Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Νέες συναντήσεις είναι στο ορίζοντα που θα φέρουν νέες αλλαγές και εμπειρίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο/η σύντροφος σας θα φέρει μέσα στην σχέση σας απρόσμενο ενθουσιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ηρθε η στιγμή να ρίξετε μια ματιά στα βαθύτερα συναισθήματα σας και να αφήσετε μερικά να αναδυθούν στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ

Δοκιμάστε ένα νέο τρόπο σκέψης σε πράγματα στα οποία έχετε συγκεκριμένη άποψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμη και αν ο σύντροφός σας είναι κακοδιάθετος θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί.

ΖΥΓΟΣ

Στο τέλος της εβδομάδας ένα δικός σας άνθρωπος θα ζητήσει τη συμβουλή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αργότερα μέσα στη μέρα, θα μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε πολλές προτάσεις και διαπραγματεύσεις σχετικά με τα καθημερινά έργα της δουλειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ανάγκη να διασκεδάζετε πιο πολύ ή να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με το ταίρι σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να ξεκινήσετε να δουλεύετε πάνω σε νέα πλάνα, κρατώντας όμως μικρό καλάθι.

ΙΧΘΕΙΣ

Περάστε λίγο χρόνο με τους φίλους σας στα μέσα του μήνα. Ένα δείπνο ή ένα ποτό μαζί τους, είναι μια καλή επιλογή.

Αστρολογική «βόμβα» έριξε από την άλλη ο Κώστας Λεφάκη στις αναλύσεις του για την εβδομάδα 19-25/10.

Πηγή: eradio.gr

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια

Κριός

Αν ψάχνετε μια ξεχωριστή σχέση, προσπαθήστε να μην υιοθετήσετε τη συνηθισμένη σας μελαγχολική στάση. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον δεν θα ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα. Χαλαρώστε και χαμογελάστε λίγο.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας. Όποιο κομμάτι μείνει μυστικό, θα αποκαλυφθεί αργότερα. Η φυσική τρυφερότητα και χιούμορ σας βγαίνουν και φωτίζουν κάθε χώρο που βρίσκεστε. Ακόμη αναρωτιέστε γιατί έχει σχηματιστεί ουρά από θαυμαστές στην πόρτα σας;

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν έχετε βάλει το πιο αυστηρό σας ένδυμα, η ενέργεια της ημέρας διασφαλίζει ότι ένα ζεστό χαμόγελο θα αντικαταστήσει το συνηθισμένο συνοφρυωμένο σας πρόσωπο. Νιώθετε την ανάγκη να ανοιχτείτε και να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Πείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πόσο τα εκτιμάτε.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό επιτρέπει να εκφράσετε μια αίσθηση φροντίδας και ζεστασιάς χωρίς να ασχοληθείτε πολύ. Αν ψάχνετε για σχέση, θα είστε πιο ελκυστικοί και πνευματώδεις από όσο συνήθως. Εάν είστε ήδη σε σταθερή σχέση, θα νιώσετε ότι αναζωπυρώνεται το πάθος με τον/την σύντροφό σας. svg%3E

Λέων

Όπου και αν πάτε απόψε, θα είστε το κέντρο της προσοχής με λίγη βοήθεια από την υπέροχη πλανητική ενέργεια. Πραγματικά λάμπετε και οι άλλοι γοητεύονται από το χιούμορ και την προσωπικότητά σας. Αν ψάχνετε για σχέση, ίσως χρειαστεί να διαλέξετε ένα άτομο από τα πολλά που σας θαυμάζουν.

Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε ότι αγαπάτε όλο τον κόσμο. Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Δεν αποτελεί έκπληξη που όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Θα βρεθείτε στη θέση να μην ξέρετε ποια πρόταση να αποδεχτείτε.

Ζυγός

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι ασκείτε μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον εργασίας σας. Έχετε θετική διάθεση προς όλους. Έχετε μια πλατωνική σχέση αλλά θέλατε να γνωρίσετε στενότερα αυτό το άτομο; Αξιοποιήστε την τονωμένη αυτοπεποίθησή σας για να κάνετε τις προθέσεις σας πιο προφανείς.

Σκορπιός

Η σημερινή είναι θαυμάσια μέρα για κοινωνικές επαφές. Οι άνθρωποι σε γενικές γραμμές είναι θετικοί και δεκτικοί. Αν αναζητάτε σχέση, μην εκπλαγείτε αν βρείτε κάποιο άτομο με το οποίο θα μπορούσατε να είστε. Εκπέμπετε μια απίστευτη αίσθηση ζεστασιάς και αισιοδοξίας. svg%3E

Τοξότης

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να φροντίσετε εκείνους που φαίνεται να χρειάζονται βοήθεια. Αποπνέετε ζεστασιά και μια αίσθηση ελπίδας. Αυτό προσελκύει ένα άτομο που θέλει να μάθει περισσότερα για εσάς.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας φέρνει μια αίσθηση περιπέτειας στην ερωτική σας ζωή. Αισθάνεστε εμπνευσμένοι να προχωρήσετε περισσότερο, να κάνετε πιο δημιουργικά και εφευρετικά πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Υδροχόος

Ακόμη κι εσείς δεν μπορείτε να κρατήσετε κακία στο ταίρι σας για τα λάθη του σήμερα. Μπορείτε ακόμη και να το εκπλήξετε, συγχαίροντάς το για κάτι που έκανε καλά. Διατηρήστε αυτή τη θετική στάση. Θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε.

Ιχθύες

Η σημερινή είναι η κατάλληλη μέρα για να αγκαλιάσετε τα προτερήματα και να αποδεχτείτε τα ελαττώματα ο ένας του άλλου στην σχέση σας. Αυτό θα βοηθήσει να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας, καθώς θα είστε και οι δύο πιο ανοιχτοί και εκφραστικοί.

Πηγή: pagenews.gr