Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου; Οι προβλέψεις της ημέρας. Τι μας περιμένεις;

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας, Παρασκευή 10 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Αυτήν τη εβδομάδα θα κλείσετε πολλές τρύπες στη δουλειά και θα νιώσετε μεγάλη ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα γρήγορο ταξιδάκι ή ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τις υποχρεώσεις σας θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαβάστε ένα βιβλίο και πιείτε ένα ποτήρι κρασί. Μετά από λίγη ώρα θα κάνετε μόνο θετικές σκέψεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε λίγη προσοχή σε αυτά που σας λένε οι αγαπημένοι σας άνθρωποι και δεν θα χάσετε!

ΛΕΩΝ

Αν το τελευταίο διάστημα ζορίζεστε ψυχολογικά, λίγη υπομονή ακόμα και θα περάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα οικονομικά, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και κάντε κινήσεις μελετημένες.

ΖΥΓΟΣ

Στα εpωτικά, λίγη υπομονή ακόμα και ο έpωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να μονιμοποιήσετε την κατάσταση, αν είστε ελεύθεροι τότε ετοιμαστείτε για νέους έρωτες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλη αυτήν την ενέργεια που δεν μπορείς να βγάλεις στην καθημερινότητά σου, φέτος πρέπει να τη διοχετεύσεις στην καλοπέρασή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πιθανόν μετά από το φετινό καλοκαίρι να κάνεις μια νέα αρχή και να αλλάξεις τη ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το καλοκαίρι θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν να δεις μακριά.

e-radio.gr

Δώστε προσοχή και εδώ! Ο Κώστας Λεφάκης έδωσε τις προβλέψεις του γι αυτή την εβδομάδα και τα πράγματα είναι άσχημα για 4 ζώδια.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ζώδια σήμερα 10/7

Κριός

Μπορεί να αποδεχτείτε μία πρόταση για έξοδο σήμερα αλλά εάν ψυχολογικά δεν είστε ευδιάθετοι, καλύτερα να μείνετε σπίτι. Ναι τις ευκαιρίες να φλερτάρετε θα τις έχετε, την υπομονή να περιμένετε να ακούσετε το πολυπόθητο «ναι» από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, όχι. Ίσως μάλιστα εάν υπάρξει ένα φλερτ που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να έχει συνέχεια, η κατάληξη να είναι μία παρεξήγηση, αφού αρπάζεστε με το παραμικρό. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να προσέχετε πως μιλάτε στο σύντροφό σας.

Ταύρος

Τα εν οίκο μη εν δήμο έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι κι αφορούν στη δική σας περίπτωση την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Μπροστά σε μία αποκάλυψη καλείστε να λογοδοτήσετε. Ένα μυστικό, ικανό να διαταράξει την οικογενειακή σας κατάσταση, την προσωπική σας σχέση εάν έχετε, ή αν είστε μόνοι, ίσως να ξεσπάσει ένα σκάνδαλο, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετείχατε κι εσείς. Επειδή θα κληθείτε να λογοδοτήσετε, καλύτερο θα ήταν ούτε να αρνηθείτε ούτε να συμφωνήσετε σε τίποτα, γιατί χωρίς απτές αποδείξεις δεν μπορούν να σας κατηγορήσουν για τίποτα.

Δίδυμοι

Ένας φίλος ή συνεργάτης, ίσως να μεσολαβήσει ώστε να σας φέρει σε επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ή θα σας καλύψει εάν χρειαστεί, στην περίπτωση που διατηρείτε μια παράλληλη σχέση. Από την άλλη μεριά, εάν επιθυμείτε την εποχή αυτή, μια ερωτική επανασύνδεση, τώρα θα μπορέσετε να βρείτε κοινό πεδίο συζήτησης με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, θα λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και κατά πάσα πιθανότητα μετά τις 12 του μήνα, επανεκτιμάτε τη σχέση αυτή και επανασυνδέεστε με τον παλιό σας σύντροφο.

Καρκίνος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, έρχεται ένα πολύ όμορφο χρονικό διάστημα για σας, που παρέρχονται οι λόγοι που σας άγχωναν και σας έκαναν να αισθάνεστε ανασφάλειες. Έτσι θα το ρίξετε λίγο παραπάνω έξω αγαπητοί φίλοι, κάτι που άλλωστε το δικαιούστε. Τα φλερτ και ο έρωτας έχουν σκοπό να σας χαρίσουν στιγμές μοναδικές, ενώ οι ερωτικοί πειρασμοί, θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο. Εάν βρίσκεστε σε μια νέα σχέση, ίσως τώρα, να αποφασίσετε με το σύντροφό σας, να την πάτε ένα βήμα πιο μπροστά, να συγκατοικήσετε ή να δεσμευτείτε επίσημα.

Λέων

Ένα πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον των συνεργατών σας, θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να σας κάνει μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για μια νέα συνεργασία. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί, θα είναι εξαρχής ενθουσιώδες και δεν αποκλείεται με αφορμή την πρόταση της συνεργασίας αυτής, να αναπτυχθεί μεταξύ σας και μία ερωτική χροιά. Ναι κάπου εδώ μπορεί να ξεκινήσει για σας, μία νέα ερωτική περιπέτεια, αρκεί βέβαια, να μην βρίσκεστε ήδη σε μία άλλη ερωτική σχέση, γιατί μάλλον θα τα βρείτε σκούρα. Αποφύγετε τους ερωτικού πειρασμούς.

Παρθένος

Αποφύγετε τις δανεικές αγάπες και τις δανεικές αγκαλιές, αυτές που εκ των πραγμάτων δεν είναι δικές σας. Πιο πολύ θα πληγωθείτε, παρά θα καλυφθείτε συναισθηματικά και ερωτικά. Η τάση που έχετε το τελευταίο διάστημα να εξιδανικεύετε τα χαρίσματα ενός ανθρώπου, ίσως να σας οδηγήσει να κάνετε τη λάθος επιλογή. Ο έρωτας έρχεται τώρα να σας εξαπατήσει, ή να σας φανερώσει κάποια πράγματα που αγνοούσατε και αφορούν έναν πρώην ή νυν σύντροφο. Η δική σας ανιδιοτέλεια ίσως εκληφθεί από μέρους του και σαν κουταμάρα.

Ζυγός

Η ερωτική σας τύχη επιστρέφει και μάλιστα με πολύ συναρπαστικούς τρόπους. Φαίνεται τώρα, πως θα κάνετε μία γνωριμία από ένα φιλικό ή κοινωνικό χώρο που δραστηριοποιείστε, που θα έχει κάθε προοπτική, στο να εξελιχθεί, σε κάτι σοβαρότερο, εάν επιθυμείτε να συνάψετε μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο και με σταθερότητα. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, ένα πρόσωπο που προσπαθεί να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις, ίσως σας βάλει μεγάλο μπελά στο κεφάλι, αφού ο σύντροφός σας θα αποκαλύψει αυτή την πρόθεση.

Σκορπιός

Το κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής, γυρίζει σελίδα. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία ερωτική σχέση, που έχει αντέξει στα δύσκολα, διέπεται από σταθερότητα και σοβαρότητα, τώρα δεν αποκλείεται, εσείς και ο σύντροφός σας να αποφασίσετε να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Ίσως να αποφασίσετε να συζήσετε, να αποκτήσετε έναν απόγονο, ή να την επισημοποιήσετε κοινωνικά. Εάν πάλι μέσα στο μυαλό σας υπάρχει ακόμα ένας απωθημένος έρωτας από το χτες, για λίγο ακόμα προλαβαίνετε να τον αναζωπυρώσετε. Δείτε το.

Τοξότης

Με μια περισσότερο ανάλαφρη διάθεση θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα και την τάση να πειράζετε χαριτωμένα όλο τον κόσμο. Κάποιο άτομο όμως από το φιλικό ή εργασιακό σας περιβάλλον, θα ήθελε κάτι πιο ερωτικό από εσάς, ενώ τα μηνύματα που του στέλνετε, μάλλον θα το μπερδεύουν. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σας, ίσως να βγει παραπονούμενος σήμερα, αφού μία υπόσχεση που του δώσατε, πιθανόν την ξεχάσατε. Προσπαθήστε να διορθώσετε το λάθος σας, γιατί αλλιώς κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ανακόλουθοι.

Αιγόκερος

Κάποιοι άνθρωποι από την οικογένεια του συντρόφου σας, ίσως να διαφωνήσουν με μια κοινή σας απόφαση, ή να ασκήσουν κριτική για την ίδια σας τη σχέση. Την αδιακρισία μερικών ανθρώπων, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα, σε μία ημέρα, που η υπομονή σας να ανέχεστε κάποια πράγματα, μάλλον δεν είναι και τόσο μεγάλη. Προσπαθήστε να μην τους αφήνετε να έχουν λόγο στα πολύ προσωπικά σας θέματα και στις ερωτικές σας επιλογές. Άλλωστε εάν είναι αδιάκριτοι, ίσως κάπου κι εσείς να τους έχετε αφήσει να κρατάνε μια τέτοια στάση.

Υδροχόος

Αφηρημένοι ίσως να είστε σήμερα σε ότι κι αν κάνετε και θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή σε πολλά πράγματα. Από τον τρόπο που οδηγείτε, τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, μέχρι και το τι λέτε στους άλλους, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Ειδικά σήμερα μην προκαλέσετε με την εκκεντρικότητά σας τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, γιατί δε θα το εκλάβει για τόσο αστείο. Σε μια περίοδο όπου κυριαρχούν οι πολλές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, ίσως μία σχέση που τώρα πάτε να δημιουργήσετε, να διαλυθεί, από παρεξήγηση.

Ιχθύς

Μία όμορφη συντροφιά θα σας βγάλει από την μονοτονία της ημέρας. Αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους και προγραμματίστε για το σαββατοκύριακο που έρχεται μια μικρή εκδρομή ή μια σύντομη απόδραση. Εάν μάλιστα είστε σε μία μόνιμη σχέση, σίγουρα θα σας ανανέωνε με το σύντροφό σας, ένα σκασιαρχείο από όλους και από όλα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, θα τον αναγνωρίσετε στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σας, που τον ξέρετε και που ήδη μεταξύ σας έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μια αμοιβαία συμπάθια.

oroskopos.tv