Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί για την εβδομάδα (9-15/8) - Έρχονται ζόρια γι' αυτά τα δύο ζώδια

Μεγάλη προσοχή σας αφορά!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί για την εβδομάδα (9-15/8) - Έρχονται ζόρια γι' αυτά τα δύο ζώδια
Ζώδια 10.08.2020 16:35
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Μέσα από τις καθιερωμένες προβλέψεις που έκανε για αυτή την εβδομάδα (9-15/8), η Βίκυ Παγιατάκη θέλησε να προειδοποιήσει δύο συγκεκριμένα ζώδια, για τα οποία πρόκειται να έρθουν μεγάλα ζόρια τα οποία θα κληθούν να διαχειριστούν τις επόμενες μέρες.

Τα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δυσκολεύονται, αλλά και από αυτούς μόνο οι Κριοί και οι Ζυγοί έχουν το μεγαλύτερο βάρος ή τους περιορισμούς. Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν μικρή εύνοια σε οικονομικά και σχέσεις, ενώ οι Αιγόκεροι γλιτώνουν με μικρότερο κόστος, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις.

Αυτές είναι οι προειδοποιήσεις της Βίκυς Παγιατάκη γι΄αυτή τη βδομάδα (9-15/8)

Κριός

Mε μια ιδιαίτερη δυναμική έρχεται η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου για εσάς, αφού από το Σάββατο το βράδυ ο Αρης, που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας από τις 29 Ιουνίου, υποδέχεται τη Σελήνη. Τι σημαίνει αυτό;

Αποφασιστικότητα στο να εγκαινιάσετε έναν πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο σκέψης και δράσης, προκειμένου να περιοριστούν κάποια από τα αρνητικά που φρενάρουν τη ζωή σας. Αυτό όσον αφορά εσάς, αλλά η σύνοδος αυτών των δύο ουράνιων σωμάτων μπορεί να φέρει και κάτι θετικό που θα γλυκάνει κάπως την πίεση που περνάτε και που δεν είναι μικρή.

Τις δικές του προβλέψεις για την εβδομάδα που ακολουθεί έκανε και ο Κώστας Λεφάκης. Δείτε εδώ αναλυτικά ποια ζώδια προειδοποιεί.

Ταύρος

Eπειδή όλη αυτή η εβδομάδα έχει ένα καλό υπόβαθρο πάνω στο οποίο μπορείτε κατά κάποιον τρόπο να οικοδομήσετε «πράγματα», μην αργοπορήσετε να περάσετε στη δράση. Επειδή ήδη από τις 6 Αυγούστου και μετά ο Ερμής βρίσκεται σε όχι και τόσο αβανταδόρικη σχέση με εσάς, οφείλετε να είστε περισσότερο παρατηρητικοί αλλά και να μετράτε τα λόγια σας.

Ακόμα, να μη μεταφέρετε αλλά και να μην υιοθετείτε κάθε είδους σχόλια. Τον νου σας επίσης στο ∆ιαδίκτυο, σε κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, ταξίδια και μετακινήσεις. Οικονομικά και αισθηματικά καλύτερα από όλα αυτά.

Δίδυμοι

Eίναι αρκετές οι ενδείξεις που λένε ότι τόσο αυτή η εβδομάδα αποτελούν το καλύτερο κομμάτι του Αυγούστου, γι’ αυτό εσείς σαν παιδιά του... γοργοπόδαρου Ερμή δεν πρέπει να χάσετε χρόνο. Για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και χρόνο για... προσεγμένες κοινωνικότητες, γνωριμίες, χαρές και ταξιδάκια.

Ακόμα και οι πιο πνιγμένοι από τα διάφορα προβλήματα οφείλετε να βρείτε τρόπο και χρόνο για να τα περάσετε και λίγο καλά. Η Νέα Σελήνη, επίσης στις 19, στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να βάλει τη σφραγίδα σε ό,τι θετικό μπορεί να σας προσφέρει αυτός ο μήνας.

Καρκίνος

Aν έχετε γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο έχετε περισσότερους λόγους να είστε λίγο πιο αισιόδοξοι αλλά και πιο αποτελεσματικοί σε αυτά που επιδιώκετε, μια που τα βάρη και τα εμπόδια είναι πιο μειωμένα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και δη στο τρίτο δεκαήμερο αντιμετωπίζετε και ψυχικά και πρακτικά μεγαλύτερες δυσκολίες.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πολλαπλασιάζουμε την προσπάθεια, αλλά μην περιμένοντας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απλώς επιστρατεύουμε υπομονή και δεν παραδίδουμε τα όπλα.

Λέων

Η περίοδος των γενεθλίων σας συνεχίζεται. Χρόνια σας πολλά και καλά και μην ξεχνάτε ότι τόσο το καλοκαίρι όσο και το φθινόπωρο σε γενικές γραμμές προσφέρονται για μεγαλύτερη αλλά και κάπως πιο εύκολη αξιοποίηση παντού.

Αυτή η εβδομάδα είναι κάπως πιο στρωτή συγκριτικά με την προηγούμενη, ιδιαίτερα από το μέσον της και μετά, και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κινηθείτε με μια μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα. Ο Ερμής παραμένει στο ζώδιό σας κομίζοντας φρέσκες ιδέες αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε πιο επωφελείς αλλά και ευχάριστους συνδυασμούς.

Παρθένος

O Aύγουστος, ακόμα και αν δεν καταφέρει να τακτοποιήσει πολλά από τα θέματα και τα προβλήματα που σας απασχολούν, τουλάχιστον δεν θα συσσωρεύσει καινούργια. Οι δυσκολίες είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αντιμετωπίσιμες, γι’ αυτό και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες και να αλλάξετε ό,τι δεν προχωράει.

Αυτό βεβαίως θα το καταφέρετε περισσότερο από τις 21 και μετά, με το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιό σας. Η εβδομάδα αυτή είναι πιο εύκολη, πιο βατή και πιο αποδοτική έως το μέσον αλλά και στο τελείωμά της.

Βίκυ Παγιατάκη προβλέψεις

Ζυγός

Mε τα πάνω και τα κάτω του αυτός ο περίεργος Αύγουστος και αυτό γιατί ακόμα και στις καλές του στιγμές δεν παύει να υπάρχει η ανασφάλεια αλλά και η αμηχανία. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί μέσα στον Οκτώβριο, και δη στο τρίτο δεκαήμερο, αυτού του είδους τα συναισθήματα μπορεί να είναι και πιο έντονα.

Βλέπετε, ο Κρόνος αυτή την εποχή επηρεάζει κάπως ακόμα το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αλλά περισσότερο εσάς. Οσοι έχουν γεννηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο σίγουρα δεν περνούν... μήνα του μέλιτος, αλλά μπορούν να μπαλώνουν παλιές πληγές.

Σκορπιός

Σας ζορίζει και σας μπερδεύει αρκετά ο Ερμής που βρίσκεται στον Λέοντα -και θα βρίσκεται ακόμα έως τις 20 Αυγούστου-, αλλά από την άλλη βοηθάει η Αφροδίτη. Ας δούμε, λοιπόν, από πού προκύπτει η πίεση, η ανακατωσούρα, η ενόχληση ή η καθυστέρηση και πού θα έχετε περισσότερο τον νου σας.

Συμφωνίες, συμβόλαια, αιτήσεις, Διαδίκτυο, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, κάρτες, λογαριασμοί, αποδείξεις, σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια, ΜΜΕ και παιδιά. Υπάρχει όμως και η καλή πλευρά των πραγμάτων και αυτή περιλαμβάνει σχέσεις τα αισθηματικά, τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας.

Τοξότης

Η γνωστή προτροπή που λέει ότι το γοργόν και χάρη έχει μπορεί να έχει εφαρμογή περισσότερο από το ξεκίνημα έως και το μέσον αυτής της εβδομάδας. Γενικότερα όμως και έως και τις 21 Αυγούστου θα μπορέσετε να... παίξετε μπάλα κάπως πιο άνετα και πιο εποικοδομητικά παντού, γι’ αυτό κάντε πρόγραμμα, αλλά φροντίστε και στον βαθμό του δυνατού να το υλοποιήσετε και να μην αναβάλετε.

Βοηθητικότατος ο Ερμής έως και την 21η του μηνός, προσφέρεται για προτάσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, Διαδίκτυο, σπουδές, έντυπα και έγγραφα, μετακομίσεις και ταξίδια.

