Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου

Τι περιμένει τα 12 ζώδια; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Οι προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Δεν ντρέπεστε να πείτε τις απόψεις σας και τώρα οι άνθρωποι συρρέουν για να σας ακούσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαύστε το στρατό των θαυμαστών σας και μην φοβάστε να κάνετε κάτι επαναστατικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αυτή την αυτοπεποίθηση θα προχωρήσετε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αλλά μην το πάρετε πολύ πάνω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να υπολογίσετε προσεκτικά τους κινδύνους μιας απόφασης και να σταθμίσετε την συνηθισμένη σας τόλμη με λίγη προσοχή.

ΛΕΩΝ

Στην αρχή της εβδομάδας δεν έχετε όρεξη για παιχνίδια αλλά δε χρειάζεται να μιζεριάζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να πάρετε εύκολα αποφάσεις και όλοι αναγνωρίζουν την έξυπνη σκέψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς από όλους τους ανθρώπους έχετε την φαντασία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μοναχικές ώρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σας πλευρά θα ξαναβγεί στην επιφάνεια στα μέσα της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε για ευκαιρίες όταν θα προκύψουν κάποιες αναπάντεχες προτάσεις για διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να κάνετε παρέα με άτομα που είναι τόσο αυθόρμητα όσο εσείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Στην παρούσα φάση, η αυτοπεποίθησή σας είναι ιδιαίτερα γοητευτική.

e-radio.gr

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα 12 ζώδια - Έρχονται δύσκολες ημέρες για...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου

Κριός

Μία μικρή σπίθα, αρκεί να φέρει την καταστροφή και αυτό δεν αφορά μονάχα τα δάση αλλά και την ψυχολογία σας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Δύσκολοι και δύσθυμοι θα είστε στη συνεννόηση, αφού μερικές φορές οι άλλοι θα εξαντλούν τα περιθώριά σας να τους ακούσετε. Εντάσεις από τον εργασιακό χώρο μπορεί να τις μεταφέρετε στο σπίτι την οικογένεια αλλά και το σύντροφό σας, που τελευταία τον έχει κουράσει η αμφίθυμη συμπεριφορά σας. Εάν είστε μόνοι, ένα φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε ναυάγιο.

Ταύρος

Η αισθηματική και ερωτική σας κατάσταση, διέπεται τις ημέρες αυτές από μία ασάφεια, που όχι μόνο δεν μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική κάλυψη και σιγουριά αλλά μοιάζει σαν ένα παιχνίδι που μέσα από εκεί μάλλον θα βγείτε χαμένοι. Αν και είστε από τη φύση σας άνθρωποι σταθεροί, με συνετές αλλά αργές αντιδράσεις, τόσο σε επίπεδο φλερτ, όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης της σχέσης σας, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να γίνεται πιο δυναμικοί και με γρηγορότερα αντανακλαστικά για να κερδίσετε το κομμάτι του έρωτα που σας αξίζει.

Δίδυμοι

Απόμακροι ίσως να φανείτε σήμερα στον άνθρωπό σας ή σε εκείνον που το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει πολύ κοντά στο να καταφέρετε να φτιάξετε μαζί έναν ερωτικό δεσμό. Η μνήμη σας παίζει διάφορα παιχνίδια, ερωτικές επιλογές που μετανιώσατε επειδή τις ακολουθήσατε, ή δεν τις ακολουθήσατε όταν σας δόθηκε η ευκαιρία. Φυσικά δε θα έχετε και τόση διάθεση σήμερα να ανταποκριθείτε σε ερωτικά φλερτ, όσο και αν σας πολιορκήσουν για να κάμψουν τις ερωτικές σας αντιστάσεις. Μην απογοητεύεστε, μέρα είναι θα περάσει.

Καρκίνος

Ασφαλώς και δεν είστε πια εκείνα να χαμηλόφωνα πλασματάκια, που όλα τα κάνατε για τους δικούς σας ανθρώπους και ύστερα δίνατε και κάτι στον εαυτό σας. Τώρα η ζωή σας ανάγκασε να μπείτε στον εργασιακό στίβο πιο δυναμικά, να διεκδικήσετε εκείνα που πραγματικά σας αξίζουν, όπως είναι το καλύτερο κομμάτι στον έρωτα. Να ξέρετε ότι γοητεύετε τον κόσμο που σας συναναστρέφεται και ότι θα σας πολιορκήσουν ερωτικά, ακόμα και άνθρωποι που δεν περιμένατε. Αν μπήκατε τώρα σε μία σχέση, το βέβαιο είναι ότι έχει προοπτικές.

Λέων

Περιορίστε λίγο εκείνα που ζητάτε από τον σύντροφό σας σήμερα, γιατί από ένα σημείο και πέρα, του φαίνονται αν όχι παράλογα υπερβολικά. Πιέσεις που έχετε από το περιβάλλον της εργασίας και της καριέρας σας, τα φέρνετε στο σπίτι και την οικογένεια και αυτό είναι λάθος. Η ερωτική σας διάθεση είναι μάλλον υποτονική και η όρεξή σας να φλερτάρετε το ίδιο. Όμως ο έρωτας στην παρούσα φάση της ζωής σας θα μπορούσε αν λειτουργήσει σα βαλβίδα αποσυμπίεσης και θα σας έδινε έμπνευση και διαφυγή, αρκεί να προκαλούσατε λίγο την τύχη σας.

Παρθένος

Δεν είναι είδηση να σας πω, ότι κάποιοι άνθρωποι δεν κοιτούν την καμπούρα τη δική τους κι ασχολούνται με τους άλλους. Επειδή όμως κάποια άτομα σήμερα, ίσως σχολιάσουν, μπροστά σας ή παρασκηνιακά την προσωπική και ερωτική σας ζωή, ακόμα κι αν πέσει στην αντίληψή σας, δεν αξίζει τον κόπο να αντιδράσετε. Θα κάνετε το λάθος να φανεί, ότι δίνετε αξία στα λεγόμενά τους. Άλλωστε έχετε πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείτε, σε μια περίοδο της ζωής σας αρκετά δημιουργική με μεγάλες δόσεις έρωτα. Αρκεί να τον προκαλέσετε.

Ζυγός

Ξαφνικά μπορεί να διαπιστώσετε ότι μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, έχουν δημιουργηθεί χάσματα και αγεφύρωτες διαφορές. Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα ασυνεννοησίας, με το άτομο που φλερτάρετε και έχετε έρθει πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο. Ή εάν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση, από το να τσακώνεστε με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, ίσως να ήταν καλύτερα να αποσυρθείτε ακόμα κι αν χρειαστεί να μη δώσετε καμία εξήγηση. Ο έρωτας γίνεται γρίφος, για δύσκολους λύτες και δεν εξελίσσεται. Πάρτε τις αποστάσεις σας, μέχρι να σας δείξει ο χρόνος τι να πράξετε.

Σκορπιός

Ονειροπόλοι ίσως να γίνεστε περισσότερο από όσο συνηθίζετε σήμερα και ίσως ανακαλώντας κάποια πράγματα στη μνήμη σας, να έρθει και να καταλάβει τη σκέψη σας, ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Ακόμα και αν η σχέση σας αυτή έληξε κάποτε άδοξα, ίσως τώρα, με την ασφάλεια που σας έχει δώσει ο χρόνος, να επανεξετάσετε τα δεδομένα που δεν επέτρεψαν κάποτε να ευδοκιμήσει ο δεσμός αυτός. Εάν σας το επιτρέπει πάντως η προσωπική σας κατάσταση, να ξέρετε ότι στην περίοδο αυτή, ευδοκιμούν οι ερωτικές επανασυνδέσεις.

Τοξότης

Με συναισθηματική κούραση αλλά και ανασφάλεια, θα ξεκινήσουν οι σκέψεις σας σήμερα. Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες νιώθετε να σας πιέζουν και να σας κυνηγούν, με αποτέλεσμα το νευρικό σας σύστημα να αντιδρά με ένταση. Προσπαθήστε όμως να μην ξεσπάτε στους οικείους σας και κυρίως στον άνθρωπο που σας συντροφεύει ερωτικά. Από την άλλη μεριά, ένας ανολοκλήρωτος έρωτας υπάρχει στο μυαλό σας με έναν άνθρωπο που σας δημιούργησε με τη στάση του πολλά ερωτηματικά, ή όταν ήσασταν μαζί, δεν έδειξε την τόλμη που περιμένατε.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από το αν στην παρούσα φάση της προσωπικής σας ζωής, είστε σε σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, υπάρχει κάποιο πρόσωπο που έπαιξε ή εξακολουθεί να παίζει, το ρόλο της ερωτικής σας διαφυγής, έστω και μόνο μέσα στο μυαλό σας. Που σημαίνει ότι, καλό θα ήταν να λήξετε ερωτικές εκκρεμότητες που τυχόν διατηρείτε. Άλλωστε στη δύσκολη αυτή περίοδο, θα κληθείτε να κάνετε ένα συνολικό απολογισμό που θα αφορά την ποιότητα ορισμένων σχέσεών σας και το αν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε να τις έχετε.

Υδροχόος

Εάν με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, υπάρχουν μεταξύ σας ευδιάκριτες διαφορές, όπως ηλικίας, τρόπου ζωής, στάση ζωής κτλ, τώρα θα διαπιστώσετε ότι όσο περνάει ο καιρός, θα δείχνουν εντονότερες. Κι αυτό γιατί, λόγια τρίτων και σχόλια αρνητικά, ίσως να επηρεάσουν τη συνοχή της σχέση σας και να χαμηλώσουν τον βαθμό που κατανοεί ο ένας τον άλλον. Προσπαθήστε από τη μεριά σας τουλάχιστον, να μην του προκαλείτε αντιδράσεις. Εάν είστε μόνοι, αρκεστείτε μόνο σε κάποιο περιστασιακό φλερτ σήμερα.

Ιχθύς

Παραπονούμενος σήμερα μπορεί να βγει ο σύντροφός σας, αφού κάποια καθήκοντα που αναλάβατε και αφορούν την κοινή σας ζωή, μάλλον όχι μόνο τα παραμελήσατε αλλά παίζει, και να τα ξεχάσατε εντελώς. Μην αντιδράσετε ψάχνοντας δικαιολογίες, ή υψώνοντας την ένταση της φωνής σας, γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι. Εάν είστε μόνοι, ένας συνάδελφός σας, ίσως να σας προτείνει ένα γεύμα για δύο. Μην αναρωτηθείτε γιατί θα σας κάνει μια τέτοια στενή πρόταση, γιατί ναι, θα είναι αυτό που νομίζετε. Σας φλερτάρει και τώρα θα βρει την αφορμή.

oroskopos.tv