Άση Μπήλιου: Μπερδέματα και σύγχυση αυτή την εβδομάδα - Ποια ζώδια αφορά;

Ορισμένοι πρέπει να προσέξουν

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Άση Μπήλιου: Μπερδέματα και σύγχυση αυτή την εβδομάδα - Ποια ζώδια αφορά;

Τις προβλέψεις της για την σημερινή ημέρα μας έδωσε η Άση Μπήλιου, η οποία προειδοποιεί για το ποια ζώδια θα έχουν μπερδέματα αυτήν την εβδομάδα. Ποιες οι εξελίξεις σε αστρολογικό επίπεδο, που θα μας φέρουν σύγχυση;

Ειδικότερα η γνωστή αστρολόγος μας είπε μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, τα όσα μας περιμένουν σήμερα (18/5) αλλά και τις εξελίξεις που θα έχουμε. Ο Ήλιος περνά πλέον στους Διδύμους ενώ μια περίεργη όψη θα φέρει τα πάνω κάτω. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλα όσα μας συμβουλεύει η αστρολόγος.

Να σας πούμε βέβαια ότι συναγερμός ήρθε και από τον Κώστα Λεφάκη. Δείτε εδώ τα όσα λέει για τον Ιούνιο. Δύσκολος ο μήνας για μερικά ζώδια.

Μετά την Άση Μπήλιου που μας είπε ποια ζώδια θα έχουν μπερδέματα και σύγχυση αυτήν την εβδομάδα στις ερωτικές προβλέψεις για σήμερα (18/5)

Κριός

Εάν την περίοδο αυτή, θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, σχετικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, φανταστείτε πόσο σημαντικό θα ήταν το ίδιο να κάνετε και για την ερωτική σας κατάσταση. Εάν έχετε μία σχέση με έναν άνθρωπο που έχει δοκιμαστεί και αντέχει στο χρόνο, τότε ίσως να αποφασίσετε από κοινού, να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Εάν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση, ίσως να μη σας καλύπτει πλέον το συναισθηματικό κενό και άρα να χρειαστεί να τη λήξετε.

Ταύρος

Μπορεί ο έρωτας στον καιρό της καραντίνας να μην είχε την ευχέρεια να κινηθεί όπως θα έπρεπε, δε σημαίνει όμως ότι τον σταμάτησε οποιοσδήποτε περιορισμός. Εάν στο διάστημα αυτό, ήρθατε σε επαφή έστω και διαδικτυακά με ένα πλάσμα που σας έκανε να αισθανθείτε αισθήματα ερωτικά, τώρα ήρθε ο καιρός να κλείσετε μαζί του μια συνάντηση. Άλλωστε μία νέα γνωριμία φαίνεται στον ερωτικό σας ορίζοντας. Μπορεί να είναι αυτή, εάν έπαιξε κάτι τέτοιο το προηγούμενο διάστημα .

Δίδυμοι

Προς το παρόν, εάν διατηρείτε μία μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να κοιτάξετε πως να τη εξελίξετε, από το να πείτε, δεν πάει άλλο, περνάει κρίση και την εγκαταλείπω γιατί δε με καλύπτει. Δώστε την ευκαιρία στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και με πολιτισμένους διαλόγους, λύστε τα θέματά σας. Εάν είστε μόνοι, η περίπτωση μια επανασύνδεσης με ένα άτομο όχι απαραίτητα από το ερωτικό σας παρελθόν είναι δυνατή. Μπορεί ένας παλιός φίλος, να γίνει ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας!!!

Καρκίνος

Διόλου απίθανο την εποχή αυτή, να προβληματίζεστε για το ποια θα είναι η συνέχιση μιας ερωτικής σας σχέσης, είτε γιατί η σχέση που διατηρείτε χρειάζεται να πάει ένα βήμα μπροστά, είτε για να προχωρήσει κάτι που ερωτικά μόλις τώρα άρχισε και να έχει συνέχεια. Η επόμενη εβδομάδα θα σας είναι περισσότερο ξεκάθαρη για το τι θα ακολουθήσετε. Τώρα όμως λόγω συναισθηματικών εμπλοκών, μην προχωρήσετε σε κάποιες αποφάσεις, πείτε το “ναι” σε κάτι που δεν είστε σίγουροι.

Λέων

Εάν δεν πατάτε καλά συναισθηματικά, επειδή η σχέση που μπορεί να έχετε με το σύντροφό σας, έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις ιδίως το διάστημα της καραντίνας, τότε θα χρειαστεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία, να συζητήσετε μαζί του. Κι αν το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι, πιθανόν να περιμένατε την ανταπόκριση κάποιου ατόμου που τώρα δε σας δείχνει την ίδια προθυμία. Εσείς όμως είστε εκείνοι που θα κινήσετε τα νήματα να τονώσετε την ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Για την εξέλιξη της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής, δεν αρκεί μόνο εσείς να προσπαθείτε να διορθώνετε τα κακώς κείμενα ή τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Χρειάζεται και ο σύντροφός σας να παίρνει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή. Μη λειτουργείτε λοιπόν συγκεντρωτικά και δώστε του χώρο. Εάν είστε μόνοι, θα χρειαστεί δουλειά από μέρους σας για να κάμψετε τις αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Φερθείτε στρατηγικά και διπλωματικά.

Ζυγός

Ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και με αρκετές δόσεις εξωστρέφειας θα κάνετε κάποιες γνωριμίες που θα εμπεριέχουν και την ερωτική χροιά, την περίοδο αυτή. Προσέξτε όμως, μήπως πίσω από το πρόσωπο που θα σας πολιορκήσει ερωτικά, υπάρχει μία άλλη σχέση που διατηρεί και αυτό μπορεί να αργήσετε να το καταλάβετε. Βλέπετε ο έρωτας δεν είναι πάντοτε ειλικρινής, όταν θέλει να κερδίσει την ερωτική παρτίδα. Θα επενδύσετε συναισθηματικά και λίγο μετά θα το μετανιώσετε.

Σκορπιός

Για όλα όσα σας φταίνε από την ερωτική και αισθηματική σας κατάσταση, έχετε μία έφεση να τα χρεώνετε στους άλλους και να μη μπορείτε να διακρίνετε, ότι κάποια θέματα δημιουργούνται από τη δική σας διαχείριση. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, να ξέρετε ότι η έντονη συμπεριφορά σας, έχει κουράσει προ πολλού το σύντροφό σας. Εάν πάλι είστε μόνοι, το διάστημα αυτό, ίσως πριν αναζητήσετε την ερωτική σας τύχη θα έπρεπε να αναθεωρήσετε το πως τη βλέπετε.

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο των επιλογών σας. Τώρα σκέφτεστε και αποφασίζετε, με ποιους ανθρώπους θα συνεχίσετε να συμπορεύεστε και ποιους τελικά θα βγάλετε εντελώς από τη ζωή σας. Πριν όμως να τους χρεώσετε κάποια ατοπήματα ή παραλείψεις, καλό θα ήταν να επανεξετάσετε, τη δική σας στάση απέναντί τους, ιδίως την περίοδο της καραντίνας και των περιορισμών, που το νευρικό σας σύστημα δυσκόλευε τη ζωή των άλλων όπως κι αν σας ακούγεται.

Αιγόκερως

Φαίνεται ότι σήμερα θα δεχτείτε ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα από το εργασιακό σας περιβάλλον, ή από κάποιο τομέα που δραστηριοποιείστε και θα σας δοθεί μία ιδέα, ή κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να χαρείτε, μιας και αφορά τη θετική εξέλιξη της πορείας σας. Ίσως μάλιστα με το άτομο που θα μιλήσετε ή θα επικοινωνήσετε, να αναπτυχθούν κι άλλες πτυχές μεταξύ σας. Στην περίπτωση όμως που το πάει ερωτικά το πράγμα μπορεί να σας δημιουργήσει θέματα επαγγελματικής εξέλιξης.

Υδροχόος

Σε μία περίοδο που χρειάζεται να προσέχετε που επενδύετε γενικότερα, φροντίστε να είστε συνειδητοποιημένοι και να διακρίνετε που επενδύετε και συναισθηματικά. Ο έρωτας μερικές φορές με όσο πάθος και αν έχει, μπορεί να γίνει μοιραία καταστροφικός, ή αν δεν επηρεάσει άμεσα εσάς να επηρεάσει τις ισορροπίες του περιβάλλοντός σας, ιδίως όταν δεν το υπολογίζετε, αφού για ένα έρωτα ζείτε. Προσέξτε επίσης σχέσεις που μπορεί να αναπτυχθούν στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Ιχθύς

Τις ερωτικές και αισθηματικές σας επιβεβαιώσεις, τις παίρνετε ούτως ή άλλως, μέσα από την αίσθηση που σας δίνει μα αγκαλιά, η αγκαλιά του συντρόφου σας. Σήμερα όμως, ίσως και από την απόμακρη συμπεριφορά του, ίσως να αισθανθείτε την ανασφάλεια ή το αίσθημα της ζήλιας να σας καταλαμβάνει. Το ίδιο μπορεί να νιώσετε και εσείς που είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, όταν αντιμετωπίσετε έναν άνθρωπο, με αισθήματα ανταγωνιστικά καθώς φλερτάρει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Πηγή: oroskopos.tv