Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 21 Ιουλίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 21 Ιουλίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου; Οι προβλέψεις της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις ζωδίων της ημέρας, Τρίτη 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Θα βιώσετε μια μεγάλη κυλοθυμία στα συναισθήματά σας, χωρίς να μπορείτε εξηγήσετε γιατί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικρές αναποδιές θα σας χαλάσουν τα κέφια σήμερα...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευκαιρίες για επαγγελματική αναρρίχηση, διαπραγματεύσεις, νέα ξεκινήματα και κάποια σημαντική γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίστε να ψάχνεστε και να δοκιμάζετε πολλά πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Μην βγαίνετε ραντεβού αν δεν έχετε καλή διάθεση, καλύτερα να μείνετε σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Αρκεί να μην γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι ώρες που περνάτε με τα δικά σας πρόσωπα αποτελούν την καλύτερη ψυχοθεραπεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε τάσεις φυγής, μιας και θέλετε να αλλάξετε επειγόντως παραστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συμβουλές των φίλων σας θα σας γλιτώσουν χρήματα και χρόνο, ειδικά για τομείς που δεν γνωρίζετε καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οργανώστε μια μικρή εκδρομή σε έναν κοντινό και όμορφο προορισμό, καθώς τα οικονομικά σας δεν θα αντέξουν κάποιο μεγάλο ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζήστε τη ζωή σας όσο πιο ήρεμα γίνεται και σταματήστε να είστε αχάριστοι!

ΙΧΘΕΙΣ

Μια ενδοσκόπηση θα σας δώσει απαντήσεις – μήπως δεν θέλετε πλέον τα ίδια πράγματα;

e-radio.gr

Δείτε εδώ τις αστρολογικές προβλέψεις του Λεφάκη γι αυτή την εβδομάδα που διανύουμε!

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ζώδια σήμερα 21/7

Κριός

Άλλα θέλει η καρδιά και άλλα λέει η φωνή της λογικής, ειδικά σε θέματα ερωτικά. Ίσως στο μυαλό σας να υπάρχουν διλήμματα, σχετικά με την πορεία της σχέσης σας, για το αν θα πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα για να την επισημοποιήσετε, να συζήσετε με τον σύντροφό σας, ή να συν- αποφασίσετε την απόκτηση κάποιου απογόνου. Όλα αυτά φέρνουν καθήκοντα και δεσμεύσεις, που πρέπει να σκεφτείτε καλά. Εάν είστε μόνοι, ο έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας, αφού σας φέρνει έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό σε πάρα πολλά σημεία από σας.

Ταύρος

Μια μικρή διαφωνία σχετικά με κάτι που επιθυμείτε να βάλετε σε εφαρμογή, μπορεί να δημιουργήσει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, έναν σωστό καυγά σήμερα. Εάν επιθυμείτε όμως τη βοήθειά του, τις ιδέες του και το πρακτικό του πνεύμα, καλό θα ήταν αντί να επιμένετε στους τρόπους σας, να τον ακούσετε. Εάν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται σήμερα, ένα πρόσωπο, να νιώσετε με τα λεγόμενά του, ότι προσπαθεί να σας κάνει το έξυπνο. Από μια διαφωνία όμως, έχουν ξεκινήσει και οι μεγάλοι έρωτες που άφησαν ιστορία.

Δίδυμοι

Ένα δικός σας άνθρωπος, θα σας βοηθήσει έμπρακτα σε μία υπόθεση που σας ταλαιπωρεί καταφέρνοντας να πάρει από πάνω σας το άγχος, που τις τελευταίες ημέρες σας είχα καταβάλλει. Εάν είναι ο σύντροφός σας, εννοείται ότι με μια αγκαλιά δε θα ήταν αρκετή να του το ανταποδώσετε, άρα προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι θα τον ευχαριστούσε περισσότερο. Πιθανόν ένα ταξίδι για δύο, ή ένας μικρός προορισμός θα ανανέωνε τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένα φιλικό σας πρόσωπο σας βοηθά, που πιθανόν το κάνει γιατί νιώθει αισθήματα για σας.

Καρκίνος

Κάποιοι από εσάς που τόλμησαν να αφήσουν πίσω τα παλιά και έδειξαν ότι ερωτικά τουλάχιστον είναι διαθέσιμοι, σίγουρα τη στιγμή αυτή το μυαλό και η καρδιά τους ταξιδεύει στον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής τους, αφού ήδη έχει βρεθεί μια μεγάλη αγκαλιά για να τους χωρέσει. Εκείνοι που δεν μπόρεσαν ακόμα να γευτούν, αυτό που ο φτερωτός θεός Έρωτας, είναι έτοιμος να τους χαρίσει, είναι εκείνοι που μέσα τους διατηρούν, ακόμα υπολείμματα, από μια αποτυχημένη σχέση. Με ποιους θέλετε να είστε, ή με ποιους τελικά είστε;

Λέων

Απόμακρο πιθανό να δείτε σήμερα το ταίρι σας, αφού κάποιοι άνθρωποι που ζηλεύουν την ευτυχία σας, προφανώς έβαλαν το χεράκι τους, ή μίλησαν για σας με λόγια που το έφεραν σε αμηχανία. Πάρτε το μια αγκαλιά, καθησυχάστε το, γιατί από την ανασφάλεια που νιώθει, μπορεί και να ζηλεύει. Άλλωστε όπου και αν παρευρεθείτε γίνεστε το επίκεντρο και πολλοί θα ήθελαν να σας πολιορκήσουν ερωτικά. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, κάποιος γνωστός σας σήμερα, ίσως σας προκαλέσει να αντιδράσετε μπροστά σε ένα πλάσμα, που ενδιαφέρετε ερωτικά για σας, για να σας απομυθοποιήσει.

