Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί: Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους! Ποια ζώδια... "καίει";

Ελπίζουμε να μην ανήκετε σε αυτά που δεν θα περάσουν καθόλου καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί: Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους! Ποια ζώδια...

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από την στήλη της στο Πρωινό μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της σημερινές αστρολογικές προβλέψεις προειδοποιώντας εξαρχής πως ο Ήλιος εισβάλλει στους Διδύμους και παρά τα θετικά που φέρει αυτό κάποια ζώδια θα "καούν" κανονικότατα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φαίη Σκορδά πριν ξεκινήσει η ανάλυση των ζωδίων ρώτησε την Λίτσα Πατέρα αν φταίει κάτι στο ζώδιο της και είναι τόσο γκούφυ με την αστρολόγο να απαντά πως... μάλλον είναι αρκετά απρόσεκτη από τότε που γεννήθηκε.

Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρας για τον Ήλιο που μπαίνει στους Διδύμους

"Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους που είναι το πιο χαρούμενο και αισιόδοξο, διασκεδαστικό νέο. Έχει αρχίσει μια περίοδος η οποία θα είναι πολύ πιο ευχάριστη και θα θέλουμε να δούμε φίλους να κάνουμε κοντινά ταξιδάκια και να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα.Θα δούμε παλιούς φίλους που έχουμε ξεχάσει και γενικά είναι μια ωραία περίοδος. Πολλά σταθερά πράγματα μπορεί να γίνουν σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ενώ από αύριο είναι ένας ολόκληρος μήνας που αν προσέξουμε λίγο επαγγελματικά και προσωπικά μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα."

Βέβαια, δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τις προβλέψεις του κορυφαίου αστρολόγου Κώστα Λεφάκη που αποκάλυψε πως ο Ιούνιος θα είναι μαύρος για 2 συγκεκριμένα ζώδια! Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του εδώ!