Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού κύκλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε τις αποστάσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το μήνα θα ξεκαθαρίσουν κάποια σημαντικά θέματα! Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας και θα ανακαλύψετε πολλπράγματα! Ετοιμαστείτε να δράσετε και λειτουργήστε προσεκτικά. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίστε τις υποχρεώσεις σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε άλλους! Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας σε ό,τι αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και κατ' επέκταση τις προτεραιότητές σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιος από το εργασιακό περιβάλλον θέλει να σας ξεπεράσει, αλλά ήρθε η ώρα η μεθοδικότητά σας να παρει μπρος! Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην την κάνετε από μια σχέση με την πρώτη δυσκολία. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη δουλειά φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, τα οικονομικά σας και να μη σας πάρουν την θέση σε σημαντικά πρότζεκτ. Προσέξτε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, γιατί στην πραγματικότητα οι αλλαγές πάνε τη ζωή μπροστά!

ΖΥΓΟΣ

Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό το μήνα πρέπει να βγάλετε απ’ το μυαλό σας τα θέματα υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογενειακών καταστάσεων, και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διασκέδασή σας. Με βάση τις νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πρέπει να ορίσετε μια νέα πραγματικότητα που θα σας ωφελήσει τρομερά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο αν ξέρετε τους φόβους σας μπορείτε να τους ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία στη δουλειά σας. Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να κυριαρχήσει στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε, για να μην εκτεθείτε. Μην αγοράσετε κι άλλα πράγματα, κρατήστε και μερικά ευρώ στην τσέπη για ώρα ανάγκης! Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα για να πετύχετε τους νέους στόχους σας και την εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή! Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Kάποιος στη δουλειά προσπαθεί να πάρει τη θέση σας ή να σας υπονομεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες, ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης σημασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα γίνει φασαρία από το πουθενά και πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία σε μια παρέα ή στη δουλεια! Οι εξελίξεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή σας θα είναι ραγδαίες.

e-radio.gr

Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να αντισταθούν στο απαγορευμένο - 99% θα σε κερατώσουν

ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30/9

Πιστεύεις κι εσύ στην ατάκα... για όλα φταίνε τα ζώδια; Τότε δώσε μεγάλη προσοχή στο παρακάτω άρθρο γιατί... θα σου ρουφιανέψω ποια 3 ζώδια (είτε σε άντρα είτε σε γυναίκα) δεν έχουν καμία αναστολή και... εθίζονται δίχως αύριο στο απαγορευμένο!

Προσοχή! Η οποιαδήποτε ομοιότητα να ξέρεις... ΔΕΝ είναι τυχαία!

Αυτά είναι τα 3 πιο άπιστα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ενθουσιώδης και μπορεί άνετα να συνδυάσει δυο σχέσεις. Είναι εγωιστής και του αρέσει να κατακτά τις γυναίκες. Κάνει συχνά γνωριμίες μέσω internet. Δεν αγαπά τις προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει σασπένς, περιπέτειες, προκλήσεις χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Είναι παρορμητικός και αναζητά επιβεβαίωση. Του αρέσει η πρωτιά και δεν θέλει με τίποτα να είναι εκείνος το τρίτο πρόσωπο. Μπλέκει συχνά σε ερωτικές περιπέτειες. Δεν μπαίνει σε διλήμματα, αποφασίζει γρήγορα και αφήνει πίσω τη λογική. Δεν θεωρείται πιστός. Οι παράλληλες σχέσεις τον απογειώνουν αλλά και τον αποσυντονίζουν. Ξεφεύγει από την πραγματικότητα και δύσκολα επανέρχεται. Ξεμυαλίζεται εύκολα στη διάρκεια του γάμου του. Αναζητά το πάθος και βάζει τον έρωτα πάνω απ’όλα. Φεύγει από το γάμο αν το πάθος στη νέα του σχέση δεν τελειώνει ποτέ. Αν τον υποψιαστείς και τον πιέσεις, θα στα πει όλα.

Η Κριαρίνα θα κάνει σχέση αν δεν έχει την απαραίτητη προσοχή από τον άντρα της ή αν χάσει την ελευθερία της. Αν την απατήσεις, θα χωρίσει. Θέλει πάθος και ένταση στο γάμο. Είναι απαιτητική και τα θέλει όλα και φυσικά, ερωτική αποκλειστικότητα. Αν αποφασίσει να φύγει από το γάμο της, θα απαιτήσει ανταπόκριση από το νέο αγαπημένο της.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, δέχεται κλήσεις οποιαδήποτε ώρα και μιλάει συνεχώς. Δεν ανήκει πουθενά και δεν αντέχει τις επίπεδες σχέσεις. Θέλει εμπειρίες και κάνει συχνά διπλή ζωή. Είναι ελεύθερος και θα κάνει σχέση αν του γυαλίσει ένα πρόσωπο. Συνδυάζει εύκολα two love stories. Ξέρει να παίρνει από κάθε γυναίκα αυτά που έχει να του δώσει. Δοκιμάζει, παίζει. Μερικές φορές, είναι επιπόλαιος και επιδερμικός. Τα κίνητρά του δεν είναι πάντα σεξουαλικά. Αν τον απατήσεις, θα το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία καθότι είναι εγκεφαλικός και ορθολογιστής. Ανάμεσα σε δυο σχέσεις, δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας, κερδίζει χρόνο μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του ή τον κάνουν τσακωτό. Φλερτάρει και πλάθει παραμύθια πιστευτά. Φεύγει εύκολα από ένα γάμο για κάποια άλλη γυναίκα ξανά και ξανά και ξανά….

Η γυναίκα Δίδυμος περισσότερο παίζει παρά μπαίνει στο ψητό. Θέλει ζωντάνια και πνευματικά ερεθίσματα. Βαριέται εύκολα και πρέπει να της προσφέρεις συνεχώς ανανέωση σε όλους τους τομείς. Είναι ερωτεύσιμη και εκλεκτική. Θα δει προσεκτικά κατά πόσο ένας έρωτας αξίζει για να εγκαταλείψει το γάμο της. Δεν αντέχει τους μουρτζούφληδες συζύγους.

Διαβάστε το τρίτο ζώδιο εδώ!