Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου - Προβλέψεις ζωδίων μέχρι τις 6/9!

Αναταράξεις σε οικονομικά και συναισθηματικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου - Προβλέψεις ζωδίων μέχρι τις 6/9!

Η Άση Μπήλιου μέσα από το νέος της site, asibiliou.gr μοιράστηκε μαζί μας τις αστρολογικές της προβλέψεις από σήμερα μέχρι και τις 6/9!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν σε οικονομικά και επαγγελματικά; Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος; Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Και να που φτάσαμε αισίως στον μήνα Σεπτέμβριο, ο οποίος ξεκινά με μια θετική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, μια όψη που μας βοηθά να εμβαθύνουμε στα θέματα που μας απασχολούν και να ανακαλύψουμε λεπτομέρειες που μας διέφευγαν. Στις 2/9, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια τα τρωτά σημεία των σχέσεων, ενώ δημιουργεί συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες. Οι ελλείψεις σε συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο υπερτονίζονται κι από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων την ίδια ημέρα. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες βοηθητικές -ταυτόχρονα- όψεις, που απαλύνουν λίγο τις δύσκολες επιρροές, όπως το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το οποίο ενισχύει τη διαίσθηση και την αντίληψη μας, αλλά και την επιθυμία να απελευθερωθούμε από πιεστικές καταστάσεις.

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, στις 3/9, μας φέρνει σε επαφή με την πραγματικότητα και μας δίνει τις λύσεις, αρκεί να σκεφτόμαστε πρακτικά. Έντονα ερωτικό το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 4/9, δημιουργεί πάθη και αυθόρμητες εκδηλώσεις, τις οποίες εκφράζουμε μέσα από το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη την ίδια ημέρα. Ωστόσο, η ημέρα χρειάζεται προσοχή, καθώς είμαστε πιο πρόθυμοι να έρθουμε σε ρήξη και να τσακωθούμε για ψύλλου πήδημα.

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έχουμε και δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές. Στις 5/9 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, ο οποίος αγαπά τις κοινωνικές επαφές, τις διπλωματικές κινήσεις, την ιδέα του έρωτα, επιζητά τη δικαιοσύνη και ζυγίζει όλες τις επιλογές του. Στις 6/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του λαμπερού Λέοντα, μια θέση που μας γεμίζει με ζεστά και γενναιόδωρα αισθήματα, αλλά και μπόλικες δόσεις δράματος. Καλή εβδομάδα!

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου μέχρι και τις 6/9 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη και σειρά όσα έχετε αναλάβει, με στόχο να είστε και παραγωγικοί και συνεπείς. Από την άλλη, μπορεί η Πανσέληνος στις 2/9 να σας δημιουργεί τάσεις φυγής ή να νιώθετε κόπωση και την επιθυμία να ασχοληθείτε μόνο με τα προσωπικά σας ζητήματα, χωρίς πολλές επαφές με άλλους. Εάν έως τώρα παραμελούσατε τις υποχρεώσεις σας, με την αντίθεση Αφροδίτης στον Καρκίνο και Κρόνου στον Αιγόκερω στις 2 Σεπτεμβρίου ταυτόχρονα με την Πανσέληνο, δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο άτομο που θα δοκιμάσει την αυτοπεποίθηση σας ή θα αμφισβητήσει την αξία σας σε κάποιον τομέα. Η πρόκληση, βέβαια, θα σας κάνει να αντιληφθείτε την ανάγκη σας για κοινωνική αποδοχή και αναγνώριση, αλλά και να βρείτε τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, ώστε να μην εκτίθεστε. Από την άλλη, εάν έχετε εργαστεί υπεύθυνα έως τώρα, τις ημέρες αυτές θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω. Προτιμήστε να διαθέσετε τον προσωπικό σας χρόνο σε άτομα, που έχουν να σας δώσουν κάτι σε πνευματικό επίπεδο, που μπορούν να σας καθοδηγήσουν με τις εμπειρίες τους και να σας δώσουν συμβουλές που θα σας ωφελήσουν. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 και της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 6/9, αναζωογονούν τη διάθεση σας και μαλακώνουν τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, κάνοντας σας πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς. Από τις 6/9 ξεκινά μια πιο ερωτική περίοδος με ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία και κοινωνική επαφή, αλλά και την επιθυμία κατανόησης και υποστήριξης από τον άνθρωπο σας και τους γύρω σας. Η μεγαλύτερη πρόκληση έρχεται όταν στις 2 Σεπτεμβρίου, ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου δέχεται πιέσεις από τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Δεν αποκλείεται να λάβετε πληροφορίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση ή να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά. Στις 2/9 πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, που οπωσδήποτε φορτίζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Στην παρούσα φάση, είναι