Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 20 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 20 Ιουνίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους, σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου; Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις. Τι μας περιμένει;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Λίγο περίεργες θα είναι οι επόμενες ημέρες, μιας και θα βιώσετε μια μεγάλη κυλοθυμία στα συναισθήματά σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε υπομονή και αφήστε αυτήν την αλλόκοτη φάση που κυριαρχεί στη ζωή σας να κάνει τον κύκλο της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία είστε πολύ αγχώδεις και έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, κάτι που κάνει τους γύρω σας να νιώθουν ότι απομακρύνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε λίγη σημασία στους δικούς σας, μιας και σας νοιάζονται και θέλουν να σας βοηθήσουν με τα θέματά σας.

ΛΕΩΝ

Οι ώρες που περνάτε με τα δικά σας πρόσωπα αποτελούν την καλύτερη ψυχοθεραπεία για τις δύσκολες ημέρες που περνάτε τελευταία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια μικρή ένταση θα βιώσετε στη σχέση σας, όμως να ξέρετε πως τα πολλά πεισματάκια δεν θα καταλήξουν σε καλό, μιας και το ταίρι σας ίσως να έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και στο τέλος θα ανταμειφθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι γύρω σας θα ακούσουν και θα δείξουν ότι σας έχουν καταλάβει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζήστε την ζωή σας όπως πρέπει, και μην αγχώνεστε για τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά κέφια και έξοδοι και φίλοι και νέα συνεργασία στα σκαριά! Μια όμορφη εβδομάδα σας περιμένει, χωρίς πολλούς καβγάδες και προβλήματα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεχίστε να ψάχνεστε και να δοκιμάζετε πολλά πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΕΙΣ

Μόνο δοκιμάζοντας θα βρείτε αυτό που σας αρέσει πιο πολύ και θα απαλλαγείτε από το άγχος που σας τρώει.

Ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου

Την Κυριακή, 21 Ιουνίου, στις 8.30 το πρωί πραγματοποιείται η αναγεννησιακή έκλειψη Ήλιου στην μηδενική μοίρα του Καρκίνου. Αυτή η Έκλειψη γίνεται με συμμετοχή του Πλούτωνα και του Δια και ονομάζεται "Ο Σκοτεινός δράκος". Ποια τρία ζώδια θα... λυγίσει δείτε εδώ.

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο 20 Ιουνίου

Κριός

Εάν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση που αντί να σας ξεκουράζει και να λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης από όλα όσα σας παιδεύουν στην καθημερινότητα, σας βάζει συχνά σε προβληματισμούς και σε κατάσταση συναισθηματικής ανασφάλειας, ίσως τώρα να ήρθε ο καιρός, να την εγκαταλείψετε για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω. Όσο σκληρό και δύσκολο εάν φαίνεται ή ακούγεται αυτό, συνειδητοποιήστε το, γιατί έτσι διαιωνίζεται έναν προβληματικό δεσμό που δεν υπάρχουν σ αυτόν, προοπτικές εξέλιξης. Εάν είστε μόνοι, το ερωτικό σας παρελθόν ξανά χτυπά!!!

Ταύρος

Ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, μπορεί τις ημέρες αυτές να κρατήσει απέναντί σας, μια ιδιαίτερα αινιγματική στάση. Πριν όμως να αναρωτηθείτε γιατί το κάνει, προσπαθήστε να καταλάβετε τους λόγους που τον απομάκρυναν από κοντά σας. Για να είναι παροδική η απομάκρυνση αυτή, προσπαθήστε να τον κάνετε εκ νέου να αισθάνεται ασφάλεια δίπλα σας. Εάν είστε μόνοι, μην πέφτετε σε μελαγχολία ή απογοήτευση, όταν ο άνθρωπος που θέλετε να φέρετε στην αγκαλιά σας δεν ανταποκρίνεται. Μήπως χρειάζεται να βρείτε πιο πρωτότυπους τρόπους να τον εντυπωσιάσετε;