Παρθένος

Εάν μπήκατε σχετικά πρόσφατα σε μία σχέση, τώρα θα χρειαστεί να δείξετε το καλύτερο πρόσωπο που διαθέτετε, στους κύκλους του συντρόφου σας. Μείνετε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και με τους άλλους, ακόμα και αν για να τους κερδίσετε, κανονικά θα έπρεπε να δείξετε κάτι άλλο από αυτό που έχετε και μπορεί αν τους ενοχλεί. Ο χρόνος θα σας δικαιώσει. Εάν είστε μόνοι, προσπαθήστε να μην υπερεκτιμήσετε τα χαρίσματα κάποιου ανθρώπου που θα σας φλερτάρει τις μέρες αυτές. Κανείς δεν είναι αυτό που αρχικά νομίζετε.

Ζυγός

Η ερωτική και αισθηματική σας ζωή, μπαίνει στο στόμα αδιάκριτων ανθρώπων και θα σχολιαστείτε τις ημέρες αυτές. Μην αντιδράσετε με ότι σας πληροφορήσουν καλοθελητές πως λέγεται. Μάλλον θα είναι παραπάνω τονισμένο από την πραγματική αλήθεια. Από την άλλη μεριά, προσπαθήστε κι εσείς από τη μεριά σας, να μη δίνετε λαβές για τις ερωτικές σας επιλογές και την ερωτική σας ζωή να την περιφρουρείτε περισσότερο. Εάν είστε μόνοι, το κέφι να φλερτάρετε επανέρχεται και δεν αποκλείεται σύντομα, ένας μεγάλος έρωτας να γεννηθεί.

Σκορπιός

Οικογενειακά θέματα, ίσως να σας απορροφήσουν την προσοχή σήμερα και καλό θα ήταν να μην τα συζητήσετε με το σύντροφό σας, αφού καλό θα ήταν να μην τον εμπλέξετε με υποθέσεις της πατρικής σας οικογένειας. Εάν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από τον ευρύτερα οικογενειακό σας κύκλο, ίσως να σας φέρει σε επαφή, με έναν άνθρωπο, που πιστεύει ότι θα σας ταίριαζε από χαρακτήρα. Κάτι σαν προξενιό δηλαδή. Μην το αποπάρετε εάν διαφωνήσετε με τις μεθόδους του. Από ενδιαφέρον θα το κάνει και όχι γιατί θέλει να ασχοληθεί με την προσωπική σας ζωή.

Τοξότης

Με καλύτερη ψυχολογία και με εξωστρέφεια θα ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα και ίσως να σας βάλει ο φτερωτός θεός να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, σας με ένα πλάσμα που σας αντιστέκεται. Πιθανόν να πρόκειται για έναν πρώην έρωτα, που απομακρύνθηκε από κοντά σας πριν λίγο καιρό και που τώρα θα θελήσετε να ρίξετε γέφυρες. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να πολιορκηθείτε ερωτικά από ένα συνάδελφό σας που μάλλον μαζί σας προς το παρόν, δε θα έχει καμία τύχη. Αρέσετε και θα συνεχίσετε να προκαλείτε έρωτες και πάθη.

Αιγόκερως

Ερωτικούς ανταγωνισμούς και ζήλιες ίσως να αντιμετωπίσετε σήμερα, αφού ο σύντροφός σας ίσως παρεξηγήσει μία τηλεφωνική κατά πάσα επαφή, ή τη συμπεριφορά, ενός ατόμου από το ευρύτερα επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θα αποζητά μαζί σας οικειότητες. Προσπαθήστε να καθησυχάσετε τον άνθρωπό σας και φερθείτε πιο τυπικά στο άτομο αυτό. Εάν είστε μόνοι, μία καινούργια γνωριμία, έρχεται να σας προκαλέσει ερωτικά και θα καταφέρει να σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Σύντομα όμως θα ανακαλύψετε ότι διατηρεί μια άλλη σχέση.

Υδροχόος

Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, οι ερωτικοί πειρασμοί δε θα λείψουν. Ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ίσως σας ζητήσει να βγείτε με τη δικαιολογία να συζητήσετε για θέματα της δουλειάς, αλλά σκοπό θα έχει να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις. Πιθανόν να μάθετε και για κάποιες ανακατατάξεις που συμβαίνουν σε αυτόν το χώρο ή πληροφορίες που θα σας είναι πολύ χρήσιμες. Εάν δεν σας το επιτρέπει όμως η προσωπική σας κατάσταση και δεν είστε μόνοι, προσέξτε μην του δώσετε παραπάνω δικαιώματα για να ελπίζει.

Ιχθύς

Οι σχέσεις που χωρίζονται από γεωγραφική απόσταση, μπορεί να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, δεν έχουν όμως βάσεις στέρεες. Εάν λοιπόν διατηρείτε μία τέτοια σχέση, την εποχή αυτή, πιθανόν να φτάνει στο τέλος της, αφού ο σύντροφός σας θα σας δηλώσει ότι δεν καλύπτεται πλέον από αυτή. Τώρα, στην περίπτωση που δεν είστε με ένα άτομο σε σχέση αλλά προσπαθείτε να το φέρετε κοντά σας, παρ ότι διαμένει μακριά, να ξέρετε ότι θα χρειαστεί πολλές φορές να βάλετε νερό στο κρασί σας, για να το αντέξετε.

oroskopos.tv