Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου;
Ζώδια 05.08.2020 06:52
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου; Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις ζωδίων της ημέρας, Τετάρτης 5 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα δυσκολευτείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχει κάποια κατάσταση που πρέπει να την διαχειριστείτε με τον σύντροφό σας, θα είστε περισσότερο εριστικοί από ότι συνήθως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ αυτό μπορεί να εκνευρίσει τον σύντροφό σας, την ίδια στιγμή θα έχετε εσείς το πάνω χέρι –τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, για αυτό μην το παρακάνετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό σας θα επικεντρωθεί στην κοινωνική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ίσως απολαύσετε τις όμορφες συζητήσεις με τους φίλους σας περισσότερο από ότι συνήθως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα παρευρεθείτε σε συναντήσεις που θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε νέα άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πιθανό ένας συγγενής ή κάποιο οικογενειακό πρόβλημα να επηρεάζει την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα συνεχίσετε να βιώνετε οικογενειακή ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε τόσο κουρασμένοι που δεν θα έχετε καν την όρεξη να βγείτε σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε αρκετά ενθουσιασμένοι αυτή την εβδομάδα, για ένα πιθανό ταξίδι που σχεδιάζετε με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συζητάτε για μια ρομαντική απόδραση που πιστεύετε πως θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη σχέση σας -όμως θα υπάρξει αρκετό οικονομικό άγχος για αυτό το ταξίδι.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα έχετε το κίνητρο να βελτιώσετε την επικοινωνία στη σχέση σας αυτή την εβδομάδα. Αυτά τα 4 ζώδια επηρεάζει το φεγγάρι του Αυγούστου.

e-radio.gr

αστρολογικές προβλέψεις 2 Αυγούστου

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 3 έως 9 Αυγούστου 2020

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια

ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Αυτή η κάρτα δείχνει πως υπάρχει γύρω σου έντονη γλωσσοφαγιά. Κάποια πρόσωπα λοιπόν από το περιβάλλον σου δεν είναι τόσο καθαρά απέναντί σου και είτε βάζουν λόγια στο πρόσωπο που είσαι, είτε βάζουν λόγια και για τους δυο σας. Χρειάζεσαι λοιπόν ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης δίπλα σου για να σε κατευθύνει. Ίσως να είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ

Αν είσαι γυναίκα, κάποια φίλη δεν είναι τόσο καθαρή όσο νομίζεις, ίσως προσπαθήσει να πάρει από εσένα πληροφορίες για ένα πρόσωπο που αρέσει και στις δυο σας. Αν είσαι άντρας φρόντισε να μην δίνεις ψεύτικες ελπίδες σε ένα πρόσωπο που έχει γοητευτεί από εσένα. Είναι όμως ακόμα ρευστές οι καταστάσεις, είτε άντρας, είτε γυναίκα, έτσι μάλλον θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα της Σελήνης πάντα προμηνύει εναλλαγές και αλλαγές, τόσο στη διάθεση μεταξύ σας, όσο και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεστε ως ζευγάρι. Το σίγουρο είναι ότι κάποιες υποθέσεις σου προκαλούν ανασφάλεια και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς ώστε να διατηρήσεις όσα έχετε χτίσει. Είναι πολλά τα δεδομένα, ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σου λέει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είσαι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός/ή και δεν έχεις κατασταλάξει πλήρως στο τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Μάλιστα μόλις συναντήσεις ένα νέο πρόσωπο που σου δείχνει ενδιαφέρον, αμέσως κάνεις το λάθος να προσκολληθείς πάνω του, από την λαχτάρα σου να δώσεις κάπου… συναίσθημα. Αν όμως εσύ θέλεις ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, τότε ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σου λέει πώς να πάρεις αυτό που θες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα του Βουνού δείχνει άνοδο αλλά μέσα από κάποιες δυσκολίες. Αυτό στην ερωτική σου σχέση σημαίνει ότι καλείσαι να αναλάβεις και ευθύνες του συντρόφου σου, που αυτός μπορεί να μην τα καταφέρνει και γενικότερα αν θες τα πράγματα να προχωρήσουν καλείσαι εσύ να κάνεις την σκληρή δουλειά. Προσπάθησε λοιπόν να δεις με διαφορετικό μάτι τα πράγματα και να ακούσεις τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Υπάρχει ένα πρόσωπο στον ορίζοντα που υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά μπορεί να χρειάζεται είτε να μεσολαβήσει ένα διάστημα, είτε να κάνεις εσύ αρκετά βήματα ώστε να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ σας. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αφού καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η κάρτα είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι πως υπάρχουν κακόβουλες κινήσεις που στόχο έχουν να βλάψουν την σχέση σου, έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν αυτή την εβδομάδα, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που κάνουν κινήσεις ώστε να… «χαλάσουν» αυτό που έχετε. Βεβαιώσου επίσης ότι το ταίρι σου είναι εντάξει απέναντι σε όλα… Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να καταλάβεις ακριβώς τι συμβαίνει.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Εκεί που έχεις κάνει μια καλή γνωριμία, κάποιο τρίτο άτομο (που πιθανώς και να νιώθει ζήλια ή κατωτερότητα απέναντί σου) επεμβαίνει σαν εμπόδιο και σου σταματάει αυτή την γνωριμία που βρίσκεται σε εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη εβδομάδα καλυτερεύουν τα πράγματα, θα σου τα πει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα του Παιδιού επαναλαμβάνεται στο ρίξιμο και αυτής της εβδομάδας, έτσι τα μαθήματα και τα μηνύματα συνεχίζονται! Έχεις την ανάγκη πάντως να χαρείς και να διασκεδάσεις, να αφεθείς και να νιώσεις όμορφες στιγμές. Αυτό σαφώς δεν είναι κακό, αρκεί να μην παρασυρθείς σε παιδιάστικα πείσματα και…. «μούτρα» ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Η εβδομάδα αυτή πάντως ανάβει και πάλι τη φλόγα ανάμεσα σας.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Είσαι έτοιμος/έτοιμη να ριχτείς και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι. Αν αυτό σε φοβίζει να θυμάσαι πως πάντα οι σχέσεις είναι ένα παιχνίδι, ποιος θα κάνει την σωστή κίνηση, ποιος θα κάνει τον άλλον να… «κολλήσει». Στην αγάπη όμως όλοι είναι νικητές! Αν αυτές οι πληροφορίες δεν σου αρκούν, τότε συζήτησέ το με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή την εβδομάδα κάποιες εξωτερικές υποθέσεις (όπως τα επαγγελματικά ή άλλα θέματα) επισκιάζουν την σχέση σου και φέρνουν γκρίνια. Μπορεί να ήθελες να έχετε περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν και αυτό κάπως φέρνει σύννεφα στις σχέσεις σας. Επίσης, μπορεί να νιώθεις πως το ταίρι σου σε παραμελεί. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα σε καθοδηγήσει στο πώς να οριοθετήσεις καλύτερα την σχέση σου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα δεν φέρνει σπουδαίες αλλαγές στα προσωπικά σου, κυρίως γιατί αυτή την περίοδο συμβαίνουν και άλλα παράλληλα στην ζωή σου. Αν όντως έρθει μια νέα γνωριμία, αρχικά μάλλον θα σε παιδέψει και θα πρέπει να κάνεις πολλά βήματα στην αρχή. Πιθανώς όμως να μην έχεις ξεπεράσει μια παλιά αγάπη… Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να ξέρεις πώς θα κινηθείς.

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Νιώθεις μια στασιμότητα στην σχέση σου και αυτό σε προβληματίζει, σαν να μην τρέχουν τα πράγματα με τον ρυθμό που θα ήθελες και μάλλον η αιτία γι’ αυτό είναι πως το ταίρι σου… τεμπελιάζει και αφήνει εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποια στιγμή όμως αυτό σε κουράζει. Συμβουλέψου λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας το 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να χειριστείς τα πράγματα!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Έχεις άλλες προτεραιότητες αυτές τις ημέρες και έχεις διάφορες υποχρεώσεις, όμως μπορεί ένα μελαχρινό πρόσωπο να σου κινήσει το ενδιαφέρον. Μην βιαστείς να ρίξεις… άγκυρα στο λιμάνι του, ίσως ψάχνει κάτι πιο περαστικό. Την συνέχεια όμως την ξέρει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Η κάρτα του Ήλιου είναι από τις πιο θετικές της τράπουλας, έτσι ήρθε η ώρα να χαρείς λίγο ακριβώς αυτό: τον καλοκαιρινό ήλιο με το ταίρι σου. Παράλληλα, κάποιες επιτυχίες που έχεις σε άλλους τομείς (άσχετους με την σχέση), ανεβάζουν το ηθικό σου και την ψυχολογία σου, κάτι που είναι επιδρά θετικά και στην σχέση. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, τις έχει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αν είσαι γυναίκα, τότε ένα λαμπερό αντρικό πρόσωπο σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και μπορεί να θελήσει να σε κατακτήσει. Αν είσαι άντρας, τότε θέλεις να λάμψεις και να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου, που το θες μόνο για σένα. Θα σου τα πει αναλυτικά και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Οι ευχάριστες καταστάσεις συνεχίζονται και μάλιστα αναλαμβάνεις δράση ώστε να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας μέσα στην σχέση, αν είχατε κρατήσει και οι δυο πιο απόλυτη στάση στις απόψεις σας. Τώρα γίνεσαι πιο ομιλητικός/ή και κερδίζεις το ταίρι σου με τα επιχειρήματά σου. Αν για κάποιο λόγο ο/η σύντροφός σου λείπει, μπορείς να κρατήσεις την φλόγα στην σχέση ζωντανή στέλνοντας τα μηνύματά σου!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα σου φέρνει κάποιο σημαντικό μήνυμα. Αν είχες ήδη κάποιο πρόσωπο που είχε δείξει το ενδιαφέρον του για σένα, τότε σίγουρα μέσα στην εβδομάδα ανταλλάσσετε μηνύματα! Αν πάλι είσαι εντελώς ανοιχτός/ή για νέα πρόσωπα, τότε κάνεις φλερτ, επικοινωνείς και σίγουρα τα πουλιά - το σύμβολο δηλαδή της κάρτας- σου φέρνουν νέα! Μπορεί να έρχονται από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ο οποίος έχει τις απαντήσεις που αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν τον τελευταίο καιρό έχεις μία όμορφη ερωτική ζωή, θα συνεχίσεις να ζεις σε αυτούς τους ρυθμούς και θα τους απολαμβάνεις όλο και περισσότερο. Αν είσαι άντρας Αιγόκερως, μια γυναίκα παίζει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Είτε η γυναίκα στην σχέση σου, είτε μια γυναίκα από το περιβάλλον της συντρόφου σου επηρεάζει θετικά αυτή την περίοδο τα πράγματα. Αν είσαι γυναίκα, άκου προσεκτικά τις γυναίκες γύρω σου, όπως και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γιατί σου δίνουν συμβουλές που σε βοηθούν να ζήσεις ακόμα πιο έντονα αυτή την ωραία για σένα περίοδο.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Σε ένα ανοιχτό μέρος πιθανώς να κάνεις μια νέα γνωριμία χάρη σε μια γυναίκα από τον κύκλο σου. Επιδίδεσαι σε έντονο φλερτ και πολύ πιθανό μέσα από αυτό να βγει μια γνωριμία που να οδηγήσει σε σχέση σε επόμενο χρόνο. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο σε βοηθά να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο για να το κάνεις. Ο χρόνος είναι πολύτιμος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις πέρα από κάποιες αυταπάτες που τρέφεις για τον εαυτό σου ή για την σχέση σου. Πιθανώς να ανακαλύψεις κάποιες συνομιλίες ή δικές σου συνομιλίες να έρθουν στο φως και αυτό να επηρεάσει δυσμενώς τη σχέση σου. Ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο θα μπορούσε να σε συμβουλέψει τι να προσέξεις, και πώς να κινηθείς ώστε να μην χάσεις έδαφος, αλλά και να προλάβεις ανατροπές!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχει φλερτ με κάποιο πρόσωπο περισσότερο… γραπτώς, ωστόσο όσο προχωρούν οι μέρες βλέπεις κάποια απροθυμία από μέρους του να βρεθείτε και από κοντά, ενώ μπορεί να έχετε διαφωνίες σε κάποια ζητήματα. Είναι πολλά τα δεδομένα, και τα πράγματα είναι ρευστά, στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο ο προσωπικός σου αστρολόγος όμως σε βοηθά να ξεδιαλύνεις το τοπίο..

ΙΧΘΥΕΣ: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Το ταίρι σου έχει πολλά στο μυαλό του αυτό το διάστημα και περνά δύσκολες στιγμές με πράγματα που δεν αφορούν άμεσα τη σχέση, αλλά έχει έμμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σας. Είναι η ώρα λοιπόν που πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητα του χαρακτήρα σου και να φερθείς έξυπνα, χωρίς να παρασυρθείς σε καβγάδες με το ταίρι σου. Έχε τον νου σου όμως μήπως κάποιο πρόσωπο τον περιτριγυρίζει επί σκοπού, σιγουρέψου ρωτώντας τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο..

ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο μοναχική για σένα και προτιμάς να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να δεις τι έμαθες από προηγούμενες σχέσεις σου και τι ζητάς από το τώρα μιας σχέσης. Αν υπάρξει κάποιο νέο φλερτ, μην βιαστείς να ενδώσεις. Περίμενε.

Πηγή: astropedia.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζόρικη η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου (3-9/8) - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Καμπανάκι από τη Βίκυ Παγιατάκη γι' αυτή την εβδομάδα (2-8/8) - Η Πανσέληνος φέρνει τα πάνω κάτω

Share