Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους, σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου; Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις. Τι μας περιμένει;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Παρασκευής 12 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα σας χαρίζουν μοναδικές ευκαιρίες για ριζικές αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους γύρω σας τους οποίους εύκολα μπορείτε να προσελκύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά νιώθετε ανασφάλεια και ανικανότητα να ορίσετε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε πόσο ρεαλιστικά είναι κάποια από τα σχέδια σας, ειδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γόνιμες συζητήσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδοσκόπηση και αλλαγή. Αυτή η διαδικασία λογικά δεν θα σας πάρει πολύ αλλά θα είναι αρκετά δύσκολη!

ΖΥΓΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να σας πει τι να κάνετε, για αυτό φροντίστε τις ανολοκλήρωτες υποθέσεις σας και μετά ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να περιμένετε ότι έντονα, θετικά συναισθήματα θα πλημμυρίσουν τη ζωή σας αργότερα μέσα στο ΣΚ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινήστε μια ανασκόπηση των τελευταίων ημερών για να βγάλετε κάποια συμπεράσματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρχίζετε να βγαίνετε περισσότερο και σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον που θα σας φτιάξει το κέφι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε την καθαριότητα του σπιτιού για άλλη στιγμή, τώρα χαλαρώστε!

ΙΧΘΕΙΣ

Επιτέλους! Νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

πηγή: eradio.gr

Συναγερμό σήμανε η Λίτσα Πατέρα, η οποία τόνισε πως η μετακίνηση του Άρη στον Ποσειδώνα, την κάνει να φοβάται και να ανησυχεί σχετικά με το τι μπορεί να γίνει με την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή 12 Ιουνίου;

Κριός

Με την τάση να γίνεστε περισσότερο εύθικτοι τη σημερινή ημέρα, ίσως παρερμηνεύσετε τη στάση που κρατάει πάνω σε ένα βασικό για σας ζήτημα, ο σύντροφός σας, ή ο άνθρωπος που έχετε έρθει πιο κοντά και να αντιδράσετε με τρόπο έντονο. Έχετε μεγάλες πιθανότητες όμως, εσείς να μην καταλάβετε το ύφος του και να εκλάβετε ότι προσπαθεί να υποτιμήσει τη δική σας λογική στα πράγματα. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, ούτε και πρόθεση από μέρους του υπάρχει. Γι αυτό και προσπαθήστε να τον ακούσετε, χωρίς εγωισμούς, μιας και υπάρχει η πιθανότητα να έχει δίκιο. Αν είστε μόνοι, η εικόνα που έχετε για έναν πρώην έρωτα είναι συναισθηματικά διαστρεβλωμένη.

Ταύρος

Σίγουρα ο προσωπικός σας χώρος, λειτουργεί και σαν την ερωτική σας φωλιά, που την εποχή αυτή χρειάζεται ανανέωση, για να γίνει πιο θελκτική. Όμως και ο χώρος σας να μην είναι, σίγουρα θα φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση περισσότερο και ίσως να κάνετε κάποια έξοδα στο να τονίσετε τον αέρα της ανανέωσης που σας διέπει, έτσι ώστε να γίνεται ευδιάκριτη στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Όμως προσπαθήστε να μην προβείτε σε υπερβολές για να τραβήξετε το ενδιαφέρον ανεπιτήδευτα και όχι παρουσιάζοντας μια εικόνα που δεν θα είστε εσείς.

Δίδυμοι

Το πως θα κινηθείτε ή το πως πιστεύετε ότι θα προχωρήσετε την προσωπική και ερωτική σας ζωή, είναι κάτι που το αποφασίζετε εσείς. Επειδή όμως κάποια άτομα του στενού περιβάλλοντός σας, ίσως φανούν αδιάκριτα, προσπαθήστε να τους θέσετε έγκαιρα όρια. Έτσι θα αποφύγετε μελλοντικές παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Εάν κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, είτε για να την επισημοποιήσετε, να αποφασίσετε να συζήσετε με τον άνθρωπό σας, ή να αποκτήσετε ένα απόγονο, θα πρέπει να προσηλωθείτε σ αυτό και να μην αποσπάστε σε δευτερεύοντα άλλα θέματα.

Καρκίνος

Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως σας κρύβει κάποια πράγματα ή πτυχές της ζωής του, που δε θα ήθελε να γνωρίζετε, προκειμένου ή φοβούμενο να μη σας χάσει. Όμως μία αφορμή ή ένα τυχαίο συμβάν τις ημέρες αυτές, ίσως ενεργήσουν αποκαλυπτικά και να μάθετε τι ακριβώς, κρύβει στην ψυχή του. Εάν πρόκειται για μια πρόσφατη σχέση σας, αποστασιοποιηθείτε από το γεγονός και μην επενδύετε άλλο σ αυτή, ειδικά εάν ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας δεν είναι ειλικρινής. Αν όμως με αυτόν τον άνθρωπο είστε χρόνια, επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Λέων

Πολλοί θα είναι οι λόγοι εκείνοι που θα αναγκαστείτε να μην κάνετε κάτι που σας αρέσει και σας ευχαριστεί. Δεν είναι όμως λόγος αυτός, να τα βάλετε με τον εαυτό σας, ή να ξεσπάσετε το θυμό σας, στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, εάν άθελά του σας ασκήσει κριτική. Επειδή η ψυχολογία σας είναι τεταμένη, προσπαθήστε να μη φέρνετε ότι σας δυσαρεστεί, στη σχέση σας. Διάθεση να κάνετε κριτική θα έχετε κι εσείς, ιδίως σε ένα άτομο που σας έχει δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον αλλά το αγνοείτε επιδεικτικά. Μην υποτιμάτε όμως κάποιους ανθρώπους και μην υπερτιμάτε άλλους.

