Άση Μπήλιου - ζώδια: Μέχρι το 2022 μας χτυπάνε Εκλείψεις

Αναλυτικά οι σημερινές προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άση Μπήλιου - ζώδια: Μέχρι το 2022 μας χτυπάνε Εκλείψεις

Η Άση Μπήλιου ανακοίνωσε στην Φωλιά των Κου Κου ανακοίνωσε σήμερα πως όλα τα ζώδια θα τα χτυπήσουν οι αλλεπάλληλες εκλείψεις που μάλιστα ξεκινάνε από την Παρασκευή 5 Ιουνίου και θα συνεχίσουν μέχρι το 2022.

Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έχει δυο παράξενα πράγματα. Αυτή η συγκεκριμένη Έκλειψη εγκαινιάζει τον κύκλο των Εκλείψεων και θα είναι στους Διδύμους και τους Τοξότες. Αυτό σημαίνει πως από εδώ και κάτω μέχρι το 2022 πολλά πράγματα έχουν να αλλάξουν, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική τους ζωή."

Ωστόσο, δείτε το φαινόμενο που προειδοποίησε ο Κώστας Λεφάκης πως θα χτυπήσει τα ζώδια!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για την Έκλειψη

Έμεινε "παγωτό" η Καραβάτου με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου - "Από τις 18 Ιουνίου..."

Η Άση Μπήλιου βγήκε σήμερα κλασικά στον αέρα των Κου Κου να δώσεις τις προβλέψεις της για τα ζώδια αλλά άφησε "παγωτό" την Κατερίνα Καραβάτου με τα όσα ανέφερε για Ιούνιο και Αύγουστο.

Συγκεκριμένα η αστρολόγος είπε: "Θα μιλήσουμε για τον Ερμή που μπαίνει στον Καρκίνο και θα μείνει σε αυτό το ζώδιο όλο τον Αύγουστο. Αυτό συμβαίνει γιατί από τις 18 Ιουνίου ο Ερμής θα γυρίσει Ανάδρομος μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι γενικώς πρέπει να βιαστούμε λίγο αν θέλουμε να πάρουμε αποφάσεις, να κάνουμε συμφωνίες. Ή θα πρέπει να βιαστούμε ή θα πρέπει να το αφήσουμε μετά τις 12 Ιουλίου. Αφενός γιατί έχουμε Ανάδρομο Ερμή αφετέρου γιατί θα έχουμε και Ανάδρομη Αφροδίτη αλλά θα έχουμε και Εκλείψεις."