σημαντικό να δείτε την πραγματικότητα όσο κι αν σας δημιουργούνται ανασφάλειες, διότι έτσι θα μπορέσετε να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις ή να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση, σχέση ή συνεργασία και να απελευθερωθείτε. Άλλωστε, οι αρμονικές όψεις του Ερμή στην Παρθένο με τον Πλούτωνα, Κρόνο και Αφροδίτη, σας βοηθούν να επανέλθετε γρήγορα σε αισιόδοξη φάση, να γίνετε δημιουργικοί και ευρηματικοί. Σε ερωτικό επίπεδο, οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, όμως αρχικά μπορεί να είστε επιφυλακτικοί εξαιτίας κάποιων αρνητικών εμπειριών από το παρελθόν. Οι ίδιες εμπειρίες όμως μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερες επιλογές στη συνέχεια. Άλλωστε, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σηματοδοτεί μια εξαιρετική στιγμή, όπου μπορείτε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας και να προσελκύσετε δίπλα σας συναρπαστικά και ενδιαφέροντα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με φθινοπωρινή διάθεση ξεκινά για σας ο Σεπτέμβριος, καθώς είστε εστιασμένοι σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Η μεγαλύτερη ανάγκη σας είναι να ανασυγκροτηθείτε συναισθηματικά και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Ίσως και γι’ αυτό τον λόγο θελήσετε να ανανεώσετε το περιβάλλον του σπιτιού σας ή να βρείτε ένα νέο χώρο. Κάποιοι βέβαια μπορεί να έχετε αγωνία για τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Η Πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων επηρεάζει τη διάθεση σας, φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας ή σπιτιού, κυρίως αν είστε γεννημένοι τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου και κάνει κάπως υπερβολικές τις αντιδράσεις σας. Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια ημέρα, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και πιθανόν ανασφάλειες σε σχέση με τη σταθερότητα της δουλειάς και των εσόδων σας. Ίσως να είχατε κάποιες προσδοκίες που δεν έχουν αποδώσει όπως περιμένατε ή να είχατε επενδύσει στη βοήθεια κάποιου ατόμου και τώρα συνειδητοποιείτε πως θα πρέπει να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Η ίδια όψη υπόσχεται υλικές ανταμοιβές μέσα από σκληρή δουλειά και σαφείς στόχους. Ευτυχώς για εσάς, τα τρίγωνα του κυβερνήτη σας Ερμή στην Παρθένο με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και την Αφροδίτη, σας εφοδιάζουν με την πνευματική διαύγεια να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με επιτυχία, καθώς όχι μόνο διεισδύετε στη ρίζα των προβλημάτων, αλλά μπορείτε να προλάβετε και τις κακόβουλες προθέσεις των άλλων. Στον τομέα των σχέσεων, είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος και απομακρύνετε όσους έχουν επιφανειακές βλέψεις, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σε νέες σχέσεις και φιλίες. Άλλωστε, η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 και της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 6/9, υπόσχονται εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και αναζωογόνηση της ερωτικής σας διάθεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά δυναμικά, αλλά και με πιθανές εντάσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με διπλωματία. Το πρόγραμμα της εβδομάδας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και εσείς θα προσπαθείτε να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις και τον χρόνο που χρειάζονται οι άλλοι να τους αφιερώσετε. Πιθανώς αυτό να είναι η αιτία αντιπαραθέσεων στις 2/9 με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, καθώς αντιλαμβάνεστε πως οι δικές σας ανάγκες μπαίνουν στο περιθώριο. Την ένταση ενισχύει και η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα. Το τετράγωνο Αφροδίτης στο ζώδιο σας με τον Άρη στον Κριό στις 4/9, σας ενεργοποιεί να κατακτήσετε τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο στην καριέρα σας, αλλά προκειμένου να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε άμεσα τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Μην ξεχνάτε πως την επόμενη εβδομάδα, ο Άρης από τον τομέα της καριέρας σας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Επομένως, μην αφήνετε εκκρεμότητες και προσπαθήστε να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας το συντομότερο δυνατό. Και σε ερωτικό επίπεδο ανεβαίνει το θερμόμετρο, το πάθος και η ένταση, όμως την ίδια στιγμή συνεχίζουν οι ανταγωνιστικές τάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διαμάχες και ρήξεις. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 και της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 6/9, αλλάζουν τη διάθεση και τις προτεραιότητες σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στην προσωπική σας ζωή και την επιδίωξη οικονομικής και συναισθηματικής σταθερότητας.