Άση Μπήλιου: Έρχεται Ανάδρομος Ερμής τον Ιούνιο και τον Αύγουστο! Τι σημαίνει αυτό;

Αναλυτικές προβλέψεις και για σήμερα 27/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άση Μπήλιου: Έρχεται Ανάδρομος Ερμής τον Ιούνιο και τον Αύγουστο! Τι σημαίνει αυτό;

Η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου στον αέρα των Κου Κου σήμερα ανέφερε πως τον Ιούνιο και τον Αύγουστο θα έχουμε Ανάδρομο Ερμή και τα πράγματα θα είναι δύσκολα!

Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Λέοντα και δίνει έμφαση σε ότι έχει να κάνει με την δημιουργικότητα και με τους φίλους, τις πιο ευχάριστες στιγμές τέλος πάντων της καθημερινότητας μας. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ο Ερμής παραμένει στους Διδύμους, από αύριο ξεκινάει το μεγάλο του ταξίδι στον Καρκίνο, το οποίο είναι μεγάλο γιατί είπαμε πως ο Ερμής δεν μένει πολύ σε ένα ζώδιο αλλά αυτή την φορά επειδή θα γυρίσει Ανάδρομος τον Ιούνιο και θα μείνει μέχρι τον Αύγουστο."

Ωστόσο και η Βίκυ Παγιατάκη έδωσε τις αστρολογικές της προβλέψεις για σήμερα και μίλησε για τσακωμούς και χωρισμούς! Δείτε το βίντεο εδώ!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άση Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο

Ωστόσο και η Λίτσα Πατέρα σήμερα στο Πρωινό αναφέρθηκε στο τι θα συμβεί τον Ιούνιο...

"Σεισμός" για τα ζώδια στις 5 Ιουνίου

"Σήμερα δεν είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, έχει ένταση! Σήμερα είναι στον Καρκίνο η Σελήνη και θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια προωθούνται ή δυσκολεύουν αλλά στην συνέχεια η Σελήνη περνάει στο Λιοντάρι απέναντι από τον Κρόνο που σημαίνει ότι κάποιες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν, κάτι μπορεί να μας ενοχλήσει, κάτι να μην είναι όπως ακριβώς το θέλουμε. Έτσι, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αγκαλιά την Ανάδρομη Αφροδίτη, ότι παλιό μας έδινε ευχαρίστηση να το δούμε. Μπαίνοντας στον Ιούνιο, 5 του μηνός έχουμε μια Έκλειψη κι έτσι σιγά σιγά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς την υγεία μας και ως προς τα γεγονότα."