Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λέφακη - Δύσκολη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια

Δείτε τι μας περιμένει!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λέφακη - Δύσκολη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια

Δύσκολη αναμένεται να είναι η εβδομάδα που ξεκινά για ορισμένα ζώδια με τον Κώστα Λεφάκη να προειδοποιεί και να στέλνει κόκκινο συναγερμό. Ποια αυτά που θα μας βρουν τις επόμενες ημέρες; Διαβάστε προσεκτικά όλα όσα μας συμβουλεύει ο γνωστός αστρολόγος.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στις 22 του μήνα στους Διδύμους είναι ένα κίνητρο ανασυγκρότησης των ιδεών και της στρατηγική σας, προκειμένου να είστε καλύτερα προσαρμοσμένοι στην όχι ευχάριστη αλλαγή για εσάς του τρόπου ζωής. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες μπορούν να αξιοποιηθούν και οι συμπτώσεις να σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος παίζουν πιο άμεσο ρόλο και επηρεάζουν και τη διάθεσή σας και την πορεία των υποθέσεών σας. Μικρές βελτιώσεις στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν αρκεί να αποδεχτείτε το όλο κλίμα. Τέλος, ο Ερμής στους Διδύμους σας δίνει πρόσκαιρες λύσεις ή βοήθειες πρόσκαιρου χαρακτήρα.

Ταύρος

Αποσυμπιέζεστε από τις προηγηθείσες δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα. Διαφαίνονται μικρές βελτιώσεις στον οικονομικό τομέα όσον αφορά εξοφλήσεις λογαριασμών. Σας δίνεται μια καινούρια ιδέα για να την εφαρμόσετε σε έναν αρκετά τραυματισμένο επαγγελματικό τομέα. Μια αιφνίδια συμπαράσταση ενός ανθρώπου θα σας ανακουφίσει. Αρκετοί επίσης θα πραγματοποιήσετε ένα σύντομο ταξίδι, ή θα τύχετε μιας προσφοράς που θα σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Για εσάς, ο Ήλιος προχωρώντας όλο και περισσότερο στο ζώδιό σας και κάτω από ένα πιο φιλικό πλέον φεγγάρι, μπορείτε να τρέξετε τα πράγματα που σας αφορούν με αισθητή επιτάχυνση. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας σας βοηθά να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και οτιδήποτε σας αφορά, ή σας ενδιαφέρει, πρακτικά, οικονομικά, εμπορικά. Ο Άρης στους Ιχθύς σας επιστρατεύει επαγγελματικά. Η Αφροδίτη διατηρεί τη δημοτικότητά σας και η αντίθεση μεταξύ τους ιντριγκάρει το περίεργο μυαλό σας και σας οδηγεί σε έξυπνες επινοήσεις. Η παραμονή του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω διατηρεί τη στενότητα στην πηγή των εσόδων σας, αλλά εσείς πλέον έχετε προσαρμοστεί στο κλίμα της νέας εποχής. Δείτε ωστόσο εδώ και τι φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη. Για ποιους στέλνει προειδοποίηση η Λίτσα Πατέρα;

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι εξυπηρετική για συναλλαγές, εμπορικές ή οικονομικές διευθετήσεις και αύξηση της καθημερινής σας δραστηριότητας. Η διάθεσή σας γίνεται πιο αισιόδοξη και αρκετά από τα οικογενειακά προβλήματα μπορούν να λυθούν. Ο Άρης στους Ιχθύς γίνεται περισσότερο σύμμαχος των επιδιώξεών σας και όσοι έχετε υποθέσεις νομικές, άγχη με τα παιδιά σας, γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και τυπικές διαδικασίες, βάλτε τα δυνατά σας να τα καταφέρετε. Οι μέρες και οι ώρες σας καλούν να φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι και χρήσιμοι σε αυτούς που ζουν και κινούνται γύρω σας.

Λέων

Στο ίδιο μοτίβο με της προηγούμενης εβδομάδας και αυτή, απλώς είναι περισσότερο ενισχυμένη από τη Νέα Σελήνη στις 22 του μήνα. Το φαινόμενο αυτό σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τον δυναμισμό αλλά και την σκέψη σας προκειμένου να τακτοποιηθούν πράγματα που είναι σε κατάσταση αταξίας, καθυστέρησης και γενικότερης εκκρεμότητας. Φανείτε πιο ευέλικτοι και πιο διπλωμάτες στις δύσκολες στιγμές των διαφωνιών και των εντάσεων. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα των αιφνιδιασμών και μην αγνοείτε το ένστικτο που σας υποδεικνύει τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

Παρθένος

Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί τώρα να διευθετηθεί και να σας διευκολύνει. Οι σχέσεις σας με τους άλλους αποκτούν διαφορετική σημασία και θα πρέπει να προσέξετε όσον αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε και επιδιώκετε βελτίωση. Μια μικρή αλλαγή στο καθημερινό σας πρόγραμμα φέρνει κάποιες εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον το οποίο αποκτά και διαφορετική σημασία σε ορισμένους τομείς. Αν σας προβληματίζει το γεγονός ότι πρέπει να παραχωρήσετε κάποιο από τα δικαιώματά σας φροντίστε να το κάνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείτε την εποπτεία στο τελικό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Η περίοδος ευνοεί τις πρακτικές σας επιδιώξεις, οι οποίες χρειάζονται να εκφραστούν με ρεαλισμό και υπευθυνότητα. Διατηρήστε το χαμόγελό σας ακόμα και εκεί που δυσκολεύουν τα πράγματα, γιατί αυτό θα έχει ψυχολογικό, θετικό αντίκτυπο σε εκείνους που θέλετε να επηρεάσετε προς όφελός σας. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα, αλλά διατηρήστε ανέπαφες τις πηγές των εσόδων σας. Αισθηματικά μην κάνετε κινήσεις επηρεασμένοι από τον εγωισμό σας, ή από οτιδήποτε άλλο δεν έχει νόημα να βρίσκεται εν ενεργεία. Η εργασία αυτήν την εποχή χρειάζεται προσπάθεια και όχι άκαρπες φιλοδοξίες.

Σκορπιός

Ένα οικονομικό ζήτημα θα αποσπάσει την προσοχή σας και δεν αποκλείεται, ορισμένοι από εσάς να το χειριστείτε διαφορετικά από ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα. Φροντίστε να είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας, ώστε να μην διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Κάποιοι από εσάς δηλώνετε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα ή αρμοδιότητες στην εργασία, αλλά κάτι τέτοιο συναντά προς το παρόν σημαντικά εμπόδια. Ο χρόνος θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα δημιουργικοί και αρκετά δραστήριοι, όσον αφορά την πραγματοποίηση των σχεδίων σας και την υλοποίηση των σκέψεών σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα σας βοηθά να τοποθετηθείτε καλύτερα όσον αφορά τις επιδιώξεις σας στην εργασία. Όσοι είστε απερίσπαστοι από άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα τα οικογενειακά σας, μπορείτε να ρίξετε περισσότερο βάρος σε οτιδήποτε κρίνετε ότι θα σας αποφέρει πρακτικό όφελος. Αισθηματικά και κοινωνικά είναι οι δύο άλλοι τομείς οι οποίοι θα παρουσιάσουν εξελίξεις και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις ή προκλήσεις. Στο εγγύς μέλλον θα είστε και πάλι σε θέση να καθορίζετε περισσότερο τα δρώμενα σε αυτούς τους τομείς, αλλά προς το παρόν, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να αυτονομηθείτε, ούτε να εναντιωθείτε σε ότι ήδη λειτουργεί.

Αιγόκερως

Προφυλαχτείτε από αντιθέσεις και από οτιδήποτε επηρεάζει τον ψυχισμό σας. Το νέο περιβάλλον που υπάρχει γύρω σας, μετά από αυτά που προηγήθηκαν και σας καταπίεσαν, απαιτεί διπλωματική συμπεριφορά εκ μέρους σας. Είναι πιθανόν να συναντήσετε ανθρώπους οι οποίοι μοιράζονται τις ιδίες ανησυχίες με εσάς, αλλά είναι και εκείνοι σε φάση που δεν μπορούν να σας υποστηρίξουν αποτελεσματικά. Διατηρήστε ένα χαμηλό, αλλά σταθερό προφίλ στην εργασία, ιδιαίτερα εσείς που εργάζεστε σαν υπάλληλοι. Ένα καινούριο στοιχείο δραστηριότητας θα προστεθεί σύντομα στα όσα διεκπεραιώνετε μέχρι τώρα και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερες και πιο συμφέρουσες αποφάσεις για το μέλλον σας.

