Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουλίου

Τι περιμένει τα 12 ζώδια; Ποια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Οι προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας, Τετάρτη 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε με τους φίλους σας και να μιλήσετε για όλα εκείνα που σας προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας βαίνουν από το καλό στο καλύτερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αναθεωρήσετε και για φίλους, αποφάσεις και επιλογές, κάτι που θα σας ηρεμήσει σε έναν βαθμό, αφού είχατε αρκετές αμφιβολίες τελευταία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την ευτυχία της εκπλήρωσης της σκληρής σας δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να ξεφύγετε σε μέρη μακρινά και εξωτικά, αλλά τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν αυτό. Σελήνη στον Σκορπιό και η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντί για Μύκονο, κανονίστε μια κοντινή εκδρομή γιατί και τα οικονομικά σας είναι δύσκολα και γιατί στο τέλος της μέρας, μετρά η παρέα περισσότερο!

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μην έχετε και την πιο τέλεια διάθεση αυτήν την περίοδο, αλλά με λίγη υπομονή και ψυχραιμία όλα θα μπουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα ερωτικά αποφύγετε τις παρανοϊκές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανώστε σωστά τους χρόνους σας γιατί θα τρέχετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με δουλειά, οικογενειακές υποχρεώσεις και αγγαρείες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονες ανησυχίες για τα οικονομικά σας φαίνεται να έχετε, καθώς έχουν εμφανιστεί κάποιες αλλαγές στη ζωή σας που απαιτούν περαιτέρω έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Καθορίστε λίγο τις προτεραιότητες σας και αποφύγετε τα περιττά έξοδα που σας ταράζουν!

e-radio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Κριός

Ανανεώστε το σπίτι, ή τον προσωπικό σας χώρο, φτιάξτε τη φωλιά σας πιο λειτουργική, καλέστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάντε επισκέψεις, βγείτε ανανεωθείτε μέσα σας. Εάν πάλι υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ο προσωπικός του χώρος θα σας έδινε πολλές πληροφορίες για τον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής του. Στην περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, φτιάξτε το χώρο που μοιράζεστε τις προσωπικές σας στιγμές με το σύντροφό σας. Κάντε τον σα να μοιάζει με ένα σκηνικό που θα εξάπτει τη φαντασία.

Ταύρος

Περίεργα θα διαπιστώσετε ότι εξελίσσεται η προσωπική και ερωτική σας κατάσταση τις ημέρες αυτές. Το σίγουρο είναι, ότι τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί την πολυπόθητη σταθερότητα εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ούτε εάν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, μία νέα γνωριμία που κάνατε ή θα κάνετε, έχει τα εχέγγυα και τις προοπτικές της διάρκειας στο χρόνο. Προς το παρόν μην υποσχεθείτε, ή δεσμευτείτε απέναντι σε κανέναν και σε τίποτα. Μην αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Δίδυμοι

Ένας ερωτικός πειρασμός από το πουθενά, ακόμα και αν το διάστημα αυτό δεν προκαλείτε την ερωτική σας τύχη, έρχεται τώρα να τρυπώσει στο μυαλό σας, να σας προκαλέσει και να ανατρέψει τις ισορροπίες στη σκέψη σας. Αυτό μάλιστα μπορεί να συμβεί, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Το πιο πιθανό στο να τον συναντήσετε, είναι μέσα από τον εργασιακό σας χώρο στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας, ή σε κάποιο άλλο χώρο, πιθανόν εκεί που δραστηριοποιείστε. Προετοιμαστείτε λοιπόν!!!

Καρκίνος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα πέσετε με τα μούτρα στην προώθηση της καριέρας και της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Θα έρθετε σε επαφή με ένα ή δύο πρόσωπα, που γνωρίζετε ότι έχουν τον τρόπο και τη δύναμη να σας ανοίξουν πόρτες που άλλοτε δεν είχατε τη δυνατότητα πρόσβασης. Η δυναμική και η αποφασιστικότητά σας γοητεύει και δεν αποκλείεται να γίνει θύμα της προσωπικότητάς σας, ένας άνθρωπος ισχυρός, με αναγνωρισιμότητα αλλά και τον τρόπο να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Λέων

Ο μαέστρος στα ερωτικά σας είστε εσείς, αφού μπορείτε να έχετε, όποιον θέλετε και να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή, πόσο πιστός σας είναι. Το τελευταίο όμως διάστημα, απορροφηθήκατε για τα καλά με ζητήματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης και κάπου παραμελήσατε το σύντροφό σας, ή τον άνθρωπο που σας έδειξε το ερωτικό του ενδιαφέρον. Τώρα πρέπει να γίνετε περισσότερο μάχιμοι και καθόλου αδιάφοροι, γιατί το καλύτερο ταξίδι αλλά και η διαφυγή από την καθημερινότητα, είναι αν μη τι άλλο ο έρωτας.

