Άση Μπήλιου - προειδοποίηση: Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα (11/9) - Τα πάνω κάτω γι'αυτά τα δυο ζώδια

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άση Μπήλιου - προειδοποίηση: Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα (11/9) - Τα πάνω κάτω γι'αυτά τα δυο ζώδια

Σήμερα 11/9 δεν είναι σίγουρα μια ημέρα για να πάρετε αποφάσεις και ειδικά δυο συγκεκριμένα ζώδια! Η κορυφαία αστρολόγος, Άση Μπήλιου προειδοποιεί για τα πάντα μέσα από τις προβλέψεις της!

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Είναι μια όψη που συμβαίνει τέτοια περίοδο μια φορά το χρόνο, όσο τουλάχιστον ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων. Στην αστρολογία θεωρείται μια ακατάλληλη μέρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και τείνουμε γενικώς να είμαστε πιο αφηρημένοι και πιο «χαμένοι» στις σκέψεις μας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σημερινής μέρας θα τα βρείτε να επεξηγούνται αναλυτικά στο άρθρο μου για την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα και στο άρθρο μου για τον Ποσειδώνα. Ευτυχώς η επιρροή της θα είναι σύντομη και από την Κυριακή θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Αυτές είναι οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για σήμερα 11/9

Δείτε και τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τον Άρη που μπαίνει στον Κριό.

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από την λογική σας σήμερα με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου που σας καθοδηγεί καλύτερα, σε μέρες σαν και την σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ήπια καταπόνηση, για αποδράσεις, ίσως μια εκδρομή για το Σαββατοκύριακο, για να παρακολουθήσετε ένα καλλιτεχνικό δρώμενο. Δεν είναι καλή μέρα για σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρει έντονα την επιρροή της αντίθεσης Ήλιου- Ποσειδώνα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται την βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας, αν είστε γονείς, που μπορεί να έχει την ανάγκη σας σήμερα. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, επειδή ίσως είναι δύσκολο να βρείτε την αλήθεια, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί. Ακόμη ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για μια σύσκεψη στην δουλειά, αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που δεσπόζει σήμερα, η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. Κάποιοι μπορεί εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας, να προβληματίζεστε για το πως θα δουλεύετε αυτό το χειμώνα (πχ αν δεν μπορεί η δουλειά σας να γίνει με τηλεργασία), άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια άλλη δουλειά που να σας συντηρεί καλύτερα αν κάνατε ας πούμε μια εποχή εργασία. Από την άλλη κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όρια σας είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι και γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί. Επειδή είναι περίεργες μέρες μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε. Κάτι καλύτερο θα ξημερώσει για σας από τον Νοέμβριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην μέρα κάπως ομιχλώδες και συγχυσμένο. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για πρακτικές αποφάσεις και άμεση δράση. Ο https://asibiliou.gr/αστρολογία/ποσειδώνας-πώς-μας-επηρεάζει-ο-πλανήτ/ όμως από τους Ιχθύς, δεν είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας. Τολμήστε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον λοιπόν, όχι όμως ουτοπικά. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις αδιέξοδες. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει είτε αναφέρονται στις σπουδές είτε στην δουλειά σας και μην παίρνετε ρίσκο σε αδοκίμαστο έδαφος.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, επηρεάζει όλους μας αποδυναμώνοντας την αίσθηση τη λογικής και δίνοντας φτερά στην φαντασία και το όνειρο. Άρα είναι μια μέρα που δεν προσφέρεται για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις κυρίως αν αφορούν δουλειά ή χρήμα. Προσφέρεται βέβαια για ένα σωρό δραστηριότητες, καθώς αν δείτε στο άρθρο μου για το Ποσειδώνα, κυβερνά σχεδόν το 1/3 των δραστηριοτήτων μας. Είναι σημαντικό πάντως αυτές τις μέρες να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές ερωτικές σας σχέσεις, σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση αυτή την στιγμή. Αλλά από την άλλη εβδομάδα θα βελτιωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε γεννημένοι 10,11,12/9, εκτός από τα χρόνια μου πολλά, θα σας πρότεινα να διαβάσετε και το άρθρο μου αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, που επεξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να έχετε υπόψη σας γι’ αυτή την όψη, η οποία θα διαρκέσει για σας ένα χρόνο. Οι υπόλοιποι Παρθένοι, σήμερα προσέξτε τις συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας επενδύσεις, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση. Κρατήστε κάποια θέματα μυστικά. Ακόμη μην υπογράφετε συμβόλαια και σημαντικές δεσμεύσεις, χωρίς να έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, επηρεάζει όλους μας δημιουργώντας μια αίσθηση σύγχυσης. Για σας τους Ζυγούς ή όσους έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό, ίσως δεν θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση καλά θα κάνετε να αφήσετε να περάσει αυτή η εβδομάδα και να το πράξετε μετά. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια αίσθηση καταπόνησης, ατονίας ή το στρες να σας δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαιτητική η σημερινή μέρα με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, βέβαια πολύ λιγότερο για σας που εκπροσωπείτε ένα ζώδιο του νερού αλλά και πάλι δεν είναι από τις σταθερές μέρες του μήνα που μπορείτε να στηριχτείτε και να βγάλετε λογικά συμπεράσματα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες είτε στο χώρο της δουλειάς είτε και στο χώρο του σπιτιού.. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα βρείτε λίγο χρόνο έστω τις βραδινές ώρες για να σας «νταντέψετε».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, είναι αρκετά απαιτητική όψη, αν δεν την διαχειριστείτε όπως πρέπει. Καταρχάς, πρέπει να διατηρήστε τα όρια όσο κι αν είναι δύσκολο είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους, που τώρα γνωρίζετε. Πόσο μάλλον αν πρέπει να διατηρηθούν μυστικά που σας έχουν εκμυστηρευτεί άλλοι. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα ή με προτάσεις που μπορεί να σας γίνονται σήμερα και μην υποκύπτετε σε χειρισμούς. Ακόμη προσέξτε οτιδήποτε σχετίζεται με το υγρό στοιχείο σήμερα, τα φάρμακα, τα χημικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα χαρακτηρίζει την σημερινή μέρα και επηρεάζει όλους μας, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται λιγότερο. Η όψη αυτή επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε στην καθημερινότητα σας και την δουλειά. Μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε έδαφος. Μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να πάρετε ως δεδομένα πράγματα τα οποία θέλουν μεγαλύτερη διερεύνηση. Ακόμη χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση αλλά και συγκεντρωμένοι στην επικοινωνία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα καθώς μας επηρεάζει ιδιαίτερα η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Αυτή είναι η κύρια όψη της ημέρας που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς για να μην ταλαιπωρηθούμε. Καταρχάς, αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν σας έρθει ένας φουσκωμένος λογαριασμός μην διστάσετε να ελέγξετε σε βάθος τι συμβαίνει, γιατί μπορεί κάποιο στοιχείο να είναι λάθος. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την δουλειά ή τα οικονομικά σας. Ακόμη μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα και μην πιστεύετε σε «μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» που σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κύρια επιρροή της ημέρας είναι η όψη αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι η φαντασία σας, παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτές τις μέρες. Η Παρασκευή, συγκαταλέγεται σίγουρα στις μέρες που πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Μερικές φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε κάτι αλλά είμαστε επηρεασμένοι είτε από άλλους είτε από αυτό που εμείς οι ίδιοι θέλουμε να πιστέψουμε. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις. Σαφώς θα πρέπει να έχετε συντηρητική και καχύποπτη στάση απέναντι σε ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα.

asibiliou.gr

Συναγερμός από την Άση Μπήλιου - «Η Σελήνη ταλαιπωρεί αυτά τα ζώδια»

Μέσα από τις καθιερωμένες της αστρολογικές προβλέψεις στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», η Άση Μπήλιου θέλησε να σημάνει συναγερμό για τη Σελήνη, η οποία συνεχίζει να ταλαιπωρεί ορισμένα από τα ζώδια.

«Ο Σεπτέμβριος έχει μερικές πολύ τυχερές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια και αυτές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε σε ένα Φθινόπωρου που δεν βοηθά πάρα πολύ, άρα είναι και σπάνιες αυτές οι ημερομηνίες.

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Ταύρο, έχει ωστόσο μία διαφορετική διάσταση γιατί οι όψεις που κάνει ναι μεν είναι τρίγωνα αλλά είναι στον Κρόνο και Πλούτωνα. Η Σελήνη θέλει πρόγραμμα και κάνει τη μέρα πιο κουραστική για κάποια ζώδια. Κυρίως για τα σταθερά», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος ενώ νωρίτερα, η Λίτσα Πατέρα μίλησε για τη Νέα Πανσέληνο.