Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολα τα πράγματα για όλα τα ζώδια

Μεγάλη προσοχή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόκκινος συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολα τα πράγματα για όλα τα ζώδια

Κόκκινο συναγερμό σήμανε ο Κώστας Λεφάκης μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις του, με τον ίδιο να σημειώνει πως πρόκειται να είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για όλα τα ζώδια, με εντάσεις και αναπάντεχες εκπλήξεις τις οποίες θα πρέπει να προσέξουμε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για αυτή τη βδομάδα

Κριός

Η εβδομάδα αυτή είναι μεταβατική, προπαρασκευαστική και προειδοποιητική. Πολλά θα ειπωθούν αλλά λίγα θα γίνουν. Πολλά θα διαβεβαιωθούν αλλά θα ξεχαστούν στην πορεία του χρόνου. Οι καθυστερήσεις παίζουν ακόμα μια φορά το παιχνίδι τους, δοκιμάζοντας ανελέητα την αντοχή των νεύρων σας.

Τα γεγονότα σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο υποψιασμένοι και ανήσυχοι. Συνωμοσίες διαφόρων ειδών υφαίνονται στο παρασκήνιο της καθημερινότητάς σας, οι οποίες αποσκοπούν να βλάψουν η να επηρεάσουν οτιδήποτε αφορά την καριέρα ή το αντικείμενο της δουλειάς σας. Στο σημείο αυτό πρέπει να είστε προνοητικοί, ενώ στα καθημερινά περιστατικά, ψύχραιμοι στον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσετε.

Ταύρος

Και ενώ προχωράμε όλο και περισσότερο στο καλοκαίρι, οι συνέπειες των εκλείψεων των οποίων ο χορός συνεχίζεται, αφήνουν ακάλυπτες πολλές πρακτικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Η επιτυχία μιας επιδίωξής σας θα απαιτήσει περισσότερο σθένος. Η καθημερινότητα θα ανατραπεί πολλές φορές, από αυτήν που θα έχετε προγραμματίσει.

Ένα αιφνίδιο περιστατικό γίνεται αιτία καινούριων εξόδων. Η δήλωση ενός δικού σας ανθρώπου σας βάζει σε νέες υποψίες για τη σχέση σας μαζί του. Συγκριτικά όμως με άλλους ανθρώπους θα τα καταφέρετε καλύτερα, ενώ οι σχέσεις σας με το σύστημα και τους εκπροσώπους του, προβλέπεται αν όχι ευχάριστη, ομαλή.

Δίδυμοι

Σύνθετα και ετερόκλητα γεγονότα μεταξύ τους συνεχίζουν ασφυκτικά να διακοσμούν την καθημερινότητα της ζωής σας. Δοκιμάζεται η ανοχή και αυξάνει η κούραση του μυαλού σας. Μικρές ευχάριστες διέξοδοι, κυρίως τις νυχτερινές ώρες είναι εφικτές με την βοήθεια της Αφροδίτης, έστω και ανάδρομης.

Οι μέρες όμως και τα γεγονότα τους, θα εξαντλήσουν αρκετές φορές τους περισσότερους από εσάς. Προνοήστε, υπολογίστε και μεριμνήστε ώστε το κάθε τι να σας προσφέρει την κατάλληλη αφορμή πριν παρέμβετε λειτουργικά και αποφασιστικά στον κάθε τομέα της ζωής σας. Μέσα σε όλα και ενώ δεν το περίμενε κανείς, σε εξέλιξη και έμφαση προβάλει η κοινωνική σας ζωή.

Καρκίνος

Ανεξάρτητα αν οι μέρες είναι φωτεινές, ζεστές ή όχι, εσείς διανύετε ένα «σκοτεινό» και βαρύ διάστημα. Η συσσώρευση των εκκρεμοτήτων σας ανεβάζει το τασιόμετρο του άγχους σας. Οι απόψεις των άλλων σας εκνευρίζουν και οι πιέσεις από υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές γίνονται πιο δυνατές.

Η επιρροή της Σελήνης περιπλέκει την ψυχολογία σας και εκείνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να αφήσετε τον φόβο να πάρει νέες εκτάσεις μέσα σας. Η συνέπεια της προηγηθείσας πολυαστρίας στον Αιγόκερω αποκαλύπτει νέες εκδοχές παραμόρφωσης, ή δυσαρέσκειας στον τομέα των σχέσεών σας. Τα αισθηματικά σας, έστω και σταθερά, σας φαντάζουν ανύπαρκτα. Ίσως γιατί στέρεψε η προσφορά και η τρυφερότητα ενός ανθρώπου προς εσάς, την οποία, τόσο πολύ την έχετε ανάγκη!

Λέων

Παρόλο που έχετε δεσμεύσεις χρονικές, υποχρεώσεις επαγγελματικές και στενότητες οικονομικές, θα σας απορροφήσει χαρακτηριστικά το εξωτερικό περιβάλλον και ότι διαδραματίζεται μέσα σε αυτό. Μην επιμένετε να συνεννοηθείτε εάν τα εμπόδια σε αυτόν τον τομέα δεν υποχωρούν.

