Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου;
Ζώδια 14.08.2020 06:47
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις της ημέρας, Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις ζωδίων της ημέρας, Παρασκευή 14 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Φυσικά είναι σημαντικό να σκέφτεστε τους άλλους, αλλά προσέξτε μην αρχίσετε να παίρνετε τα πάντα πολύ στα σοβαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να τα βρείτε με τους άλλους κάπου στη μέση ή ακόμη και να κάνετε μεγαλύτερες υποχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας απογευματινός περίπατος ή μια γρήγορη έξοδος μετά τη δουλειά θα σας φέρει σε επαφή με μερικά καινούργια, χαριτωμένα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αργότερα μέσα στη μέρα, η ενέργεια σας είναι πιο κατάλληλη για εργασιακά ζητήματα και προσπάθειες να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Ηρθε η στιγμή να ρίξετε μια ματιά στα βαθύτερα συναισθήματα σας και να αφήσετε μερικά να αναδυθούν στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να μην αισθάνεστε ιδιαίτερα ανεβασμένοι πνευματικά, οπότε κάντε κάτι προκειμένου να συνδεθείτε με άλλα άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Νωρίς σήμερα, θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να διαχειριστείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία ευνοείται πολύ για εσάς τώρα αλλά όχι το επιδέξιο, αιχμηρό, αυθόρμητο είδος στο οποίο έχετε συνηθίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να αφιερώνετε την καρδιά σας σε ένα πρόσωπο ενώ δεν σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι μπορεί να χάσετε κάποιο άλλο ακόμη καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαβόητη μακροχρόνια ισορροπία σας μπορεί να μην λειτουργεί καλά για εσάς τώρα, καθώς η μια πλευρά απαιτεί περισσότερη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αργότερα μέσα στη μέρα, όλοι θα είναι χαρούμενοι που βρίσκονται κοντά σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Βάλτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις σε μια σειρά και χειριστείτε οποιοδήποτε ερωτικό ζήτημα το πρωί, όταν η ενέργεια σας σας κάνει δεκτικούς. Η "μαύρη" Πανσέληνος του Αυγούστου χτυπά αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Πηγή: e-radio

Ζώδια προβλέψεις ημέρας

Ξέχνα το ζώδιό σου, βρες τη Σελήνη σου και μάθε περισσότερα για σένα

ΚΡΙΟΣ

Όσοι έχουν Σελήνη στον Κριό, δεν φοβούνται να είναι κακοί, άγριοι και διεκδικητικοί όταν χρειαστεί. Έχετε επίσης στο αίμα σας την αμαρτία! Τρελαίνεστε να εκφράζεστε με το σώμα σας και θέλετε να περνάτε πάνω από όλα καλά. Όμως, δεν φοβάστε να ρισκάρετε, είτε πρόκειται για τη μόδα, τη μουσική, επιλογές στη ζωή σας κλπ.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σύγκριση με τους άλλους, ενδιαφέρεστε περισσότερο και πάνω από όλα για τη συνέπεια. Συνέπεια στα λόγια, στις υποσχέσεις, στους στόχους. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά τείνετε να παραμείνετε με την ίδια εμφάνιση χωρίς να πειραματίζεστε. Οι προτιμήσεις σας στη μόδα τείνουν να είναι λίγο περισσότερο συντηρητικές απ'ο,τι θα έπρεπε. Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς να ρισκάρετε για τα πράγματα, είτε πρόκειται για την καρδιά σας είτε για μια δουλειά. Ο κορυφαίος στόχος σας στη ζωή είναι η ισχυρή συναισθηματική ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πρώτοι στη διασκέδαση, στο κουτσομπολιό και την καλοπέραση! Όμως, σκέφτεστε πάρα πολύ, και πολλές φορές μπλέκεστε στα διλήμματά σας. Έχετε πολλούς φίλους, κάτι που για εσάς είναι απαραίτητο καθώς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς να μοιράζεστε τις σκέψεις σας. Εκτός από αυτό, είστε επίσης πολύ δημιουργικοί, ευφάνταστοι και μπορείτε να βγείτε από αυτόν τον κόσμο απλά και μόνο με τη σκέψη σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το νερό είναι ένα πολύ ισχυρό στοιχείο και είστε σαν τα κύματα, μία πάνω μία κάτω. Τα συναισθήματα σας δεν είναι μόνο κάτι που δείχνετε - τα φοράτε στο μανίκι σας- σας άγουν και σας φέρουν. Η οικογένειά σας και η εpωτική σας ζωή είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Το χάρισμα σας λάμπει φωτεινότερα από τον ήλιο. Όλοι γύρω σας γνωρίζουν την παρουσία σας και θέλουν να σας γνωρίσουν όταν είστε σε έναν χώρο. Δεν πρέπει να αγνοήσετε τη δύναμή σας! Είτε είναι αυτό που φοράτε είτε αυτό που λέτε, οι άνθρωποι σας δίνουν προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τίποτα στη ζωή σας δεν είναι μακριά από τα πρότυπά σας. Στην πραγματικότητα, σχεδιάζετε τα πάντα σύμφωνα με αυτό που θέλετε. Αν και αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό, έχετε την τάση να κάνετε τεράστια, θέματα που είναι ασήμαντα. Είστε τελειομανείς και εργασιομανείς!

ΖΥΓΟΣ

La dolce vita για εσάς! Με την Αφροδίτη ως κυβερνήτη του ζωδίου σας, οι αισθήσεις και το ένστικτό σας είναι στο ζενίθ. Η προτίμησή σας στη μόδα, την τέχνη, την διακόσμηση και το καλό φαγητό είναι πάνω από το μέσο όρο. Έχετε επίσης μια ισχυρή σχέση με τους ανθρώπους, καθώς ζείτε για να έχετε πολλούς φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε έναν ολόκληρο δικό σας κόσμο σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλον εκεί έξω. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα ζώδια, η ενέργειά σας είναι πολλή, πολύ ισχυρή και ο καθένας μπορεί να την αισθανθεί! Το χάρισμα σας όποιο κι αν είναι αυτό, αν βρει έδαφος, μπορεί να σας κάνει τον πιο πετυχημένο στον τομέα σας. Όταν πρόκειται για φιλία και ρομαντισμό, η πίστη είναι μέσα στο DNA σας. Δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν να σας προδώσει, καθώς η εμπιστοσύνη είναι για εσάς το Α και το Ω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φαντασία σας είναι απεριόριστη. Η αυτο-έκφρασή σας είναι το παν, ο καθένας μπορεί να αισθανθεί την τεράστια ενέργειά σας. Οι άνθρωποι θέλουν αμέσως να είναι ένα μέρος της ζωής σας, καθώς αναζητούν αυτή τη λάμψη σας. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγετε να κάνετε δουλειές που απαιτούν επικοινωνία, έχετε πολλούς φίλους και βγαίνετε πολύ έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πείσμα είναι στο αίμα σας. Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς μεγάλες προσδοκίες και πιστεύετε βαθιά πως η αυτοπεποίθηση είναι ο τρόπος να πετύχετε στη ζωή. Λατρεύετε να δουλεύετε καθώς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς να είστε παραγωγικοί. Η αποτελεσματικότητα είναι ένας από τους κορυφαίους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως και άλλα παιδιά του ζωδιακού κύκλου, ζείτε για να αναγνωριστεί το ταλέντο σας, η ικανότητά σας. Θέλετε να αλλάξετε το παιχνίδι, είτε πρόκειται για μόδα, είτε για πολιτική, είτε για μουσική. Δεν ακολουθείτε τους κανόνες - τους φτιάχνετε! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσες πολλές στιγμές στη ζωή σας είναι τόσο αξέχαστες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε τόσο ονειροπόλοι που μόνο δημιουργικά μπορείτε να εκφραστείτε! Όπως τα ψάρια στο νερό, έχετε υψηλή ευαισθησία και το περιβάλλον σας επηρεάζει εύκολα. Μπορείτε να αισθανθείτε και να σκεφτείτε βαθύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Τα ένστικτά σας είναι το ατού σας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί για την εβδομάδα (9-15/8) - Έρχονται ζόρια γι' αυτά τα δύο ζώδια

«Θερίζει» η Πανσέληνος του Αυγούστου - Τα 3 ζώδια που θα ζοριστούν στα ερωτικά τους

Share