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη σας βρίσκει αποφασισμένους να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, προκειμένου να δρομολογήσετε τα σχέδια σας και να υλοποιήσετε όποιες αποφάσεις έχετε πάρει. Στόχος σας μπορεί να είναι η ικανοποίηση των αναγκών ενός ατόμου που αγαπάτε, όπως του συντρόφου σας, του παιδιού σας, ενός μέλους της οικογένειας, το οποίο αισθάνεστε πως θέλετε να βοηθήσετε. Την εβδομάδα αυτή πιθανώς να υπάρξουν συζητήσεις και προτάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος με μακροπρόθεσμα οφέλη. Η αντίθεση όμως της Αφροδίτης-Κρόνου στις 2 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει άγχος, καθώς επωμίζεστε επιπλέον βάρη ή ανασφάλεια για το κατά πόσο μπορείτε να ανταποκριθείτε επαρκώς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Καλό θα ήταν να εκτονώσετε το άγχος σας κάνοντας κάποια μορφή άσκησης ή διαλογισμό και να κοιμάστε αρκετά. Σε ερωτικό επίπεδο, αρχικά προτιμάτε να είστε με τη σχέση σας πιο ιδιωτικά και απομονωμένα, εκδηλώνοντας έντονα την ρομαντική σας πλευρά. Εάν όμως η σχέση σάς δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια, είστε σε φάση να απομακρυνθείτε διά παντός. Το καλό νέο είναι πως στις 6/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας και εκεί πλέον απελευθερώνεστε, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και διεκδικητικοί στον συγκεκριμένο τομέα. Συγχρόνως ο Ερμής μετά τις 5/9 θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση που σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα «θέλω» σας με μεγαλύτερη ευχέρεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με σχετικά θετικούς οιωνούς για εσάς. Με τα τρίγωνα του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο σας, με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ποιος θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τις πληροφορίες ή να καθοδηγήσει τις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις προς όφελος του, απ’ ότι εσείς; Τις ημέρες αυτές μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας, καθώς οι άλλοι σάς βλέπουν ως ένα αξιόπιστο άτομο, βρίσκοντας έτσι συμμάχους και υποστηρικτές στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Ευνοείται, επίσης, οποιαδήποτε κατάσταση απαιτεί έρευνα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε μυστικά και υπόγειες ενέργειες. Το μόνο «αγκάθι» σε όλο αυτό είναι η Πανσέληνος στις 2/9 στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τους Ιχθύς. Επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Ίσως κάποια σχέση ή συνεργασία να φτάσει σε οριακό σημείο και να χρειάζεται να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη της. Φυσικά κοντά σε μια Πανσέληνο, που μας επηρεάζει, είναι σημαντικό να προσέχουμε εκτός από τις σχέσεις και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αρκετά θετικές είναι και οι προοπτικές στην ερωτική σας ζωή. Την περίοδο αυτή είστε ιδιαίτερα τρυφεροί και εκφραστικοί απέναντι στο ταίρι σας, αλλά και κτητικοί επίσης, αποζητώντας την απόλυτη προσοχή. Τα έντονα συναισθήματα σας μπορεί να γίνουν καταπιεστικά στις 2/9, τόσο με την Πανσέληνο όσο και με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, γεγονός που μπορεί να σας δώσει τη λανθασμένη εντύπωση ότι σας απορρίπτουν. Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 4/9 μπορεί να προκύψουν προστριβές γύρω από οικονομικά ζητήματα ή να χρειαστεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που δεν είχατε υπολογίσει. Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στη νέα του θέση στον Ζυγό στις 5/09, προσφέροντας λύσεις που θα επιφέρουν μεγαλύτερη υλική σταθερότητα, αλλά και συναισθηματική ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Προβλέψεις Άση Μπήλιου για μέχρι και 6 Σεπτέμβρη

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει σε μια φάση «εσωτερικότητας» και ανάγκης να αναθεωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τα σχέδια σας. Με τον Ερμή στην Παρθένο και στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, να σχηματίζει αρμονικές όψεις με τους Πλούτωνα, Κρόνο και Αφροδίτη, είναι σίγουρο πως θα κάνετε συνειδητοποιήσεις ή θα έχετε αποκαλύψεις, που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην πορεία. Πιθανώς να προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας και προς το παρόν να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά. Στις 2 Σεπτεμβρίου θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε το διπλωματικό σας ταλέντο, καθώς εκτός από την Πανσέληνο στους Ιχθύς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο, φέρνοντας καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα στην επιφάνεια, που μπορεί να προκαλέσουν τριβές στη σχέση σας με το σύντροφο σας, με κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιον συνεργάτη. Την ίδια στιγμή, η σκληρή δουλειά και οι αποφασιστικές προσπάθειές σας, μπορούν να αναδείξουν τις δεξιότητές σας και να φέρουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην καριέρα σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσετε σε ποια σημεία θα συμβιβαστείτε και σε ποια όχι. Την εβδομάδα αυτή πιθανόν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και περιουσιακά. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας στις 5/9, σηματοδοτώντας μια περίοδο μεγαλύτερης εξωστρέφειας και ανάγκης επικοινωνίας των σκέψεων και των ιδεών σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 6/9 φέρνει στήριξη και οφέλη από φίλους και συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα σε όψη τριγώνου με τον Ερμή στην Παρθένο, μια όψη που σας βοηθά να προωθήσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδια σας, αλλά και να τα υπερασπιστείτε με δυνατά επιχειρήματα. Στη συγκεκριμένη φάση είναι δύσκολο να μπορέσει κάποιος να σας ξεγελάσει, καθώς τείνετε να αναλύετε κάθε μια από τις λέξεις που ακούτε. Προτιμάτε λιγότερους, αλλά αληθινούς φίλους, που εκτιμούν το βάθος της σκέψης σας και αναζητάτε το ίδιο και από το σύντροφο σας. Με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι πιθανόν να προκύψουν νέες γνωριμίες, οι οποίες θα ανοίξουν το δρόμο σε προσοδοφόρες ευκαιρίες ή εναλλακτικές που δεν είχατε σκεφτεί. Ο δυναμισμός σας και η υγιής ανταγωνιστικότητα, θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά καλό θα ήταν να μην τα επιδεικνύετε, διότι το πιθανότερο είναι να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Βλέπετε, με την Πανσέληνο στις 2/9 στους Ιχθύς, όλοι τείνουν να υπερβάλλουν στις αντιδράσεις τους και μπορεί εύκολα να χαθεί η ισορροπία και η αρμονία. Οι όψεις της Αφροδίτης με τους Κρόνο, Άρη και Ερμή, σας βοηθούν να δείτε ποιες από τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, αξίζουν και αντέχουν στον χρόνο και ποιες είναι πηγή αρνητικής ενέργειας στη ζωή σας. Τις ημέρες αυτές μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα ταξίδι χαλάρωσης με το σύντροφο σας ή γενικότερα να σας πιάσουν τάσεις φυγής. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 6/9, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να λάμψετε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Και ο Κώστας Λεφάκης έκανε την πρόβλεψη του μέχρι και τις 6/9! Δείτε αναλυτικά τι είπε για το κάθε ζώδιο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη σάς βρίσκει σε μια περίοδο έντονης δραστηριότητας σε επικοινωνιακό επίπεδο και εστιασμένους στην επαγγελματική και κοινωνική σας προώθηση. Οι αρμονικές όψεις του Ερμή στην Παρθένο, μέσα από την κορυφή του ωροσκοπίου σας, με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και την Αφροδίτη, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να έχετε θετικές εξελίξεις, να έχετε την αποδοχή που αναζητάτε και να καταξιωθείτε. Είναι πολύ πιθανόν να καταπιαστείτε με καινούρια εγχειρήματα ή να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε, εντάσσοντας καινοτόμες μεθόδους. Πίσω από τη λάμψη και τα εύσημα όμως, το άγχος σας σε σχέση με τα οικονομικά ζητήματα δεν παύει να υπάρχει, κάτι που αισθάνεστε πιο έντονα με την αντίθεση της Αφροδίτης-Κρόνου στις 2/9 και το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 4/9. Στις 2/9 σχηματίζεται και η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς, σε κόντρα με το ζώδιο σας. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου. Πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις σε αυτόν τον τομέα, ωθώντας σας να είστε πιο διεκδικητικοί, προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας. Ακόμη, η Πανσέληνος θέλει προσοχή τόσο σε οικογενειακά θέματα όσο και σε θέματα ακινήτων αλλά και υγείας. Στον τομέα των σχέσεων, είναι πιθανόν να νιώθετε την ανάγκη αναζωογόνησης, ιδιαίτερα αν τα προβλήματα και η ρουτίνα της καθημερινότητας έχουν βάλει τον ρομαντισμό στον πάγο. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 και της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 6/9, προωθούν τις κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, διευρύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κύκλο γνωριμιών σας, ενώ φέρνουν ευκαιρίες και τύχη στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με θετικές προοπτικές ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου για εσάς, καθώς τα τρίγωνα του Ερμή στην Παρθένο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στηρίζουν τις προσπάθειες σας σε όλα τα επίπεδα. Έχετε τα εφόδια και τη δυναμική να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας, τα σχέδια σας, εισπράττοντας αποδοχή και αναγνώριση.
Πιθανές προκλήσεις να αντιμετωπίσετε στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν ο κυβερνήτης σας Κρόνος από το ζώδιο σας θα βρεθεί απέναντι από την Αφροδίτη στον Καρκίνο, επηρεάζοντας έντονα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η όψη αυτή σχηματίζεται ταυτόχρονα με την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, που μπορεί να σας προβληματίσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Βλέπετε το διάστημα αυτό, τα συναισθήματά σας είναι βαθιά και έχετε ανάγκη φροντίδας, από την άλλη όμως επειδή νιώθετε ταυτόχρονα ευάλωτοι, προτιμάτε να διατηρήσετε τον έλεγχο, αποκρύπτοντας τα. Ως αποτέλεσμα, κρατάτε σε απόσταση τους άλλους ή το άτομο που σας ενδιαφέρει, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο ανασφαλειών και από τις δύο πλευρές. Η όψη αυτή έχει και μια καρμική διάσταση, γι’ αυτό είναι σημαντικό να πιστέψετε ότι αξίζετε να πάρετε, αλλά και να δώσετε αγάπη, όπως ορίζει ο νόμος της έλξης. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, οι όψεις τις Αφροδίτης που κινείται στον τομέα των σχέσεων με τον Άρη και τον Ερμή, καθώς και η νέα θέση του Ερμή στο Ζυγό, σας ωθούν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή, αλλά δίνουν και ευκαιρίες στους αδέσμευτους για νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, σας βρίσκει σε μια στιγμή εσωτερικής ανησυχίας, αλλά και απομόνωσης, είτε το επιδιώκετε εσείς είτε το επιβάλλουν οι συνθήκες. Υπάρχει ένα άγχος για τα υλικά, οικονομικά και πρακτικά ζητήματα, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι ανησυχίες σας πηγάζουν από καταπιεσμένα συναισθήματα και τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο και του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 2 Σεπτεμβρίου ταυτόχρονα με την Πανσέληνο, μπορεί να ασκήσουν έντονες πιέσεις, αλλά σας δίνουν παράλληλα την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε ζητήματα που κρύβατε κάτω από το χαλάκι. Οι αρμονικές όψεις του Ερμή στην Παρθένο με τον Πλούτωνα, Κρόνο και Αφροδίτη, αλλά και το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, προωθούν τα οικονομικά σας και την καριέρα σας. Είναι πιθανό να σας γίνει μια πρόταση συνεργασίας για μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα ή να χρειαστεί να στηρίξετε το σύντροφο σας σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα αυτό η διαίσθηση σας είναι δυνατή, όπως και η ικανότητα σας να φτάνετε στον πυρήνα των θεμάτων που σας απασχολούν. Σε ερωτικό επίπεδο, βιώνετε τις σχέσεις σας με πάθος, ενώ απορρίπτετε οτιδήποτε επιφανειακό. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 5/9 και της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 6/9, σας βγάζουν από το καβούκι σας και ανοίγουν μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας και εξωστρέφειας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη σας βρίσκει φουλ ενεργοποιημένους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι μέρες σας είναι σίγουρα γεμάτες από επαφές με φίλους, αλλά και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τα τρίγωνα του Ερμή στην Παρθένο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, έχετε μια ιδιαίτερη πνευματική δυναμική και εξυπνάδα να κάνετε εξαιρετικές διαπραγματεύσεις και ευνοϊκές συμφωνίες. Με τον ίδιο τρόπο που το διάστημα αυτό μπορεί να ασκείτε επιρροή στους άλλους, δεν αποκλείεται να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας επηρεάσει βαθιά μέσα από κάποια ιδέα ή ένα σχέδιο, αλλά μπορεί επίσης να είναι η αρχή μιας καρμικής φιλίας ή μιας επιτυχημένης συνεργασίας. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας και την αντίθεση της Αφροδίτης-Κρόνου στις 2 Σεπτεμβρίου, κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες, που πιθανόν να προέρχονται από τον φιλικό σας κύκλο, μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε δημιουργικά σχέδια και πλάνα. Αυτή η όψη, επίσης, είναι πιθανό να περιορίσει τη χαρά και την ανεμελιά σας, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις. Από την Πανσέληνο επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι αρχές Μαρτίου. Εσείς προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας, εκτός των σχέσεων. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μειώνει τις αναστολές σας και σας κάνει πιο τολμηρούς να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια γνωριμία με προοπτικές. Προς το τέλος της εβδομάδας είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και περιπετειώδεις, γεγονός που αυξάνει τις ερωτικές επιτυχίες για τους ελεύθερους και το πάθος στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.