Ο φετινός Ιούνιος και οι εκλείψεις του, τονίζουν πρόσκαιρες καθυστερήσεις και αυξάνουν την εριστικότητα στη διάθεση εκείνων με τους οποίους συνεργάζεστε, ή εξαρτάστε κατά κάποιον τρόπο. Αποφύγετε να ταξιδέψετε, να κλείσετε συμφωνίες, ή να δώσετε υποσχέσεις. Οικονομικά υπάρχει δυστοκία αρκετή. Περιοριστείτε στα αναγκαία!

Παρθένος

Υποχρεώνεστε ακόμα μια φορά στην πορεία αυτού του μήνα να ενστερνιστείτε το ρόλο του ήρωα και αν χρειαστεί να θυσιαστείτε κυριολεκτικά, ή μεταφορικά, όπως η Ιφιγένεια για έναν μεγάλο σκοπό. Ο άξονας της εργασίας και της οικογένειας φορτώνει και φορτίζει μαζί την καθημερινή σας πορεία. Εκ των πραγμάτων οι επιθυμίες σας αναστέλλονται, οι κινήσεις σας ακυρώνονται και η χαρά φαίνεται να απουσιάζει αισθητά.

Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να αντέξετε τη διαδρομή, θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στη δύσκολη στιγμή και θα καλύψει τις οικονομικές σας ανάγκες όταν παίρνουν δυσάρεστη διάσταση, έστω και την τελευταία στιγμή. Το υποκριτικό σας ταλέντο θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σταθερή την κοινωνική σας περσόνα χωρίς οι άλλοι να καταλάβουν, όχι μόνο τι συμβαίνει μέσα σας, αλλά και το τι διαδραματίζεται στη ζωή σας.

Ζυγός

Εντείνονται οι αισθηματικές αναμοχλεύσεις και τσαλακώνεται αρκετά ο συναισθηματικός σας κόσμος. Διαμορφώνονται καινούριες συνθήκες στην καθημερινή σας ζωή κάτω από το βάρος του γενικότερου κλίματος και των καινούριων φαινομένων. Η επιρροή της «νέας μόδας» που λέγεται πανδημία, άλλαξε με άτσαλο τρόπο τα σχέδιά σας και επηρέασε τα όνειρά σας. Νιώθετε σαν να βαδίζετε επάνω σε κινούμενη άμμο και έχετε απόλυτο δίκαιο!

Ακολουθήστε όμως ακόμα μια φορά τον δρόμο της συνθηκολόγησης και της υπομονής. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας, φανείτε αντάξιοι των αρμοδιοτήτων σας, αλλά πάνω από όλα αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν, ή αρνούνται να συνεργαστούν μαζί σας παρά τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις τους.

Σκορπιός

Οι μέρες που ακολουθούν είναι επεισοδιακές, αλλά κρύβουν και ενδιαφέροντα. Αυτά να κάνουν με τον περίγυρο και με την αποκάλυψη εσωτερικών διαθέσεων ανθρώπων που προσπαθείτε εδώ και καιρό να αποκωδικοποιήσετε ή να καταλάβετε. Η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί συχνά και κατ επανάληψη από τα καθημερινά δρώμενα, περισσότερο από άλλες φορές. Κάποια περιστατικά θα τονίσουν το φόβο για το οικονομικό σας μέλλον.

Η εκδοχή ενός ταξιδιού ή διακοπών σας φαίνεται απραγματοποίητη. Οι δικοί σας άνθρωποι θα σας επιβαρύνουν ποικιλοτρόπως. Και η συνήθης εκτόνωση, αντίθετα με όλα αυτά, είναι η φυσική άσκηση, ή το σπορ του σεξ. Φροντίστε να είστε συνεπείς και στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Συναγερμό σήμανε η Λίτσα Πατέρα, η οποία τόνισε πως η μετακίνηση του Άρη στον Ποσειδώνα, την κάνει να φοβάται και να ανησυχεί σχετικά με το τι μπορεί να γίνει με την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Τοξότης

Είστε ο Δον Κιχώτης στην κυριολεξία. Συνεχίζετε να υπερασπίζεστε ιδέες, ανώτερα ιδανικά και πνευματικούς προορισμούς, ενάντια σε μια σκληρή πραγματικότητα που βιώνετε στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

Αντιστέκεστε στις χθόνιες δυνάμεις που δοκιμάζουν την ψυχή σας, αλλά και την αντοχή σας μέσα από μια εκλογικευμένη διαδικασία λειτουργικών και καθημερινών δραστηριοτήτων.

Η αισιοδοξία σας φαίνεται να είναι το κίνητρο για να επιχειρήσετε πράγματα που κάποιοι άλλοι θεωρούν ακατόρθωτα, αλλά εσείς δεν πτοήστε από προειδοποιήσεις που δεν προέρχονται από το ένστικτό σας.