Παρθένος

Ένα άκρως προσωπικό και ερωτικό σας θέμα, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να το εκμυστηρευτείτε στο λάθος πρόσωπο τις ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται, όχι από απροσεξία αλλά από πρόθεση, να σας εκθέσει στο κοινωνικό σας περιβάλλον, ή να δημιουργήσει γύρω από το όνομά σας ένα παρασκήνιο που δε θα σας κολακεύει. Εάν κάποιο δικό σας άτομο σας μιλήσει για το ποιόν του, ή για κάτι που έχει ακούσει γύρω απ το άτομό του, μην αντιδράσετε γιατί χρειάζεται να θυμάστε, ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Προσοχή που δείχνετε εμπιστοσύνη.

Ζυγός

Το άγχος και οι πιέσεις της καθημερινότητας που διάγετε, μπορεί να γίνουν η αιτία να παρουσιάσετε μια παροδική κάμψη, της ερωτικής σας επιθυμίας. Αντισταθείτε όμως, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά την έμπνευση που μπορεί να σας δώσει η αγκαλιά του συντρόφου σας, ή το να φλερτάρετε με έναν έξυπνο άνθρωπο. Άλλωστε το παρελθόν μπορεί να γίνει εκ νέου παρόν, εάν υπάρχει κάπου εκεί έξω μια ψυχή, που πάντα βρισκόταν δίπλα σας όταν και όποτε τη χρειαστήκατε. Ένα μήνυμα ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση, θα σας ανανέωνε ψυχολογικά και γιατί όχι, ερωτικά!!!

Σκορπιός

Καμιά φορά λέγεται, ότι το αρχικό συναίσθημα που σας προκαλεί η επαφή που εισπράξετε από έναν άνθρωπο, είναι και το σωστό. Στην περίπτωσή σας όμως, μάλλον κάνετε λάθος. Αυτό συμβαίνει γιατί τον κρίνετε με παρωχημένα κριτήρια άλλων εποχών, όταν όλα σας απέδειξαν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Η αλλαγή λοιπόν που χρειάζεται να κάνετε στον τρόπο σκέψης σας, είναι και αυτή που καθώς θα αλλάζει η νοοτροπία σας, θα σας δείξει,ότι η ερωτική σας αντίληψη πρέπει να διαφοροποιηθεί για να γίνετε όχι μόνο πιο αντικειμενικοί αλλά και ερωτικά ή συναισθηματικά καλυμμένοι.

Τοξότης

Μπορεί για αρκετό χρονικό διάστημα, να διαταράχτηκε η ερωτική σας σχέση, εξαιτίας κάποιων διαφωνιών, με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Σήμερα όμως, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να τον πιέσετε για να πάρετε κάποιες απαντήσεις, ή θα σας πιέσει εκείνος, πράγμα που δε σας συμφέρει προς το παρόν. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν ένα άτομο που ξεκινήσατε μαζί να φλερτάρεστε, τώρα να διαπιστώνετε ότι κάνει πίσω. Μην αναζητήσετε τις αιτίες που συμβαίνει αυτό, και δώστε του χρόνο. Από την άλλη μεριά, μπορεί να αντιμετωπίσετε τη χειριστική συμπεριφορά κάποιου.

Αιγόκερως

Οι επιθυμίες του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μπορεί να σας φανούν σήμερα εξωφρενικές, ή να διαπιστώσετε, ότι τελικά, δεν έχει διορθώσει εκείνα που επανειλημμένα του έχετε ζητήσει να διορθωθούν. Μπορεί όμως για ότι σας ζητά να έχει δίκιο, όμως ο τρόπος που σας τα θέτει να είναι λάθος και να αρνείστε να συναινέσετε στα “θέλω” του. Επειδή η εποχή αυτή, διέπεται ούτως ή άλλως από ασυνεννοησία, προσπαθήστε να ρωτήσετε τι ακριβώς θέλει και μην αγνοείτε τις ενστάσεις του. Εάν είστε μόνοι, φροντίστε να μην φλερτάρετε με το λάθος άτομο σήμερα.

Υδροχόος

Έξοδα για να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και για να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει θα κάνετε τις ημέρες αυτές, που όμως υπάρχει ο κίνδυνος να ξοδέψετε παραπάνω από όσα σας επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Ο έρωτας όμως δεν εξαγοράζεται και μόνο εάν φανείτε αληθινοί, θα καταφέρετε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις που σας προβάλει ο ερωτικός σας στόχος. Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες, γιατί δεν αποκλείεται να πάρετε μερικά παραπάνω κιλάκια την περίοδο αυτή που θα δυσκολευτείτε να τα χάσετε. Αποφύγετε επιβλαβείς συνήθειες .

Ιχθύς

Μερικές φορές θα αισθάνεστε τόσο πιεσμένοι και καταπιεσμένοι από την εξέλιξη μίας υπόθεσης, που θα έχετε την τάση να τη μεταφέρετε στις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σήμερα για άλλη αιτία και για αστεία αφορμή, μπορεί να τα βάλετε με τον σύντροφό σας και να είστε τόσο έντονοι στις εκφράσεις σας απέναντί του, που να προκαλέσετε ακόμα και ρήξη στη σχέση σας. Στην περίπτωση που είστε μόνοι, το παρελθόν χτυπάει με μνήμες δύσκολες την πόρτα της καρδιά σας. Ανακινούνται συναισθήματα που πιστεύατε μέχρι σήμερα πως τα έχετε ξεπεράσει. Προσέξτε το.

πηγή: oroskopos.tv