Υδροχόος

Θα πάρει λίγο χρόνο για να οργανωθείτε καλύτερα και να αποδώσετε περισσότερο, σύμφωνα με τα σχέδια και τους στόχους σας. Είναι καλό να αποκτήσετε πρόσβαση σε τομείς που διευκολύνουν τις φιλοδοξίες σας, ενώ ορισμένοι από εσάς μπορεί και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην πρακτική σας καθημερινότητα. Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να πιέζει προς την κατεύθυνση που θεωρεί ότι εξυπηρετούνται καλύτερα οι βλέψεις του. Προσαρμοστείτε με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί, κρατήστε κάποιες ιδέες για τον εαυτό σας και ελιχθείτε εκεί που νιώθετε ότι οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρετε, δεν θα αλλάξει τόσο τα δεδομένα που σας ενοχλούν.

Ιχθύς

Η εβδομάδα σας βοηθά να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας, ιδιαίτερα αν συντονιστείτε με το περιβάλλον στο οποίο προσπαθείτε να αναπτυχθείτε. Προσοχή στην ανυπομονησία σας και σε ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την έκβαση των υποθέσεων που σας αφορούν. Η σωστή επιλογή συνεργατών αλλά και χρονικής στιγμής κατά την οποία θα ενεργήσετε, είναι δύο παράγοντες καθοριστικής σημασίας για εσάς. Οικονομικά, φαίνεται ότι επανέρχεται η ανάγκη τακτοποίησης μιας παλαιότερης υποχρέωσής σας την οποία και θα πρέπει να ικανοποιήσετε. Αισθηματικά είστε εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο από την οποιαδήποτε εξέλιξη ή δοκιμασία θελήσετε να υποβάλετε την σχέση σας.

Πηγή: oroskopos.gr

ζώδια αστρολογικές προβλέψεις

Μετά τον κόκκινο συναγερμό του Κώστα Λεφάκη για αυτήν την εβδομάδα ας δούμε και τις σημερινές προβλέψεις για τα 12 ζώια

ΚΡΙΟΣ

Τώρα είναι η στιγμή να μάθετε από τις λανθασμένες κινήσεις σας και να εφαρμόσετε την εμπειρία που σας έδωσαν στις μελλοντικές σας πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλετε να συναντήσετε κάποιους ανθρώπους, αλλά οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα αποφύγετε να κάνετε μεγάλες ή δαπανηρές αγορές – ειδικά αν σχετίζονται με παιδιά – ή να δώσετε ανάλογες υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο περισσότερο επιτρέπει το επάγγελμά σας να εξερευνήσετε και να επεκτείνετε τα ταλέντα σας, τόσο καλύτερα θα τα πάτε.

ΛΕΩΝ

Προσοχή να μην γίνετε αλαζονικοί γιατί θα έρθετε σε σύγκρουση με άλλα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μια περίοδος που απαιτεί πραγματική δουλειά και εστίαση.

ΖΥΓΟΣ

Πρόκειται να συναντήσετε μεγάλες ευκαιρίες στα επιχειρηματικά και επαγγελματικά σας θέματα στο επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ολοι οι άνθρωποι έχουν κάνει λάθη στο παρελθόν – και εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση σε αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη και τα ταξίδια συνδέονται τώρα για εσάς με έναν διαφορετικό τρόπο. Μια μακρινή αγάπη, ένας έρωτας που έφυγε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα έχουν «ανοίξει» και είναι διαθέσιμα για να τα μάθετε και να τα γνωρίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται να συναντήσετε μεγάλες ευκαιρίες στα επιχειρηματικά και επαγγελματικά σας θέματα στο επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το αστέρι της τύχης φωτίζει την καριέρα σας, που σημαίνει ότι σας περιμένει μεγάλη εξέλιξη.

Πηγή: e-radio.gr