Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου;

Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις. Τι περιμένει τα 12 ζώδια; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους, σήμερα Παρασκευή 29 Μαϊου;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια των πλανητών βοηθά στο να χτίσετε γέφυρα επικοινωνίας σήμερα με αυτό το ξεχωριστό άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να μην είχατε πολλές ευκαιρίες να μιλήσετε μέχρι τώρα αλλά ήρθε η ώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείτε καλά γύρω σας. Μήπως σας αρέσει κάποιο άτομο; To πιθανότερο είναι ότι θαυμάζετε ο ένας τον άλλον από απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις ευλογίες του του θεού Έρωτα, μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα από όσα περιμένατε!

ΛΕΩΝ

Σήμερα για κάποιο λόγο θα αισθάνεστε σαν να πετάτε στα σύννεφα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενέργεια των πλανητών σήμερα θα σας παρέχει τη συναισθηματική διέγερση που χρειάζεστε!

ΖΥΓΟΣ

Θα πάρετε το πράσινο φως που χρειάζεστε για τη δημιουργία μιας εpωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συζήτηση με ένα φίλο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς σκέφτεται το τελευταίο σας φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αστρική ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει την επικοινωνία κάθε είδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τα μεγάλα πάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις που θα κάνετε, μπορεί να σας οδηγήσουν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια αποκάλυψη θα σας δώσει όμως την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση!

Η Βίκυ Παγιατάκη στον αέρα του Ευτυχείτε μοιράστηκε κάποια ευχάριστα νέα για ένα συγκεκριμένο ζώδιο! Το Σαββατοκύριακο θα περάσει σούπερ σύμφωνα με όσα είπε και έδωσε χαρά στην Κατερίνα Καινούργιου αφού είναι κι εκείνη...

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή 29 Μαϊου

Κριός

Εάν υπάρχει κάποιο άτομο που σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα τον τρόπο να το φέρετε στα νερά σας, σήμερα ένας φίλος σας, ή στενός συνεργάτης σας, αν του ζητήσετε την ιδέα του θα σας βρει τον τρόπο, ή θα είναι πρόθυμος να μεσολαβήσει ο ίδιος, εάν το θεωρείτε απαραίτητο. ακόμα και στον έρωτα μερικές φορές χρειάζεται να υπάρχει κάποιο μέσον, για να καταφέρετε να φτάσετε τον σκοπό σας τελικά.

Ταύρος

Οι καιροί επιβάλλουν σε εσάς να δοκιμάσετε την οικονομική ή ερωτική σας τύχη, σε μέρη που δε συχνάζατε μέχρι σήμερα, ή δε προσδοκούσατε μία συνεργασία ή φιλία. Έχετε δε και την λανθασμένη αντίληψη να πιστεύετε ότι πρέπει να στηρίζεστε σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε σταθερό. Όμως διάγετε μια περίοδο αρκετών αλλαγών και ο τρόπος που μέχρι στιγμής προσεγγίζατε τον έρωτα, χρειάζεται ν αλλάξει. Μη περιμένετε μια αγκαλιά από καθαρή τύχη.

Δίδυμοι

Καμιά φορά ο έρωτας δεν έρχεται στη ζωή μας, ύστερα από μία γνωριμία που αναπτύσσεται στη διαδικασία ενός φλερτ. Εσείς για παράδειγμα, μπορεί να γνωρίσετε τον επόμενο έρωτα της ζωής σας, ύστερα από μια έντονη λογομαχία, με έναν άνθρωπο, που λίγο μετά αφού ρίξετε μεταξύ σας γέφυρες, μπορεί η σχέση αυτή να αλλάξει τροπή και να γίνει ερωτική. Αυτό ισχύει είτε βρίσκεστε σε μόνιμη ερωτική σχέση είτε όχι. Οι δεσμευμένοι λοιπόν ας μην ξεμυαλίζεστε.

Καρκίνος

Αφήστε τους συναισθηματισμούς και τις συναισθηματικές υπερχειλίσεις, ειδικά όταν σας έρχονται ερωτικές μνήμες από το παρελθόν. Κοιτάξτε μόνο μπροστά, στο δρόμο που σας ανοίγεται και θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ καλύτερος στο να ονειρευτείτε ένα μέλλον που πραγματικά θα σας αξίζει. Μία νέα σχετικά γνωριμία, θα γίνει ο επόμενος ερωτικός σταθμός της ζωής σας. να ξέρετε πως ο άνθρωπος αυτός, υπάρχει ήδη στον κύκλο σας και σας επιθυμεί.

Λέων

Οι ερωτικοί πειρασμοί τρυπώνουν ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένατε. Εμφανίζονται στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας, ενός φίλου που σχετικά είναι μια πρόσφατη γνωριμία, μέσα απ τους χώρους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ακόμα και σε μια επαφή με έναν άνθρωπο που μπορεί να μιλάτε για δουλειά. Εάν το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ζήστε το. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, εκεί μπορεί να γίνει θέμα.

