Λίτσα Πατέρα: Έκτακτη προειδοποίηση για την αυριανή Σελήνη - "Μην κάνετε..."

Προσοχή!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Έκτακτη προειδοποίηση για την αυριανή Σελήνη -

Για ακόμα μια μέρα η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα ζώδια στο Πρωινό και προειδοποίησε πως η Νέα Σελήνη δεν θα φέρει καλά ξεκινήματα!

Έτσι λοιπόν, συμβουλεύει όλα τα ζώδια να μην ξεκινήσουν τίποτα καινούριο την αυριανή μέρα καθώς δεν είναι μια καλή περίοδος! Μάλιστα η αυριανή μέρα δεν ευνοεί τα ελληνοτουρκικά και θα φέρει εντάσεις σε πολλούς τομείς!

Σήμερα ωστόσο είναι μια πιο καλή μέρα και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός όσοι θέλετε να κάνετε κάποια δουλειά, μην την αφήσετε για αύριο! Μην χάσετε την αστρολογική πρόβλεψη του κύριου Λεφάκη!

Προειδοποιεί η Λίτσα Πατέρα - «Μέχρι τις 4/11...»

Μέσα από τις καθιερωμένες προβλέψεις της στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές για τη δράση που θα έχει από εδώ και στο εξής ο Ανάδρομος Ερμής, με τη γνωστή αστρολόγο να τονίζει πως αυτή η κατάσταση θα κρατήσει μέχρι τις 4/11.

«Η 21η του μηνός, είναι καλή μέρα για σχέσεις και κερδοφορία. Καλό θα είναι και το Σάββατο 24/10. Τώρα έχει αρχίσει ο Ανάδρομος Ερμής, λόγια, υποσχέσεις που δεν τηρούνται.

Όλο αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, όταν ο Ερμής θα έρθει σε ευθεία τροχιά. Παρόλο που σήμερα έχουμε μία καλή όψη, θα πρέπει σήμερα να προσέχουμε το πώς εκφραζόμαστε με τον Ανάδρομο Ερμή. Μπορεί να δημιουργηθούν από το πουθενά παρεξηγήσεις.

Σήμερα, η Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη πάει στην Παρθένο. Ό, τι έχει σχέση με τη δουλειά, με την υγεία θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

Αυτές είναι οι σημερινές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα