Άση Μπήλιου: Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις - Δείτε τις προβλέψεις της για τα 12 ζώδια

Ποιοι θα έχουν μια δύσκολη ημέρα;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Άση Μπήλιου: Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις - Δείτε τις προβλέψεις της για τα 12 ζώδια

Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις μας λέει η Άση Μπήλιου, μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου. Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει για τα 12 ζώδια. Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποιοι θα τα βρουν λίγο δύσκολα;

Μια νέα σελήνη έχουμε την Παρασκευή στους Διδύμους με την αστρολόγο να λέει ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω στον... καιρό. Η γνωστή αστρολόγος μας είπε όλα όσα αναμένεται να μας "βρουν" την σημερινή ημέρα (19/5) αλλά και τις εξελίξεις που θα έχουμε σε αστρολογικό επίπεδο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι αυτά που μας λέει για την σημερινή ημέρα

Έχουμε όμως και πρόβλεψη φωτιά από τον Κώστα Λεφάκη. Δείτε εδώ τι είπε για τον μήνα που έρχεται. Πανικός για τα 12 ζώδια.

Μετά την Άση Μπήλιου και τα όσα μας είπε για τα 12 ζώδια, που πρέπει να προσέξουν τις αντιπαραθέσεις, ας δούμε τις ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα

Κριός

Πολλά είναι εκείνα που χρειάζεται να καλύψετε την εποχή αυτή για να μετριάσετε τα άγχη σας και για να μπορέσετε να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να βάζετε καινούργιους στόχους και φιλοδοξίες. Για να συμβούν όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να πατάτε καλά συναισθηματικά και να είσαστε γεμάτοι. Ο έρωτας θα μπορούσε να σας καλύψει και να σας στηρίξει. Εάν όμως στον τομέα αυτό νιώθετε ακάλυπτοι, προσπαθήστε να αναγνωρίσετε και να τα βάλετε με τις πραγματικές αιτίες.

Ταύρος

Δεν είστε από τους ανθρώπους που πιστεύουν στον κεραυνοβόλο έρωτα και θέλετε να γνωρίζετε πολύ καλά κάποιον, ακόμα και αν σας πολιορκεί ερωτικά, πριν τον φέρετε στη φωλιά σας ή πριν τον βάλετε στην αγκαλιά σας. Βέβαια μερικές φορές τα αντανακλαστικά σας γίνονται ακόμα πιο αργά κι αυτό δε λειτουργεί υπέρ σας γιατί χάνεται ο αυθορμητισμός. Αν είστε όμως σε μία φάση τέτοια και ξεκινάει μία σχέση, δώστε παραπάνω αέρα στον άνθρωπο που σας φλερτάρει. Χρειάζεται.

Δίδυμοι

Οι ημέρες αυτές, δεν είναι οι καλύτερες στο να κάνετε ερωτικούς πειραματισμούς, προκειμένου να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας,ειδικά εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Μπορεί να σχολιαστείτε από το περιβάλλον σας, ειδικά εάν η προοπτική μιας νέας ερωτικής περιπέτειας καλλιεργείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους. Ένας ερωτικός πειρασμός μπορεί να σας πολιορκήσει και να μην είναι αδέσμευτος.

Καρκίνος

Πολλοί υπήρξαν οι λόγοι που εδώ και καιρό, πήρατε την απόφαση να μη διαπραγματεύεστε την προσωπική σας ελευθερία, τόσο στις κινήσεις σας, όσο και στις ενέργειες που κάνετε με δικές σας πρωτοβουλίες, προκειμένου να εξελιχθείτε προσωπικά. Τώρα όμως εάν υπάρχει μία ερωτική σχέση στη ζωή σας, όπου ο άνθρωπος που έχετε πλάι σας σας ζητάει τη συναίνεσή σας, για να προχωρήσετε από κοινού, θα προβληματιστείτε να μπείτε κάτω από νέες συνθήκες συντρόφευσης.

Λέων

Δε σημαίνει ότι ο σύντροφός σας, δεν ενστερνίζεται τη ανάγκη σας να σας βοηθήσει σε κάτι και δεν το κάνει επειδή μπορεί. Πιθανόν όντως να χρειαστείτε κάτι και εκ των δυνατοτήτων του να αδυνατεί στην παρούσα φάση. Όχι όμως ότι δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Το ίδιο ισχύει και αν πρόσφατα σχετιστήκατε ερωτικά με ένα άτομο, που τώρα του ζητάτε να κάνει κάτι για να σας εξυπηρετήσει. Ζητάτε πράγματα σε καιρούς που όλοι λίγο ως πολύ δυσκολεύονται να σας δώσουν.

