Λίτσα Πατέρα: Ποια ζώδια προειδοποιεί - "'Προσπαθήστε να..."

Αναλυτικά η πρόβλεψη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Ποια ζώδια προειδοποιεί -

Σε ορθή φορά μπαίνει ο Ερμής που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχουμε στην επικοινωνία μας καθώς θα έχουμε κάποια αντιφατικά μηνύματα, σημείωσε η Λίτσα Πατέρα, στο Πρωινό, προειδοποιώντας συγκεκριμένα ζώδια.

Παράλληλα, έκανε και την πρόβλεψή της για την μάχη των εκλογών στις ΗΠΑ. Δείτε τι μας περιμένει σήμερα.

Κώστας Λεφάκης: Προβληματική η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου - Ποια ζώδια θα καταρρεύσουν

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι εδώ και παρά το γεγονός πως οι σημερινές προβλέψεις για τα ζώδια είναι θετικές, όλες οι υπόλοιπες ημέρες σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη θα τσουλήσουν με προβλήματα!

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο; Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω...

Αναλυτικά οι ζωδιακές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

Κριός

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εβδομάδα στον προσωπικό και τον οικογενειακό τομέα. Στο μεταξύ εργασιακά θέματα παίρνουν μια θετική πορεία με αντίτιμο των ωφελειών που θα αποδώσουν, περισσότερες ώρες εργασίας, εξ αιτίας και της επιστροφής σε ορθή πορεία του Ερμή στον Ζυγό. Στα αισθηματικά σας, θα επικρατήσει η ένταση και πολλοί από εσάς θα δηλώσετε ανοικτά τη διεκδίκηση σας για κάποιον. Αρκετοί αδέσμευτοι έχετε πιθανότητες για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, αποφύγετε αντιθέσεις με αυτούς που σας αφορούν και μην αφήνετε τα συμφέροντα σας να τα διαχειρίζονται τρίτοι.

Ταύρος

Είναι μια περίεργη μεταβατική περίοδος αυτή και είναι σημαντικά τα σημάδια τα οποία σας προειδοποιούν για επικείμενες αλλαγές. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν όπως και κάποια έκτακτα γεγονότα στο στενό περιβάλλον. Ο Ερμής στον Ζυγό σας διευκολύνει αν κάνετε προσεκτικά βήματα στα επαγγελματικά με την προϋπόθεση όμως να αλλάξετε τακτική έως και νοοτροπία. Τα οικονομικά έχουν προοπτικές να βελτιωθούν αρκεί να μείνετε συντηρητικοί στα έξοδα διαβίωσης. Αρκετοί, αν θέλετε να σώσετε μια σχέση, προσπαθήστε να δείτε βαθύτερα και να πλησιάσετε ουσιαστικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στην εργασία σας.

Δίδυμοι

Οργανώστε σωστά το πρόγραμμα και δείτε την κατάσταση μακροπρόθεσμα. Αξιοποιήστε ευκαιρίες συναισθηματικής βελτίωσης και κοινωνικής προβολής. Προνοήστε για κάποιες αντιξοότητες στο τέλος της εβδομάδας, οικονομικού ή ψυχολογικού περιεχομένου. Παρά την αοριστία του Ερμή στον Ζυγό σας δίνονται προοπτικές βελτίωσης στα οικονομικά σας ενώ μια σειρά από συμπτώσεις δίνουν έμφαση σε μια αγορά ακινήτου ή σε μια εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Μην αποφασίζετε αλλαγές προς το παρόν και φανείτε διαλλακτικοί και ευέλικτοι, ευγενικοί και συνεννοήσιμοι και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο εσωστρεφής και εσείς καλείστε να διατηρήσετε τους τύπους και τις καλές προθέσεις.

Καρκίνος

Αντιμετωπίστε τις προοπτικές που έχει ο γάμος ή ο ερωτικό σας δεσμός και πάρτε αποφάσεις προς τις οποίες θα κατευθύνετε τις ενέργειες σας με μακροπρόθεσμο πλάνο. Μην κάνετε τίποτα ιδιαίτερα μαχητικό γιατί δεν σας συμφέρουν οι ακρότητες ακόμα. Ερμής και Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνουν πολλή δουλειά και εκνευρισμό. Προσπαθήστε να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας και μην αφήνετε το άγχος ή κάποιες εξωτερικές περιστάσεις να σας κάνουν απαισιόδοξους. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα σχέδια σας και μην αφήνετε καθημερινά προβλήματα να σας αποσπούν από την πορεία της γενικότερης προόδου. Οι σοβαρές προσπάθειες θα αποδώσουν καρπούς αρκεί να είστε υπομονετικοί και μεθοδικοί.

