Έμεινε "παγωτό" η Καραβάτου με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου - "Από τις 18 Ιουνίου..."

Αναλυτικά μέχρι και το Αύγουστο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε

Η Άση Μπήλιου βγήκε σήμερα κλασικά στον αέρα των Κου Κου να δώσεις τις προβλέψεις της για τα ζώδια αλλά άφησε "παγωτό" την Κατερίνα Καραβάτου με τα όσα ανέφερε για Ιούνιο και Αύγουστο.

Συγκεκριμένα η αστρολόγος είπε: "Θα μιλήσουμε για τον Ερμή που μπαίνει στον Καρκίνο και θα μείνει σε αυτό το ζώδιο όλο τον Αύγουστο. Αυτό συμβαίνει γιατί από τις 18 Ιουνίου ο Ερμής θα γυρίσει Ανάδρομος μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι γενικώς πρέπει να βιαστούμε λίγο αν θέλουμε να πάρουμε αποφάσεις, να κάνουμε συμφωνίες. Ή θα πρέπει να βιαστούμε ή θα πρέπει να το αφήσουμε μετά τις 12 Ιουλίου. Αφενός γιατί έχουμε Ανάδρομο Ερμή αφετέρου γιατί θα έχουμε και Ανάδρομη Αφροδίτη αλλά θα έχουμε και Εκλείψεις."

Να υπενθυμίσουμε πως η Λίτσα Πατέρα σήμερα μίλησε για συναισθηματική επιθετικότητα στα ζώδια το καλοκαίρι! Δείτε εδώ τι ακριβώς σημαίνει αυτό

Άση Μπήλιου: Έρχεται Ανάδρομος Ερμής τον Ιούνιο και τον Αύγουστο! Τι σημαίνει αυτό;

Η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου στον αέρα των Κου Κου σήμερα ανέφερε πως τον Ιούνιο και τον Αύγουστο θα έχουμε Ανάδρομο Ερμή και τα πράγματα θα είναι δύσκολα!

Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Λέοντα και δίνει έμφαση σε ότι έχει να κάνει με την δημιουργικότητα και με τους φίλους, τις πιο ευχάριστες στιγμές τέλος πάντων της καθημερινότητας μας. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ο Ερμής παραμένει στους Διδύμους, από αύριο ξεκινάει το μεγάλο του ταξίδι στον Καρκίνο, το οποίο είναι μεγάλο γιατί είπαμε πως ο Ερμής δεν μένει πολύ σε ένα ζώδιο αλλά αυτή την φορά επειδή θα γυρίσει Ανάδρομος τον Ιούνιο και θα μείνει μέχρι τον Αύγουστο."

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άση Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο