Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να έχετε μια σωστή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αμφιβολίες εξαφανίζονται και οι επιβεβαιώσεις φαίνεται πως είναι πολύ καλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μια καθαρή εικόνα αναφορικά με κάποια πράγματα που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε σημασία στον χαρακτήρα του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Σας φέρεται με σεβασμό; Έχει συνέπεια στα λόγια και τις υποσχέσεις του;

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε μπροστά από σημαντικές θετικές εξελίξεις που έρχονται με σταθερό ρυθμό και θα πάρετε μια μεγάλη απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να θυμάστε- τίποτα δεν θα χαθεί αν δεν το θελήσετε εσείς πραγματικά να γίνει.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα επαφή θα μπορούσε να φέρει μεγάλες αλλαγές στον κόσμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αμελήσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα, που πολύ σύντομα θα τα δείτε να θεριεύουν μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αδιαφορία σας εκθέτει σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν πρέπει να περάσετε αυτή τη μέρα με ησυχία, καλό είναι να γίνει, και θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αρνείστε ότι έχετε σωματικές ανάγκες! Ίσως λίγη επαφή να είναι όλο κι όλο που αναζητάτε αυτή την εποχή.

ΙΧΘΕΙΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που σας απορροφούν αρκετά τα οικογενειακά θέματα.

Πηγή: eradio.gr

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά δύσκολο για τα ζώδια.

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια

Κριός

Σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσετε όσα έχετε χάσει σε μια συγκεκριμένη σχέση. Παρατηρείτε ότι ενώ στην επιφάνεια όλα φαίνονται καλά, υπάρχει έλλειψη πάθους. Εκείνη η σπίθα που σας έκανε να πετάγεστε όταν βλέπατε ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει πια. Τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε τι μπορείτε να κάνετε για αυτό.

Ταύρος

Σήμερα συνειδητοποιείτε ότι το ταίρι σας διαθέτει μια σπάνια αίσθηση του χιούμορ, που δεν είχατε εκτιμήσει πλήρως μέχρι τώρα. Αισθάνεστε σαν να έχετε στην κατοχή σας ένα σπάνιο διαμάντι, ενώ μέχρι τώρα νομίζατε ότι είχατε ένα απλό κομμάτι γυαλί.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί φαίνεται να διαλέγετε λάθος άτομα, παρά την εκπληκτική σας διορατικότητα. Ίσως η στάση σας πρέπει να αλλάξει, προς ορισμένες πτυχές των σχέσεων που δεν γνωρίζατε προηγουμένως.

Καρκίνος

Ίσως να μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας ή τα συναισθήματα των άλλων. Απλά δεν έχετε μάθει να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε μια συνεχή πηγή εσωτερικής σύγκρουσης.

Λέων

Ίσως να εκπλαγείτε, αν άτομο που βγαίνετε αποκαλύψει μερικά εντυπωσιακά ταλέντα του που δεν είχατε δει. Συνειδητοποιείτε ότι οι άνθρωποι κρύβουν πολύ περισσότερα από αυτά για τα οποία τους εκτιμάτε. Επικεντρωθείτε σε αυτά, όχι μόνο στα ελαττώματά τους.

Παρθένος

Το παιχνίδι του έρωτα έχει μια δόση σύγκρουσης που το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό σήμερα. Οι διαφορές με το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να είναι δύσκολο να γεφυρωθούν. Ωστόσο, υπάρχουν και πτυχές των προσωπικοτήτων σας που συγκρούονται με έναν πιο ευχάριστο τρόπο.

Ζυγός

Οι άνθρωποι θα έρθουν κοντά με πολύ περίεργους τρόπους σήμερα. Αν ψάχνετε για σχέση, ίσως εκπλαγείτε όταν γνωρίσετε κάποιο άτομο που θαυμάζατε από μακριά. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε σε όλα, οι διαφορές μεταξύ σας κάνουν μια ευχάριστη αντίθεση… Θα διαπιστώσετε ότι ενισχύουν περισσότερο την έλξη ανάμεσά σας.

Σκορπιός

Εάν έχετε κανονίσει μια εκδρομή σήμερα με το ταίρι σας, να ξέρετε ότι μπορεί να μην πάνε όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια και να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσά σας. Εάν δεν προσπαθήσετε να περάσετε μόνο το δικό σας αλλά ακούσετε και το ταίρι σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι στην πραγματικότητα και οι δύο θέλετε το ίδιο πράγμα.

Τοξότης

Η σημερινή είναι μια μέρα γεμάτη αντιθέσεις. Εσείς αισθάνεστε την ανάγκη για μια αγκαλιά, να σας πουν πόσο υπέροχοι είστε. Ο/η σύντροφός σας αισθάνεται το αντίθετο και χρειάζεται χώρο και χρόνο για να κάνει τα δικά του/της. Απλώς συνειδητοποιήστε ότι έχετε διαφορετικές ανάγκες – και το καλύτερο είναι να συμβιβαστείτε.

Αιγόκερως

Εάν θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση, η ενέργεια της μέρας μπορεί να ανακόψει τη δράση σας. Είναι λες και μιλάτε σε ένα διαφορετικό άτομο που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ πριν. Απλώς συνειδητοποιήστε ότι χωρίς μερικές αντιθέσεις, η ερωτική σας ζωή θα ήταν πολύ βαρετή.

Υδροχόος

Σκεφτείτε το δυο φορές ,πριν επικοινωνήσετε με αυτό το πανέμορφο άτομο που θαυμάζετε από μακριά για καιρό. Σήμερα βλέπετε μια διαφορετική πλευρά, μια πτυχή του χαρακτήρα του που δεν ξέρετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά. Αλλά αντί να αναρωτιέστε, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να σιγουρευτείτε.

Ιχθύες

Μπορείτε να εξομαλύνετε τις διαφορές στις σχέσεις σας, να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές με απλά καλοπροαίρετα σχόλια. Η ενέργεια της μέρας σας κάνει πιο ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας. Οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν αν δεν είστε αληθινά ειλικρινείς και να αισθανθούν ότι τους εξαπατάτε.

Πηγή: pagenews.gr