Παρθένος

Ο έρωτας δεν καταλαβαίνει ούτε από πρέπει ούτε από κοινωνικά συμβόλαια ή συμφωνίες. Κι αν χρειάζεται να τα βάλετε με τη συνείδησή σας, ή με εκείνο που θέλει περισσότερο η καρδιά, καλύτερα ερωτικά να ακολουθήσετε το δρόμο που καλύπτει το συναίσθημά σας, πέρα από κάθε τυπικό συμβιβασμό. Γιατί καλύτερα να μετανοιώνετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει τόσο ο χρόνος όσο κι η καρδιά.

Ζυγός

Είναι τόσα πολλά αυτά που καθημερινά μας πιέζουν και μας καταπιέζουν, που σήμερα μάλλον δε θα μπορέσετε να τα κρατήσετε μέσα σας, όπως συνήθως κάνετε στις περισσότερες περιπτώσεις. Πριν πείτε όμως πράγματα που δεν είναι ότι καλύτερο να λέγεται, είτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που εδώ και λίγο διάστημα έχετε έρθει πολύ κοντά, σκεφτείτε ότι δεν θα είναι τελικά, εκείνος που θα σας φταίει αλλά άλλος λόγος.

Σκορπιός

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, σας προσκαλούν να αποδράσετε μαζί τους, κανονίζοντας είτε μια μικρή έξοδο, μια εκδρομή ή μια επίσκεψη σε μέρη αγαπημένα. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να πάρετε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και να του χαρίσετε μια αξέχαστη βραδιά για δύο. Εάν τώρα είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ο ερωτικός σας στόχος έρχεται μέσα από τις συστάσεις που θα κάνει για εσάς ένας στενός φίλος.

Τοξότης

Ο έρωτας μπορεί να γίνει πολλές φορές απατηλός και όσο κι αν εσείς βαδίζετε βάση της λογικής, να ξέρετε ότι μπορεί να πέσετε στην παγίδα του. Μπορεί να έχετε γνωρίσει ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, που πιθανόν να το έχετε υπερεκτιμήσει, ή εξιδανικεύσει. Μπορεί να μη ζει την ίδια ένταση και το πάθος όπως εσείς. προς το παρόν επειδή τίποτα δε θα είναι αυτό που δείχνει, κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας πριν του δοθείτε. Ο καιρός δείχνει τι αξίζει.

Αιγόκερως

Τις ημέρες αυτές, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε θέματα που υπάρχουν καιρό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ήδη έχετε βγάλει τα συμπεράσματά σας για το που βαδίζει η αισθηματική σας ζωή. Από τώρα και στο εξής, επιβάλλεται σχεδόν, να ξεκαθαρίσετε ποια είναι εκείνα που σας ενοχλούν από τη συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και αν δε δείτε αυτό να διορθώνεται, ίσως ακόμα και να χρειαστεί, να διακόψετε τη σχέση σας μαζί του. Εάν αφήσετε κενά, πιθανόν λίγο αργότερα να δημιουργηθούν σοβαρότερες καταστάσεις που θα παρακμάσουν τη σχέση σας.

Υδροχόος

Το σίγουρο είναι ότι έχετε σηκώσει ψηλά τα μανίκια και έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Δε σημαίνει όμως ότι ο έρωτας δεν μπορεί να τρυπώσει εκεί και να σας ξεμυαλίσει. Φαίνεται λοιπόν ότι σε μία επαφή που θα κάνετε για μία νέα πολλά υποσχώμενη συνεργασία, οι σχέσεις δε θα είναι απόλυτα συνεργατικές, αφού σε ελάχιστον διάστημα μπορούν και θα μετατραπούν σε ερωτικές, ανεξάρτητα από το αν θα αναπτυχθούν έτσι . Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Ιχθύς

Θέματα στόχων καριέρας κοινωνικής εξέλιξης και επαγγελματικής, θα σας προβληματίσουν τις ημέρες αυτές. Ίσως μάλιστα και κάποιες στιγμές, να σας κάνουν να νιώσετε έναν εκνευρισμό, όπου αυτό θα διαφαίνεται και στη συμπεριφορά σας, απέναντι στους άλλους. Ο σύντροφός σας να ξέρετε ότι θα το αντιμετωπίσει με πολύ αμηχανία το όλο πράγμα, αφού λίγες θα είναι οι στιγμές, που θα μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σας. Εάν είστε μόνοι, μάλλον φαίνεται στη συμπεριφορά σας η νευρικότητα, κάτι που αποθαρρύνει κάποιον που επιθυμεί να σας πλησιάσει ερωτικά. Σκεφτείτε το.

Πηγή: oroskopos.tv