Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί τα 12 ζώδια και χτυπάει καμπανάκι - «Λήξη συναγερμού» για...

4 θα περάσουν πολύ δύσκολα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί τα 12 ζώδια και χτυπάει καμπανάκι - «Λήξη συναγερμού» για...

Νέες συνθήκες δημιουργεί η εβδομάδα αυτή για όλα τα ζώδια με έναν διαφορετικό τρόπο φυσικά. Οι πρώτες ανάσες οξυγόνου για τα σταθερά ζώδια -Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος- από τις 2 Ιουλίου σταδιακά και μετά. «Λήξη συναγερμού» και για Διδύμους, Ιχθύς Παρθένους και Τοξότες από τις 29 Ιουνίου και μετά. Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί και τα 12 ζώδια.

Εκεί μπαίνουν αυτή την εβδομάδα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού και ο Κρόνος επιστρέφει στις 2 στον Αιγόκερω και τους επηρεάζει -ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου- αλλά και η σεληνιακή έκλειψη με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Προσεκτικά και διαλλακτικά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια της εβδομάδας 28 Ιουνίου - 4 Ιουλίου.

Κριός

Πρόκειται για μια συγκινησιακά αλλά και πρακτικά φορτισμένη εβδομάδα -η αλήθεια είναι ότι έχει κάποια κοινά στοιχεία με την προηγούμενη-, καθώς στο τέλος της έχετε να αντιμετωπίσετε ακόμα μία έκλειψη, τη σεληνιακή, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου και θα συνοδευθεί από Πανσέληνο. Αυτή είναι και η τελευταία έκλειψη του 2020 που σας αφορά. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μην ενεργήσετε με παρορμητικότητα στις σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες και να μην ταλαιπωρήσετε άσκοπα τον οργανισμό και την υγεία σας. Είτε από δική σας απόφαση είτε από απόφαση κάποιου άλλου και των συγκυριών που επικρατούν στη δουλειά σας ή στη ζωή σας εδώ μπορεί να κλείνει ένας κύκλος. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε άλλη βάση.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή.

Ταύρος

Με το υπόλοιπο του Ιουνίου και το ξεκίνημα του Ιουλίου ολοκληρώνεται αυτή η εβδομάδα, η οποία είναι και η τελευταία που δέχεστε την επίδραση του επιβαρυντικού Κρόνου, που από τις 23 Μαρτίου και μέχρι τώρα σας έδειξε και την άλλη φορά των πραγμάτων της ζωής. Δεν θα χαλαρώσετε εντελώς, αλλά σιγά σιγά από τις 2 Ιουλίου και μετά μπορείτε να ζήσετε σε άλλους ρυθμούς και φυσικά να κάνετε καινούργια σχέδια. Στις 5 Ιουλίου, όμως, έχουμε και την τελευταία καλοκαιρινή έκλειψη. Αυτή θα είναι σεληνιακή, θα ακολουθηθεί από Πανσέληνο και θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω. Παρότι δεν θα έχει δυνατή επίδραση σε εσάς, θα χρειαστεί μια κάποια προσοχή, και ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με Δημόσιο, Δικαιοσύνη, ξένους και εξωτερικό.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: –
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη και Τετάρτη.

Δίδυμοι

Με καλύτερες προοπτικές για εσάς ολοκληρώνει τον κύκλο του ο Ιούνιος και κάνει τα πρώτα του βήματα ο Ιούλιος. Τυπικά αυτό αρχίζει να συμβαίνει από τις 29 και μετά, αλλά ίσως δεν γίνει αυτό αμέσως αντιληπτό, αφού αυτή είναι η εβδομάδα που φιλοξενεί την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού. Αυτή είναι ηλιακή, θα συνοδευθεί από Πανσέληνο και θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Δεν σας επηρεάζει με έντονα αρνητικό τρόπο, αλλά υποδαυλίζει κάπως τη συναισθηματική και την οικονομική σας ανασφάλεια. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί ο Ιούλιος στην πορεία του μπορεί να αποδειχθεί καλός ή και αρκετά καλός τόσο στο χρήμα όσο και στον έρωτα. Συγκρινόμενος με τον Ιούνιο, σίγουρα θα υπερέχει.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.

Βίκυ Παγιατάκη 12 ζώδια

Καρκίνος

Προσδεθείτε και... μην καπνίζετε. Η πτήση αυτής της εβδομάδας προβλέπεται υψηλή, αλλά πώς θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, αφού στις 5 Ιουλίου απέναντί σας στον Αιγόκερω πραγματοποιείται η τελευταία καλοκαιρινή έκλειψη αλλά και η τελευταία αυτού του χρόνου που σας επηρεάζει. Είναι σεληνιακή και θα συνοδευθεί από Πανσέληνο. Οπως αντιλαμβάνεστε, επειδή θα υπάρχει μεγάλη πίεση και συναισθηματική φόρτιση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε και ψύχραιμοι και προσεκτικοί. Εδώ για αρκετούς από εσάς μπορεί να κλείνει ένας κύκλος ενός τρόπου εργασίας ή μιας εποχικής και προσεχώς τα πράγματα να κυλήσουν διαφορετικά. Κάποιοι άλλοι αυτό μπορεί να το βιώσουν με μια σχέση. Στο εξής να έχετε γενικότερα τον νου σας. Και στην υγεία.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη και Τετάρτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Σάββατο και Κυριακή 5.

Λέων

Με το υπόλοιπο του Ιουνίου και το ξεκίνημα του Ιουλίου έρχεται αυτή η εβδομάδα, η οποία είναι μάλλον λίγο ρευστή και... ακατάστατη λόγω των δύο σημαντικών φαινομένων που γίνονται στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Πρόκειται για τη σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο. Ουσιαστικά ως προς εσάς η επίδραση αυτών των δύο φαινομένων δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική, αλλά όλη αυτή η εβδομάδα απαιτεί ακόμα μια σχετική προσοχή παντού, καθώς εδώ κλείνει ένας δύσκολος, μεταβατικός κύκλος που ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου. Τα πεπραγμένα αυτής της περιόδου αφήνουν για καιρό «σημάδια» -αφού συμμετέχει ο Κρόνος-, αλλά σταδιακά από τις 2 Ιουλίου και μετά το πλανητικό σκηνικό θα αλλάζει και θα γίνεται πιο φιλικό σε εσάς. Ανασύνταξη, λοιπόν, και βελτιώσεις γενικότερα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και Δευτέρα.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη και Τετάρτη.

Παρθένος

Τυπικά ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα που ξεκίνησε γύρω στις 13-14 Μαΐου κλείνει στις 29 Ιουνίου, αλλά βέβαια πάντα μένουν κάποιες ουρές προβλημάτων ή προβληματισμών ώσπου να μπουν τα πράγματα σε μια πιο κανονική ροή. Βλέπετε αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται από μια σεληνιακή έκλειψη και μια Πανσέληνο που πραγματοποιούνται στις 5 στον Αιγόκερω. Μάλλον... ξώφαλτσα θα σας αγγίξουν και μπορεί να δημιουργήσουν μια τροποποίηση σε κάποιο σχέδιό σας ή μια καθυστέρηση. Τα όποια αρνητικά κατάλοιπα όμως αυτής της εβδομάδας δεν θα είναι ικανά να σταματήσουν τις κάπως καλύτερες προϋποθέσεις που θα δημιουργούνται σταδιακά παντού από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά. Χρήμα και αγάπες όμως θα πιάσουν... Αύγουστο.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη και Τετάρτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.

Ζυγός

Το υπόλοιπο του Ιουνίου και το ξεκίνημα του Ιουλίου συνθέτουν αυτή την... περίεργη εβδομάδα για εσάς και τη λέμε περίεργη, ρευστή και κάπως απρόβλεπτη, καθώς φιλοξενεί δύο σημαντικά φαινόμενα. Πρόκειται για τη σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθούν στις 5 στον Αιγόκερω. Ευτυχώς το 2020 δεν επιφυλάσσει καμία άλλη έκλειψη που να σας επηρεάζει. Το σπίτι ως χώρος με τις ανάγκες του, μια πρόσκαιρη διαμονή, περιουσιακά και ακίνητα, καθώς και συγγενείς με τις απαιτήσεις, τις ανευθυνότητες ή τα προβλήματά τους μπορεί να τινάξουν τα νεύρα σας. Επειδή εύκολα τώρα μπορεί να διαρραγούν συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες πριν από κάθε λόγο και κάθε σας ενέργεια καλό θα είναι να υπολογίζετε το κόστος. Ψυχικό ή υλικό. Μην αμελείτε την υγεία σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Σάββατο και Κυριακή 5.

Σκορπιός

Επιτέλους τέλος. Ενα ιδιαίτερο από πολλές απόψεις διάστημα, που ξεκίνησε τυπικά στις 23 Μαρτίου, αυτή την εβδομάδα τελειώνει. Βέβαια, αν περιμένετε θεαματικές αλλαγές και βελτιώσεις αυτή την εβδομάδα κιόλας, ίσως απογοητευτείτε, και αυτό γιατί με μια σεληνιακή έκλειψη και μια Πανσέληνο που θα γίνουν στις 5 στον Αιγόκερω, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ανατροπές. Βέβαια, αυτά τα δύο φαινόμενα θα επηρεάσουν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια -Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως- και μάλλον... ξώφαλτσα εσάς. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα κάνει τη διαφορά προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς σταδιακά. Αυτό, όμως, θα ξεκινήσει να γίνεται πιο φανερό από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη και Τετάρτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

Τοξότης

Ο Ιούλιος βάζει πόδι αυτή την εβδομάδα και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για εσάς, αφού στις 28 Ιουνίου κλείνει ένα εξαιρετικά κουραστικό από πολλές απόψεις διάστημα που ξεκίνησε γύρω στις 13 Μαΐου. Φυσικά μπορεί και έπειτα από αυτή την ημερομηνία να υπάρχουν κάποια κατάλοιπα που θα πρέπει να ρυθμιστούν, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχετε καινούργιες, σημαντικές αντιξοότητες και εμπόδια να αντιμετωπίσετε. Αυτό θα το διαπιστώνετε καθημερινά περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτή θα είναι για όλους μας κάπως πιο ρευστή, εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης και της Πανσελήνου που πραγματοποιούνται στις 5 στον Αιγόκερω. Πίεση στα οικονομικά και συναισθηματικές ανασφάλειες φέρνουν αυτά τα φαινόμενα για εσάς, αλλά σε μικρό βαθμό.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

Αιγόκερως

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές -θετικά και αρνητικά- της εβδομάδας που έρχεται θα είστε και αυτό γιατί η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού -αλλά και του 2020 ως προς εσάς- γίνεται στο δικό σας ζώδιο στις 5 Ιουλίου. Αυτή θα είναι σεληνιακή και θα συνοδευθεί από Πανσέληνο. Επειδή συμμετέχει αρνητικά και ο Αρης, προσπαθήστε να υπερασπιστείτε όσο πιο διπλωματικά και προσεκτικά γίνεται υλικές συναισθηματικές κτήσεις και κεκτημένα που κάποιος ή κάτι μπορεί να προσπαθήσει να... υφαρπάξει. Εξυπακούεται ότι σε κάθε απόφαση και ενέργειά σας καλό θα είναι να υπολογίζετε πρώτιστα το όποιο κόστος. Μην αμελείτε την υγεία και αν νομοτελειακά εδώ πρέπει να κλείσει ένας κύκλος, ο Δίας, που ακόμα σας βοηθάει, θα συμβάλει θετικά για να ανοίξει ένας άλλος.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη και Τετάρτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή 5.

Υδροχόος

Πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτή και παρόλο που για όλους μας λόγω της έκλειψης και της Πανσελήνου θα είναι αρκετά ρευστή και κάπως περίεργη για εσάς, θα φέρει και κάτι θετικό. Αυτό σχετίζεται με τη μετακίνηση του Κρόνου, που τόσο σας ταλαιπώρησε από τις 23 Μαρτίου και μέχρι τώρα, από τον Υδροχόο στον Αιγόκερω. Μια καινούργια κινητικότητα στο πλαίσιο που επιθυμείτε και εμπόδια που υποχωρούν και σας επιτρέπουν σταδιακά να εργαστείτε, να επικοινωνήσετε, να κερδίσετε και να ζήσετε κάπως καλύτερα. Αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο από τις 12 και μετά που και ο Ερμής θα φαίνεται σε ευθεία τροχιά. Καιρός όμως και για έρωτα, μια και η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας. Τρικλοποδιές ανταγωνιστών με την έκλειψη στον Αιγόκερω δεν θα καταφέρουν πολλά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη και Τετάρτη.

Ιχθύες

Ο Ιούνιος κλείνει τον κύκλο του και ο Ιούλιος ανοίγει τον δικό του κάπως επεισοδιακά, αφού στις 5 φέρνει μια σεληνιακή έκλειψη και μια Πανσέληνο. Αυτές θα γίνουν στον Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι για εσάς η όποια επίδραση θα είναι... ξώφαλτση και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη. Αισθηματικά φλερτ και φιλία κάπου μπερδεύονται, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια τροποποίηση κάποιου σχεδίου σας. Το καλό είναι ότι η ερχόμενη εβδομάδα σάς επιτρέπει να κινηθείτε καλύτερα σε δύο επίπεδα. Το ένα είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τα... στραβά του πρόσφατου παρελθόντος και το άλλο σε ό,τι δημιουργεί κάποιες καλύτερες προοπτικές για το παρόν και για το κοντινό μέλλον. Βέβαια σε οικονομικά και αισθηματικά ο Ιούλιος δεν είναι και τόσο γενναιόδωρος, αλλά υπάρχει και ο Αύγουστος.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη και Τετάρτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέμπτη και Παρασκευή.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα 12 ζώδια - Έρχονται δύσκολες ημέρες για...

Πηγή: ethnos.gr

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου

Τι περιμένει τα 12 ζώδια; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Οι προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Δεν ντρέπεστε να πείτε τις απόψεις σας και τώρα οι άνθρωποι συρρέουν για να σας ακούσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαύστε το στρατό των θαυμαστών σας και μην φοβάστε να κάνετε κάτι επαναστατικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αυτή την αυτοπεποίθηση θα προχωρήσετε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αλλά μην το πάρετε πολύ πάνω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να υπολογίσετε προσεκτικά τους κινδύνους μιας απόφασης και να σταθμίσετε την συνηθισμένη σας τόλμη με λίγη προσοχή.

ΛΕΩΝ

Στην αρχή της εβδομάδας δεν έχετε όρεξη για παιχνίδια αλλά δε χρειάζεται να μιζεριάζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να πάρετε εύκολα αποφάσεις και όλοι αναγνωρίζουν την έξυπνη σκέψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς από όλους τους ανθρώπους έχετε την φαντασία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μοναχικές ώρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σας πλευρά θα ξαναβγεί στην επιφάνεια στα μέσα της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμαστείτε για ευκαιρίες όταν θα προκύψουν κάποιες αναπάντεχες προτάσεις για διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να κάνετε παρέα με άτομα που είναι τόσο αυθόρμητα όσο εσείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Στην παρούσα φάση, η αυτοπεποίθησή σας είναι ιδιαίτερα γοητευτική.

e-radio.gr