Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 24 Μαΐου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 24 Μαΐου

Τι περιμένει σήμερα, Κυριακή 24 Μαΐου, όλα τα ζώδια; Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποιοι θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Αναλυτικά οι καθημερινές προβλέψεις της, αλλά και οι ερωτικές προβλέψεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Δεν αντιμετωπίζετε πια το παρελθόν με διάφορες σκέψεις, αναγκάζοντας τον εαυτό σας να μείνει εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Να περιμένετε καλά νέα και μια ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν λόγω της δικής σας αδράνειας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πολλές δραστηριότητες που έχετε θα σας αγχώσουν και θα σας προβληματίσουν πάρα πολύ.

ΛΕΩΝ

Οι συμβουλές είναι σαν τα φάρμακα: οι πιο πικρές είναι συχνά οι καλύτερες. Ακούστε τους φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε τον ακατέργαστο ενθουσιασμό που είστε ζωντανοί, να διαπεράσει όλο το είναι σας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψετε αυτό το γράμμα, να κάνετε αυτή την ερώτηση, αυτό το τηλεφώνημα, γιατί θα νιώθετε ότι είστε επικεντρωμένοι και μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρόβλημα είναι πως, αν επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε, μπορεί να μη βλέπετε αυτό που υπάρχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε να πάρετε μια δύσκολη απόφαση, αλλά μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία λιγότερο δύσκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια εποχή που πρέπει να είστε σαφείς, αντικειμενικοί και ρεαλιστικοί στην επικοινωνία και τη σκέψη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι μπορεί να είναι επιφυλακτικοί στις ιδέες σας ή μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές έννοιες.

ΙΧΘΕΙΣ

Αφήστε τη γιόγκα και τα εξειδικευμένα πράγματα, και απλώς περπατήστε στη γειτονιά σας για να αλλάξετε παραστάσεις αλλά και να αθληθείτε.

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου

Κριός

Ξεκινάει ένα πολύ ευλογημένο διάστημα για εσάς που σημαίνει ότι με τονισμένη διάθεση και φιλοδοξία, νέους στόχους βάζετε στα πλάνα σας και ανθρώπους να σας στηρίξουν θα έχετε δίπλα σας. Αυτό ισχύει και για την αισθηματική σας ζωή. Εάν λοιπόν υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε να το φέρετε στη φωλιά σας, ίσως η βοήθεια ενός φίλους σας να σας δείξει τον τρόπο να το επιτύχετε. Ευνοούνται επίσης και οι ερωτικές επανασυνδέσεις την περίοδο αυτή. Δείτε το.

Ταύρος

Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, εάν στην παρούσα φάση, δε σας καλύπτει ερωτικά ή συναισθηματικά. Άλλωστε έχει ξεκινήσει για εσάς μία εξαιρετική περίοδος που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, με ενδιαφέροντες τύπους ανθρώπων, που εκτός από το να μπορούν να προωθήσουν κάποιους στόχους ή φιλοδοξίες σας, θα έχουν και τη γοητεία να σας κατακτήσουν ερωτικά. Αρκεί να μη συνοδεύεστε από άλλη σχέση …

Δίδυμοι

Αφήστε σήμερα για λίγο πίσω τις έννοιες και τις υποχρεώσεις που κυνηγάτε όλη την υπόλοιπη καθημερινότητα. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν σας ξεκουράζουν και σας ευχαριστούν. Μην πείτε όχι σε μία πρόταση μιας μικρής εκδρομής ή έστω απόδρασης. Δεν αποκλείεται εκεί να κάνετε μία πολύ σπουδαία ερωτική γνωριμία, έστω και να στην αρχή, ξεκινήσει σε φιλικό επίπεδο. Προσέξτε μονάχα, όσοι βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση γιατί κινδυνεύετε να ξεμυαλιστείτε !!!

Καρκίνος

Η ερωτική και αισθηματική ζωή του κάθε ανθρώπου, είναι μονάχα δική του απόφαση. Επειδή όμως τις ημέρες αυτές, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε μια εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή, που θα προσβλέπει μάλιστα και σε βάθος χρόνου ως προς τις προοπτικές της, μη δώσετε αναφορά για τα σχέδια που κάνετε. Αν τώρα ξεκινάει για εσάς ένας δεσμός, κρατήστε τον για τον εαυτό σας. Όπως και να έχει, μπορεί να δεχτείτε παρεμβάσεις τρίτων για τις προσωπικές σας επιλογές. Μη μιλάτε.

