Άση Μπήλιου: Προειδοποίηση για την πανσέληνο του Οκτωβρίου

Ποια ζώδια βρίσκονται σε καλύτερη θέση;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου: Προειδοποίηση για την πανσέληνο του Οκτωβρίου

Πέμπτη και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Ποιοι θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου;

Συγκεκριμένα, απόψε 1/10 λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του Οκτωβρίου και -όπως είναι λογικό- η Άση Μπήλιου μίλησε για την επιρροή της στα ζώδια μέσα από την πρωινή εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Η αστρολόγος είπε χαρακτηριστικά: "Η Πανσέληνος ξύνει πληγές, ενεργοποιεί τραύματα και μεγεθύνει τις ανασφάλειες αλλά και τον θυμό σας. Από σήμερα έως την Κυριακή υπάρχει μία γενική ένταση". Εκτός όμως, από τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, Επιπλέον προειδοποιεί η Άση Μπηλιου για τα ερωτικά σε αυτά τα ζώδια!

Άση Μπίλιου: "Υπομονή" συμβουλεύει για αυτά τα ζώδια!

Η Άση Μπήλιου ζητά λίγη ακόμη υπομονή από ορισμένα ζώδια, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Star, ο Κρόνος μένει στον Αιγόκερω έως τις 17 Δεκεμβρίου

Η έμπειρη αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις της στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», τονίζοντας την ορθή πορεία, που παίρνει τώρα ο Κρόνος, ενώ από την Κυριακή (4/10) «ξυπνά» και ο Πλούτωνας, κάτι που όμως δε σημαίνει απαραίτητα αρνητικές συνέπειες.