίο διάστημα και ίσως, δεν την παίρνετε όσο θα θέλατε, είτε είστε σε σχέση, από τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, είτε από επιλογή για καιρό θέλατε να είστε μόνοι.

Αιγόκερως

Αν είστε σε μία μόνιμη επίσημη ή ανεπίσημη σχέση, καλό θα ήταν να προσέξετε να μην τη διαταράξετε, από την δημιουργία μίας παράλληλης ερωτικής κατάστασης. Τώρα περισσότερο που συναισθηματικά, ζητάει η καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, να ερωτευτείτε εκ νέου και αυτό να το εκδηλώσετε με αμετροέπεια. Αν είστε μόνη ή μόνος, προσέξτε να μην δημιουργήσετε μία σχέση με έναν άνθρωπο, που είναι ήδη δεσμευμένος. Κι αυτό γιατί δε θα πάρετε συναισθηματικά ότι αξίζετε.

Υδροχόος

Ίσως να περάσει από το μυαλό σας σήμερα, να ξεκόψετε κάποιες ερωτικές επαφές που έχετε με κάποιον άνθρωπο, γιατί εκτός από το ερωτικό στοιχείο, πιθανόν να μη βρίσκετε άλλα σημεία ταύτισης μαζί του. Κι αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, να σας έχει προβληματίσει η πορεία της και τα κακώς κείμενα που δημιουργούνται κατά καιρούς με αποτέλεσμα να προβληματιστείτε, στο κατά πόσο οι προσπάθειές σας να τη συνεχίσετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα ή θα πέσουν στο κενό.

Ιχθύς

Στα ερωτικά, για αρκετό διάστημα ακόμα θα βρίσκεστε ή του ύψους ή του βάθους. Οπότε ή θα διάγετε μεγάλες περιόδους μοναξιάς, ή εκείνοι που θα θελήσουν να πολιορκήσουν την καρδιά σας, θα είναι παραπάνω από ένας. Διλήμματα θα σας βάζει συνεχώς ο έρωτας. Αλλά θα χρειαστεί ως προς τις επιλογές σας να διαφοροποιήσετε λιγάκι τα κριτήρια αξιολόγησης που είχατε μέχρι σήμερα. Όλα αλλάζουν γύρω σας, το ίδιο και η προσωπική σας κατάσταση. Ας είναι για καλό σας.

Πηγή: oroskopos.tv