Παρθένος

Μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα χρειαστεί να επιδείξετε, εάν το διάστημα αυτό, θέλετε να προχωρήσουν κάποια πράγματα που οδηγούν στην καλύτερη εξέλιξη της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής. Εμβόλιμες υποχρεώσεις και καθήκοντα προς τρίτους δε θα σας επιτρέψουν να έχετε το χρόνο που θα θέλατε να αφιερώσετε σε έναν έρωτα, είτε είναι υπαρκτός, είτε προσδοκάτε να τον καλέσετε στη ζωή σας. Δε σας συμφέρει να σας πάνε πίσω οι καταστάσεις τώρα.

Ζυγός

Χίλια δυο πράγματα ζητούν από εσάς το διάστημα αυτό να ρυθμιστούν ή να διεκπεραιωθούν,με αποτέλεσμα να έρχονται στιγμές που να αποσπάστε ή να μοιάζετε αφηρημένοι. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να του προκαλέσει, ζήλια ή κτητικότητα, ή να τονίσει μια αδικαιολόγητη ανασφάλεια. Ίσως να αποθαρρύνει κάποιο άτομο να σας φλερτάρει, αφού θα το εισπράξει ως αδιαφορία από μέρους σας.

Σκορπιός

Μερικές φορές προβάλετε στους άλλους έναν αδιαπραγμάτευτο χαρακτήρα ή έναν υπέρμετρο εγωισμό, δείχνοντάς τους έτσι, ότι δεν υπάρχει κάτι που να σας αλλάξει γνώμη σε αυτά που πιστεύετε. Με τον τρόπο αυτό, το ερωτικό σας προφίλ βάλλεται από τις λανθασμένες εντυπώσεις που δημιουργείτε εσείς για τον εαυτό σας σε εκείνον τον άνθρωπο, που πραγματικά θα ήθελε να ήσασταν στο πλάι του. Ρίξτε λιγάκι νερό στο κρασί σας, ακόμα και προς το σύντροφό σας πλέον.

Τοξότης

Δε φημίζεστε για τις εγωιστικές σας τάσεις αλλά το διάστημα αυτό, θα θέλετε να πάρετε από τον έρωτα, εκείνο που πιστεύετε ότι σας αξίζει να έχετε και δε σας το δίνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση που χρειάζεται ισορροπίες για να διατηρηθεί με τη συμπεριφορά σας, ίσως να αποκαλυφθεί και να σας δημιουργήσει θέματα. Στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται να σας επισκεφτεί και ένας έρωτας από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Ξεμυαλισμένοι θα είστε την εβδομάδα αυτή, αφού θα έχετε επικοινωνιακό κρεσέντο. Μηνύματα τηλεφωνήματα και επαφές πάσης φύσεως, θα σας τραβούν την προσοχή, όπου κάποιες από αυτές θα έχουν ερωτική εσάνς. Ένα ραντεβού στα τυφλά, η δημιουργία μιας μυστικής προς το παρόν σχέσης, ή κάτι περισσότερο πικάντικο, παίζει δυνατά σαν σενάριο αλλά και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης ή μιας σχέσης που ατόνησε λόγω της καραντίνας και των εγκλεισμών. Σπουδαίο!!!

Υδροχόος

Μερικές φορές ερωτικά, ζείτε επικίνδυνα. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να έχετε στο πλάι σας, έναν άνθρωπο με ευδιάκριτες διαφορές, όπως ηλικίας οικονομικού στάτους, η κοινωνικής υπόστασης, θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι η σταθερότητα ή διάρκεια της σχέσης αυτής θα είναι αμφισβητούμενη. Ως χαρακτήρες σταθεροί, δε θα νιώθετε την ασφάλεια της συνέχειας. Εάν πάλι σας συναρπάζει, ζήστε το άλλωστε ο έρωτας είναι πάντοτε μια περιπέτεια όσο κρατήσει.

Ιχθύς

Είστε συναισθηματικά εκμεταλλεύσιμοι κι αυτό δε θα σας κάνει καλό, όλες τις φορές, γιατί μπορεί κάποιοι άνθρωποι που το γνωρίζουν να σας εκμεταλλευτούν προς όφελός τους και να σας πληγώσει, ειδικά εάν οι άνθρωποι αυτοί είναι δικοί σας άνθρωποι ή ο σύντροφός σας. Ο έρωτας όμως είναι λιγάκι εκμεταλλευτής, ούτως ή άλλως από τη φύση του γιατί εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας. Ένα αθώο φλερτ σήμερα ίσως να μην κρύβει τα αληθινά του αισθήματα απέναντι σε σας.

Πηγή: oroskopos.tv