Άση Μπήλιου: Προσοχή - Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες μέχρι το τέλος του 2020 για κάθε ζώδιο

Μαζί είπε και τις προβλέψεις της εβδομάδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άση Μπήλιου: Προσοχή - Αυτές είναι οι τυχερές ημερομηνίες μέχρι το τέλος του 2020 για κάθε ζώδιο

Η εβδομάδα ξεκινά με την κορυφαία συνάντηση Σελήνης-Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σε μια όψη συνόδου και δημιουργεί την υπόσχεση μιας πιο γλυκιάς και θετικής ημέρας. Η Άση Μπήλιου μας αποκαλύπτει ποιες είναι οι οι τυχερές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια μέχρι το τέλος του 2020 αλλά και τι θα γίνει αυτή την εβδομάδα!

Αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί και τη νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9, που είναι αρκετά βοηθητική για νέα σταθερά ξεκινήματα. Αξιοποιήστε την επιρροή της σημερινής ημέρας τόσο για προσωπικές και φιλικές σχέσεις, για να απολαύσετε μια έξοδο, να δείξετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας ή για να κάνετε ένα χατίρι στον ίδιο σας τον εαυτό. Ευνοούνται επίσης αγορές.

Δείτε εδώ και τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλη την εβδομάδα!

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Η σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και χαρά, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει, αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητικό το ξεκίνημα της εβδομάδας με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διότι κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας το χρόνο σας. Το βράδυ προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά για το χώρο του σπιτιού, που θα σας διευκολύνει τη ζωή, αλλά και θα ομορφύνει το χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην σας καταδιώκουν εμμονές «τελειότητας» στη δράση σας, διότι τελικά καταλήγετε να μην κάνετε τίποτε και να αυτομαστιγώνεστε. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας! Η Σελήνη με την Αφροδίτη στον Λέοντα κάνουν πιο γοητευτικό το λόγο σας και βοηθούν να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη.

Διαβάστε την συνέχεια στο asibiliou.gr