Λέων

Φανείτε προσεκτικοί σε συζητήσεις και διαμεσολαβήσεις, τακτοποιείστε οικονομικές εκκρεμότητες και δείξτε κατανόηση σε έναν άνθρωπο που αγαπάτε. Μάθετε τώρα να ζητάτε αυτό που θέλετε και μην υποχωρείτε στις απαιτήσεις των άλλων όσο και αν η ανάγκη τους για εσάς κολακεύει τον ιπποτισμό σας. Οργανώστε σωστά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ενδιαφέροντα. Περιορισμοί και υποδείξεις δεν σας πτοούν αλλά σας καθυστερούν. Ερμής και Αφροδίτη στο Ζυγό αυξάνουν την έκθεσή σας σε καταστάσεις που δεν έχετε υπολογίσει, ενώ αναστατώνουν το όποιο πρόγραμμά σας. Επικοινωνία και μετακινήσεις μπαίνουν στο στόχαστρο του απρόοπτου γι αυτό φροντίστε να είστε σαφείς στα λόγια και προσεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας.

Παρθένος

Έντονο το παρασκήνιο στη ζωή σας που σημαίνει ότι πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν που σημαίνει ότι κυρίως στην εργασία ή στο στενό περιβάλλον θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πρόγραμμα ή τακτική. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο Ζυγό σας βοηθούν να αξιοποιήσετε τα οικονομικά σας. Δυστυχώς, διαφωνίες και παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν καθώς ο Άρης από τον Κριό εξακολουθεί να σας κρατά στις επάλξεις των υποχρεώσεών σας. Όσο και αν βιάζεστε να προχωρήσετε, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο στις λεπτομέρειες των σχεδίων σας. Ερωτικά η κατάσταση βελτιώνεται, τα πράγματα όμως παραμένουν ρευστά. Από τώρα και στο εξής πάντως θα βλέπετε με αλλά μάτια την κατάσταση γύρω σας ξέροντας πλέον τι σας ενοχλεί.

Ζυγός

Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σας δίνουν ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια, ή αν θέλετε, λόγω των μέτρων και των περιορισμών, ας πούμε στις επιδιώξεις σας. Το ίδιο και στην αισθηματική σας ζωή. Κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε, μιλήστε ουσιαστικά απευθείας στον άνθρωπο που σας προβληματίζει με την συμπεριφορά του και μην ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις που έχουν αυξηθεί στο περιβάλλον της εργασίας. Οι δυσκολίες θα είναι περιστασιακές αλλά και οι λύσεις θα είναι εφικτές. Πάντως την μεγαλύτερη προσοχή δείξτε τη στη διαχείριση των χρημάτων σας. Προσπαθήστε να καλύψετε υποχρεώσεις χωρίς να δημιουργήσετε καινούριες και μην αφήνετε τη διαχείριση της περιουσίας σας σε τρίτους. Επίσης είναι απαραίτητο να περιορίσετε τις υποσχέσεις φροντίδας που δίνετε γύρω, καθώς την μεγαλύτερη φροντίδα πρέπει να την κατευθύνετε στον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε να ξανοιχτείτε σε καινούργια έξοδα γιατί θα σας χρειαστούν χρήματα για τα σχέδια σας. Αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον σας και οργανώστε καλύτερα τις μετακινήσεις, τους διακανονισμούς και τις όποιες συζητήσεις σας. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε σε ένα νέο τρόπο ζωής που φαίνεται ότι έχει αρχίζει για εσάς, ενώ στα αισθηματικά σας να είστε πιο συγκρατημένοι, ιδιαίτερα αν αυξάνεται η αίσθηση του ανικανοποίητου. Μην δοκιμάζετε τις αντοχές του συντρόφου σας και μην προκαλείτε αντιδράσεις. Φροντίστε επίσης τη διαχείριση των ψυχολογικών σας θεμάτων και προσπαθήστε να ανανεώσετε τις πηγές από τις οποίες αντλείτε δύναμη και έμπνευση. Αφροδίτη και Ερμής στο Ζυγό σας θέλουν ισορροπημένους και χωρίς περιττά διλήμματα στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Τοξότης

