Ζώδια: "Καίνε" οι σημερινές 9/9 προβλέψεις της Άσης Μπήλιου - Οι τρεις που πρέπει να προσέχουν περισσότερο

Ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια:

Λίγο δύσκολη η σημερινή ημέρα 9/9 για τα ζώδια! Η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου έδωσε τις δικές της προβλέψεις μέσα από την εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" για το ποια τρία ζώδια πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο!

Κι ενώ η Σελήνη βρίσκεται στο επικοινωνιακό και πιο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων, τη σημερινή μέρα δεσπόζουν δυο σημαντικές επιρροές. Η πρώτη αφορά στην τυχερή όψη του φθινοπώρου το τρίγωνο Ήλιου-Δία, που μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού. Η δεύτερη επιρροή είναι η εκκίνηση της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο του Κριού, που θα κρατήσει μέχρι τις 14/11. Στις προβλέψεις του Σεπτεμβρίου θα βρείτε αναλυτικά πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης τον καθένα από εσάς.

Δείτε εδώ τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα που διανύουμε!

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια σήμερα 9/9

ΚΡΙΟΣ

Μικτές οι επιρροές σήμερα αγαπητοί Κριοί, αφού από τη μια έχουμε μία από τις καλύτερες όψεις του φθινοπώρου το τρίγωνο Ήλιου-Δία και ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σας Άρης γυρίζει ανάδρομος. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει τον τομέα της καθημερινότητας με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα εάν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς ακούγοντας κάποια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Θετικά μπορεί να πάει κι ένα θέμα που αφορά την υγεία αν ψάχνετε τον κατάλληλο ιατρό ή θεραπεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο θετικές όψεις σχηματίζεται σήμερα και μάλιστα σε ζώδια της γης, όπως το δικό σας και μπορεί να είστε αποδέκτες κάποιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία, ειδικά για κάποιους από εσάς, μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, του διαδικτύου ή της διαφήμισης, μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Έρωτας, δημιουργία και παιδιά μπορεί να είναι αιτία χαράς τη σημερινή μέρα ή αυτή την περίοδο γενικότερα. Και μολονότι ο Άρης γυρίζει ανάδρομος σήμερα, η μέρα φαίνεται ότι θα είναι από τις καλύτερες της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αγαπητοί Δίδυμοι, κάνοντας τα δικά σας προσωπικά θέματα προτεραιότητα. Όμως η σημερινή μέρα είναι κι από τις πιο τυχερές του φθινοπώρου για κάποιους. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει, για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, τα θέματα της οικογένειας, των ακινήτων, της συγκατοίκησης, των νέων ξεκινημάτων με τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, να βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό αν θέλετε να κάνετε μια επιδιόρθωση ή να βρείτε το κατάλληλο σπίτι αν ψάχνετε να μετακομίσετε. Σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και ο Άρης μια επιρροή που αναλύω διεξοδικά για το ζώδιο σας στις προβλέψεις του Σεπτεμβρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μολονότι η Σελήνη κινείται σε ένα ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο, τους Διδύμους και ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, η σημερινή μέρα φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις. Βλέπετε ο Ήλιος σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία, μια από τις τυχερές όψεις του φθινοπώρου. Για εσάς ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, την μετεκπαίδευση, τα σεμινάρια, ενώ μπορεί να έχετε μία θετική είδηση ή πληροφορία και για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Ακόμη, ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με το σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr