Λίτσα Πατέρα: Απρόσμενη μέρα η σημερινή - Τι να προσέξουμε;

Τι συμβουλεύει;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Απρόσμενη μέρα η σημερινή - Τι να προσέξουμε;

H Λίτσα Πατέρα όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στα ζώδια στο Πρωινό στον Ant1 και σημείωσε πως είναι μια αρκετά απρόσμενη ημέρα.

Απρόσμενη μέρα με θετικά και αρνητικά, ευχάριστα νέα στη δουλειά και την υγεία τονίζει η αστρολόγος.

Ακόμα μας συμβουλεύει να μην είμαστε παρορμητικοί και να μην αντιδρούμε αμέσως σε ο,τι μας συμβαίνει! Ωστόσο μάθετε πότε καλυτερεύει η κατάσταση για όλα τα ζώδια.

Αστρολογική «βόμβα» από τον Κώστα Λεφάκη - Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι προσεκτικά από 19-25/10

Αστρολογική «βόμβα» έριξε ο Κώστας Λεφάκη στις αναλύσεις του για την εβδομάδα 19-25/10. Ποια είναι τα 3 ωστόσο, από τα ζώδια που πρέπει να είναι προσεκτικά;

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Ταύρος, ο Λέως και ο Ιχθυς.

Οι αναλύσεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια την εβδομάδα 19-25/10

Κριός

Η εβδομάδα σας βοηθά να αποκαταστήσετε ζημιές του παρελθόντος, τόσο υλικές, όσο και συναισθηματικές. Γενικότερα αυτή η περίοδος θεωρείται πολύ ουσιαστική για όσους από εσάς είστε αποφασισμένοι να μην πτοηθείτε από τις δυσκολίες και τους περιορισμούς της εποχής. Οι άλλοι θα είναι πιο υπομονετικοί και πιο συνεννοήσιμοι, τώρα που ξεπεράσατε τους δικούς σας ενδοιασμούς και κάνατε τις πρέπουσες υποχωρήσεις. Συναισθηματικά φροντίστε ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας και να μην ειπωθούν πράγματα που θα είναι δύσκολο να τα μαζέψετε. Το τέλος της εβδομάδας αυτής δίνει ώθηση στα σχέδιά σας και ευνοεί τους πλέον φιλόδοξους από εσάς. Όταν και όπου χρειαστεί φροντίστε να είστε σοβαροί στις αποφάσεις σας και να μην αναβάλλετε δράσεις που έχετε προγραμματίσει.

Ταύρος

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας, καθώς γίνεστε περισσότερο καταναλωτικοί από παραγωγικοί. Πολλοί από εσάς θεωρείτε την κατανάλωση σαν αντίδοτο σε κάποιο ενδόμυχο ανικανοποίητο. Μια αλλαγή στην εργασία θα πάρει ακόμα χρόνο μέχρι να οριστικοποιηθεί και να αποδώσει τα δέοντα. Προσοχή όσον αφορά στα πρακτικά σας θέματα και δεν πρέπει να είστε επιπόλαιοι εκεί που πιέζεστε. Φροντίστε το συμφέρον σας και μην αφήνετε πράγματα στην τύχη, καθώς αυτός ο παράγοντας φαίνεται να χρειάζεται υποστήριξη εκ μέρους σας. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και στις αισθηματικές σας επιδιώξεις! Ακούστε προσεκτικά κάποιες υποδείξεις, χωρίς να δεσμεύεστε απέναντί τους! Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε άλυτα θέματα του παρελθόντος. Ακούστε μια γνώμη και αν δεν είναι εφαρμόσιμη, προσαρμόστε την στα ειδικά δεδομένα που επικρατούν τώρα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Οι δυσκολίες σας τρέφουν και σας κάνουν περισσότερο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς. Δείτε προς τα που υπάρχουν ευκαιρίες και διαθέστε περισσότερο χρόνο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας. Η αρχή και το τέλος της εβδομάδας παρουσιάζουν μεγαλύτερη ένταση από ότι τις επόμενες ημέρες και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και κάνετε. Τις υπόλοιπες ημέρες είναι σημαντικό να διαπιστώσετε ότι διαθέτετε όλες τις απαραίτητες εφεδρείες που χρειάζεστε για να μπορέσετε να ξεπεράσετε την ταραγμένη αυτή περίοδο, φροντίζοντας όμως να μην παρουσιάσετε όλα σας τα όπλα από την πρώτη στιγμή. Αισθηματικά δώστε περιθώρια στον σύντροφό σας να καλύψει τις δικές του εκκρεμότητες. Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος γι αυτό και πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη σε κάθε περίσταση της καθημερινότητάς σας. Όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο, προγραμματίστε τις οικονομικές σας δραστηριότητες και τηρήστε τις σχετικές σας υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Προσοχή σε ότι περιλαμβάνει ταξίδια, μετακινήσεις και άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Στα κοινωνικά σας μην δίνετε σημασία σε εκείνους που διαρκώς παραπονούνται και μην επηρεάζεστε αρνητικά από εκείνους που χρησιμοποιούν την υπερβολή κατά κόρον. Από τα μέσα της εβδομάδας είστε και πάλι στις επάλξεις, να υπερασπίζεστε κεκτημένα και ανθρώπους, καθώς δίνετε ξεχωριστή σημασία στην έννοια του καθήκοντος. Ξεχωρίζουν επίσης οι ευαίσθητες ή μυστικές σας σχέσεις που χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας. Όταν έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας, ο μόνος τρόπος για να τους επιτύχετε είναι να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και μην παρασύρεστε από εκείνους που είναι πιο διπλωμάτες από εσάς. Φροντίστε θέματα της υγείας σας και μην εμπίπτετε σε ψυχολογικές διακυμάνσεις.

Λέων

Να είστε προσεκτικοί στις οικογενειακές σας σχέσεις και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί! Θέματα υγείας χρειάζονται πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση, ρεαλιστική και σχολαστική. Αισθηματικά φαίνεται για τους περισσότερους από εσάς ότι ανακινούνται θέματα του παρελθόντος, τη στιγμή που δεν θέλετε να ασχοληθείτε μαζί τους. Κρατήστε αποστάσεις από επαγγελματικές αντιπαραθέσεις τρίτων και έχετε υπόψη σας ότι το πρακτικό σας συμφέρον απαιτεί καλύτερες σχέσεις με όλους όσους παίζουν ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας. Προσέξτε τα έξοδά σας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι στις υποχρεώσεις σας! Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο κοινωνικό και πιο ευχάριστο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Παρθένος

Η εβδομάδα έχει σχέδια για τους πιο φιλόδοξους από εσάς και δεν πρέπει να φοβηθείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Είστε οι μόνοι που μπορείτε να πείσετε και να καταφέρετε να έχετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε. Η εργατικότητά σας είναι παροιμιώδης αλλά ορισμένες φορές γίνεστε εσείς οι ίδιοι τα θύματα της σχολαστικότητάς σας. Αποφύγετε τις μονομερείς ενέργειες, φανείτε περισσότερο διπλωμάτες σε κάθε είδους διεκδίκησή σας και απαντήστε με ειλικρίνεια στα ερωτήματα που θέτετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Αισθηματικά, για αρκετούς από εσάς προκύπτει ενδιαφέρον για μια νέα γνωριμία ή μια καλή ευκαιρία προσέγγισης με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε τις σχέσεις σας και φανείτε περισσότερο προοδευτικοί στις ενέργειές σας! Επαγγελματικά υποστηρίξτε τις προσπάθειες εκείνων που φαίνεται να έχουν τον τρόπο να αλλάξουν κάποια από τα κακώς κείμενα.

Ζυγός

Ωφελήστε αν είστε περισσότερο δραστήριοι σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων, σχεδίων και τακτοποίησης υποχρεώσεων. Κρατήστε αμυντική στάση όταν θίγονται κάποια δικαιώματα ή συμφέροντά σας στην εργασία και μην γίνεστε επιθετικοί από αντίδραση και θυμό. Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό, εκθέτοντάς σας σε κινδύνους παρεξηγήσεων και άλλων αντιδράσεων. Είναι ευκολότερο δηλαδή να εκτεθείτε για ασήμαντη αφορμή γι αυτό δεν πρέπει να παρασυρθείτε από εκείνους οι οποίοι επιδιώκουν ακριβώς αυτό. Αισθηματικά κάποιοι από εσάς προβληματίζεστε από τη στάση του συντρόφου σας σε ένα σημαντικό για εσάς ζήτημα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας εκεί που δεν έχετε άλλες ενδείξεις, σε όποιον τομέα σας προβληματίζει ή σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις και να τις υποστηρίξετε αποτελεσματικά.

Σκορπιός

Είστε περισσότερο αισιόδοξοι αυτήν την περίοδο αν και δεν θα λείψουν τα έξοδα και οι υποχρεώσεις προς τρίτους. Όσο καλά όμως και αν τα καταφέρετε, θα έχετε πάντα στο νου την επόμενη υποχρέωσή σας και αυτό αφορά στους περισσότερο φιλόδοξους από εσάς. Θέματα προσωπικής διάθεσης και μικρά θέματα υγείας βρίσκουν διέξοδο και τακτοποιούνται χωρίς περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Θέματα οικογενειακού ενδιαφέροντος όμως χρειάζονται καλύτερη διαχείριση εκ μέρους σας. Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα και δεν πρέπει να τις υποτιμήσετε. Δώστε ώθηση στα σχέδιά σας που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση της καθημερινότητάς σας και συνεχίστε να αισιοδοξείτε για το μέλλον που θα φέρει κάποιες αισθητές και χρήσιμες αλλαγές. Αισθηματικά και κυρίως οι ελεύθεροι, σκεφτείτε θετικά και εργαστείτε σοβαρά για να έχετε τις επιτυχίες που θέλετε! Μπορεί να μην είναι άμεσες, σίγουρα όμως πλησιάζει ο καιρός που θα νιώθετε ικανοποιημένοι.

Τοξότης

Τα σχέδιά σας για ήρεμες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται να μην εφαρμόζονται, καθώς οι περισσότεροι από εσάς αντιμετωπίζετε αρκετές νέες υποθέσεις στην εργασία και δευτερευόντως σε προσωπικές υποθέσεις. Φροντίστε να ξεπεράστε κάποια πρακτικά εμπόδια που θα παρουσιαστούν, που όμως δεν είναι ικανά να σταματήσουν την πορεία και τα σχέδιά σας. Αισθηματικά έχετε ευκαιρίες να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να τον κάνετε να ανταποκριθεί στα αισθήματά σας. Έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε ευχάριστες και θετικές εντυπώσεις για το άτομό σας, κάτι για το οποίο πρέπει να είστε πιο επίμονοι και πιο σκόπιμοι. Η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει προς το τέλος της εβδομάδας, χωρίς όμως να προκαλέσει αιτίες κρίσης και αντιπαραθέσεων. Οι πιο εκτεθειμένοι, επιμεληθείτε τα οικονομικά σας και μην υπερβάλετε σε έξοδα που δεν εξυπηρετούν τις σκοπιμότητές σας!

Αιγόκερως

Η περίοδος είναι εβδομάδα τακτοποίησης της προσωπικής και οικογενειακής σας ζωής ενώ θα πρέπει να λειτουργήσετε κατά περίσταση. Στα δύσκολα, θυμηθείτε ότι χρειάζεστε λίγη υπομονή και προσοχή ακόμα. Είστε οι κατάλληλοι για δύσκολες αποστολές στην εργασία γιατί αντιλαμβάνεστε εύκολα τα θέματα που προκύπτουν και είστε προσεκτικοί στην αντιμετώπισή τους, Οι ελεύθεροι επαγγελματίες γίνετε πιο διπλωμάτες στην προσέγγιση δυνητικών πελατών, ή στην τακτοποίηση άλλων σχετικών ζητημάτων. Ένα οικονομικό θέμα θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ακανθώδες για κάποιους από εσάς. Μην είστε νευρικοί όταν χειρίζεστε δύσκολους ανθρώπους! Το γενικότερο περιβάλλον και οι δυσκολίες που προκύπτουν σας βοηθούν να αναδείξετε τα ουσιαστικά σας ταλέντα στη διαχείριση κρίσεων, τόσο στην εργασία, όσο και στο οικογενειακό, συγγενικό και φιλικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Η εβδομάδα, ήδη από την αρχή της, σας προειδοποιεί ότι πρέπει να πάρετε στα σοβαρά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα εκείνες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες και ωφέλιμες. Κάποια έξοδα φαίνεται να είναι στο πρόγραμμα αλλά είναι αντιμετωπίσιμα και τακτοποιούνται με βολικό τρόπο. Φροντίστε να μην αποσπάτε το ενδιαφέρον σας από τους στόχους σας και μην αφήνετε κάποιους άλλους να αποφασίζουν για εσάς. Οι νεότεροι φροντίστε για την εξέλιξή σας καθώς το διάστημα αυτό απαιτεί σοβαρότητα και όχι χαλαρότητα. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας έχουν τη δύναμη είτε να σας ευνοήσουν. είτε ή διογκωθούν και να σας εμποδίσουν να ακολουθήσετε το δρόμο που έχετε επιλέξει. Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές σας και αν θέλετε μια προτροπή βοήθειας, θα είστε πολύ καλύτερα στο μέλλον, αν κάνετε τώρα τη δύσκολη επιλογή. Σε κάποιους, απλά πείτε αυτά που χρειάζεται και μην μπερδεύετε εκείνους με το απλοϊκό μυαλό!

Ιχθύες

Η περίοδος σας θέλει προσεκτικούς και αποτελεσματικούς στα σχέδιά σας. Λειτουργήστε χωρίς άγχος στις επιδιώξεις σας και ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του αντικειμένου που υποστηρίζετε επαγγελματικά. Αισθηματικά η εβδομάδα δεν προβλέπεται καθοριστική, ούτε είναι πλούσια σε γεγονότα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Η οικογένεια, το προσωπικό σας περιβάλλον και γενικότερα οτιδήποτε χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, σας βοηθά να αισθανθείτε καλύτερα και να απομακρύνετε τις αιτίες ανησυχίας σας. Επιμεληθείτε κάποιων θεμάτων υγείας που έχετε παραμελήσει αυτό το κρίσιμο διάστημα, χωρίς όμως να είστε υπερβολικά σχολαστικοί. Νιώστε ασφαλείς τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και προστασίας, παραμένοντας προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα ή στα θέματα της κάθε σας ημέρας.

Πηγή: oroskopos.gr