Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουλίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουλίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου; Οι προβλέψεις της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις ζωδίων της ημέρας, Πέμπτη 16 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Θα παρατηρηθούν μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι καταπιέζεστε από τον σύντροφό σας, θα επαναστατήσετε και αρκετοί θα τολμήσετε να ξεκινήσετε μια έντονη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Kρατήστε ισορροπία στα οικονομικά σας, γιατί τώρα βάζετε τις βάσεις για να τα καλυτερεύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα κουράζεστε περισσότερο από πριν και έχετε βάλει πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη.

ΛΕΩΝ

Όσοι έχετε αγανακτήσει με τη συμπεριφορά ενός μέλους της οικογένειας θα κάνετε μια σοβαρή κουβέντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προσπαθήσετε να βάλετε όρια ή θα το αναγκάσετε να σέβεται τη γνώμη και τις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Ξεφορτώνεστε κακές συνήθειες και ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας νέος έρωτας με άτομο από το εξωτερικό ή μια γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα σας γεμίσει αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια εβδομάδα μετάβασης. Αν έχετε ανάγκη για κουβέντα μιλήστε ανοιχτά. Θα δείτε πως κανείς δεν θα σας αρνηθεί μια εκ βαθέων συζήτηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, κάντε εξετάσεις αίματος, και φάτε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε καταβεβλημένοι, όμως μην το βάζετε κάτω.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα περάσετε μια περίδο ανασφάλειας, όμως μην το δείξετε στον σύντροφό σας – να είστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

e-radio.gr

Μην παραλείψετε να διαβάσετε και τις προβλέψεις της Παγιατάκη γι αυτή την εβδομάδα! 5 ζώδια είναι τα ευννοημένα!

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ζώδια σήμερα 16/7

Κριός

Τις τελευταίες ημέρες, βγάζετε ένα έντονο κοινωνικό και φιλικό προφίλ προς τα έξω, μοιάζοντας με έναν άνθρωπο που μετράει μόνο τη δική του άποψη και που σπάνια ακούει και την άποψη των άλλων. Αυτό ίσως να ενοχλήσει τον σύντροφό σας και να σας το πει. Πριν θυμώσετε μαζί του και τον αποπάρετε, καλό θα ήταν να τον ακούσετε γιατί μάλλον θα έχει δίκιο. Αν είστε μόνοι, ένας φίλος πιθανόν να προσπαθήσει να σας πει, ότι ο τρόπος που πολιορκείτε την καρδιά ενός ατόμου, θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Θα έχει δίκιο, τουλάχιστον ακούστε τον.

Ταύρος

Κατά πάσα πιθανότητα, μια διαφωνία με το σύντροφό σας σήμερα, μπορεί για ασήμαντη αφορμή, να δημιουργήσει ένταση στη σχέση σας. Οι αδιάκριτες παρεμβάσεις στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, ενός ατόμου από το δικό σας οικογενειακό περιβάλλον, ίσως να έχουν ενοχλήσει το σύντροφό σας. Ας μείνουν όμως τα σόγια μακριά. Εάν είστε μόνοι, ίσως επιθυμείτε μια ερωτική επανασύνδεση, που όμως οι άνθρωποι που σας αγαπούν, να προσπαθήσουν σήμερα να σας αποθαρρύνουν. Μην τα βάζετε μαζί τους, για το καλό σας το λένε.

Δίδυμοι

Με μια ασήμαντη αφορμή, μπορεί σήμερα να χαλάσει ένα «προξενιό» ειδικά εάν καταφέρατε επιτέλους με τη βοήθεια ενός φίλου, να βρεθείτε με το άτομο που σας κάνει ερωτικά, κλικ. Από την άλλη μεριά, για ασήμαντη αφορμή, ίσως σήμερα να μαλώσετε με το σύντροφό σας, λόγω της έντονης συναισθηματικής δυσθυμίας που θα αισθάνεστε, για ένα λόγο, που σε άλλη φάση εάν είχε εκδηλωθεί, δε θα δίνατε καμία σημασία. Προσέξτε σήμερα τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει η τάση να πείτε τα λάθος πράγματα και να τύχουν παρεξήγησης.

Καρκίνος

Εάν η ερωτική σχέση που τυχόν διατηρείτε, νιώθετε ότι οδηγείται σε αδιέξοδο, να ξέρετε ότι οδεύει προς τα κει, γιατί εσείς, και η διαχείριση σας, κάπου σφάλει. Δεν αφήνετε τα περιθώρια στο σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα «θέλω» ή τις επιθυμίες του, ειδικά όταν διαφωνείτε με τη λογική τους. Επιπλέον, όταν κάποιος σας φλερτάρει, από την αρχή έχετε τη λανθασμένη στάση να του θέτετε «έμμεσα» κάποιους όρους σας, που μερικές φορές να ξέρετε, ότι βγάζουν από σας ένα παρεξηγήσιμο και χειριστικό προφίλ στους άλλους. Καλό είναι να το προσέξετε.

Λέων

Λόγια τρίτων, κουτσομπολιά ή κακοπροαίρετες κουβέντες με αρκετή δόση αδιακρισίας, ίσως σήμερα να σας κάνουν να θυμώσετε και να αντιδράσετε με αμετροέπεια, απέναντι στο σύντροφό σας, πράγμα που αφενός μεν θα είναι σφάλμα, αφετέρου μπορεί να δημιουργήσει ρίξεις στη σχέση σας. Μη δίνετε λοιπόν βάρος και άνευ λόγου σημασία σε ότι ακούγεται και είναι και αδιακρισία. Ειδικά, εάν σας αρέσει ερωτικά ένα άτομο, που κάποιοι δε θα μιλήσουν με κολακευτικά λόγια για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Δείτε το.

Παρθένος

Λένε για αστείο, ότι και ο Ρωμαίος με την Ιουλιέτα, από λάθος συνεννόηση πήγαν. Στην περίπτωσή σας όμως κατά κάποιον τρόπο ταιριάζει, αφού εάν έχετε αναλάβει με το σύντροφό σας να τελειώσετε μια υποχρέωση, μάλλον δεν θα κινήστε με τους ίδιους ρυθμούς. Αντί να διαφωνήσετε όμως για το λόγο αυτό μαζί του και να βρείτε την αφορμή να μιλήσετε άκαιρα για κάποια κακώς κείμενα της σχέσης σας, καλό είναι να την αναλάβετε εξολοκλήρου μόνη σας την υποχρέωση. Από ένα τέτοιο λάθος, μπορεί να ξεκινήσετε τώρα μία σχέση με έναν άλλο άνθρωπο.

Ζυγός

Μπορεί να βρίσκεστε στο δύσκολο σημείο να σκεφτείτε, εάν η ήδη υπάρχουσα σχέση σας, μπορεί να προχωρήσεις και να εξελιχθεί, ή έχει παραμείνει στάσιμη, λειτουργώντας σε κάποιες περιπτώσεις και τοξικά για την ψυχολογία σας. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια παράλληλη σχέση, που όμως αντί να λειτουργήσει σας συναισθηματική διαφυγή, πιο πολύ σας φορτώνει, από όσο σας ξεκουράζει. Από εδώ και στο εξής για να δείτε την προσωπική και ερωτική σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο, χρειάζονται λιγότερα λάθη και λιγότερη υποχωρητικότητα από μέρους σας.

Σκορπιός

Μερικές φορές ερωτικά, μαζεύετε μέσα σας πολλά απωθημένα, είτε απέναντι στο σύντροφό σας, είτε γιατί ο άνθρωπος που πολιορκείτε την καρδιά του, δεν ενδίδει με τον τρόπο ή τα μέτρα τα δικά σας. Ο έρωτας θα εξακολουθήσει να θέλει να σας αιφνιδιάζει και να έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένετε. Για το λόγο αυτό, επιβάλλεται πλέον να αλλάξετε και τακτική αλλά και οπτική στον τρόπο που τον αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα. Ένας έρωτας από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν που δεν τελεσφόρησε ξανά χτυπά την πόρτα της καρδιά σας.

Τοξότης

Για ένα ερωτικό σας θέμα, ίσως σήμερα εκνευριστείτε και πιθανόν να τα βάλετε με έναν φίλο ή δικό σας άνθρωπο, που τυγχάνει να μην έχει διάθεση να σας ακούσει. Δεν ζητάτε την κατανόηση του άλλου στο θέμα σας αλλά απαιτείτε την προσοχή του μερικές φορές, σα μικρά κακομαθημένα παιδιά, που αρνούνται να αποδεχτούν ότι οι άλλοι τους χαλάν το χατίρι. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, προσέξτε σήμερα, μήπως οι απαιτήσεις που έχετε από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είναι παραπάνω από όσες μπορεί να σας καλύψει.

Αιγόκερως

Στον αυτόματο πιλότο θα βάλετε τις ημέρες αυτές τα συναισθήματά σας και όλα τα πρέπει σας, θα τα ακολουθήσετε μέχρι τέλους. Έτσι λοιπόν δεν είναι απίθανο τώρα, να φύγετε από μία ερωτική σχέση, χωρίς να δώσετε στον άνθρωπο που ήσασταν μαζί καμία εξήγηση, ή μπορεί εσείς οι ίδιοι να του δείξετε την πόρτα της εξόδου, δεδομένου ότι όσες προσπάθειες και αν κάνατε για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, δεν διορθώθηκε τίποτα. Όπως και να έχει, η εποχή αυτή σας καλεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις και θα το κάνετε πειθαρχημένα.

Υδροχόος

Πιθανόν να μη σας ικανοποιεί πια το γεγονός ότι με σχετική ευκολία, μπορεί μεν να γοητεύετε τους άλλους σε όποιο περιβάλλον και αν κινείστε κι αυτό γιατί ερωτικά, μόνο περιστασιακούς έρωτες μπορείτε να χαρείτε. Η ουσία σας όμως μοιάζει να καλύπτεται, περισσότερο από μία σταθερότητα στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή, παρά σε κάτι εφήμερο που μόνο επιφανειακά, μπορεί να σας γεμίσει. Έτσι λοιπόν φροντίστε η επόμενη ερωτική σας επιλογή, να μην έχει ευδιάκριτες διαφορές που να σας χωρίζουν με τον άνθρωπο που θα προσπαθήσετε να τα βρείτε.

Ιχθύς

Ο σύντροφός σας ίσως να βγει παραπονούμενος σήμερα, γιατί περισσότερο χρόνο απασχολήστε με ζητήματα καριέρας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, παρά με οτιδήποτε άλλο, έχει ουσιαστική αξία στη ζωή. Κάπου εδώ όμως, μάλλον θα έχει δίκιο, αφού τελευταία δεν έχετε καταφέρει να είστε εκτός σημαντικών ανθρώπων αλλά αριθμών στόχων και επιδιώξεων. Εάν είστε μόνοι, πιστέψτε με, δεν είναι καλή ερωμένη η δουλειά σας. Εκεί έξω εξακολουθεί να υπάρχει ο έρωτας που τελευταία, έχετε κάνει σημαντικές απουσίες από το στίβο του.

oroskopos.tv