Ευχάριστα νέα για τα 12 ζώδια - Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα τα αποκάλυψαν

Η αγαπημένη αστρολόγος προειδοποιεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τα 12 ζώδια - Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα τα αποκάλυψαν

Σήμερα, Πέμπτη (02/07) η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για τα 12 ζώδια και αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα που έρχονται.

Η αστρολόγος έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις και είπε: «Ωραία ημέρα, γιατί η Σελήνη θα μπει στον Τοξότη και από χθες κρατάει, βεβαίως, η συγκίνηση που είχε, τη νιώθω έντονα. Μετά το μεσημέρι θα είναι η Σελήνη στον Τοξότη και θα είμαστε πιο αισιόδοξοι, αρκετά πιο αισιόδοξοι και μάλιστα και αρκετά υπερβολικοί θα μπορούσα να πω»

Και συνέχισε: «Ίσως θα θέλουμε να προγραμματίσουμε για το Σαββατοκύριακο να χαρούμε, να γελάσουμε, να δούμε φίλους, έτσι μετά το μεσημέρι η διάθεση αυτή αρχίζει να καταλαγιάσει και είναι μια ωραία μέρα». Η Παγιατάκη από την άλλη τα είπε όλα για τον Ιούλιο: Τι θα συμβεί στο κάθε ζώδιο

Τι περιμένει τα 12 ζώδια σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιοι δυσπιστούν απέναντι στα σχέδιά σας. Προχωρήστε!

ΤΑΥΡΟΣ

Το συναίσθημα που θα σας κατακλύσει από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα είναι βέβαιο ότι θα σας απογειώσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα τα κάνετε σε βάθος, από φύση σας: Σκέφτεστε, νιώθετε και πράττετε με αυτή την προσέγγιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες συζητήσεις θα σας κάνουν να έρθετε πολύ κοντά και πολύ γρήγορα με το ταίρι σας, αν και δεν θα λείπει το βάθος από την επαφή σας. Η Παγιατάκη τα είπε όλα για τον Ιούλιο: Τι θα συμβεί στο κάθε ζώδιο

ΛΕΩΝ

Στη σχέση σας σας διαπερνούν και τους δύο εξίσου ισχυρές ερωτικές δονήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν το ότι ερωτεύεστε τρελά – ακόμα κι αν είναι συχνά, ακόμα κι αν έχει μικρή διάρκεια!

ΖΥΓΟΣ

Συνεχίστε στην πορεία που έχετε χαράξει, δεν σας αφορά η άποψη των τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μόνο αν κάνετε μια ενδοσκόπηση θα εκτιμάτε όπως πρέπει αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να επικοινωνείτε συνέχεια και σε βάθος με το ταίρι σας, για να διατηρήσετε την υπέροχη επαφή και σύμπνοιά σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενθουσιασμός σας παρασέρνει και σας ταξιδεύει - και φαίνεται!

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να συντηρείτε την ενεργητικότητά σας και να μην παραμελείτε τις λοιπές υποχρεώσεις σας επειδή ερωτευτήκατε!

e-radio.gr

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου

Κριός

Ένα από τα πιο δελεαστικά σκηνικά για τον έρωτα, είναι το να μετατρέψετε την προσωπική σας γωνιά, τον προσωπικό σας χώρο, σε ερωτική φωλιά. Εκεί που εσείς και ο σύντροφός σας θα μοιράζεστε τις προσωπικές σας στιγμές, ή εκεί που αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, ώστε να τον φέρετε κοντά σας. Ανανέωση σας χρειάζεται, μέσα σας αλλά και στο περιβάλλον που ζείτε και ηρεμείτε, μακριά από τις έννοιες που φέρνει η καθημερινότητα. Δεν απαιτείτε χρήμα αλλά διάθεση για να συμβούν.

Ταύρος

Μπορεί να κουραστήκατε από τις τόσες ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, σήμερα όμως την ανατροπή θα τη γευτείτε από τον έρωτα. Εάν επιθυμούσατε μία ερωτική επανασύνδεση και γι αυτό είχατε χάσει το θάρρος και την υπομονή σας, δεν αποκλείεται σύντομα να έχετε την απάντηση που θα σας ενθουσιάσει. Στην περίπτωση που έχετε μία σχέση και βασίλευε η ρουτίνα, θα αρχίσει να γίνεται πιο πικάντικη. Ενώ εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, μην εκπλαγείτε εάν δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε.

Δίδυμοι

Σίγουρα η δύσκολη αυτή περίοδο που διάγουμε, έχει επηρεάσει και την ερωτική σας ζωή, ή την όρεξή σας να φλερτάρετε και να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Προσέξτε όμως εσείς που διατηρείτε μία μόνιμη σχέση, να μην την φάει η ρουτίνα ή η γκρίνια τις ημέρες αυτές. Προσπαθήστε από μεριάς σας να γίνετε πιο ευχάριστοι στο σύντροφό σας. Ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς, είτε να προσπαθήσετε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις ενός ανθρώπου που βρίσκεται ήδη σε μια άλλη σχέση, είτε εσείς να έχετε σχέση και να κοιτάξετε και πιο έξω από αυτή.

Καρκίνος

Τα χρόνια της αθωότητας και της αμετροεπούς δοτικότητας, σε εκείνους που αγαπάτε και προστατεύατε πάντοτε, έχουν περάσει και τώρα είστε στη φάση να απαιτείτε να πάρετε από τον έρωτα και την αγάπη εκείνα που πραγματικά σας αξίζουν. Ο έρωτας τουλάχιστον την εποχή αυτή θα σας το ανταποδώσει, αρκεί να μην κουβαλάτε κουσούρια από την προηγούμενη σχέση σας, στην επόμενη. Οι συνεχείς αναφορές στο παρελθόν, δείχνουν ότι κάτι δεν έχετε ξεπεράσει. Όμως αυτό λειτουργεί ανασταλτικά στο να χαρείτε το παρόν και το μέλλον.