Παρθένος

Με αισιόδοξη διάθεση και συναισθηματική ισορροπία, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι ερωτικά τουλάχιστον γνωρίζετε που πρέπει να επικεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τον επόμενο ή τον παρόν ερωτικό σας στόχο. Εάν όμως οι επιθυμίες σας, σας δείχνουν ένα άτομο που πιστεύετε ότι εκ των περιστάσεων, δε σας παίρνει να το πολιορκήσετε ερωτικά, μάθετε τι του αρέσει και τι το ευχαριστεί, βρέστε τον άνθρωπο που θα σας φέρει σε επαφή και από κει και μετά την πρώτη συνάντηση, θα διαπιστώσετε ότι έχετε την ικανότητα να το ρίξετε.

Ζυγός

Η εβδομάδα που ξεκινά, θα είναι πιο ήπια από τις προηγούμενες και ίσως δεχτείτε μία βοήθεια ή οικονομική ενίσχυση, που καθώς θα καλύψετε μια υποχρέωση που σας άγχωνε, θα βρείτε το χρόνο στο να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Αν ψάχνετε τον επόμενο έρωτα της ζωής σας, να ξέρετε πως θα τον συναντήσετε τυχαία, στο πρόσωπο ενός παλιού σας φίλου ή συνεργάτη, που τώρα ξαφνικά επανεμφανίζεται εκ νέου στη ζωή σας. Ο μήνας εξακολουθεί να φέρνει ερωτικές επανασυνδέσεις, οπότε εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις.

Σκορπιός

Καθώς θα περνούν οι ημέρες, η διάθεσή σας θα φτιάχνει, όλο και περισσότερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, στον έρωτα να γίνετε πιο αποφασιστικοί και να τα βάλετε ακόμα και με τον εαυτό σας, εάν διαπιστώσετε ότι η στάση που κρατούσατε απέναντι σε έναν άνθρωπο, μάλλον τον απομάκρυνε και άρα αλλάζετε τακτική απέναντί του. Εξακολουθούν οι ημέρες αυτές να είναι ευνοϊκές στην προοπτική μιας ερωτικής επανασύνδεσης, οπότε εάν θα επιθυμούσατε κάτι τέτοιο, καταστρώστε τη στρατηγική σας για να το επιτύχετε άμεσα.

Τοξότης

Επειδή κάποιες στιγμές σήμερα, ίσως σας αγχώσουν ορισμένες φάσεις κυρίως από απαιτήσεις που θα έχει το σπίτι και ο εργασιακό σας χώρος, δεν αποκλείεται να σας προκαλέσουν ένταση. Φροντίστε την ένταση αυτή, να μην την προσωποποιήσετε στην παρουσία ή την απουσία του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γιατί το τελευταίο διάστημα και στον έρωτα νιώθετε ανικανοποίητοι. Άλλωστε εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, ή επιθυμείτε να συνάψετε μία νέα ερωτική σχέση, όλα είναι στο χέρι σας.

Αιγόκερως

Κάποιοι ίσως προσέξουν το χαμόγελό σας σήμερα, που θα προέρχεται από μια θετική εξέλιξη κυρίως στην έκβαση μιας συνεργασίας σας. Άλλη μια επιτυχία στη ζωή σας και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να παραλείψετε από αυτή, όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν. Εάν λοιπόν η ερωτική σας κατάσταση, δεν είναι αυτή που θα σας έκανε να αισθανθείτε συναισθηματικά καλυμμένοι, τώρα θα μπορέσετε να βρείτε και να αντιμετωπίσετε τις αιτίες. Ο έρωτας δεν διέπεται από νόμους και άρα ακολουθήστε την καρδιά σας από τη λογική.

Υδροχόος

Οι διαφορές που τυχόν υπάρχουν μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ίσως τώρα αρχίσουν να φαίνονται εντονότερα, αφού θα παραβιαστούν κάποια όρια της ανοχής του, ή της ανοχής σας. Μία δύσκολη περίοδος γενικότερα για όλες τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου κάποιες από αυτές, περνούν σοβαρές κρίσεις. Ίσως μάλιστα επέλθουν ρίξεις με ανθρώπους που μέχρι σήμερα θεωρούσατε σημαντική την ύπαρξή τους δίπλα σας. Είναι όμως ένα στάδιο που επανεξετάζετε τη στάση ορισμένων ανθρώπων.

Ιχθύς

Με καλοκαιρινή διάθεση και έντονη ατμόσφαιρα φλερτ στους χώρους που θα παρευρεθείτε τις ημέρες αυτές, θα σας ξεσηκώσουν για τα καλά, να αναζητήσετε την ερωτική σας τύχη. Ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση που έχει βαλτώσει και δεν εξελίσσεται, ίσως να είστε εκείνοι που θα κοιτάξετε έξω από το παράθυρο της σχέσης. Σίγουρα ψυχολογικά, ο έρωτας θα μπορούσε να σας δώσει την έμπνευση που σας λείπει. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε, ότι στα ερωτικά σας καλέσματα, θα ανταποκριθούν και οι πιο δύσκολοι στόχοι.

oroskopos.tv