Να είστε λίγο προνοητικοί ώστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα που φαίνεται να επηρεάζονται από την εκδήλωση ενός οικογενειακού προβλήματος που θα απαιτήσει την προσοχή σας. Πολλοί θα ζήσετε μια ερωτική αποκατάσταση ή περιπέτεια, γεγονός που σας βοηθά ψυχολογικά να αντιμετωπίσετε τα δεδομένα αυτής της τόσο περίεργης εποχής. Καταπολεμήστε το άγχος και επιμεληθείτε καλύτερα τη δημόσια εικόνα σας. Θυμηθείτε κάποιους παλιούς φίλους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν, ανανεώστε όμως και τις γνωριμίες σας και προσπαθήστε να διαλέξτε ανθρώπους χρήσιμους και σοβαρούς. Τέλος μην λέτε την γνώμη σας τη στιγμή που μπορεί να ενοχλήσει ή να βραχυκυκλώσει τη σχέση σας, ιδιαίτερα αν αυτή βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Οι σκοπιμότητες ας υπερισχύσουν των παρορμήσεών σας και μην παρασύρεστε από περιστατικά που δεν έχουν ωφέλεια για
εσάς.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα είναι περίοδος δράσης, κοινωνικής, επαγγελματικής και προσωπικής. Γεγονότα προειδοποιούν για αλλαγές που θα ακολουθήσουν και καλό θα είναι να συστηματοποιήσετε τα θέματα σας κατά σειρά προτεραιότητας, αρχίζοντας πρώτα από τα αμέσως πρακτικά. Αν και αρκετά συνηγορούν στην βελτίωση του παράγοντα της τύχης, σε ευχάριστες μικρές δόσεις ανεφοδιασμού και κυρίως στην αξιοποίηση των ταλέντων ή των μέσων που διαθέτετε. Ερωτικά, ευνοείστε αρκούντως ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε κάθε τι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επιπολαιότητα. Για την υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας θα χρειαστεί μια χρηματοδότηση, προσέξτε όμως αυτή η βοήθεια πως θα σας δεσμεύσει στο μέλλον.

Υδροχόος

Η εβδομάδα δεν είναι εύκολη για τους περισσότερους αλλά στη βάση της είναι σημαντική. Σχέσεις, συναλλαγές και συνεργασίες, τοποθετούνται σε νέα βάση. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο Ζυγό δίνουν έμφαση σε θέματα καριέρας ενώ η διέλευση του Άρη στον Κριό σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε με χρήματα ή με τα μέσα εκείνα που είναι απαραίτητα για την προώθηση ενός έργου ή μιας δουλειάς. Η Πανσέληνος που προηγήθηκε ορίζει μια νέα εποχή, στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Και στα αισθηματικά σας υπάρχει προοπτική αλλαγής όπου εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να ψάξετε μέσα σας και να αποφασίσετε τι θέλετε. Όσο δύσκολο και αν είναι να κατασταλάξετε κάπου, προσπαθήστε να δείτε τις θετικές προοπτικές και να τους δώσετε μια ευκαιρία να υλοποιηθούν.

Ιχθύες

Στα αισθηματικά σας πολλά μπορούν να βελτιωθούν αν προσπαθήσετε και αν φανείτε πιο συνεργάσιμοι. Μην είστε σχολαστικοί και μην ψάχνετε τα πράγματα εκεί που οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί. Πάντως οι μεγάλες δυσκολίες σας έδωσαν τα σχετικά μαθήματα και σας έκαναν περισσότερο αποφασιστικούς. Τώρα, καλό θα είναι να μην κλείσετε τα μάτια σας στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, τηρουμένων πάντα των αναλογιών που επιβάλλουν τα μέτρα και οι περιορισμοί στην περιοχή σας. Η εβδομάδα εν τούτοις προβλέπεται καταναλωτική και περισσότερο επικοινωνιακή. Φροντίστε να είστε καλοί με τον εαυτό σας και αξιοποιήστε ευκαιρίες που δείχνουν το δρόμο για την λύση των προβλημάτων σας. Αφροδίτη και Ερμής στο Ζυγό μπορεί να σας εκνευρίσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε και λάθη.]

Oroskopos.gr

Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης για όλο το Νοέμβριο

Μέσα από τις προβλέψεις που έκανε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it, ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει όλα τα ζώδια, για την δύσκολη περίοδο που έρχεται από τον Νοέμβριο μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου.

O Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στην παράδοση του Halloween και στο πώς αυτή εξηγείται αστρολογικά, ενώ η συζήτηση εννοείται πως πήγε και στον κορωνοϊό και στην εξέλιξη της πανδημίας σε όλο το πλανήτη.

«Έχουμε πολλούς πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, κάτι που σημαίνει πως πολλά θα ανατραπούν και πολλά θα ακυρωθούν. Ο Νοέμβριος και οι αρχές Δεκεμβρίου είναι μία δύσκολη περίοδος η οποία θα φέρει δυσκολία στη συνεννόηση ενώ τα πράγματα δε θα είναι καλά ούτε στο μέτωπο του κορωνοϊού», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λεφάκης. Βέβαια τις δικές της προβλέψεις έκανε και η Λίτσα Πατέρα.