Λέων

Στα επαγγελματικά σας πλαίσια κάποια πράγματα αρχίζουν να διορθώνονται και να υποχωρούν οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που αντιμετωπίζατε από κάποιους ανθρώπους, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και στον ερωτικό στίβο. Τώρα πιθανόν να αγνοήσετε κάποιες προειδοποιήσεις του συντρόφου σας, που ίσως εδώ και καιρώ έμμεσα να σας κατηγορεί για αδιαφορία, αφού η επαγγελματική σταδιοδρομία και η καριέρα σας απορροφά πολύ χρόνο. Εάν είστε μόνοι, λόγια που δε θα ευσταθούν μπορεί να ακουστούν για σας.

Παρθένος

Με θετική σκέψη και αισιόδοξη διάθεση να θυμάστε ότι πάντα θα τραβάτε το καλό κοντά σας. Κι αν αυτό το καλό είναι και ερωτικό, τότε ακόμα καλύτερα. Κάποιοι από εσάς τώρα θα σκεφτούν να επανεκκινήσουν την ερωτική τους ζωή, ακόμα και αν χρειαστεί να αποχωρίσουν από μία σχέση που δεν εξελίσσεται πλέον και μόνο δραματική κατάληξη τείνει να έχει. Ίσως μάλιστα να έχει βρεθεί η επόμενη αγκαλιά που θα χωθούν. Κάποιοι άλλοι, θα αιφνιδιαστείτε από την ερωτική πολιορκία που θα δεχτείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο!!!

Ζυγός

Αντισταθείτε σε ότι έρχεται στη ζωή και στην καθημερινότητά σας και σας δυσκολεύει. Ερωτευτείτε εκ νέου τον άνθρωπο που έχετε και σας συντροφεύει. Δημιουργήστε εσείς το σκηνικό που θα μπορεί να ξανά νιώσει η αγάπη και ο έρωτά σας, μην εγκαταλείπετε τη σχέση σας. Στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ακόμα και αν δεν έχετε τη διάθεση να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, να θυμάστε αυτό που λένε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Πλάσματα από τη φύση σας, γλυκά και θελκτικά, αποκλείεται να μη δεχτείτε τα βέλη του έρωτα.

Σκορπιός

Εάν αφήσετε πίσω, όλα εκείνα τα συναισθηματικά κουσούρια που κουβαλάτε από παλιούς ή τελειωμένους έρωτες, τότε θα δείτε ότι μπορείτε αν ξανά μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα με μεγαλύτερη επιτυχία. Αποφασίστε λοιπόν, εάν αξίζει να μένετε σε μία σχέση που δεν εξελίσσεται με τρόπο που να καλύπτει τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Αποφασίστε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας έχει κάνει κλικ κι ας μην σας βοηθά το περιβάλλον να εκφραστείτε με ευκολία. Τώρα ο έρωτας θα γίνει φυσικός σας σύμμαχος.

Τοξότης

Πιθανόν να υπάρχει στη ζωή σας, ένα άτομο που ερωτικά διακόπηκε η επικοινωνία σας αλλά νιώθετε πως ακόμα υπάρχουν μέσα σας, ψήγματα πόθου γι αυτό. Εάν αυτό ισχύει, βάλτε νερό στο κρασί σας και πηγαίνετε να το συναντήσετε. Όχι μόνο επικοινωνία με μηνύματα υπονοούμενα ή αναφορές για σας από κοινούς γνωστούς για το πρόσωπό σας. Η δια ζώσης επικοινωνία με τη φυσική σας παρουσία αλλά και με το λέγειν σας, έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες να κάμψουν τις αναστολές του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει .

Αιγόκερως

Σε μια περίοδο διεύρυνσης κοινωνικής και φιλικής, αποκλείεται να μη γνωρίσετε το άτομο εκείνο που θα ξεσηκώνει τους πόθους και τις επιθυμίες σας. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έχετε ερωτική ρέντα, αφού δε θα χρειαστεί να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να αρέσετε. Μόνο ο λόγος και η φυσική σας παρουσία, θα γοητεύει τους άλλου ς ακόμα και αν δεν σας γνωρίζουν καλά. Με τέτοιες προοπτικές θα αφήσετε να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να παραμένετε μόνοι; Αυτό ισχύει είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι.

Υδροχόος

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, με όποιες κι αν είναι οι αντιθέσεις και οι διαφωνίες που έχετε μεταξύ. Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε το δεσμό σας και να τον επισημοποιήσετε, μη δεχτείτε άλλες αναβολές. Στην περίπτωση όμως που δεν επιθυμείτε εσείς τις δεσμεύσεις, χρειάζεται να το ξεκαθαρίσετε στο σύντροφό σας για να πάρει τις αποφάσεις του. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη για κάτι πιο σταθερό αλλά προς το παρόν, δύσκολα θα βρείτε έναν άνθρωπο με αξιόπιστο χαρακτήρα.

Ιχθύς

Με υποτονική διάθεση και μία τάση να μελαγχολήσετε, θα κινηθείτε στη μέρα σας σήμερα. Η ερωτική σας ζωή, έχει ασαφή εικόνα για το που κινείται, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, είτε προσπαθείτε με έναν άλλο άνθρωπο το διάστημα αυτό να τα βρείτε ερωτικά. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μπορέσετε να βρείτε κοινές συνιστώσες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, εάν δεν είστε απέναντί του ξεκάθαροι και να του ξεκαθαρίσετε πως φαντάζεστε το μέλλον μαζί του. Ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν σας ξεσηκώνει.

oroskopos.tv