"Καυτός" ο Αύγουστος με τις πλανητικές όψεις - Καμπανάκι από Λεφάκη για 4 ζώδια

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του για τις προσωπικές σχέσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πώς θα εξελιχθεί ο καυτός Αύγουστος για τα 12 Ζώδια; Πώς αναμένεται να μας επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις του μήνα και τι να αναμένουμε; Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης , μας δίνει όπως πάντα τις μηνιαίες του προβλέψεις για έναν Αύγουστο επεισοδιακό και θερμό σε επεισόδια!

Ο Λεφάκης προειδοποιεί αυτά τα 4 ζώδια για τον Αύγουστο

Κριός Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Σημαντικός ο μήνας για τα αισθηματικά σας με αλλαγές που εξυπηρετούν τις επιθυμίες σας, ή ξαφνικά γεγονότα που κατευθύνουν διαφορετικά και πιο ουσιαστικά τις σκέψεις σας. Έχετε την πρώτη εβδομάδα του μήνα για να κατοχυρώσετε κάποια δικαιώματα στην αγάπη ή να πάρετε αποφάσεις που αφορούν είτε στην επισημοποίηση μιας σχέσης, είτε τον γάμο. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τις 7 του μήνα σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός σημαντικού ανθρώπου, ή κάποιου ο οποίος θα παίξει ρόλο στο άμεσο μέλλον για εσάς. Επίσης με κάποιο τρόπο συνδέει τα αισθηματικά σας με ένα οικονομικό ζήτημα για το οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οι μυστικές ή ριψοκίνδυνες σχέσεις θα υποστούν κάποιες μετατροπές που θα σας προβληματίσουν. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από κάτι στιγμιαίο και αλλάξετε κάτι το οποίο λειτουργούσε ωφέλιμα μέχρι τώρα για εσάς. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο στις 8 σε αντίθεση με τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φαίνεται πως στριμώχνεστε αρκετά από παλαιότερες καταστάσεις, αλλά άλλο τόσο πεισμώνετε μέχρι να τα καταφέρετε.

Ταύρος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Αναστάτωση φέρνει η πρώτη εβδομάδα στα αισθηματικά σας καθώς πολλά απρόοπτα και ανατροπές συμβαίνουν εκεί. Φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι και να αντιδράτε λιγότερο έντονα από όσο σας προκαλούν. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 6 του μήνα και αυτή είναι μια ευνοϊκότερη όψη για εσάς. Πολλά μπορούν να τακτοποιηθούν, ή κάποια άλλα που σας ενοχλούσαν να παραμείνουν αδρανή. Είναι ευκαιρία να προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από αυτού του είδους την εκεχειρία που έχει προκύψει για να εξηγήσετε τη θέση και οτιδήποτε σας ανάγκασε να πάρετε κάποιες αποστάσεις από τα ζητήματα που σας απασχόλησαν έντονα στο παρελθόν, από κοινού με τον σύντροφό σας. Όσων η εργασία σας επιτρέπει να είστε σε διακοπές, μπορείτε να ανανεωθείτε και να ξεκουραστείτε. Όσοι όμως έχετε θέματα με την οικογένεια, φαίνεται πως αυτά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν, όπου και αν βρίσκεστε. Οι ελεύθεροι θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε για να πλησιάσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και μερικοί από εσάς, θα ξεκινήσετε μια έντονη σχέση με αρκετές διακυμάνσεις μέχρι να κατασταλάξετε και να βεβαιωθείτε ότι η εκτίμηση είναι αμοιβαία.

Δίδυμοι Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Αν αισθάνεστε ότι βρήκατε τον άνθρωπό σας οι ελεύθεροι, παρά τις ταλαιπωρίες που προηγήθηκαν, βιαστείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας, να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις και να δώσετε καλά δείγματα συμπεριφοράς και εκτίμησης. Κάποιο είδος ασυνεννοησίας δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στις προσδοκίες και στις προσπάθειές σας να έχετε καλή αισθηματική ζωή. Τώρα όμως έχετε μόνο την πρώτη εβδομάδα καιρό για να κερδίσετε όσα επιθυμείτε και να προχωρήσετε. Στις 8 του μήνα η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Άρη από τον Κριό και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που απασχολούν μακρόχρονες σχέσεις καθώς και νέες διαφωνίες. Αν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε εξακολουθεί να είναι πιεστικό τότε θα χρειαστεί να εξαντλήσετε όλη σας την διπλωματία για να καταφέρετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Αν βρίσκεστε σε διακοπές τότε, μπορείτε να εκτονώσετε την ένταση με δραστηριότητες που βοηθούν να αποσπάσετε την σκέψη σας από τα δύσκολα και επίπονα

