Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 1 Αυγούστου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 1 Αυγούστου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους σήμερα Σάββατο 1 Αυγούστου; Οι προβλέψεις της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις ζωδίων της ημέρας, Σάββατο 1 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα τα οποία αφορούν την προσωπική σας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Βγαίνετε για ψώνια, συναντάτε παλιούς σας φίλους και προγραμματίζετε μικρές εκδρομές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην πείτε πάνω στον καβγά πράγματα που δεν πιστεύετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανώστε καλύτερα τις διακοπές σας, ακόμη κι αν δεν μπορείτε να πάτε μακριά – σημασία έχει η παρέα.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε καλή διάθεση και νιώθετε έτοιμοι για να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, την οποία καθυστερείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ευχάριστα νέα από εξετάσεις, ανακοινώσεις φίλων κλπ.

ΖΥΓΟΣ

Άτομα που δεν εμπιστεύεστε πιθανόν να διεκδικήσουν κάτι που είναι ίσως δύσκολο τώρα να το έχουν από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ επικοινωνιακοί, κάτι που μπορεί να σας χαρίσει νέες γνωριμίες και ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δοκιμάστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη στιγμή, αντί να αγχώνεστε τόσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τελειομανία σας σας δημιουργεί άγχος και κάποιες φορές πανικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γιατί φορτώνετε τόσα καρπούζια κάτω από τη μασχάλη; Δώστε στον εαυτό σας μερικές μέρες χαλάρωσης!

ΙΧΘΕΙΣ

Εκνευρισμοί, παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα. Εσείς όμως εστιάστε στον στόχο σας.

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Πηγή: e-radio.gr

Δείτε επίσης εδώ τα πάντα για την Πανσέληνο του Αυγούστου που θα χτυπήσει τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια!

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Κριός

Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έρωτας, έγινε μίζερος και τσιγκούνης μαζί σας. Στην ερωτική και προσωπική σας ζωή, επικρατεί το διάστημα αυτό λειψυδρία. Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε μόνοι, η απροθυμία του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που έχετε έρθει συναισθηματικά κοντά, σας κάνει να εγκαταλείπετε κάθε προσπάθεια, τουλάχιστον να ταυτιστείτε σε μερικά πράγματα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι μέρες φορτωμένες με άγχη που βγαίνουν με θυμό από τη συμπεριφορά σας. Καλύτερα να απομονωθείτε σήμερα.

Ταύρος

Σήμερα ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, μπορεί να σας κατηγορήσει για μυστικοπάθεια, εννοώντας ή ζητώντας να μάθει πράγματα που αφορούν την εξέλιξη της αισθηματικής και ερωτικής σας ζωής. Θα ζητήσει να μάθει το πως σκέφτεστε να πορευθείτε, είτε με την υπάρχουσα σχέση σας εάν είστε δεσμευμένοι, είτε με το πως κινείστε στον ερωτικό στίβο, αφού για καιρό διαπιστώνει πως είστε μόνοι. Η αδιακρισία αυτή, πηγάζει από μια συναισθηματική ανισορροπία που βγάζετε προς τα έξω και όχι γιατί θέλει να κουτσομπολέψει. Όπως και να έχει όμως, προσπαθήστε να αποφύγετε μια τέτοια συζήτηση.

Δίδυμοι

Αν είστε μόνοι ή μόνες, δεν αποκλείεται να κάνετε μία super γνωριμία τις ημέρες αυτές, άκρως ξεσηκωτική. Μέσα από μια συντροφιά, ένας φίλος θα σας φέρει σε επαφή, που δεν είναι διόλου απίθανο να έχει με το πρόσωπο αυτό, έναν βαθμό συγγένειας. Παράλληλα φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας ξεσηκώνουν να ασχοληθείτε με μία νέα δραστηριότητα, για να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση αλλά και για να μπείτε σε ένα κύκλο ανθρώπων που να έχει κοινά ενδιαφέροντα. Νέες γνωριμίες θα μπούνε στη ζωή σας, όπου κάποιες από αυτές, έρχονται για να παίξουν σημαντικό ρόλο σ αυτή.

Καρκίνος

Με το αβαντάζ να αρέσετε και να εντυπωσιάζετε με το χαρακτήρα σας τους άλλους, ο έρωτας δεν πρόκειται να σας φέρει σπουδαίες αντιστάσεις, εάν στοχεύετε στην καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κατά πάσα πιθανότητα να δεχτείτε πρώτοι τις ερωτικές του εξομολογήσεις, χωρίς να καταλάβει ότι του προκαλέσατε εσείς την ανάγκη να σας πολιορκήσει. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν μερικά πράγματα να τα αγνοείτε από όσα σκέφτεται ο σύντροφός σας και αφορούν τη συνέχειά της. Μήπως να του εκμαιεύσετε μυστικά που κρατάει για τον εαυτό του;

Λέων

Άτομα ερωτεύσιμα καθώς είστε, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να είχατε ξεκινήσει μία ερωτική περιπέτεια. Ο ελεύθερος χρόνος σας όμως, είναι τόσο λίγος, που πιθανόν να αδυνατείτε να υπηρετήσετε ένα τέτοιο σενάριο στην παρούσα φάση της καθημερινότητάς σας. Ο έρωτας όμως ζητάει επίμονα να τον εντάξετε στο πρόγραμμά σας και έχει σκοπό να σας ξεμυαλίσει, ακόμα και αν για σας προέχει, η καριέρα και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αυτό μάλιστα το ξεμυάλισμα σας αφορά, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε έχετε ήδη μία μόνιμη σχέση. Θα αντισταθείτε;

Παρθένος

Μέρα με την ημέρα θα βγαίνετε νικητές σε ότι κι αν προσπαθήσετε. Αν μέσα σε όλα είναι να αλλάξετε το σκηνικό της προσωπικής και ερωτικής σας ζωή, να θυμάστε ότι μόνο με νέα υλικά και όχι με δύσκολες αναμνήσεις θα χτίσετε κάτι καινούργιο. Μην κοιτάτε πίσω. Δείξτε ότι είστε διαθέσιμοι και ο έρωτας θα έρθει να σας βρει. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, μην αμελείτε τον σύντροφό σας και μην του φορτώνετε παραπάνω ευθύνες γιατί ιεραρχείτε πρώτα τα της καριέρας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Δείξτε την τρυφερότητα και τη μέριμνά σας, το ενδιαφέρον που αξίζει.