Η κοινωνική σας ζωή αυξάνει, καθώς είναι σπάνιο στην εποχή μας, να υπάρχει άνθρωπος ο οποίος αγνοεί την μιζέρια και την μισαλλοδοξία. Είναι ο τρόπος σας για να κερδίζετε τις εντυπώσεις και να έχετε ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι σε εκείνους που περιορίζονται εξ αιτίας των δικών τους ανασφαλειών και φόβων.

Αιγόκερως

Είστε οι περισσότερο πιεσμένοι της εποχής και αναζητάτε με όποιον τρόπο θεωρείτε ιδανικό τις κατάλληλες διεξόδους. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Επίσης, πολλά από αυτά που θεωρείτε προβλήματα, είναι στην πραγματικότητα δυσκολίες οι οποίες εκδηλώνονται ταυτόχρονα και επηρεάζουν την ψυχική σας διάθεση. Το διάστημα που ακολουθεί χρειάζεται να είστε καλύτερα οργανωμένοι και, για όσο χρειαστεί, περισσότερο ευέλικτοι από όσο συνήθως.

Το θέμα σας είναι να μην αισθανθείτε και πάλι εγκλωβισμένοι και καταπιεσμένοι από αδιέξοδα τα οποία φαίνεται να είναι ο καινούριος σας φόβος. Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις, λειτουργείστε ατομικά παρά τις συνθήκες και τους κανόνες που ισχύουν στο περιβάλλον σας και δείτε τους τομείς που παρουσιάζουν ευκαιρίες για προσωπική σας εκτόνωση.

Υδροχόος

Πρόκειται για μια περίοδο που θέλετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σας και βιάζεστε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Οι άλλοι όμως έχουν το δικό τους σκεπτικό το οποίο δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με το δικό σας.

Οι πρόσφατες διαφωνίες στην εργασία σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα, παραβλέποντας ακόμα και κάποιες καλές στιγμές του παρελθόντος. Το συναίσθημά σας έχει καταπιεστεί αρκετά και αυτό μπορεί να σας κάνει αντιδραστικούς απέναντι σε εκείνους οι οποίοι προτείνουν να αλλάξετε οπτική με την οποία ερμηνεύετε τα γεγονότα.

Τα οικονομικά σας επίσης δοκιμάζονται από υποχρεώσεις και από την αδυναμία σας να έχετε μεριμνήσει για ότι προκύπτει τώρα. Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα μικρών ευχάριστων ασχολιών και ειδήσεων που συμβάλλουν θετικά στον ταλαιπωρημένο σας ψυχισμό.

Ιχθύες

Το διάστημα της εβδομάδας που ξεκινά είναι και για εσάς μεταβατικό σε ορισμένα σημαντικά θέματα που συνεχίζουν να εξελίσσονται και να σας προβληματίζουν. Έχει περάσει καιρός από τότε που ακούσατε μια καλή συμβουλή, ή από τότε που κάποιος στάθηκε αφιλοκερδώς στο πλευρό σας. Είναι φυσικό λοιπόν να παραμένετε κι εσείς επιφυλακτικοί και να προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχό σας την καθημερινότητα.

Οι αιφνιδιασμοί όμως δεν θα λείψουν και μπορεί να προκύψουν και νέα μέτωπα αντιπαραθέσεων. Αποφύγετε τους άκαρπους ανταγωνισμούς, τα αναίτια ξεσπάσματα του χαρακτήρα σας, καθώς επίσης και την ενασχόληση με οτιδήποτε δεν σας ευχαριστεί!

Πηγή: oroskopos.gr

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές είναι καλύτερο να ελαχιστοποιείτε τις απώλειές σας και να προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άλλη υπομονή με κάποιο άτομο που δεν σας φέρεται σωστά. Εάν δεν σας σέβεται, είναι καιρός να βρείτε κάποιο που θα το κάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε αποφασίσει να πείτε σε κάποιο ξεχωριστό άτομο πώς αισθάνεστε, μην μασάτε τα λόγια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε ξεκάθαροι σε σχέση με τις προθέσεις σας και να του δώσετε χρόνο για να αφομοιώσει όσα πείτε.

ΛΕΩΝ

Αν οι πληροφορίες που λαμβάνετε για κάποιο καινούργιο πρόσωπο δεν βγάζουν νόημα, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μερικές φορές το ένστικτό σας είναι πιο ακριβές από τα στοιχεία που σας δίνονται. Εσείς έχετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν συνεχίζετε να «φτύνετε» τους φίλους σας, θα θέσετε σε σοβαρό κίνδυνο τη μεταξύ σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταματήστε να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα και πείτε στη σχέση σας τι σας συμβαίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η φανταστική ενέργεια θα φέρει καταιγισμό ιδεών με συναδέλφους και συναντήσεις με φίλους και γείτονες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτείτε τρόπους προσφοράς στην κοινότητα μαζί με άλλους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι φυσικό να σκέφτεστε τις σχέσεις σας από το παρελθόν με ιδεαλιστικό τρόπο. Αλλά ό,τι έγινε, έγινε.

ΙΧΘΕΙΣ

Σκεφτείτε το παρόν και πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το μέλλον σας με τις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα.