Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου;
Ζώδια 23.09.2020 07:06
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Αν πραγματικά θέλετε να κλείσετε προβληματικές καταστάσεις που σας μπερδεύουν πρέπει να αποφύγετε να σας καταβάλει ο πανικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από πλευράς σας το μόνο που αρκεί είναι να αποφασίσετε ρεαλιστικά να γυρίσετε σελίδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται σήμερα, είναι να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να μείνετε συνεπείς τόσο ως προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει.

ΖΥΓΟΣ

Να χειρίζεστε το κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει, για να μην μένει ως εκκρεμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση με μέλη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, προσέξτε πολύ τα λόγια που θα πείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέπετε στις δυσκολίες να σας αποπροσανατολίζουν και να ξεφεύγετε από την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην μένετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να μετανιώσετε στη συνέχεια αν οι πράξεις σας προκαλέσουν προστριβές!

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να μείνετε μακριά από κάθε είδους υπερβολή αυτή την περίοδο!

Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα - Πως επηρεάζονται τα ζώδια

Η επιθυμία σας να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα μας είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές ή να μας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε στις 11/09 καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων (19ο 33’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα καθώς μπορεί να πέσουμε πολύ εύκολα θύματα συναισθηματικής και οικονομικής απάτης, να εκτιμήσουμε λάθος μια κατάσταση, να γίνουν πολλές ενέργειες πίσω από την πλάτη μας με σκοπό να μας βλάψουν, να μας δοθούν υποσχέσεις από φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες που δεν θα τις τηρήσουν, να δώσουμε μεγαλύτερη αξία σε καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν το αξίζουν, ενώ είναι πιθανό να προσπαθήσουμε να ωραιοποιήσουμε τις καταστάσεις που βιώνουμε στην προσωπική μας ζωή.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την τακτική σας θα πρέπει να αλλάξετε εσείς οι Κριοί, και αυτό γιατί όσο προσπαθείτε με ξεκάθαρες κινήσεις να προωθήσετε τα σχέδια σας οι άλλοι σας βάζουν συνέχεια εμπόδια. Εκμεταλλευτείτε την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, και κινηθείτε μυστικά εάν θέλετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι ερωτικές σχέσεις που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις από φιλικά σας πρόσωπα θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε όνειρα που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ εξαιτίας του ενθουσιασμού σας είναι πιθανό να μην δείτε τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά αυτή τη χρονική περίοδο είναι πολύ έντονη . Ένας λόγος παραπάνω που θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και να προσέχετε αυτές τις ημέρες, γιατί, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις γεγονός που εκμεταλλεύονται ορισμένοι τοξικοί συνεργάτες σας. Κλείστε τα αυτιά σας στις ψεύτικες υποσχέσεις τους και στα παραπλανητικά τους σχόλια.

ΛΕΩΝ

Τις αδυναμίες σας θα πρέπει να κρύψετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να φέρει κοντά σας άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Εάν θέλετε να πέσετε θύματα οικονομικής εξαπάτησης αποφύγετε να προχωρήσετε αυτές τις ημέρες σε νέες συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες σχετικά με την σεξουαλικότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό ένας συνεργάτης ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να προσπαθήσει να σας παραπλανήσει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε να δώσετε την συγκατάθεση σας σε αυτά που θα σας ζητήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Προστατεύστε όσο γίνεται τα νότα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, πολλά πράγματα γίνονται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά νέα πρόσωπα έχουν εισβάλει στην ζωή σας το τελευταίο χρονικό διάστημα, Αυτές τις ημέρες όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να εξαπατηθείτε από τα αγγελικά πρόσωπα και τα αθώα χαμόγελα ορισμένων προσώπων που τώρα γνωρίσατε και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει για τη ζωή σας ή να δείξετε τις αδυναμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους κυνηγάτε με ιδιαίτερη ορμή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να προσπαθήσετε να προβάλλετε ικανότητες που δεν έχετε στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την προσοχή. Προσπαθήστε όσο γίνεται να είστε ειλικρινής εάν δεν θέλετε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Στην προσπάθεια σας να φτάσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα στην επιτυχία, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε δόλο εάν χρειαστεί για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανασφαλείς με τα οικονομικά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας παρασύρει σε λάθος οικονομικές επιλογές εξαιτίας του άγχους σας για το οικονομικό σας μέλλον. Επίσης, ένα ακόμα σημείο που πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα σας.

ΙΧΘΥΣ

Λάθος εντυπώσεις θα δημιουργήσετε στους άλλους αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα ωθήσει να προχωρήσετε σε εξαπατήσεις στην προσπάθεια σας να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία με σκοπό το προσωπικό σας όφελος.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή για το oroskopos.tv

Πηγή: e-radio.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψη από τη Λίτσα Πατέρα - «Δύσκολη η όψη του Ζυγού με τον Πλούτωνα»

Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 21-25/9 - Έρχονται προβλήματα για αυτά τα ζώδια...

Share