Καρκίνος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Συνεχίζονται τα γεγονότα και οι δυσκολίες στα αισθηματικά σας μέχρι και το τέλος της πρώτης εβδομάδας. Από τις 8 του Αυγούστου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να εξηγήσετε τα ανεξήγητα, αλλά και να απαλλαγείτε χωρίς τύψεις από μια σχέση η οποία σας ταλαιπώρησε λόγω της ακαταλληλότητάς της, αλλά και λόγω της ανοχής που επιδείξατε. Βρίσκεστε στο μεταίχμιο μιας εποχής και μπορείτε τώρα να επιλέξετε ή την ησυχία σας, ή την ανανέωσή σας, προσανατολίζοντας το ενδιαφέρον σας σε έναν νέο άνθρωπο, έστω και αν ξέρετε εκ των προτέρων πως ότι και αν συμβεί, θα έχει περιορισμένη διάρκεια. Όσοι είστε σε γάμο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τα θέματά σας, ή να πάρετε πρωτοβουλίες που θα βάλουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Οι ελεύθεροι που είστε σε διακοπές, θα έχετε ευκαιρίες να συναναστραφείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές συντροφιές και να προβάλετε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

ζώδια Αύγουστος Κώστας Λεφάκης

Λέων Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Πολλά θέματα φαίνεται να εξελίσσονται παράλληλα με τα αισθηματικά σας και να τα επηρεάζουν. Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου είναι πιο κατάλληλες για να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν μια αναστάτωση που προκλήθηκε άθελά σας και με αφορμή τρίτους. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, αισιόδοξοι και κατευναστικοί. Μετά το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται να έχετε άλλες προτεραιότητες, επομένως καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε αυτά που δεν θέλετε να σας αποσπάσουν την προσοχή. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και με την επικουρία του Ήλιου μέχρι τις 22, φαίνεται ότι τα φετινά σας γενέθλια είναι επεισοδιακά, έντονα και απρόβλεπτα. Ότι και αν έχετε προγραμματίσει θα περάσει από δοκιμασίες και πολλά θα ανατραπούν. Ο σύντροφος πολλών από εσάς θα αποδειχτεί πολύτιμος καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκροτημένοι και ψύχραιμοι. Το τελευταίο δεκαήμερο, προβάλει η πιθανότητα να σας απασχολήσει το παρελθόν, είτε κυριολεκτικά, είτε σαν σκέψη, δοθείσης κάποιας αφορμής. Όσο και αν χαρείτε, φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από ότι δοκιμάστηκε και δεν ευδοκίμησε

Παρθένος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Περιορίστε τους τομείς στους οποίους αισθάνεστε ανασφάλεια και εκνευρισμό. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δεν θεωρείται παραγωγική για τους περισσότερους από εσάς, γι αυτό φροντίστε να μην διαταράσσετε ακόμα περισσότερο τις όποιες ισορροπίες. Μετά τις 8 του μήνα επανέρχεται η ηρεμία και βρίσκετε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα. Τακτοποιήστε θέματα της οικογένειας, υποστηρίξτε κάποιον συμβιβασμό και καλύψτε ανάγκες που προκύπτουν στα πρακτικά σας ζητήματα. Αν βρίσκεστε σε διακοπές αποφύγετε τα μέρη που σας προκαλούν εκνευρισμό και επιλέξτε εσείς τις ώρες των καλοκαιρινών σας δραστηριοτήτων. Πολλά θα είναι διαφορετικά εφέτος γι αυτό μην εκπλήσσεστε από ότι συμβαίνει γύρω σας και μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου βρίσκετε τρόπο να διασκεδάσετε με ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ οι ελεύθεροι κάνετε καινούριες γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πιο προσωπικό αργότερα. Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και ευπροσήγοροι, καθώς πολλοί θα ζητήσουν την συναναστροφή σας, αλλά λίγοι θα την κερδίσουν

Ζυγός Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Αύγουστος σας βοηθά να ανανεωθείτε και να αποκατασταθείτε σε τομείς που κάνατε παραχωρήσεις εξυπηρετώντας κάποια σας σκοπιμότητα, έστω και αν ορισμένες φορές χάνατε το μέτρο. Τώρα μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι και πιο ελεύθεροι στην έκφραση των συναισθημάτων σας, καθώς έχετε και τη διαβεβαίωση των καλών προθέσεων του συντρόφου σας. O ελεύθεροι γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και πιο ελκυστικοί με την ανανέωση της εμφάνισης και των συναναστροφών σας. Κάποιοι από εσάς μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε την ευχαρίστηση των διακοπών με την οργάνωση των μελλοντικών σας σχεδίων, βρίσκοντας απρόσμενη συμπαράσταση από άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα σας βοηθούν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο κλίμα συναισθηματικής διαβίωσης, καθώς οι πιο τολμηροί από εσάς υπερασπιστήκατε πολύ αποτελεσματικά τις επιθυμίες και τις πεποιθήσεις σας. Μόνο που χρειάζεται κάποια προσοχή τώρα, για να μην φανείτε ότι μπορείτε να συγχωρείτε αδικαιολόγητα και για να μην ανατραπεί το θετικό για εσάς αποτέλεσμα.

Σκορπιός Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Η αναμόρφωση της σχέσης σας και των όσων ελπίζετε από αυτήν σας απασχολεί εδώ και καιρό. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα φαίνεται να είναι η περίοδος που ο αισθηματικός τομέας συνεχίζει να δέχεται πιέσεις και αυτό οφείλεται περισσότερο στη δική σας παθητικότητα. Στις 8 η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και διαμορφώνει ένα κλίμα που σας ευνοεί περισσότερο καθώς η αναστάτωση που προκαλεί σε διάφορους άλλους τομείς, σας βοηθά να ξεφύγετε από αυτά που σας καταλογίζουν, βρίσκοντας πολύ πιστευτές προφάσεις και δικαιολογίες. Οι μεγάλοι πλανήτες που εξακολουθούν να υφίστανται στον Αιγόκερω, σας επισημαίνουν ότι όσο αφήνετε το οποιοδήποτε πρόβλημα να διαιωνίζεται, τόσο δυσκολότερα θα μπορέσετε να το λύσετε. Οι διακοπές σας φέτος θα έχουν μια διαφορετική βαρύτητα και ευνοούνται περισσότερο οι ελεύθεροι από εσάς, καθώς θα έχετε την ευχέρεια να μην δίνετε λογαριασμό αν αλλάζετε παρέες, ή τόπο παραθερισμού. Όσοι επιλέγετε διακοπές με τον σύντροφο, το κάνετε για ασφάλεια και πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας όταν εκείνος σας προκαλεί. Η επικοινωνία γενικότερα περνά μια δύσκολη περίοδο και είναι καλύτερα να λέτε λίγα που τα εννοείτε, παρά πολλά που θα παραμείνουν ανεφάρμοστα.

Τοξότης Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Άρης από τη θέση του στον Κριό διατηρεί καλή σχέση με την Αφροδίτη από τους Διδύμους αλλά μόνο την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Πολλοί από εσάς συνεχίζετε για αυτό το διάστημα να απολαμβάνετε μια σχέση που εξελίσσεται, μια προνομιακή συναναστροφή, ή μια ιδέα που δεν σταματά να σας ανανεώνει ψυχικά. Στις 8 του μήνα όμως η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και αλλάζει το κέντρο βάρους της προσοχής της. Αρκετές φορές θα σας ζητήσει να πάρετε υπεύθυνη θέση σε ζητήματα συμβίωσης, εξυπηρέτησης αναγκών του συντρόφου ή της οικογένειας και θα προσπαθήσει να σας αλλάξει την καθημερινότητα. Σε αυτήν την εκδοχή εσείς αντιστέκεστε αλλά δεν έχετε και πολλά περιθώρια να παραμείνετε αμέτοχοι. Φροντίστε να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και λειτουργήστε υπεύθυνα. Οι ελεύθεροι επιλέγετε κάποιον σύντροφο από το κοινωνικό σας περιβάλλον, ή από εκεί που σας έφεραν οι συγκυρίες των διακοπών σας. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η νέα σχέση να μην έχει την διάρκεια που θα θέλατε, γι αυτό μην επενδύετε και πολλά στις ημέρες και στις νύχτες του Αυγούστου. Ανανεωθείτε διαφορετικά, απολαύστε τη δημοτικότητά σας και μην δοκιμάζετε και πάλι συνταγές που δεν έχουν ούτε ουσία, ούτε γεύση!