Λέων

Μια άκρως ερωτική πρόταση ή πρόκληση θα δεχτείτε σήμερα, η οποία θα είναι πολύ δελεαστική, θα είναι πειρασμός σκέτος. Θα δυσκολευτείτε να την αγνοήσετε, αφού θα προέρχεται από ένα άτομο εξαιρετικά γοητευτικό αλλά μπορεί να κατέχει και μια αναγνωρισιμότητα, στον τομέα που επιχειρεί. Επειδή δε θα αργήσουν να καμφθούν οι αντιστάσεις σας, φροντίστε τουλάχιστον να είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, γιατί εάν όχι, μπορεί λίγο αργότερα αυτό να αποκαλυφθεί. Προσέξτε .

Παρθένος

Για να κερδίσετε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει, κινητοποιηθείτε αγαπητοί φίλοι. Μην αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται χωρίς να ελέγχετε τη ροή της εξέλιξής τους. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που πραγματικά θα θέλατε να έρθει κοντά σας και να το κατακτήσετε, ίσως τώρα για πρώτη φορά να πρέπει αν σταματήσετε να το υπέρ-αναλύετε και να κάνετε περισσότερο τολμηρά βήματα στην κατεύθυνση αυτή. Ο έρωτας δε μπορεί να περιμένει για πολύ.

Ζυγός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, βελτιώνεται η προσωπική και ερωτική σας ζωή, αφού εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σας θα ανταποκρίνεται καλύτερα στα “θέλω” και στις επιθυμίες σας. Αν πάλι είστε μόνοι το διάστημα αυτό, οι γνωριμίες δε θα λείψουν ,αρκεί να κάνετε πλέον σωστότερες επιλογές, ως προς τον άνθρωπο που θα θέλατε να υπάρχει δίπλα σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα εάν το επιθυμείτε, να έχετε και μία ερωτική επανασύνδεση αυτό τον καιρό.

Σκορπιός

Ένα πρόσωπο, ένας καλός συνεργάτης σας, ή ένας άνθρωπος που νιώθετε για εκείνον φιλικά συναισθήματα, θα σας προτείνει μια έξοδο ή έναν περίπατο σήμερα. Ίσως να μην είναι κάτι τόσο χαλαρό και να εμπεριέχει και τη χροιά μιας μελλοντικής συνεργασίας με οικονομικά οφέλη. Όμως δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό, με αφορμή τη συνάντηση αυτή, να θελήσει αν σας κάνει και κάποιες ερωτικές εξομολογήσεις. Εάν σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας, μάλλον θα νιώσετε αμήχανοι.

Τοξότης

Με ανεβασμένα κέφια θα ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα και τι πιο ωραίο, θα είναι, να παρασύρετε στη διάθεση αυτή και τους ανθρώπους που περνάτε όμορφα μαζί τους, τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως ο σύντροφός σας. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, βγείτε έξω, κανονίστε μια εκδρομή ή μια μικρή απόδραση, θα σας ανανέωση και θα σας δώσει ανάσες να αντέχετε καλύτερα τα όσα φέρνει η καθημερινότητά σας. Ο έρωτας γίνεται τώρα σύμμαχός σας!!!

Αιγόκερως

Τόσο το προηγούμενο διάστημα της καραντίνας, όσο και τώρα, δεν προσέξατε ιδιαιτέρως τη γραμμή σας και τη φυσική σας κατάσταση. Εξακολουθείτε να κάνετε διατροφικές ατασθαλίες και ίσως τώρα που ο καιρός ανοίγει, να χρειαστεί να προσέξετε λιγάκι παραπάνω τη σιλουέτα σας. Ο έρωτας είναι η εικόνα που προβάλουμε. Φτιάξτε και επιμεληθείτε την εικόνα σας. Γίνετε πιο θελκτικοί και ερωτικοί. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, που σίγουρα τώρα θα είναι με το μέρος σας.

Υδροχόος

Συναντήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος θα υπάρξουν σήμερα, αρκεί να μην έχετε άλλες ερωτικές δεσμεύσεις ή διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση. Κι αυτό γιατί μια τάση να κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, αναζητώντας την ερωτική επιβεβαίωση, ή για να κάνετε πειραματισμούς, θα την έχετε. Προσέξτε όμως ακόμα κι αν είστε ελεύθεροι από δεσμεύσεις, μήπως δεν είναι αδέσμευτο το άτομο που θα απευθύνετε την καρδιά σας. Ίσως να το μάθετε πλέον αργά.

Ιχθύς

Προσπαθήστε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να μη δημιουργείτε επικοινωνιακά κενά. Σήμερα μάλιστα στην προσπάθειά σας να ξεκουραστείτε περισσότερο, ίσως αποτραβηχτείτε από τις κυριακάτικες κοινές δραστηριότητές σας και αυτό επειδή δεν θα το εξηγήσετε, να φανταστεί ότι αδιαφορείτε για την κοινή σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, μία γνωριμία από απόσταση που κάνατε το προηγούμενο διάστημα με ερωτική χροιά, ίσως σας πιέσει να κάνετε μία συνάντηση μαζί της.

πηγή: oroskopos.tv