Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Κινείστε πια με γνώμονα μόνο την λογική και όχι το συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην δείχνετε την κακή σας πλευρά σε άτομα που προσπαθούν να σας γνωρίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κέφι και το μπρίο σας, σας δείχνει ακόμη πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προτιμήστε να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με νέα οράματα.

ΛΕΩΝ

Η σκέψη σας είναι ακόμη πάνω σε κάποιον που σας έχει αρνηθεί και σας έχει πληγώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν νιώθετε μια ένταση στην ατμόσφαιρα, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε αν είστε όσο ανεκτικοί θα έπρεπε…

ΖΥΓΟΣ

Δώστε φωνή στις δικές σας θέσεις αλλά με ευγένεια και ηρεμία…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς πάει το πρότζεκτ "Ασκήσεις θυμού"; Νιώθετε καλύτερα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να φροντίσετε σήμερα, για αυτό μην σπαταλήσετε χρόνο προσπαθώντας να εξηγήσετε στο άλλο σας μισό τη διαδικασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα θα σας βάλουν στο σωστό δρόμο ωθώντας σας να μειώσετε καθετί που είναι λάθος για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σας δεν είναι τόσο σπουδαίο όσο νομίζετε, και όλο αυτό σύντομα να ξεφουσκώσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν ταχύτατα μέσα στη σχέση σας.

e-radio.gr

Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να αντισταθούν στο απαγορευμένο - 99% θα σε κερατώσουν

ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30/9

Πιστεύεις κι εσύ στην ατάκα... για όλα φταίνε τα ζώδια; Τότε δώσε μεγάλη προσοχή στο παρακάτω άρθρο γιατί... θα σου ρουφιανέψω ποια 3 ζώδια (είτε σε άντρα είτε σε γυναίκα) δεν έχουν καμία αναστολή και... εθίζονται δίχως αύριο στο απαγορευμένο!

Προσοχή! Η οποιαδήποτε ομοιότητα να ξέρεις... ΔΕΝ είναι τυχαία!

Αυτά είναι τα 3 πιο άπιστα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ενθουσιώδης και μπορεί άνετα να συνδυάσει δυο σχέσεις. Είναι εγωιστής και του αρέσει να κατακτά τις γυναίκες. Κάνει συχνά γνωριμίες μέσω internet. Δεν αγαπά τις προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει σασπένς, περιπέτειες, προκλήσεις χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Είναι παρορμητικός και αναζητά επιβεβαίωση. Του αρέσει η πρωτιά και δεν θέλει με τίποτα να είναι εκείνος το τρίτο πρόσωπο. Μπλέκει συχνά σε ερωτικές περιπέτειες. Δεν μπαίνει σε διλήμματα, αποφασίζει γρήγορα και αφήνει πίσω τη λογική. Δεν θεωρείται πιστός. Οι παράλληλες σχέσεις τον απογειώνουν αλλά και τον αποσυντονίζουν. Ξεφεύγει από την πραγματικότητα και δύσκολα επανέρχεται. Ξεμυαλίζεται εύκολα στη διάρκεια του γάμου του. Αναζητά το πάθος και βάζει τον έρωτα πάνω απ’όλα. Φεύγει από το γάμο αν το πάθος στη νέα του σχέση δεν τελειώνει ποτέ. Αν τον υποψιαστείς και τον πιέσεις, θα στα πει όλα.

Η Κριαρίνα θα κάνει σχέση αν δεν έχει την απαραίτητη προσοχή από τον άντρα της ή αν χάσει την ελευθερία της. Αν την απατήσεις, θα χωρίσει. Θέλει πάθος και ένταση στο γάμο. Είναι απαιτητική και τα θέλει όλα και φυσικά, ερωτική αποκλειστικότητα. Αν αποφασίσει να φύγει από το γάμο της, θα απαιτήσει ανταπόκριση από το νέο αγαπημένο της.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, δέχεται κλήσεις οποιαδήποτε ώρα και μιλάει συνεχώς. Δεν ανήκει πουθενά και δεν αντέχει τις επίπεδες σχέσεις. Θέλει εμπειρίες και κάνει συχνά διπλή ζωή. Είναι ελεύθερος και θα κάνει σχέση αν του γυαλίσει ένα πρόσωπο. Συνδυάζει εύκολα two love stories. Ξέρει να παίρνει από κάθε γυναίκα αυτά που έχει να του δώσει. Δοκιμάζει, παίζει. Μερικές φορές, είναι επιπόλαιος και επιδερμικός. Τα κίνητρά του δεν είναι πάντα σεξουαλικά. Αν τον απατήσεις, θα το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία καθότι είναι εγκεφαλικός και ορθολογιστής. Ανάμεσα σε δυο σχέσεις, δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας, κερδίζει χρόνο μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του ή τον κάνουν τσακωτό. Φλερτάρει και πλάθει παραμύθια πιστευτά. Φεύγει εύκολα από ένα γάμο για κάποια άλλη γυναίκα ξανά και ξανά και ξανά….

Η γυναίκα Δίδυμος περισσότερο παίζει παρά μπαίνει στο ψητό. Θέλει ζωντάνια και πνευματικά ερεθίσματα. Βαριέται εύκολα και πρέπει να της προσφέρεις συνεχώς ανανέωση σε όλους τους τομείς. Είναι ερωτεύσιμη και εκλεκτική. Θα δει προσεκτικά κατά πόσο ένας έρωτας αξίζει για να εγκαταλείψει το γάμο της. Δεν αντέχει τους μουρτζούφληδες συζύγους.

Διαβάστε το τρίτο ζώδιο εδώ!