Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου;
Ζώδια 27.05.2020 07:07
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους, σήμερα Τετάρτη 27 Μαϊου; Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις. Τι μας περιμένει;

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας υπάρχει μια ηλεκτρισμένη ενέργεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα η δημιουργία νέων, καταπληκτικών κοινών ιδεών!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν πρέπει να φύγετε σήμερα από κάτι που δεν σας δίνει πλέον χαρά, κάντε το χωρίς τύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εξυπνάδα και η γοητεία σας είναι μνημειώδεις και μέρες σαν τη σημερινή είστε ο/η τέλειος/α σύντροφος.

ΛΕΩΝ

Ξεκινήστε να κάνετε κάτι αυθόρμητο με το ταίρι σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεστε να πάρετε οποιουδήποτε είδους απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να τακτοποιήσετε ένα θέμα που σας έχει προβληματίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταίρι σας μπορεί να σας καθοδηγήσει προς της μία ή την άλλη κατεύθυνση αν έχετε δίλημμα για κάτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας και κυρίως οι συναισθηματικές και συντροφικές σας σχέσεις μπαίνουν σε μια ολοκλήρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οπλιστείτε με υπομονή, καθώς στη δουλειά σας πρόκειται να έρθουν μέρες με ένταση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο υπομένετε κάποια λάθη των άλλων, αυτά στο τέλος θα γίνουν θηρία και θα σας αφανίσουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα επιβαρυνθείτε με οικογενειακά προβλήματα ή σχέσεις.Αν είστε όμως κι εσείς "ψαράκι", τότε πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη γι' αυτή τη βδομάδα. Δείτε τη εδώ.

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη 27 Μαϊου

Κριός

Με περίσσεια ενεργητικότητα, και με δυναμισμό, θα καταφέρετε είτε με τη δουλειά σας, είτε με τις δεξιότητές σας, να εντυπωσιάσετε φίλους και συνεργάτες. Ακόμα και του έρωτα θα τραβήξετε την προσοχή, αφού κάποια μάτια θα σας παρακολουθούν γοητευμένα κάτω από τη μύτη σας και δε θα αργήσουν να εκδηλώσουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό σας. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, δοκιμάστε τώρα άμεσα την ερωτική σας τύχη!!

Ταύρος

Ο έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει με τις προκλήσεις του και δεν αποκλείεται να δεχτείτε το φλερτ ενός ανθρώπου, που με αφορμή την κουβέντα σας πάνω σε μία πρόταση συνεργασίας, να διαφανεί από τη συμπεριφορά του και η πρόθεση που έχει να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις. Αν είστε μόνοι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην περίπτωση που δοκιμάσετε τη τύχη σας μαζί του. Αν δεσμεύεστε όμως ήδη ερωτικά, χρειάζεται προσοχή.

Δίδυμοι

Μερικές φορές για να εντυπωσιάσετε τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει ερωτικά, κάνετε υπερβολές, όχι μόνο στον τρόπο που φλερτάρετε αλλά και στο χρήμα που σκορπάτε, χάριν εντυπωσιασμού. Περιορίστε λοιπόν την τάση που έχετε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις του άλλου, δείχνοντας μια λανθασμένη εικόνα οικονομικής ευρωστίας. Άλλωστε ο έρωτας θέλει εξυπνάδα, λόγο που να προκαλεί έντεχνα, προσόντα που διαθέτετε.

Καρκίνος

Ως άνθρωποι που ξέρετε να ονειρεύεστε, ίσως κάποια πράγματα που επιθυμούσατε κάποτε να έμειναν στη μέση. Εάν λοιπόν ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ένας ανολοκλήρωτος έρωτας, τώρα σε μια εποχή ερωτικών επανασυνδέσεων αλλά και επανεξετάσεων, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε εκ νέου την ερωτική σας τύχη. Έτσι λοιπόν εάν υπάρχει κάποιος άνθρωπος από το ερωτικό σας παρελθόν που πολύ θα θέλετε να συναντήσετε, ένας φίλος θα μεσολαβήσει γι αυτό.

Λέων

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ο έρωτας σας έχει βάλει στο στόχαστρο του με σκοπό να σας ξεμυαλίσει για τα καλά. Έτσι λοιπόν φαίνεται, ότι μέσω ενός στενού φιλικού σας προσώπου, ή ενός συνεργάτη σας, θα κάνετε μία γνωριμία, που μπορεί στην αρχή να πρόκειται περί μια επαγγελματικής συνεργασίας, λίγο αργότερα θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε σας και στο πρόσωπο αυτό, έρωτας.

Παρθένος

Εάν ο έρωτας δε σας έχει ήδη παρασύρει με το καραβάκι του σε μία περιπέτεια, τότε σίγουρα κάνετε κάτι λάθος. Δεν μπορεί να είστε την περίοδο αυτή οι πιο ευνοημένοι στον τομέα αυτό και να μην υπάρχει κάτι που να αναταράζει τα νερά της ερωτικής λίμνης σας. Εάν πάλι βρίσκεστε σε μια πρόσφατη σχετικά σχέση, μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο και θυελλώδη έρωτα, ακόμα και αν προς το παρόν δεν έχετε επιτρέψει να παρασυρθείτε συναισθηματικά.

Ζυγός

Ο σύντροφός σας, ίσως σήμερα να βγει παραπονούμενος, για κάτι που ενώ είχατε αναλάβει εσείς να το διευθετήσετε, δεν καταφέρατε τελικά να το φέρετε εις πέρας. Η αναβλητικότητα δεν είναι καλό πράγμα γιατί θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, εκείνο που σας λείπει, είναι η ατολμία, στο να διεκδικήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κάντε σήμερα κιόλας το πρώτο βήμα. Του δίνετε την εντύπωση ότι αδιαφορείτε.

Σκορπιός

Η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση πάρτε το σύντροφό σας και κάντε μαζί του μια μικρή εκδρομή. Ακόμα και αν δεν το μπορείτε αυτή τη στιγμή, κανονίστε και οργανώστε τη από κοινού. Η διαδικασία αυτή θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και θα τονώσει τον ερωτισμό στη σχέση σας. σε μια εκδρομή, μπορείτε κι εσείς να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Αρκεί να αποδεχτείτε την πρόσκληση που θα σας γίνει μέσα από ένα φιλικό κύκλο.

Τοξότης

Εποχή με πολλά νέα ξεκινήματα αυτή που διάγετε, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, που έχει δείξει ότι αξίζει και αντέχει στα δύσκολα, ίσως τώρα να αποφασίσετε με το σύντροφό σας να την πάτε ένα βήμα μπροστά. μπορείτε να χαρίσετε ένα ταξίδι για δύο. Μπορείτε να αποφασίσετε να συζήσετε. Αν πάλι είστε μόνοι, μέσα από ένα κοινωνικό περιβάλλον, θα κάνετε μία σπουδαία γνωριμία με προοπτικές.

Αιγόκερως

Ο ανταγωνισμός δεν υπάρχει μόνο στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε αλλά μπορεί να δεχτείτε επιθέσεις και από ερωτικούς ανταγωνιστές τις ημέρες αυτές. Πριν αντιδράσετε όμως παρορμητικά και απαντήσετε στις προκλήσεις τους, καλό θα ήταν να τις αγνοήσετε επιδεικτικά, αφού ακόμα και παρασκηνιακές να είναι, δε θα έχουν την ισχύ να σας ακουμπήσουν, ή να σας διαβάλουν στον άνθρωπο που εσείς ενδιαφέρεστε.

Υδροχόος

Κάποιο γεγονός στην προσωπική σας ζωή, ίσως να σας κάνει περισσότερο νευρικούς σήμερα. Αποφύγετε λοιπόν τις εντάσεις και αν χρειάζεται με το σύντροφό σας να τα βρείτε, επιχειρήστε το με πιο διπλωματικούς τρόπους. Δώστε του τον τρόπο να μπορέσει να εκφραστεί, χωρίς να φοβάται τις αντιδράσεις σας. Εάν είστε μόνοι την εποχή αυτή, φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόσωπο από κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε που ενδιαφέρεται για εσάς ερωτικά. Ανακαλύψτε το, γιατί δεν αποκλείεται σύντομα να μπορεί να γίνει το άλλο σας μισό. Θα αφήσετε την ευκαιρία να φύγει;

Ιχθύς

Η ζωντάνια σας, ο εύστροφος κι έξυπνος λόγος σας, η θετική στάση σας στα πράγματα αλλά και η φιλοδοξίες σας, σας κάνουν άτομα δυναμικά και ιδιαίτερα ερωτεύσιμα την εποχή αυτή. Οι καιροί ζητούν από εσάς να εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες μαζί με το χιούμορ σας για να καταφέρετε να έρθει στην αγκαλιά σας, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από το αν τον γνωρίσατε τώρα, ή είναι ένας έρωτας που έρχεται από τα παλιά.

Πηγή: oroskopos.tv

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Βόμβα» από τη Λίτσα Πατέρα - Πανικός με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον ανάδρομο Δία

"Μαύρος" ο Ιούνιος 2020 γι αυτά τα 2 ζώδια - Συναγερμός από τον Λεφάκη

Share