Αιγόκερως

Δεν σας χαρίζεται τίποτα και όλα πληρώνονται, και μάλιστα ακριβά. Αυτό πια το έχετε εμπεδώσει, ιδιαίτερα από τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 που ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος πέρασε για μια επίσκεψη -που ακόμα διαρκεί- στο ζώδιό σας και βέβαια θα τραβήξει ακόμα έως τα μέσα Δεκεμβρίου του 2020.

Η... Ιλιάδα και η Οδύσσεια σε ένα πακέτο. Μάχες, ήττες, αλλά και κάποιες ακριβά πληρωμένες νίκες. Η παρουσία του Δία επίσης στο ζώδιό σας έως τον Δεκέμβριο θα είναι βοηθητική και παρηγορητική στις δύσκολες στιγμές. Πολύ απλά θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε ως λύση του... παρά πέντε εκεί που δημιουργείται το πρόβλημα.

Υδροχόος

Η πρώτη εβδομάδα μετά την Πανσέληνο με κάποιες πιο καθαρές εικόνες στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας αλλά και με κάπως καλύτερες συνθήκες, και αυτό θα βοηθήσει στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας.

Υπάρχει βεβαίως ο Ερμής που βρίσκεται σε κόντρα με το ζώδιό σας -και αυτό θα συμβαίνει έως τις 20 Αυγούστου-, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει κάποια μπερδέματα, καθυστερήσεις και «αρρυθμίες». Οφείλετε, λοιπόν, μέχρι τότε να είστε περισσότερο παρατηρητικοί παντού και να μετράτε τα λόγια σας πριν τα εκστομίσετε.

Ιχθύες

Ανασκουμπωθείτε γιατί το μέσον του Αυγούστου δεν πρέπει να χαθεί με τίποτε. Θα λέγαμε ότι τόσο αυτή η εβδομάδα όσο και το ξεκίνημα της επόμενης είναι από πολλές απόψεις το καλύτερο κομμάτι του μήνα αυτού. Αν εργάζεστε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας αποδίδουν καρπούς και αυτοί μπορεί να είναι οικονομικοί αλλά και ψυχικής ικανοποίησης.

Αν όμως ξεκουράζεστε, δεν θα ήταν άσχημα κάτω από την ομπρέλα να κάνετε και κάποια σχέδια επί χάρτου. Οι ιδέες που μπορείτε να κατεβάσετε ή οι πληροφορίες που θα συλλέξετε έως τις 20 Αυγούστου αξίζουν τα λεφτά τους.

Πηγή: ethnos.gr

Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα (10/8)

ΚΡΙΟΣ

Πολλή σωματική και πνευματική ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί σήμερα προς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο!

ΤΑΥΡΟΣ

Στη δουλειά όλοι περιμένουν να κάνετε την επόμενη κίνησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε από αυτούς που δεν χρειάζεται να προσέχουν για τη σιλουέτα σας, είστε τυχεροί. Αφήστε όμως και τους άλλους να αγιάσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα μπορεί να περιλαμβάνει κάποια τηλεφωνήματα και ίσως κάποιες δουλειές εξωτερικές. Οπλιστείτε με υπομονή!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στο φαγητό, μην το παρακάνετε. Και προσοχή στο αλκοόλ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα περάσετε μια περίοδο ανασφάλειας, όμως μην το δείξετε στον σύντροφό σας – να είστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα αυτήν την περίοδο, ενώ θα χρειαστεί να είστε πιο ευέλικτοι για να αντιμετωπίσετε κάποιες παρεξηγήσεις και συνεννοήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να θυμάστε να χαλαρώνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια, επαφές και γνωριμίες. Αυτές τις μέρες κάντε ένα δώρο στον αγαπημένο σας άνθρωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε ταξιδιωτικούς οδηγούς σήμερα γιατί έχετε ήδη αρχίσει να δουλεύετε ένα ταξιδάκι στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε πολλά να περιμένετε. Προχωρήστε και διασκεδάστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρέπει να χειριστείτε με σωστό τρόπο τα επαγγελματικά σας, καθώς θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θερίζει» η Πανσέληνος του Αυγούστου - Τα 3 ζώδια που θα ζοριστούν στα ερωτικά τους

Προσοχή! Η "μαύρη" Πανσέληνος του Αυγούστου χτυπά αυτά τα τέσσερα ζώδια

Share