Ζυγός

Μια ζημιά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, πιθανόν να σας χαλάσει το κέφι σήμερα και να αναγκαστείτε στη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας να την επιδιορθώσετε. Για το λόγο αυτό, πιθανόν να αναβληθεί η συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αυτό θα είναι πρόσκαιρο. Εάν τελευταία κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, προσπαθώντας να δημιουργήσετε ή να διατηρήσετε, μία παράλληλη σχέση, να ξέρετε ότι συναισθηματικά, δε θα μπορέσετε να υποστηρίξετε μια κατάσταση τέτοια, αφού οι ευαισθησίες σας, θα σας φορτώσουν ενοχικά σύνδρομα.

Σκορπιός

Μην τα χάνετε κάθε φορά που κάποιος σας φλερτάρει. Η ζωή είναι ωραία, η γη θα εξακολουθεί να γυρίζει και οι εποχές θα διαδέχονται η μία την άλλη, με ότι κι αν ακούτε, με ότι κι αν συμβαίνει γύρω σας. Ναι, σήμερα μπορεί να δεχτείτε μια ερωτική πολιορκία, που θα είναι τόσο έντονη, που θα σας κάνει να απορήσετε, εάν όντως ο άνθρωπος που ήρθε να σας πλησιάσει ερωτικά, το εννοεί. Δε μένει παρά να παίξετε κι εσείς στο παιχνίδι αυτό, να προκαλέσετε κι εσείς την ερωτική σας τύχη και εκείνον. Άλλωστε ο έρωτας ζητάει από σας να ρισκάρετε και να τολμήσετε να κάνετε πράγματα που δεν επιχειρήσατε ποτέ.

Τοξότης

Συμπλέγματα και ανασφάλειες, βγαίνουν στη φόρα και αυτό συμβαίνει αβίαστα από μέσα σας. Όταν όλα σας φταίνε κάπου κι εσείς, ξεχνάτε από που ξεκίνησαν. Μην τα χρεώνετε ούτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ούτε σε εκείνον που αρνείται να σταθεί ερωτικά στο πλάι σας. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά αυτοί που αφορούν εσάς, είναι ο έκρυθμος χαρακτήρας σας, ο θυμός και η αμετροέπεια στο λόγο σας και οι τρόποι που προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψή σας στο περιβάλλον. Ο έρωτας θέλει γλυκές και ρομαντικές νότες για να σας χαριστεί. Τις έχετε όμως;

Αιγόκερως

Σε μια τόσο περίεργη εποχή, δεν αποκλείεται και ο έρωτας να σας φέρει πίσω μία παλιά ερωτική περιπέτεια, που θα ζητά μάλιστα από εσάς επανεξέταση, ανεξάρτητα από το αν προχωρήσατε τη ζωή σας και βρίσκεστε σε μια άλλη σχέση, ή προτιμάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Δεν αποκλείεται να το κάνει με τρόπο επίμονο και ενοχλητικό, και να σας δημιουργήσει το φόβο, μήπως και εκτεθείτε σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο. Όπως και να έχει το πράγμα, έχετε τον τρόπο να σταματήσετε την από μέρους του εκβιαστική ή χειριστική συμπεριφορά, εξαντλώντας την αυστηρότητά σας.

Υδροχόος

Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους ή μικρές αποδράσεις τις ημέρες αυτές, ακόμα και αν οι φιλικοί κύκλοι που θα σας τις προτείνουν, είναι χώροι που μέχρι σήμερα δε συνηθίζατε να συχνάζετε, ή δεν προέρχονται από κει οι συναναστροφές σας. Κάπου εκεί έξω σας περιμένει μία ερωτική περιπέτεια ικανή να σας δώσει τόση έμπνευση, που λίγο αν προκαλέσετε την τύχη σας, θα έχετε ξεχάσει οτιδήποτε σας απασχολεί για τα πεζά θέματα της καθημερινότητας. Το παρελθόν επιστρέφει με τη μνήμη ενός προσώπου από τον ερωτικό σας τομέα που μερικές φορές σας λείπει πολύ.

Ιχθύς

Την πρόθεσή σας να μάθετε τι κρύβει μέσα του, ή τι σας κρύβει ο σύντροφός σας, θα τον ενοχλήσει σήμερα και ίσως γευτείτε την απότομη αντίδρασή του. Αυτό θα συμβεί, γιατί η δική σας ανασφάλεια σας βάζει στη διαδικασία να τον ψάξετε κι αυτό δε δείχνει εμπιστοσύνη. Ένα φιλικό σας πρόσωπο σας ζητά να μεσολαβήσετε ώστε να έχει πρόσβαση στους χώρους που κινήστε. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να το κάνει για να σας γνωρίσει καλύτερα, να μάθει τους τρόπους και τις συνήθειές σας και να καταφέρει να σας φέρει στην αγκαλιά του, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση ή είστε αδέσμευτοι.

Πηγή: oroskopos.tv