Αιγόκερως Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Αύγουστος στην πορεία του, θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικά θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Η πρώτη του εβδομάδα δείχνει να σας παρέχει τα περιθώρια της ξεκούρασης που αναζητάτε, αλλά αμέσως μετά, διαφαίνεται αλλαγή σκηνικού. Οι μακρόχρονες σχέσεις και ο γάμος δείχνουν να είναι οι εστίες πίεσης για εσάς, καθώς μάλιστα είχατε και κάποια προειδοποιητικά σήματα τους δύο προηγούμενους μήνες. Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε ότι οι ρόλοι στη σχέση σας αναθεωρούνται, τόσο γρηγορότερα θα πάρετε και τα κατάλληλα μέτρα. Αυτό αφορά κυρίως την ψυχολογία σας, την θετική αντιμετώπιση κάποιων προκλήσεων και την ανάγκη να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Ο συνδυασμός αισθηματικής ζωής και ανικανοποίητου σε άλλους τομείς της ζωής σας είναι εκρηκτικός και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Επίσης, αποφύγετε να προκαλείτε μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε τα αισθήματα των άλλων και την διάθεσή τους να συνεχίσουν να σας χαρίζονται. Αυτός ο Αύγουστος θα φέρει διλήμματα, περίεργες προκλήσεις και άλλα γεγονότα τα οποία έχουν τη δύναμη να σας αποσυντονίσουν και να σας κάνουν να χάσετε για λίγο την εικόνα των επιδιώξεών, αλλά και την ησυχία σας!

Υδροχόος Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο τομέας των σχέσεων γενικότερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τους περισσότερους από εσάς. Μάλιστα, ορισμένες από αυτές που σας είχαν προβληματίσει στο παρελθόν, βρίσκουν την ισορροπία και περνούν σε ωφέλιμη εξέλιξη. Αισθηματικά, τα πράγματα βελτιώνονται μετά την πρώτη εβδομάδα, ιδιαίτερα αν πάρετε μια γενναία απόφαση και αν αναλάβετε ευθύνες σε ότι μέχρι τώρα λειτουργούσε εγωιστικά και καθυστερούσε η ομαλοποίησή του. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ευχάριστες συναναστροφές, εξορμήσεις και ιδιαίτερες συζητήσεις. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την ερωτική σας επιθυμία και βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα με συνέπεια να κάνετε βιαστικές κινήσεις λόγω ενθουσιασμού. Το τελευταίο δεκαήμερο φροντίστε τα θέματα της συνεννόησης και της επικοινωνίας, είτε με τον σύντροφό σας,είτε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν για κάποιο άλλο λόγο. Φανείτε διαλλακτικοί, αλλά υπερασπιστείτε τις θέσεις και τα δικαιώματά σας όσο πιο διπλωματικά μπορείτε. Επίσης εξετάστε το ενδεχόμενο μιας άνευ λόγου και αιτίας παρεξήγησης που τώρα μπορεί να λυθεί ανώδυνα για όλους

Ιχθύς Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι αστάθμητοι παράγοντες θα έχουν ρόλο στις σχέσεις σας αυτόν τον μήνα. Προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο την πρώτη εβδομάδα για να αποφύγετε κακές επιλογές και εγωιστική συμπεριφορά που μπορεί να έχει κόστος για εσάς. Μετά τις 8 Αυγούστου η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και ανακινεί ζητήματα στα οποία έχετε κοινή άποψη με τον σύντροφό σας, ή σας βοηθά να συνεννοηθείτε καλύτερα. Κάποιες αρνητικές σκέψεις δεν επιβεβαιώνονται και αυτό σας βοηθά ψυχολογικά για να περάσετε ευχάριστες διακοπές. Οι ελεύθεροι έχετε ευρύ πεδίο δράσης, ιδιαίτερα αν έχετε λύσει άλλα ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Η προσαρμογή στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, μετά και τα όσα περιοριστικά προηγήθηκαν, είναι μια έξυπνη στάση η οποία θα σας δείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που μπορείτε να περιμένετε στα αισθηματικά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα επηρεάζεται λίγο περισσότερο η οικογενειακή ζωή και η επιστροφή στην καθημερινότητα. Εδώ πρέπει να βρείτε τρόπο ώστε να διευθετηθούν κάποια ζητήματα χωρίς να προκληθούν αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Δείτε επίσης εδώ και τις προβλέψεις του Λεφάκη για αυτή την εβδομάδα!

oroskopos.gr