Άση Μπήλιου: Προβλέπει τον νικητή των αμερικάνικων εκλογών!

Που έδωσε τις πιο πολλές ψήφους;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου: Προβλέπει τον νικητή των αμερικάνικων εκλογών!

Ο πλανήτης βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των αμερικάνικων εκλογών! Έτσι και η Άση Μπήλιου κάνει την δική της πρόβλεψη στην Φωλιά των Κου Κου με βάση τα ζώδια για τον μεγάλο νικητή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα συγκρίνει τις φετινές εκλογές με όλες τις προηγούμενες καθώς και τους αστρολογικούς χάρτες και καταλήγει πως δύσκολα θα έχουμε ξεκάθαρο αποτέλεσμα άμεσα καθώς οι ανατροπές θα είναι πολλές.

Ωστόσο τις περισσότερες ψήφους τις δίνει στον Joe Biden και όχι στον Donald Tramp!

Άση Μπήλιου: «Σούσουρο» με τα νούμερα που έκανε (24/10) με καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά

Χθες το μεσημέρι (24/10), η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου και εδώ και λίγες ώρες, έχει επικρατήσει κανονικό «σούσουρο» με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το Star System στην μεγάλη πρεμιέρα του.

Η κριτής του «Greece’s Next Top Model» και παρουσιάστρια του «Shopping Star» μίλησε για όλα και αποκάλυψε ιδιαίτερες πτυχές του χαρακτήρα της, μέσα από την ανάλυση του αστρολογικού της χάρτη.

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε τις σχέσεις της με όλους τους συντελεστές του επιτυχημένου διαγωνισμού μόδας και ομορφιάς, παραδέχθηκε αν έχει μετανιώσει συνεργασίες του παρελθόντος και ανέφερε αν συγχωρεί τα λάθη που έχουν γίνει.

Αυτά τα νούμερα σήμειωσε (24/10) η Άση Μπήλιου με καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Η Φαμίλια (Ε) 8,8
  • ΣΚΑΙ: Ο τελευταίος μαχητής του ανέμου 13,1
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 18,7
  • Mega: Roomies 5,9
  • Star: Τα φιλαράκια 11,9
  • ΣΚΑΙ: DOT 12,2
  • ΣΚΑΙ: Θαλασσόλυκοι 7,4
  • Star: Star System 8.4

"Σελήνη σε αντίθεση με Ανάδρομο Ερμή σήμερα σημαίνει..." - Προβλέψεις Άσης Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου μας έδωσε τις προβλέψεις της και σήμερα 30/10 μέσα από την στήλη της στην Φωλιά των Κου Κου! Σελήνη σε αντίθεση με Ανάδρομο Ερμή κι αυτό σημαίνει πως θα επικρατήσει το χάος!

Ασυνεννοησίες και γενικά ταραχή! Όπως αποκάλυψε η αστρολόγος αύριο έχουμε και μια Πανσέληνο που κάνει τα πράγματα λίγο χειρότερα!

Δείτε τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο παρακάτω βίντεο: