Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 21 Μαΐου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 21 Μαΐου

Τι περιμένει την σημερινή ημέρα, Πέμπτη 21 Μαΐου, όλα τα ζώδια; Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους; Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας, αλλά και οι ερωτικές προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και αυτό ισχύει περισσότερο από ποτέ για εσάς από τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε πολλή ενέργεια και πολύ χρόνο για να μιλήσετε με φίλους και συγγενείς, οπότε ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, εάν δεν φανείτε υπομονετικοί. Ωστόσο σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για κάποια ζώδια ο Ιούνιος θα είναιι "μαύρος". Δείτε για ποια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή φέρνει κάποιες φήμες που θα μεταδίδονται με γρήγορο ρυθμό, πράγμα που θα σας κρατήσει σε κίνηση!

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να δείτε την ευρύτερη εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε να μην υποκύψετε στην ένταση που θα προκύψει σε συγκεκριμένες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Αυτήν τη μέρα, σίγουρα χρειάζεστε μερικές αλλαγές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο άμεσο μέλλον θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, και καλό θα ήταν να έχετε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σας μέχρι τότε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι τo ΣΚ, θα είστε το επίκεντρο της προσοχής και όλοι γύρω σας θα προσπαθούν να συναναστραφούν μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ειδικά, προσέξτε τα έξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί όσα σας φάνταζαν επικρίσεις, τώρα να σας ακουστούν ως η καλύτερη συμβουλή.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα βρεθείτε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν θα σας έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας.

πηγή: eradio.gr

Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου

Κριός

Καταπιεσμένα “θέλω” και πόθοι που δεν εκτονώθηκαν για καιρό, θα βγουν στην επιφάνεια από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Το θέμα είναι να προσέξετε τον τρόπο που θα χειρίζεστε το λόγο, τις στιγμές που θα νιώθετε ανυπέρβλητο εκνευρισμό και θα σας είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε συναισθηματικά. Ειδικά σε θέματα αισθηματικά και ερωτικά. Εάν είστε μόνοι, να φορτώσετε άδικα τον άνθρωπο που θα σας φλερτάρει με ομοιότητες από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ταύρος

Ίσως κάποιος ερωτικός πειρασμός, να μπει για τα καλά και να καταλάβει τη σκέψη σας τις ημέρες αυτές. Ίσως πάλι, επειδή είναι μήνας πολλών ερωτικών επανασυνδέσεων, να σκέφτεστε να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπο που εξακολουθεί να βρίσκεται στην καρδιά σας. Για να είναι όμως η κάθε σας κίνηση αποτελεσματική, πάρτε μια τέτοια πρωτοβουλία την επόμενη εβδομάδα που η ερωτική σας τύχη και οι λεπτομέρειες που τώρα σας διαφεύγουν θα είναι με το μέρος σας. Δείτε το.

Δίδυμοι

Προσπαθώντας να βρείτε τους τρόπους ή να προχωρήσετε σε κάποιες αποφάσεις προκειμένου να βρείτε λύσεις σε ένα τρέχον ζήτημα που σας απασχολεί, δώστε χώρο και βήμα στη γνώμη του συντρόφου σας, χωρίς να το εισπράττετε σαν να θέλει να σας κάνει παρεμβάσεις. Μπορεί να σας δώσει μία ιδέα ή να σας πει να κοιτάξετε κάποιες λεπτομέρειες που δεν τις έχετε προσέξει. Αυτό μπορεί να το κάνει και ένα φιλικό σας πρόσωπο, που ίσως διατηρεί ερωτικά συναισθήματα για εσάς.

Καρκίνος

Όπως αλλάζουν οι καιροί, έτσι κι εσείς, ύστερα από επίπονες συναισθηματικά διαδικασίες, συνειδητοποιήσατε, πόσο σημαντική είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία στις κινήσεις της ζωής σας. Όμως επειδή ερωτικά, ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που πολιορκεί ή θα πολιορκήσει την καρδιά σας, θα σας θέσει ζητήματα δεσμεύσεων που δε θα θέλατε, πάρτε το χρόνο με το μέρος σας και απαντήστε την επόμενη εβδομάδα στις προσδοκίες που έχει.

Λέων

Μερικοί άνθρωποι, δεν είναι και τόσο διακριτικοί όσο πολιτισμένα θα έπρεπε και έτσι δεν αποκλείεται κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή και το φιλικό, να σας μιλήσει ή να σας κρίνει για την στάση που κρατάτε στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή. Μη δεχτείτε να σας συμβουλέψει, ούτε και να υπεισέρχεται σε ένα τόσο προσωπικό τομέα, όπως η προσωπική σας κατάσταση. Αυτό ισχύει για όλους, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση είτε είστε αδέσμευτοι τώρα.

Παρθένος

Μία προαγωγή στο εργασιακό σας περιβάλλον, ένα πόστο ευθύνης που θα σας προταθεί να αναλάβετε, κάποιες καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές, θα σας βάλουν στη διαδικασία, να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ίσως τώρα να αποφασίσετε να τη πάτε ένα βήμα πιο μπροστά. Εάν τώρα προσπαθείτε να φέρετε στη φωλιά σας τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει θα τα καταφέρετε σίγουρα.

Ζυγός

Εάν παρευρεθείτε σε μία κοινωνική εκδήλωση, ή σε ένα χώρο που υπάρχει πολύς κόσμος, σίγουρα σήμερα δε θα περάσετε απαρατήρητοι. Οι μετοχές σας στον ερωτικό στίβο ανεβαίνουν αλλά και η διάθεσή σας, να κατακτήσετε την καρδιά ενός ανθρώπου, δεν πάει πίσω. Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς, να σκέφτεστε να κλέψετε και ένα φρούτο από ξένο κήπο, αφού το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό. Ναι, ο έρωτας θέλει τα ρίσκα του, φροντίστε όμως μη βρίσκεστε εσείς σε άλλη σχέση…

Σκορπιός

Συναισθηματικές υπερχειλίσεις θα έρχονται κατά κύματα σήμερα και δε θα σας αφήνουν να αισθανθείτε την πολύτιμη ησυχία μέσα σας. Ο έρωτας γίνεται για σας, σωστό απωθημένο, ανεκπλήρωτο και δυσβάσταχτο ώρες και φορές. Η αίσθηση του ανικανοποίητου θα σας κυριεύει μόνο που από έφεση θα έχετε την τάση τα λάθη να τα χρεώνετε στους άλλους. Ε, λοιπόν για αρχή, βρείτε τα με τον εαυτό σας και τα “θέλω” του. Τα λάθη ή τις παραλείψεις του. Αλλάξτε οπτική .

Τοξότης

Ο έρωτας σας θέλει πιο σοβαρούς, όσο και αν αντιδράτε στην προοπτική περισσότερων δεσμεύσεων. Εάν υπήρχε μία σχέση που η καραντίνα και η απομόνωση τη διέκοψε, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ξανά πιάσετε το νήμα της από την αρχή, αρκεί απέναντι στον άνθρωπο αυτό, να ξεκαθαρίσετε τι είστε διατεθειμένοι να πάρετε ή να δώσετε και μέχρι πιο σημείο μπορεί να φτάσετε μαζί του. Εάν είστε μόνοι, δε θα σας καλύψει μια εφήμερη και ρηχή σχέση συναισθηματικά να ξέρετε.

Αιγόκερως

Με αισιόδοξη σκέψη αλλά παράλληλα και με αρκετή αφηρημάδα θα κινηθείτε στη μέρα σας σήμερα. Διώξτε ότι σας χαλάει το κέφι και αν είναι ο άνθρωπος που μαζί του δεν έχετε σχέση επίσημη αλλά έχετε ευδιάκριτες διαφορές και αρχίσατε να βαριέστε, ζητήστε του λίγο χρόνο ώστε να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας και να επανεξετάσετε, αν τελικά σας γεμίζει ή σας προβληματίζει. Ο έρωτας είναι μία συναρπαστική περιπέτεια που σας προκαλεί να ακολουθήσετε.

Υδροχόος

Ο έρωτας τυφλώνει και εσείς προκειμένου να καλυφθείτε συναισθηματικά ή και σεξουαλικά, δεν θα κάνετε τελικά τη σωστή επιλογή παρτενέρ. Η ανάγκη σας να φλερτάρετε και να αισθανθείτε την περίοδο αυτή την επιβεβαίωση, σας κάνει να φέρεστε επιπόλαια μερικές φορές, ιδίως όταν δοκιμάζετε και προκαλείτε την ερωτική σας τύχη. Φροντίστε τουλάχιστον να έχετε πάρει τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας, να περάσετε καλά και να μην το μετανοιώνετε στο μέλλον.

Ιχθύς

Παραπονούμενος ίσως να βγει σήμερα ο σύντροφό σας, από κάποια δική σας παράλειψη. Ίσως εδώ και μέρες να σας έχει ζητήσει μία χάρη, ή εσείς οι ίδιοι να την αναλάβατε από προθυμία, αλλά να μην την ιεραρχήσατε ώστε να διεκπεραιωθεί. Πριν σας κατηγορήσει για αμέλεια ή αδιαφορία, ηρεμήστε τα πνεύματα και τελειώστε τη. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι δε θα σας περιμένει ο άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα φλερτάρατε μαζί του για πολύ. Κάντε κάτι θα τον χάσετε.

πηγή: oroskopos.tv