Δίδυμοι

Περισσότερη τόλμη χρειάζεται από εσάς το ερωτικό παιχνίδι και να μη φοβηθείτε να ρισκάρετε με το σκεπτικό, ότι μπορεί να χάσετε την ερωτική παρτίδα. Το σίγουρο είναι ότι θα την έχετε χαμένη, μόνο εάν δε δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Θα μου πείτε, πως με όλα όσα έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, που καιρός για έρωτες; Κι όμως ο έρωτας είναι μία δυνατή απόδραση, από όλα όσα σας ταλαιπωρούν και σας πιέζουν. Τώρα χρειάζεται να αντιδράσετε και να προκαλέσετε ερωτικά και λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε ότι μόνο χαμένοι δε βγήκατε, όσο δύσκολος και αν ήταν ο στόχος σας.

Καρκίνος

Πιθανόν στην καρδιά σας να υπάρχει ακόμα, ένας άνθρωπος που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και η κρυφή ελπίδα, ότι μεταξύ σας, μπορεί να ξανά δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να τα βρείτε εκ νέου. Και ναι, το διάστημα αυτό, θα έχετε κάθε ευκαιρία στο να προκαλέσετε τις ευκαιρίες ώστε να συναντηθείτε με τον άνθρωπο αυτό, και ίσως σε μια συνάντησή σας να ακούσετε να σας λέει το πολυπόθητο ‘ναι’. Όμως να ξέρετε ότι πολύ σύντομα, θα επαναλάβει τα ίδια εκείνα λάθη που σας πλήγωσαν, μόνο που τώρα θα έχετε κάνει κι εσείς ένα. Αυτό να τον επαναφέρετε στη ζωή σας.

Λέων

Με δυσκολία θα μπορέσουν να σας καταλάβουν οι άλλοι που ανάμεσά τους κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο σύντροφός σας. Εάν πιστεύετε ότι χρειάζεται να του πείτε, τι να διορθώσει που σας ενοχλεί, ή να σας ακούσει τη στιγμή που νιώθετε ανάγκη, μάλλον στο τέλος θα απογοητευτείτε. Μέρα είναι θα περάσει, αν και πολύ πιθανόν το ίδιο θα συμβαίνει στο περιβάλλον σας και αύριο. Εάν είστε μόνοι και υπάρχει στον κύκλο σας ένα άτομο που θα θέλατε να φέρετε στην αγκαλιά σας, σήμερα μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να του εξομολογηθείτε τον έρωτά σας. Δε θα είναι στην ίδια διάθεση.

Παρθένος

Αποφύγετε να δεσμευτείτε την περίοδο αυτή ερωτικά ή αισθηματικά με την προοπτική της διάρκειας στο μήκος του χρόνου. Μπορεί τώρα να ξεκινήσετε μία σχέση, η οποία ίσως να έχει όλες τις προδιαγραφές να μεταφραστεί σε κάτι πιο σοβαρό, οι συνθήκες όμως και οι περιστάσεις που θα προκύψουν, δεν θα την αφήσουν να ευδοκιμήσει ανεμπόδιστα. Κρατήστε λοιπόν το χρόνο με το μέρος σας, αφήστε τον να κυλήσει αβίαστα και μετά τα μέσα Ιουλίου, αποφασίστε από κοινού με το σύντροφό σας, αν θα την πάτε ένα βήμα μπροστά, αν θα συζήσετε, εάν θα αποκτήσετε ένα απόγονο.

Ζυγός

Αν βρίσκεστε στη φάση να επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία σχέση, εκείνο που θα λειτουργήσει υπέρ σας στο μέλλον, είναι να θέσετε τα όριά σας εξαρχής, ή να μάθετε να λέτε και κανένα “όχι” ακόμα κι αν το αποφεύγετε προκειμένου να μη χαλάσει η ερωτική ατμόσφαιρα. Αυτό σίγουρα το καταλαβαίνετε, εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, που δεν ήταν λίγες ή φορές που υποχωρούσατε προκειμένου να μην υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας. Χρειάζεται λοιπόν να λειτουργείτε συγκαταβατικά με μέτρο από εδώ και στο εξής για να μην καπελώνεστε.

Σκορπιός

Η τόλμη στο έρωτα, δε σας λείπει για να κατακτήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Εκείνο όμως που σας λείπει την περίοδο αυτή είναι η αποφασιστικότητα, να τα βάλετε πρώτα με τον εαυτό σας, το μέγεθος του εγωισμού που δείχνετε προς τα έξω και την άκαμπτη στάση σας, ιδίως όταν διαφωνήσετε με αυτό που ακούτε. Επιπλέον αυτό το διάστημα, γίνεστε εύκολα οξύθυμοι. Αυτό λειτουργεί αντί- ερωτικά. Εξημερώστε την ψυχή σας για να χαλαρώσετε τις άμυνές σας, απέναντι σε ανθρώπους που πραγματικά μπορείτε να γοητεύετε αλλά έτσι τους αποθαρρύνετε.

Τοξότης

Αποφύγετε να πιέσετε σήμερα, εκφράζοντας τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας, τον άνθρωπο που έχετε ερωτικά δίπλα σας, ή εκείνον που μεταξύ σας έχει ήδη αναπτυχθεί μία ερωτική ατμόσφαιρα. Η συμπεριφορά σας απέναντί του, θα διέπεται από συναισθηματικές υπερχειλίσεις και σε κάποιες περιπτώσεις και από μία αδικαιολόγητη κτητικότητα. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα τον δυσαρεστήσετε και ίσως αναγκαστεί να πάρει τις αποστάσεις του, προκειμένου να γλιτώσει την ένταση. Πριν να ζητήσετε κάτι από τους άλλους, πιθανόν να πρέπει να ενισχύσετε τη διπλωματικότητά σας.

Αιγόκερως

Μία σχέση ερωτική, που κάποτε έληξε άδοξα, μπαίνει εκ νέου στο μυαλό και στην καρδιά σας. Δεν αποκλείεται ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, να αισθανθείτε να αναζωπυρώνονται μέσα σας κάποια συναισθήματα που μέχρι τώρα πιστεύατε πως έχετε ξεπεράσει, αλλά υπάρχουν θα είναι εδώ στο σήμερα στο τώρα σας. Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα, το ίδιο να αισθανθεί και ο άνθρωπος που θα ανακινήσει μνήμες ερωτικές που κάποτε ζήσατε μαζί. Εάν προχωρήσατε τη ζωή σας και βρίσκεστε σε άλλη σχέση, θα χρειαστεί να ζυγίσετε εκ νέου τα πράγματα και θα βρεθείτε σε διλήμματα.

Υδροχόος

Μην αναρωτηθείτε τι συμβαίνει, εάν δείτε τη στάση του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να αλλάζει αναίτια. Αυτό γίνεται γιατί αυτή τη σχέση την κρίνετε με τα δικά σας κριτήρια “Θέλω” ή επιθυμίες, που μπορεί να μην αντιστοιχούν στα δικά του, ή να αγνοήσατε τι θα τον έκανε να αισθανθεί, συναισθηματικά καλύτερα δίπλα σας. Από την άλλη μεριά εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, κάθε φορά που φλερτάρετε, μάλλον πέφτετε σε προβληματικές περιπτώσεις. Προς το παρόν η αισθηματική και ερωτική σταθερότητα, αργεί ακόμα να έρθει για να νιώσετε καλά μέσα σας.

Ιχθύς

Μην αποθαρρυνθείτε να βάλετε σε εφαρμογή, ένα ταλέντο ή μια δεξιότητά σας. Άνθρωποι θα βρεθούν στο να προωθήσουν τις ιδέες σας, να ενισχύσουν το έργο σας με τον τρόπο που διαθέτει ο καθείς, ενώ θα τύχετε της αναγνώρισης των προσπαθειών σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Να ξέρετε, ότι γοητεύετε τα πλήθη την εποχή αυτή, με την ευαισθησία που ούτως ή άλλως διαθέτετε και δεν αποκλείεται να σας πλησιάσει ένα πλάσμα, που ήδη γνωρίζετε και να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του. Όμως εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, δείξτε λιγάκι παραπάνω προσοχή, γιατί μπορεί να ξεμυαλιστείτε.